اسپنسر: خدمات و مسیر گیم پس بسیار با ثبات و پایدار خواهد بود
فیل اسپنسر به اظهار نظر برخی از منتقدین گیم پس مبنی بر پایدار نبودن این سرویس و فروپاشی احتمالی آن پس از توقف تزریق پولهای هنگفت واکنش نشان داد.
یکی از موضوعاتی که اخیراً منتقدین ایکس باکس و گیم پس و مفسران صنعت بازیهای ویدیویی روی آن تاکید دارند، “پایدار نبودن” این سرویس است. این مفسران ادعا میکنند که پول برای سرویس گیم پس همانند سوخت عمل میکند و در صورت توقف سرمایهگذاری، به کل شاهد فروپاشی این ساز و کار خواهیم بود.
به دنبال این موضوع آقای فیل اسپنسر (Phil Spencer) به عنوان مدیر کل ایکس باکس طی مصاحبهای با وبسایت Axios، در مورد این اظهار نظرها صحبت کرد. وی در کنار تشکر از مشتکرین این سرویس به آمار و ارقام منتشر شده از سودآوری و جذب مخاطب توسط سرویس گیم پس اشاره کرد و گفت که شرکت مایکروسافت، اهدافی را برای خود تعیین کرده است و اکنون نیز در این مسیر قدم برمیدارد.
من همیشه اهداف دور از انتظار را برای خودم انتخاب میکنم. سرویس گیم پس از منظر تجارت، خلاقیت و تعامل بسیار خوب عمل میکند. بنابراین فکر میکنم که این سرویس همچنان یک متمایزکنندهی خوب برای پلتفرم ما باشد و توان تولید توسعهدهندگان و توان خرید مخاطبان را افزایش دهد.
همچنین، طی این مصاحبه از فیل اسپنسر پرسیده شد که آیا سرویس گیم پس باعث کاهش شدید آمار فروش عناوین انحصاری و بزرگی از جمله Starfield خواهد شد یا خیر نیز چنین پاسخ داد که:
بله، مخاطبان میتوانند حساب و کتاب کنند. منظورم این است که میتوانید عضو گیم پس شوید، اما نمیدانید که چه تعداد مشترک در گیم پس وجود دارند و چقدر هزینه پرداخت میکنند. ما این اجازه را به مخاطبانمان میدهیم که آگاهه تصمیم بگیرند و به معنای واقعی کلمه فکر و ذکرشان را معطوف به خرید اشتراک گیم پس کنند [به مسائل مالی نظیر آمار فروش Starfield فکر نکنند]. در نهایت، هر چیزی ممکن است، شما میتوانید هر کاری با این شیوه [سرویس] کنید، اما قطعاً سرویس گیم پس پایدار خواهد بود.
در ادامه فیل اسپنسر تاکید که گیم پس بخشی از ایکس باکس است و طیف وسیعی از فعالیتهای مختلف در این برند در حال وقوع هستند. اسپنسر خاطرنشان کرد که گیم پس “تنها چیزی” نیست که در ایکس باکس در حال پیشرفت در آن است و پیشرفت چشمگیر آمار فروش کنسولهای نسل جدید ایکس باکس نسبت به پیش نیز گویای این موضوع است. برای مثال، فروش کنسولهای جدید ایکس باکس در ژاپن طی یک سال اخیر از آمار فروش کلی ایکس باکس وان در این کشور پیشی گرفته است.
من دوست دارم رشد آن [گیم پس] را ببینم، زیرا این موضوع باعث میشود که بهتر سلایق مردم و گیمرها را درک کرده و روی آنها سرمایهگذاری کنیم. من فکر میکنم که ترکیبی جادویی در دست داریم، اما فراموش نکنید که این سرویس تنها بخشی از ایکس باکس است. این تنها چیزی نیست که در حال تجربهی پیشرفت در ایکس باکس است. از طرفی دیگر، تمرکز ما نیز تنها روی گیم پس معطوف نیست و به عنوان یک بخش مستقل آن را در نظر داریم. همانطور که شرایط این سرویس امروز پایدار است، همواره پایدار خواهند ماند.
