ثبت اختراع جدید سونی تجربهی بازیها را برای افراد خاص راحتتر خواهد کرد
به تازگی اطلاعاتی از یک اختراع جدید ثبت شده توسط شرکت سونی منتشر شده است که میتواند منجر به دسترسی بیشتر و راحتتر افراد کمتوان به انواع بازیهای ویدئویی شود.
در سالهای اخیر شاهد آن بودیم که در صنعت بازیهای ویدئویی اقدامات مفیدی صورت گرفت تا بازیبازان خاص که از برخی مشکلات رنج میبرند، بتوانند به تجربهی بازیها بپردازند. در این زمینه شرکت سونی بدون ادعای مشتریمداری تبلیغاتی، همواره پیشگام بوده و اخیرا در بازی پرافتخار The Last of Us 2 شاهد استفادهی گسترده از تنظیماتی بودیم که به بازیبازانی که از مشکلات فیزیکی رنج میبرند، امکان تجربهی بازی را میبخشید. حال به تازگی شرکت سونی در راستای ادامهی این حرکت تحسین برانگیز خود، یک ثبت اختراع جدید را به ثبت رساند که اطلاعات آن به خوبی نشان میدهند این شرکت همچنان قصد پشتیبانی از بازیبازان کمتوان را در نسل نهم دارد.
با توجه به این که بازیهای ویدئویی به طور ذاتی در رسانهها به صورت صدا و تصویر پخش میشوند و بازیبازان باید برای تعامل با دنیای بازیها از کنترلرهای مکانیکی بهره ببرند، بسیاری از افراد کمتوان در تجربهی بازیها ممکن است بخشی از لذت آن را از دست داده و یا کلا قادر به تجربهی بازی نباشند. در حالی که برخی از توسعهدهندگان به مانند سازندگان بازی The Last of Us 2 از راههای پرهزینه و خلاقانهای برای ارائهی امکان تجربهی بازی به افراد خاص استفاده میکنند اما هنوز به دلیل پیچیدگی برخی از روشهای موجود و هزینهی اضافی آن، بسیاری از سازندگان به پشتیبانی از افراد کمتوان گرایشی نشان ندادهاند.
طبق گزارش منتشر شده از ثبت اختراع جدید سونی، این شرکت به دنبال ادامهی روند نوآوریهای خود و افزایش قابلیتهای دسترسی بازیبازان به محتوا با استفاده از ویژگیهای جدید هوش مصنوعی است. در واقع هدف از این ثبت اختراع، کاهش هزینههای بالا و زمان طولانی مورد نیاز جهت افزودن قابلیتهای مختلف برای دسترسی افراد کمتوان به محتویات بازیهای ویدیویی خواهد بود تا در نهایت استودیوهای بیشتری بتوانند از این ویژگیها در محصولات خود استفاده کنند.
طبق توضیحات ذکر شده برای این ثبت اختراع، ویژگیهایی که دسترسی افراد کمتوان به محتویات را در رسانههای دیگر ایجاد میکنند معمولا به صورت زیرنویس و یا توصیف صوتی هستند اما با توجه به ماهیت تعاملی و پیچیدهتر بودن بازیهای ویدئویی، پیادهسازی این دسترسیها دشوارتر است. در واقع با توجه به عملکرد و تصمیمات بازیباز، سناریوهای متفاوتی برای داستان و گیمپلی ایجاد میشود و توسعهدهندگان باید برای پوشش این موارد، دست به اقدامات پرهزینه و دشواری بزنند.
استفاده از هوش مصنوعی، همانند ثبت اختراع جدید شرکت سونی میتواند به حل مشکلات بازیسازان در این زمینه کمکهای بسیاری نماید؛ چرا که میتوان از این طریق گزینههای مختلفی برای دسترسی بازیبازان خاص ایجاد کرد و واکنشهای آنها را نسبت به گیمپلی بهبود بخشید. ویژگیهای جدید به همراه بهبود موارد قدیمی به مانند توصیف صوتی، ساخت زیرنویس مخصوص یا حتی استفاده از فیلترهای مختلف رنگی برای مشخص کردن وقایع درون بازی احتمالا از برنامههای این ثبت اختراع هستند. با این حال نکتهی جالب در مورد این ثبت اختراع، به امکان افزودن ویژگیهای دسترسی به عناوینی که تاکنون منتشر شدهاند اشاره دارد. این ویژگی به مانند عملکرد کنسولهای نسل نهمی به شمار میآید که تغییراتی مثبت در عملکرد برخی عناوین قدیمی ایجاد میکنند.
اگر چه برخی از اختراعهای ثبت شده بدون هرگونه نتیجهی سختافزاری یا نرمافزاری ثبت میشوند اما به نظر میرسد شرکت سونی بسیار مصمم است تا این ثبت اختراع خود را به ثمر رساند. در واقع اجازه دادن به جامعهی بازیبازان خاص جهت تجربهی بازیها یک حرکت ارزشمند به شمار میآید و احتمالا این افراد در آینده بتوانند از این طریق، به تجربهی بازیهای قدیمیتر نیز بپردازند.
