سازمان FTC قرار داد بین مایکروسافت و اکتیویژن را بررسی میکند
با توجه به گزارشات به نظر میرسد که قرارداد بین مایکروسافت و اکتیویژن (Activision) توسط کمیسیون تجارت فدرال (FTC) بررسی خواهد شد.
با توجه به گزارش منتشر شده توسط بلومبرگ (Bloomberg)، به نظر میرسد که سازمان FTC قرارداد بین دو کمپانی مایکروسافت و اکتیویژن را بررسی خواهد کرد. با توجه به اظهارات فردی که با این سازمان ارتباط دارد، هدف FTC از بررسی این قرارداد کسب اطمینان از عدم ایجاد یک رقابت غیرمنصفانه است. لازم به ذکر است که قرارداد بین این دو کمپانی دیگر توسط وزارت دادگستری بررسی نمیشود که به همراه سازمان FTC بر چنین مواردی نظارت دارند. مایکروسافت و سازمان FTC هنوز در این مورد اظهار نظر نکردهاند.
تصاحب اکتیویژن-بلیزارد به مایکروسافت اجازه میدهد که مالکیت مطلق آیپیهایی مثل Call of Duty ،Crash Bandicot، Overwatch و Guitar Hero را به دست آورد. انتظار میرود که این قرارداد تا سال ۲۰۲۳، در صورت سپری شدن تمام روندهای بررسی بسته شود و به اتمام برسد. هدف از تعیین قوانین رقابتی این است که رقابت منصفانه بین کمپانیهای مختلف حفظ شده و یک شرکت با خریدهای متفاوت نتواند برتری قابل ملاحظه و ناعادلانهای به دست آورد.
یکی از محققین سازمان DFC در واکنش به خریداری شدن اکتیویژن-بلیزارد توسط مایکروسافت در یکی از مقالات خود اظهار داشت: آیا این قرارداد در نهایت بسته میشود؟ اعمال مایکروسافت تحت نظارت بسیار شدید قرار میگیرد و ممکن است فرنچایزهایی مانند Call of Duty هیچگاه به علت عدم اعتماد انحصاری نشوند.
صاحب سازمان DFC یعنی آقای دیوید کول (David Cole) در مصاحبه با GamesIndustry.biz گفت:
در حال حاضر بزرگترین مسئله این است که آیا Call of Duty انحصاری مایکروسافت خواهد بود یا خیر؟ در حال حاضر من گمان نمیکنم چنین اتفاقی رخ بدهد. چرا که اگر قصد مایکروسافت خارج کردن حریفهای خود از رقابت باشد، ناظرین چنین اجازهای را به آنها نخواهند داد.
مایکروسافت در مورد برنامههای آیندهی خود اظهار داشت که قصد دارد برخی از بازیهای آیندهی اکتیویژن-بلیزارد را برای پلتفرم پلیاستیشن منتشر کند. همچنین لازم به ذکر است که رییس ایکس باکس یعنی آقای فیل اسپنسر (Phil Spencer) در این مورد توضیح داد که قصد دور کردن گیمرها از پلیاستیشن را ندارند.