در مجموع، این موضوع که آیا نظرات فیل اسپنسر جواب قطعی به ادعاهای مفسران میدهد یا خیر مشخص نیست. اما سابقهی مایکروسافت نشان داده است که در کمترین زمان ممکن اشتباهات خود را میپذیرد و پروژههای ناموفق خود را بدون درنظر گرفتن میزان خسارتهای وارده نیمه کاره رها میکند. برای مثال، طی سالهای اخیر و تنها پس از گذشت چند ماه از راهاندازی سرویس استریم Mixer، مایکروسافت به این نتیجه رسید که توانایی رقابت با Twitch و Facebook Gaming را ندارد و فارغ از هزینههای هنگفتی که برای این سرویس اعمال کرده بود، آن را پروژهای مختومه اعلام کرد. همچنین، Kinect ایکس باکس نیز شرایط مشابهی تجربه کرده بود.
پر بحثترینها
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- رئیس ناتی داگ: تست بازیگری Intergalactic به اندازه انتخاب بازیگر نقش الی شگفتانگیز بود
- بازیهای انحصاری کنسولی بیشتری از پلی استیشن برای Xbox عرضه خواهند شد
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- دیجیتال فاندری تریلر Intergalactic را از نظر بصری شگفتانگیز توصیف میکند
- سازنده بازی Black Myth: Wukong بابت برنده نشدن در مراسم The Game Awards 2024 گریه کرد
- گپفا ۲۶؛ مورد انتظارترین بازیهای شما در سال ۲۰۲۵
- مدیرعامل مایکروسافت: طرفدار Xbox بودن یعنی تجربه بازیهای آن روی تمامی دستگاهها
- این ۱۵ ویژگی منحصر به فرد GTA 6 را به یک تجربه خیرهکننده تبدیل خواهند کرد
نظرات
بنظرتون سونی میتونه چیزی مثل گیم پس درست کنه؟
لطفا کودکان زیر ۱۸سال پاسخ ندن
ایکاش😅
الان جای خالی بازی های اکشن ادونچر و سولز تو گیم پس حس میشه
ولی برای ایجاد همچین چیزی سرمایه زیادی میخواد فکر نکنم سونی همچین ریسکی کنه
Mortal shell enhanced edition قراره این ماه بیاد روش با my friend pedro
مرسی مرد😁
ولی هیچی جای آثار میازاکی رو نمیگیره
الان یکی میاد اثبات پس کنه که سونی سالانه درآمدش از اپل بیشتره و این حرفا…
آره ولی نه کاملا شبیه به گیم پس . مثلا میتونه سازوکارش این شکلی باشه که بازی های ساخته شده توسط سونی ۶ ماه یا یک سال بعد از عرضه وارد این سرویس بشن. این شکلی هم پیش فروش و فروش ماه های اول بازی آسیب نمیبینه و هم کلی مخاطب که توانایی خرید بازی تو روز عرضه رو ندارن به سمت این سرویس جذب میشن . بنظرم مشکلی که الآن سونی داره اینه که هنوز نمیدونه با خودش چند چنده. دقیقا عملکردشون تو سرویس شده مثل عملکردشون تو عرضه بازی ها برای PC . یه بازی با فاصله یک سال میاد ، اون یکی با فاصله دو سال میاد ، یکی هم اصلا نمیاد. یا باید ساختار سرویس رو یکپارچه کنه و من طرفدار رو آگاه کنه که بازی با چه فاصله زمانی میاد رو سرویس یا کلا بیخیال رقابت تو این زمینه با ایکس باکس بشه . الان تمرکز گیم پس کاملا رو عبارت day one شکل گرفته ، هر بازی تو مراسم E3 معرفی میکردن بعدش میزدن دی وان آن گیم پس. با این موارد اگه سونی بخواد به خیمه شب بازی خودش ادامه بده و یه بازی مثل دیزگان رو که فروش کمتری داشته بیاره رو سرویس ولی یه بازی پرفروش مثل اسپایدرمن رو نیاره همین وضع psnow ادامه پیدا میکنه.
