احتمالا سونی در صدد ایجاد شرایط استریم بازیهای پلی استیشن ۵ است
این طور که از ثبت امتیاز جدید شرکت سونی استنباط میشود، این شرکت بنا دارد بازیهای کنسول نسل نهمی خود، پلیاستیشن ۵ را به سرویس اشتراکی PlayStation Now اضافه کند. شرکت مایکروسافت در حال حاضر شرایطی را برای کاربران رایانههای شخصی و تلفنهای هوشمند ایجاد کرده است که ایشان میتوانند از طریق سرویس Xbox Cloud Gaming، به استریم بازیهای ایکسباکس سری ایکس/اس در دستگاههای خود بپردازند.
این قابلیت قرار است در زمستان سال جاری در اختیار کاربران کنسولهای ایکسباکس از جمله ایکسباکس وان نیز قرار گیرد؛ بدین معنی که مشترکین سرویس ایکسباکس گیمپس اولتیمیت در این سیستم نسل قبلی، قادر به تجربهی بازیهای نسل جدید خواهند بود.
حال شواهد حاکی از آن هستند که سونی نیز قصد دارد خدمت مشابهی را ارائه دهد. اولین بار وبسایت Dualshockers بود که به ثبت یک حق امتیاز جدید توسط سونی اشاره کرد. بر طبق این حق امتیاز جدید، سونی برنامه دارد SSDهای NVMe متعددی را در کنار یکدیگر قرار داده و اطلاعات مشابهی را با هدف ارائه دادهها به دستگاه کاربر با سرعت بالا، بر روی آنها ذخیره نماید.
توضیحات این حق امتیاز به طور ویژه از بازیها به عنوان مثال استفاده کرده و این را شرح میدهد که چطور میتوان به منظور حصول اطمینان از ارائه یک عملکرد پایدار در مواقعی که یک حافظهی SSD پر شده یا از کار میافتد، اطلاعات را از SSDهای مختلف برای کاربر ارسال کرد.
اگر سونی بنا داشته باشد ساختار یک شبکه استریم را از حافظههای SSD استفاده شده در کنسول پلیاستیشن ۵ تشکیل دهد، این احتمال که ممکن است بازیهای پلیاستیشن ۵ به سرویس استریم PlayStation Now اضافه شوند، قوت میگیرد. سرویس مذکور، در حال حاضر تنها از عناوین کنسولهای پلیاستیشن پیشین پشتیبانی میکند.
فهرست بازیهای PlayStation Now در حال حاضر بیش از ۷۰۰ بازی پلیاستیشن ۲، پلیاستیشن ۳ و پلیاستیشن ۴ را شامل میشود که میتوان در پلتفرم رایانههای شخصی و کنسول پلیاستیشن ۵ به استریم آنها پرداخت. همچنین بیش از ۳۰۰ بازی پلیاستیشن ۴ را نیز در این سرویس پیدا خواهید کرد که میتوان آنها دانلود نموده و روی کنسولها تجربه کرد.
حدود دو سال قبل، در ماه اکتبر سال ۲۰۱۹، شرکت سونی هزینهی اشتراک سرویس PlayStation Now را کاهش داد تا شرایط رقابت با سرویسهای حریف را فراهم کند. همچنین افزودن ماهانهی بازیهای بلاک باستری که برای مدت محدودی در دسترس خواهند بود نیز از آن زمان آغاز شد. به گفتهی سونی، در ماه آوریل سال جاری، تعداد مشترکین این سرویس از مرز از ۳.۲ میلیون فراتر رفته و این در حالی است این آمار در ماه اکتبر سال ۲۰۱۹، یک میلیون مشترک بوده است.
پر بحثترینها
- گپفا ۲۴؛ امتیاز شما به نیمۀ اول نسل نهم پلی استیشن
- رسمی: Death Stranding Director’s Cut برای ایکس باکس عرضه شد
- ادعای مدیر سابق Sweet Baby: استودیوها سراغ ما میآیند تا داستان بازیهایشان را بهبود دهیم
- مشخصات کامل سختافزار پلی استیشن ۵ پرو فاش شد
- مدیرعامل پلی استیشن: طرفداران باید انتظارات خود را کاهش دهند، PS5 Pro یک کنسول نسل بعدی نیست
- پلی استیشن ۵ پرو با قیمت نجومی وارد ایران شد
- سازنده سابق راکستار: مردم سالها از واقعگرایی GTA 6 صحبت خواهند کرد
- تماشا کنید: گیمپلی چندین بازی روی پلی استیشن ۵ پرو
- دیجیتال فاندری: پلی استیشن ۵ پرو نمیتواند برخی بازیها را با نرخ فریم ۶۰ اجرا کند
- ۷ بازی مخفیکاری با پیشرفتهترین هوش مصنوعی دشمنان
نظرات
PlayStation Now شدیدا پتانسیل داره تا تبدیل به یه سرویس اشتراکی عالی برای کاربرین PlayStation بشه
امیدوارم این موضوع حقیقت داشته باشه و بازی های PS5 هم بهش اضافه بشه تا همون افراد هم بتونن تجربش بکنن حالا به صورت استریم چون اینطوری تعداد مشترکین هم تا حدی بیشتر میشه
ولی به نظرم بزرگ ترین کاری که سونی میتونه برای این سرویس انجام بده قابلیت Backward Compatibility عه که اگه اضافه بشه میتونه خیلی هارو بیش از پیش جذب خودش بکنه
PlayStation Now حدود ۳ میلیون مشترک – گیمپس بیش از ۳۰ میلیون مشترک.
به نظر رقابت برا سونی غیر ممکنه و از پیش باختس
گیم پس طبق آخرین آمار که تازه اون هم دنیل احمد منتشر کرده بود ۲۳ میلیون کاربر داره
30 میلیون رو از کجاتون میارید انصافا ؟
در ضمن مگه اصلا سونی تلاشی کرده که سرویسش رو بهتر بکنه ؟
مثل این میمونه بگیم رقابت برای مایکروسافت تو زمینه سرویس پلاس و گلد غیر ممکنه !
تا مدارس رو حضوری نکنن فایده ای نداره هر روز شاهد دیدن این نوع کامنت ها هستیم
نمیشه بگیم رقابت نمیشه کرد چون همین الانش سونی فن بیس بزرگتری داره و فقط باید یه سرویس خوب در حد و اندازه های گیم پس معرفی کنه تا بتونه مخاطب خودش رو جذب کنه ولی اینکار هم هزینه متفرقه داره مثل تبلیغات و قرارداد با ناشر های دیگه برای اضافه شدن بازی هاشون به این سرویس و هم یکسری از ویژگی های بارز گیم پس مخالف سیاست های سونیه مثل عرضه روز اول بازی ها که باید ببینیم سونی آیا می تونه با همه این تفاصیر رقیبی در خورد برای گیم پس بده یا کلا سعی میکنه از روش دیگه با این سرویس رقابت کنه.
فروش کنسول هم یه چیز دیگه میگه باید بگیم اکس رقابتو باخته؟
سونی یه زمان کنسول نمی ساخت ، نینتندو و سگا هم سلاطین گیم بودن.
نوکیا میلیون ها گوشی در سال میفروخت و رغیبش سونی اریکسون بود،ولی اپل هردو رو نابود کرد.
الان طبق هر چیزی حساب کنید سونی قدرت برتر بازی های رایانه ای دنیاست
تو فقط بکوارد رو بیار ما دیگه هیچی نمیخوایم 😶
اگه سونی به این سرویس وقت بده میتونه حداقل یکمی به گیم پس نزدیک بشه
این خبر برای ما ایرانیا بسیار عالی و نسبت به قیمت پایین دلار و قیمت پایین حجم و سرعت بالای اینترنت