پر بحثترینها
- اینترگلکتیک، کانکورد، ناتی داگ؛ در اتاق فکر سونی چه میگذرد؟
- گزارش: طراحی سختافزار پلی استیشن ۶ برخلاف نسل بعدی ایکس باکس، به پایان رسید
- حساب توییتر پلی استیشن باعث ترند شدن دوباره Bloodborne Remake شده است
- یوشیدا: Horizon Forbidden West در حد انتظارم نفروخت
- یوشیدا: اگر خواهان بازی های انحصاری جدید PS5 هستید، بهتر است از ریمسترها حمایت کنید
- شایعه: اطلاعات فاش شده از GTA 6 توسط کاربری که ادعا میکند چندین ساعت از گیمپلی را دیده است
نظرات
همین که باعث بشه امثال گوگل و آمازون به این صنعت وارد نشن خودش خیلی خوبه
جالبه که پیام زیر پست آقای کریمی در مورد آنالیز پلی استیشن حذف شده ،من نمی دونم کی گفته کسی که اینجا مسئوله از بقیع بیشتر میفهمه که پیام دیگران رو بررسی کنه ،اسمش هم گذاشتید لابد آزادی
اینکه کالاف هیچوقت انحصاری نمیشه کاملا مشخصه حالا الانم که گفتن ناظرین اجازه نمیدن حالا اینم که کنار بزاریم خود مایکرو دیوانه نیست انحصاریش کنه سود بازی آنلاین تو مولتی پلتفرم بودنشه همونطور که بازیای بانجی هم انحصاری نمیشن انحصاری بازی آنلاین جز ضرر چیز دیگه نداره
مایکرو با این خرید دیگه سلطان عناوین سرویس محور میشه خدا رو شکر سونی این ضعف رو داره جبران می کنه…
بالاخره که تایید میشه دیگه انقدر کش دادن نداره.
ایشالا که خیره…
آخرش هم اوک از خودمونن😂😎
بدون شک از نظر من هرچی فک میکنم و با خودم کلنجار میرم این خرید مونوپولی محسوب میشع. مایکروسافت طی یک سال نزدیک به ۴۰ آیپی حتی شاید بیشتر من اطلاع دقیق ندارم، که اکثرشون ایپی های نامداری و سنگینی هستن که پلیر حاضره براشون بره کنسول بخره رو تصاحب کرده. این اگر مونوپولی و تصاحب بازار اسمش نیست پس چیه؟
مونوپولی به تعداد ip و یا به تعداد استودیو نیست
مونوپولی به تصاحب سهم در یه صنعت میگن جوری که حریفها به زانو در بیان
مثلآ اگر ماکرو ۵۰% درآمد صنعت گیم رو میگرفت دستش با این خرید مونوپولی حساب میشد
اما وقتی سونی و تنسنت هنوز بیشترین سود رو دارن و ماکرو سوم هست احتمال مونوپولی بودن خیلی کم هست
بعله کاملا درست میفرمایید اما مگه افزایش خرید ها اونم خرید هایی که حق مالکیت کلی ایپی رو در اختیار خریدار میذاره بالاخره قاعدتا اگر اتفاقا ناگواری برای استودیو رخ نده در نهایت بواسطه فروش بازی به درآمد و سوددهی بیشتر تبدلی نمیشه؟ اینطور درآمد عظیمی به مایکروسافت میرسه
اقای محترم خود مایکروسافت گفته درامد اکتیویژن و بخش اکس باکس«منظورم مایکروسافت نیست فقط و فقط بخش اکس باکس» کمتر از پلی استیشن و تنسنت هست شما اینقدر فن بوی سونی هستی قط میخوای الکی مخالفت کنی
مایکروسافت با این کارش نشون داد پول اصراف کن خوبیه..
نمیگم بد بود
ولی من خودم بازیهای بتسدا رو خیلی بیشتر از اکتیویشن میپسندم..
اکتیویشن هرچی هم که بود دیگه ۱۰ الی ۱۲ برابر بتسدا ارزش نداشت و نداره..
پول خیلی خیلی زیادی بخاطر خرید اکتیوشن پرداخت کرده و نسبت به قیمتی که برای بتسدا داد واقعا نمی ارزه
مایکرو با این خرید صاحب راکستار بازی های انلاین شد ( بلیزارد )
۲_ صاحب پرفروش ترین فرنچایز تاریخ ( کالاف )
۳_ با این خرید به صنعت موبایل وارد میشه ( کینگ )
۴_ اکتیویژن سابقه خوبی تو ساخت بازی های ابرقهرمانی و ریمستر و ریمیک داره که مایکرو تو این مورد ضعف داشت
۵_ اکتیویژن بلیزارد ماهانه ۵۰۰ میلیون کاربر فعال داره حالا شما فرض کن تاکید میکنم فرض کنم ۱۰۰ میلیون از این کاربر ها واقعا عاشق بازی های این کمپانی باشن و وقتی مایکرو انحصاری کنه بازی های اکتیویژن رو این افراد باید به اکوسیستم مایکرو بپیوندن حالا شما فک کن این ۱۰۰ میلیون همه گیم پس بخرن میدونی با این کار سرویس گیم پس به چه غولی تبدیل میشع
واقعا نمیفمم کجای این کار پول اصراف کنی هست
در ضمن خودشون گفتن تو زمینه متاورس هم اکتیویژن خیلی کمکشون میکنه و جدا از این ها تکنولوژی های اکتیویژن مثل موتور اینفینیتی وارد هم برای مایکروسافت میشن باز هم دلیل بیارم ؟
من گفتم به نسبت قیمتی که برای بتسدا داده نمی ارزه
با اینحال امیدوارم همینطوری باشه که شما میگی..
بنظر من اگه واقعا همچین قانونی هست، خرید اکتیویژن بلیزارد یه مثال واضح از رقابت ناعادلانه ست.
البته من به هیچ وجه کال آف باز نیستم و بجاش بی اندازه آثار بتسدا رو دوست داشتم. اما واضحه که بتسدا به کمک یه شرکتی مثل ماکروسافت نیاز داشت تا با موتور گرافیکی بهتر و منابع بیشتر بتونه به رشدش ادامه بده ولی خرید اکتیویژن مقصدش مشخصه…
70 میلیارد شوخی نیست و ماکرو میتونست بجای محروم کردن سایر کنسول داران از بازیهای پرطرفدار و جا افتاده ی اکتیویژن بلیزارد، کلی محتوا و بازی بی نظیر رو برای طرفداراش اضافه کنه! که اگه مرد اینکار بود حتما تو رقابت هم جلو میوفتاد و این میشد رقابت جوانمردانه.
البته من یه حدسی خودم دارم که اتفاقا خرید اکتیویژن بلیزارد یه جواب به خرید بانجی بوده باشه!
میدونم بانجی بعد از اکتیویژن خریده شد ولی همونطور که مسئولان سونی اعلام کردن شش ماه هست که این خرید داره بررسی و مذاکراتش انجام میشده که خب امکان نداره ماکروسافت هم خبردار نشده باشه. من حدسم اینه که ماکروسافت اومد در جواب خرید احتمالی بانجی، آش رو با جاش خرید و کال آف رو با کل اکتیویژن بلیزارد خرید که تو این رقابت همچنان دست بالا رو داشته باشه.
بانجی که تقریبا ۴ میلیارد دلار می ارزه رو ۶ ماه مذاکره کردند
اونوقت اکتیویژن رو که ۷۰ میلیارد دلار مبارزه رو کمتر از ۶ ماه مذاکره و خرید می کنند
هیچکدوم انقدر نمیارزن و علنا گرون خریده شدن.
البته بر مبنای حدس من سونی که خب در حال مذاکره بود که ماکرو اومد و کار خرید اکتیویژن رو با دادن یه پیشنهاد غیر قابل تموم کرد. بعد سونی هم دیگه هیچ چاره ای نداشت که با یه مبلغ خوب بانجی رو حتما بخره. البته مذاکرات خرید اکتیویژن هم چند ماه طول کشیده طبیعتا ولی پیشنهاد ۷۰ میلیاردی کارها رو سریع پیش میبره.
البته فیل اسپنسر هم تو مصاحبه ی بعد از خرید اکتیویژن بلیزارد، اشاره ی معناداری به بانجی داشت!
من فکر نمیکنم اسپنسر یکدفعه و بی دلیل یاد بانجی افتاده باشه و غیر مستقیم به خرید آینده ی سونی تیکه انداخته بود.
دقت کن که خبر خرید بانجی اونزمان رسانه ای نشده بود و خریدش واسه ماکرو مثل آب خوردن بود و اگه با سونی به توافقات نهایی نرسیده بودن؛ دیگه اسپنسر نمیگفت بانجی رو از دست نمیدادیم، بلکه راحت میخریدش.