البته یک مشکل دیگه هم هست ، بیشتر بازی های سونی کوتاه و خطی هستن و اگه یکی بخواد به راحتی میتونه ۶ ۷ تا عنوان رو تو یه ماه هم تموم کنه ، از اونطرف تمرکز ایکس باکس رفته به سمت بازی های به شدت طولانی مثل انواع rpg هایی که در دست ساخت دارن یا بازی هایی که مدت زمان مصرف ندارن و دائما آپدیت میشن مثل فورتزا . این یه مورد هم خیلی کار رو برای ارائه سرویس مشابه برای سونی سخت میکنه .
نظرتون کاملا درست و دقیق بود
جیم رایان خیلی وقت پیش گفته بود که سونی به گیم پس پاسخ میده ما از ماهیت دقیق این پاسخ خبر نداریم باید صبر کنیم هرچی باشه به نفع گیمر ها هستش
به نظر من سونی باید با ترکیبی از سرویس و محتوای اختصاصی که جای دیگه وجود نداره در بازار گیمینگ با ایکس باکس رقابت کنه. نه تمرکز کامل روی سرویسی شبیه به گیم پس صحیحه (چون از قبل ابر شرکتی ورود کرده و ورود همه جانبه از سمت سونی منطقی نیست) نه تمرکز همه جانبه روی صرفاََ محتوا رویکرد صحیحی هستش. پلی استیشن باید به مکانی تبدیل بشه که به تعادلی مناسب از محتوای خاص و “ارائهی برخی بازیهای با کیفیت با کمترین هزینه” رسیده.
مایکروسافت هم همینطور، همگی میبینیم که صرفاََ روی گیم پس تمرکز نکردن و با خریدهای اخیر و سرمایهگذاری بیشتر سعی در ارائهی محتوای با کیفیت دارن و مثل نسل هشتم در خواب غفلت نیستند. جدیداََ متوجه هستیم که بازیهای PS Now بهتر از قبل شدن و به نظرم باید بیش از این سونی تلاش کنه و ادغامی بین ps now و plus انجام بده.
بنابراین انتظار ندارم سونی هیچوقت سرویسی به قدرت گیم پس ارائه بده، اما انتظار دارم با سرویسی نسبتاََ به صرفه در کنار نقطه قوتش یعنی بهترین بازیهای اکشن ادونچر و سینمایی با قدرت ادامه بده و به تعادلی مناسب برسه. البته همهی اینها در کنار سیاست ارائهی بازیها روی PC به ثمر میشینه و صرف نظر از چنین بازار بزرگ و با انعطافی فقط حماقته.
نه داداش
پولش رو نداره
همین الان با خرید اشتراک گیمپس میتونی چند ماه اشتراک کرانچی رول(که شرکتش برای سونی هست)بگیری
خود سونی حاضر نشده اشتراک شرکتی که برای خودش هست رو روی سرویسش بگذاره از بس گدا هست
مگه فروش فورتزا کم شد وقتی اومد رو گیم پس؟؟؟
عجب حرف هایی میزنن این منتقدین!
میتونی بری کامنت های پست های سال پیش رو بخونی تا بفهمی چه مهندسینی داخل غار رفتن
سرویس خوبی تونستن بسازن و من معتقدم حتی اگر بازی بزرگ هم وارد این سرویس نشه بازهم میشه گفت سرویس موفقیه و باید نگهش دارن
کاش متا و کیفیت بازی هاتون هم ثبات داشت
ماست من ترشه