خبرگزاریهای هندوستان ویدیویی از بازی Arma 3 را تحت عنوان حملهی نیروهای پاکستانی به درهی پنجشیر منتشر کردند
در اقدامی ناشیانه، چندین خبرگزاری کشور هند، ویدیویی از بازی Arma 3 را تحت عنوان شواهد ملموس از حمله نیروی هوایی پاکستان به درهی پنجشیر و کمک به تروریستان طالبان منتشر کردند. چنین به نظر میرسد که این اقدام، یکی دیگر از افشاگریهای بدون پشتوانه است.
ویدیویی در کانالهای خبری مهمی همچون Republic TV، Times Now Navbharat، Zee Hindustan و TV9 Bharatvarsh تحت عنوان حملهی نیروهای پاکستانی به درهی پنجشیر و حمایت از تروریستان طالبان منتشر شد که پس از رصد آن توسط کاربران فضای مجازی، مشخص شد که این کلیپ انتشار یافته، قسمتی بریده شده از بازی شوتر Arma 3 است. این ویدیو پیشتر توسط Hasti TV که یک شبکهی خبری مستقر در انگلیس است و در رابطه با اخبار و حواشی افغانستان فعالیت میکند، تحت عنوان “ویدئویی که به تازگی از پنجشیر دریافت کردهایم نشان میدهد که یک هواپیمای نظامی پاکستانی بر فراز پنجشیر در حال پرواز است. تاکنون منابع رسمی این ویدیو را تأیید نکردهاند.” منتشر شده بود.
طی بررسیهایی که توسط وبسایت Boom صورت گرفته، مشخص شده که ویدیوی منتشر شده توسط رسانههای بزرگ و مهم هندوستان، هیچ ارتباطی با درگیری فعلی در درهی پنجشیر ندارد و صرفاً بریدهای از بازی Arma 3 است. تصویر زیر صراحتاً این مطلب را تأیید میکند.
در سمت راست تصویر بالا، ویدیویی از بازی Arma 3 را مشاهده میکنیم که در ژانویهی ۲۰۲۱ روی پلتفرم یوتیوب منتشر شده است و در سمت چپ نیز ویدیوی منتشر شده در کانال Republic TV را مشاهده میکنیم. حال اگر کمی بیشتر به هر دو تصویر توجه کنیم، میبینیم که ویدیوی منتشر شده توسط کانال مذکور، بریدهای زوم شده از همان ویدیوی یوتیوب بازی Arma 3 است.
براساس رشته توییتی که محمد زوبیر (Mohammed Zubair)، موسس Alt News، در توییتر منتشر کرده، این اولینبار نیست که این رسانهها از منابع قدیمی و مفقود شده برای اخبار خود استفاده میکنند. شما در زیر میتوانید ویدیوی منتشر شده توسط یکی از خبرگزاریها و همچنین ویدیوی کامل بخشی از بازی Arma 3 که روی یوتیوب انتشار یافته است را مشاهده کنید.
ویدیوی کامل بازی Arma 3
ویدیوی منتشر شده از سوی یکی خبرگزاریهای هند
این کلیپ در رابطه با حملهی نیروهای پاکستانی به رزمندگان درهی پنجشیر و حمایت پاکستان از نیروهای تروریست طالبان انتشار یافته بود. دیدن اینکه خبرگذاریهای مهم بدون پی بردن به صحت یک منبع و صرفاً برای اینکه اخبار جعلی و پرحاشیه را به سمع مردم برسانند، واقعاً ناامید کننده است. چنین سوء استفادههایی صرفاً به بازیهای ویدیویی ختم نمیشوند. مواردی نیز وجود دارند که از تصاویر و ویدیوهای دنیای واقعی برای انتشار اخبار جعلی و دروغین استفاده میکنند، به طور مثال شبکهی خبری Times Now ویدیویی از پرواز هواپیمای F-15 آمریکا بر روی درهی ولز را تحت عنوان اثبات پرواز نیروی هوایی پاکستان بر روی درهی پنجشیر منتشر کرده بود.
لازم به ذکر است، تمامی پستهایی که حاوی ویدیوهای مذکور بودند، از خبرگذاریهایی همچون Times Now و India Today حذف شدند.
پر بحثترینها
- ۱۵ مشکل بزرگ سری GTA که طرفداران سرسخت نمیخواهند به آنها اعتراف کنند
- ویدیو: مقایسه Call of Duty Black Ops 6 روی PS5 و Xbox Series X/S [زیرنویس فارسی]
- نقدها و نمرات بازی Dragon Age: The Veilguard منتشر شدند
- رسمی: سونی دو استودیوی Neon Koi و Firewalk، سازنده Concord، را تعطیل کرد
- نقدها و نمرات بازی Call of Duty: Black Ops 6 منتشر شدند
- ادعای سازنده Concord: اثری ساختیم که تجربه فوقالعادهای را به گیمرها ارائه میدهد
- بیش از ۸۰ بازی برای PS5 Pro بهینه شدهاند
- گزارش: کارگردانان بازی Marvel’s Wolverine نقش خود را رها کردند
- شمار بازیکنان همزمان Dragon Age: The Veilguard در روز عرضه به بیش از ۷۰,۰۰۰ نفر رسید
- تحلیلگر: Ghost of Tsushima ارزش سرگرمی و عدم تحمیل ایدئولوژی را در اولویت قرار داد
نظرات
شوخی میکنی مرد
من نفهمیدم یکی توضیح بده چیشد دقیقا
من هنوز هم بازیش میکنم
چقد حقیر……
انشاالله سقوط هرچه زودتر طالبان و ازادی مردم مظلوم افغانستان
دمت گرم که نوشتی نیروهای تروریستی طالبان
نتیجه مصرف بیش از حد نوشابا با طعم دوغ Xd
نه جدا wtf
بازی قشنگ و شبیه ساز جالبیه،هرکی یکم اطلاعات عمومی نظامیش خوب باشه میدونه جز امریکا کسی دیگه از این هواپیما استفاده نمیکنه A-10 Thunderbolt