پر بحثترینها
- نامزدهای بهترین بازیهای سال مراسم The Game Awards 2024 مشخص شدند
- فوری: سونی در حال مذاکره برای خرید کمپانی مادر FromSoftware است
- ۱۰ بازی سینماتیک که میتوانند با بهترین فیلمهای سینمایی رقابت کنند
- شایعه: حالت پرفورمنس بازی STALKER 2 روی Xbox Series X به خوبی اجرا نمیشود
- فیل اسپنسر: تولید کنسولهای ایکس باکس در نسلهای آینده متوقف نخواهد شد
- کار ساخت بازی جدید ناتی داگ از سال ۲۰۲۰ آغاز شده است
- فیل اسپنسر: STALKER 2 یکی از مدعیان بهترین بازی سال است
- بدون اشتراک پلاس، امکان انتقال فایل سیو بازیها از پلی استیشن ۵ استاندارد به پرو وجود ندارد
- بازی Death Stranding Director’s Cut دومین بازی پرفروش ایکس باکس شد
- بازی GTA V با این هدف ساخته شد که از هر نظر بهتر از GTA IV باشد
نظرات
((در این زمینه شرکت سونی بدون ادعای مشتریمداری تبلیغاتی))
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
دمتون گرم آقای اکرامی 😉 الحق که بهترین نویسنده سایت هستید
سونی هم که طبق معمول انقلابی عمل کرده
برا کسایی که نمیدونن میخوام بگم که مایکروسافت در زمینه های پزشکی و اینجور چیزا بیشتر از سونی فعالیت کرده. تصمیم گرفتم از این به بعد جواب شما رو ندم. خداحافظ.
دکمتو زدم بای
چیکار پزشکی داری :laugh:
چیزای مربوط به سلامت و معلولینو این چیزا رو میگم.
پست درباره چیه.
شما درباره چی حرف میزنید 😐
واقعا کار زیبایی این کار سونی و انسانیتش رو نشون میده
مایکرو هم فکرکنم یه دسته ساخته بود به فرمان نادلا واسه افراد خاص.
سونی خدای صنعت سرگرمی و الکترونیک است و این یک مزیت بزرگ است چون اکثر بازی های آن از تجهیزات خود سونی بهره می گیرند نظیر دوربین های موشن کپچر سونی آلفا و لپ تاپ های وایو . حالا هم که مدام اختراع های زیادی را ثبت می کند . چیزی که سونی خودش میسازه رو مایکروسافت برای بدست آوردنش مدام مبالغ گزافی خرج می کند تا بدست آورد
پسر خوب اصلا اینایی که سونی میسازه به غیر از لپتاپ تو حوزه کاری مایکروسافت نیست و اون لپتاپشم خودش میسازه . مایکروسافت تو هرچیزی که فعالیت میکنه جزو بهترین هاست . پس نگو سونی هرچی میسازه مایکروسافت با مبلغ گزاف بدست میاره چون اصلا اینا تو حوزه گاری مایکروسافت نیستن اینا
لپ تاپ های مایکرو سافت هم نمایشگرش رو Japan display تامین میکند که سونی نیز سهامدار آن است :rotfl: :rotfl:
اولا که به کلیت حرف من ربطی نداشت ما داریم درباره یک چیز دیگه صحبت و بحث میکنیم
دوما هم که پسر چقدر تو اطلاعات داری از سونی. انقدری که تو اطلاعات داری از زیر و روی سونی فکرنکنم خود سهامدار ها و مدیر های سونی داشته باشن :rotfl: :wilt: . جدی این همه اطلاعات از سونی رو واسه کجات میخوای ؟. واقعا دارم شک میکنم سهامداری تو سونی :rotfl:
سامسونگ شصت درصد رو تامین میکنه چهل درصد رو ژاپن دیسپلی . حتی گوشی های آیفون رو هم صفحشو ژاپن دیسپلی تامین میکنه ، پردازنده مایکروسافت رو هم سومیتومو میسازه
اول گفتی کلا برای japan dsiplay حرفی هم از سامسونگ نزدی . خب 😐 😐 😐
کار خوبی گیم واسه همه افراده
تو بند چهارم نوشتید هزینه های ریاد مالی
من که هنوز منتظر بکوارد به صورت کاملم
سونی :-*
دم سونی واقعا گرم :yes:
اتفاقا مایکروسافت هم در این زمینه ها کارای زیادی کرده :yes:
کلا اینکه شرکت ها به افراد خاص اهمیت میدن خیلی عالیه ؛ مهم نیست چه شرکتی ؛ در کل جای تقدیر داره :inlove: