گوشیهای هوشمند به عضو جدانشدنی زندگی ما تبدیل شدهاند، دیگر داشتن گوشی به سن و سال ربطی ندارد و همهی ما به داشتن یکی از آنها نیاز داریم و باید کم کم به خرید گوشی فکر کنیم. همین موضوع باعث شده که صنعت ساخت گوشیهای هوشمند به یکی از بزرگترین بحثهای دنیای امروز تبدیل شود، صنعتی که با سرعت سرسامآوری در حال پیشرفت است و ما هر ساله شاهد سوپرایزها و اتفاقات عجیب و غریبی در آن هستیم.
در سه ماهه اخیر سال ۲۰۲۰ میلادی، حدود ۳۳۰ میلیون گوشی از برندهای مختلف در سرتاسر جهان به فروش رسید که این آمار و ارقام، عظمت صنعت گوشیهای هوشمند را ثابت میکند. اما بیایید از سازندگان گوشیهای هوشمند فاصله بگیریم و نگاهی به کاربران آن بیندازیم، تا به حال اقدام به خرید گوشی هوشمند کردهاید؟
تا چه حدی با بازار پرجنب و جوش گوشی در ایران آشنا هستید؟ اگر قصد خرید گوشی را دارید یا قصد دارید که اطلاعات خودتان را در این زمینه بالا ببرید، حتما در ادامه با ما همراه باشید، زیرا ما قصد داریم در این مقاله شما را در خرید یک گوشی هوشمد مناسب راهنمایی کنیم و باورهای غلط مردم در این زمینه را شرح دهیم.
اول از همه هدف خود از خرید گوشی را مشخص کنید، بسیاری از افراد تنها دلشان میخواهد که یک گوشی داشته باشند و دقیقا نمیدانند که برای چه منظوری این دستگاه مدرن را در دست دارند، اما شما اینگونه نباشید و تمام نیازهای خودتان را که میخواهید با گوشی برطرف کنید را مشخص گردانید.
برای مثال، اگر به عکاسی یا فیلمبرداری علاقهمند هستید و میدانید که قرار است عکسهای زیادی با گوشی خود بگیرید، به دنبال گوشیهایی بگردید که در زمینه دوربین عملکرد مناسبی دارند یا اگر گیمر هستید و میخواهید بازیهای سنگین را اجرا کنید، قدرت سختافزار گوشی باید برای شما مهم باشد.
بعد از پی بردن به هدف و کاربرد اصلی گوشی مدنظر خودتان، اولویتهای خود را لیست کنید. بگذارید با یک مثال برای شما توضیح بدهم، فرض کنید معلم هستید و باید کل روز را در کلاسهای مجازی بگذرانید، در اینجا اولویت اصلی شما باید ظرفیت و عملکرد باتری گوشی باشد، زیرا دلتان نمیخواهد که وسط کلاس با اخطار شارژ باتری مواجه شوید و کل روز را در حالت اتصال به شارژر بگذرانید.
نظرات