اختصاصی گیمفا: راهنمای جامع The Witcher 3: Wild Hunt؛ قسمت چهاردهم

28 شهریور 1400 - 18:00

پس از یک وقفه‌ی نسبتا طولانی و مخصوصا با توجه به این که بازی The Witcher 3: Wild Hunt برای نسل نهم نیز عرضه خواهد شد و خیلی‌ها سراغش خواهند رفت، تصمیم گرفتم که دوباره به سمت این بازی و البته راهنمای قدم به قدم آن برگردم. پیش از این، سعید حلاجیان زحمت نوشتن این راهنما را تقبل کرده بودند و از این پس، قرار است که این وظیفه به عهده‌ی من باشد. از آن‌جایی که تصمیم گرفتم بازی را خودم حتما دوباره تجربه کنم، ممکن است که هر هفته نتوانم شماره‌ی جدید راهنمای بازی را بنویسم، ولی مطمئن باشید که کامل‌ترین راهنمای ممکن را برای شما تهیه خواهم کرد. در این شماره قصد داریم تا به سراغ ویچر کانترکت‌های منطقه Crookback Bog برویم. در ادامه شما را دعوت می‌کنم به مطالعه‌ی قسمت چهاردهم راهنمای قدم به قدم بازی Witcher 3.

Phantom of the Trade Route

ماموریت را از این 2 نفر نیز می‌توان دریافت کرد

به محل علامت زده شده در نقشه که در اصل ورودی یک غار است بروید. در ورودی غار، با 2 مرد روبرو خواهید شد که از شما درخواست می‌کنند هیولایی که بالای غار است را از بین ببرید. ابتدا از داخل غار عبور کنید تا به قسمت بالایی آن برسید، در اینجا باید ابتدا دو wyvern را از بین ببرید و لانه‌ی آن‌ها را با بمب نابود کنید. توجه داشته باشید که از بین بردن لانه‌ها جزو قدم‌های اصلی مرحله است و اگر بمبی مناسب این کار با خود ندارید، نمی‌توانید ادامه دهید. بعد از ناوبد کردن لانه‌ها، یک royal wyvern ظاهر می‌شود که در اصل ماموریت شما نابودی این موجود است.

حملات سرعتی کلید پیروزی در مبارزه است

شیوه‌های مبارزه با هر 3 دشمنی که در این مرحله می‌بینید، کاملا یکسان و البته کمی سخت است. تمرکز اصلی شما باید روی حملات سریع و بدون توقف باشد، در نتیجه برای آن دسته از افرادی که روی حملات سریع سرمایه‌گذاری کرده‌‌اند، این مبارزه آسان‌تر خواهد بود. شروع کنید به حملات سری, بدون وقفه و پشت سر هم. اگر به قدر کافی سرعت داشته باشید، دشمن فرصت حمله نخواهد داشت و فرار را بر قرار اولویت می‌دهد. موقعی که دشمنتان قصد فرار داشت، با جادوی Igni یا با تیر و کمانی که در اختیار دارید به سرعت به او حمله کنید و دوباره او را زمین گیر کرده و حملات قبلی‌تان را از سر بگیرید.

Benek به روایت تصویر

پس از اتمام مبارزه، می‌توانید به سراغ Benek بروید که در اصل فردی است که مرحله را از او دریافت کردید. حواستان باشد که اگر ماموریت را از او نگیرید، قابلیت مذاکره برای پول بیشتر را از دست خواهید داد. جایزه‌ی این ماموریت برای شما می‌تواند تا 300 سکه و البته 225 امتیاز XP باشد.

Swamp Thing

رد حریفتان با جادو پوشانده شده است

شما می‌توانید این ماموریت را از تابلوی اعلانات Donnerwile بردارید. به سمت فردی که اعلامیه را زده بروید و پس از مذاکره قیمت را تا 280 سکه بالا ببرید. اکنون به جایی کخ نقشه علامت زده بروید و با وسیله‌ای که Keira Metz به شما داده، پوشش جادویی‌ای که رد هیولا را مخفی کرده از بین ببرید. اکنون رد را دنبال کنید و به داخل غار بروید.

مبارزه آسان نخواهد بود؛ چرا که قدرت دشمنتان زیاد است. استراتژی مناسب آن است که جادوی Quen را قوی کرده باشید، در لاک دفاعی خود بمانید تا او حمله کند و پس از ضربه‌ی او، شما وارد فار حمله شوید. با این حال اگر این قابلیت را باز نکرده‌اید، می‌توانید از ادوی Yarden استفاده کنید تا دشمن زمانی که ظاهر می‌شود، کند شود و شما فرصت خوبی برای جاخالی دادن داشته باشید. پس از شکست دادن او، غار را بررسی کنید و جعبه‌ای که آن جا است را لوت کنید. داخل آن یک راهنما برای ساخت یکی از شمشیرهای مدرسه‌ی ویچرها به نام Ursine Sword diagram است. دوباره به کسی که ماموریت را به شما داد برگردید. متوجه می‌شوید که او پولی که قول داده بود را ندارد. می‌توانید او را مجبور کنید که مبلغ کم‌تری را همین الان به شما بدهد، یا هفته‌ی دیگر بازگردید و 2 برابر پولتان را بگیرید. مدیتیشن در اینجا کار را راحت می‌کند و به آسانی می‌توانید پولتان را 2 برابر کنید. XP این مرحله اما تغییری نمی‌کند و همان 240 امتیاز می‍‌ماند.

The Merry Widow

یک ضربه برای اتمام مبارزه کافی است

ماموریت را از روی تابلوی اعلانات منطقه‌ی Lindenvale می‌توانید بردارید و پس از آن به سراغ فردی که آن را نصب کرده بروید. پس از مذاکره، قیمت را روی 265 نگه داشته و به سراغ ماموریت بروید. به قبرستان بروید و در آنجا با 3 Ghoul که همه لول 9 هستند مبارزه کنید. پس از آن رد جدیدی که پدیدار می‌شود را تا خانه‌ای جنوب قبرستان دنبال کنید و داخل آن را بگردید. برای پیشبرد داستان، باید جمجمه‌ای که گوشه‌ی خانه است را بردارید و دوباره در داخل قبرستان از آن استفاده کنید. یک Grave Hag پدیدار می‌شود که در حالت عادی مبارزه‌ای نسبتا آسان را برای شما رقم خواهد زد، ولی یک راه حل بسیار جذاب نیز برای از بین بردن او وجود دارد. اگر جادوی Aard را آپگرید کرده باشید، می‌توانید از آن استفاده کنید تا دشمن را به زمین بزنید. پس از آن، تنها با یک ضربه می‌توانید کل خط سلامتی Grave Hag را خالی کنید و مبارزه را بدون هیچ دردسری برنده شوید. اکنون دوباره به فردی که ماموریت را به شما داده بود برگردید، پولتان را از او بگیرید و XP دریافتی شما که 240 امتیاز خواهد بود را نیز دریافت کنید.

آیا موردی وجود دارد که از قلم افتاده باشد؟ آیا روش بهتری برای انجام هر یک از کانترکت‌های بالا در ذهنتان دارید؟ من روش‌هایی که خودم تجربه کردم را برایتان توضیح دادم، شما نیز تجربه‌ی خودتان را راجع به ماموریت‌ها با دیگران به اشتراک بگذارید که شاید هر تجربه بتواند باعث آسان‌تر شدن بازی برای فرد دیگر شود.

kanameBookerneverdiesآرینSky ManDk-_-MansamadP.morgan

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید