بر اساس اخبار منتشر شده، آقای برد ونابل (Brad Venable)، صداگذار چندین انیمهی معروف و عناوینی همچون Devil May Cry 5، Pokemon Masters و Final Fantasy 7 Remake، در سن ۴۳ ساگلی از دنیا رفتهاند.
امروز، خبری مربوط به درگذشت آقای برد ونابل، یکی از صداگذاران شناخته شده و محبوب در صنعت انیمه و بازیهای ویدئویی، اعضای این جامعه را اندوهگین کرده است. اگرچه دلیل مرگ آقای ونابل از سوی خانوادهی ایشان منتشر نشده است، ولی دوستان و نزدیکان او این خبر را تایید کردهاند.
بسیاری از بازیبازان آقای ونابل را به خاطر حضور در بازی تحسین شدهی Final Fantasy 7 Remake میشناسند. علاوه بر این، احتمالا شما صدای ایشان را در نقش Griffon و Nightmare در بازی Devil May Cry 5 و یا شخصیتهایی همچون Kostas، Nader، و Nardel در بازی Fire Emblem: Three Houses شنیده باشید.
بسیاری از کسانی که با آقای ونابل کار کرده بودند، با انتشار پیامی یاد و خاطرهی او را گرامی داشته و با خانوادهی او همدردی کردهاند. با توجه به رابطهی نزدیک اعضای فعال در این صنعت، بسیاری در حال حاضر سوگوار مرگ آقای ونابل هستند.
آقای ونابل اولین بار در سال ۲۰۰۴ و با حضور در بازی World of Warcraft، به صنعت بازیهای ویدئویی وارد شد. از آن زمان، آقای ونابل با استودیوهای مختلفی همکاری داشته و در بازیهای متعددی حضور پیدا کرده است. علاوه بر این، انیمههای محبوب و شناخته شدهای مانند Hunter x Hunter، Fairy Tail، Tokyo Ghoul و Jojo’s Bizarre Adventure نیز میزبان آقای ونابل بودهاند.
نظرات
روحش شاد و یادش گرامی
چقد جوون
من نه سال دیگه بهش میرسم ببینم زنده میمونم بعدش یا نه 
تو dmc v هم همکاری داشته..شاهکار بود
افراد بدرد بخور و خوب چه زود از دنیا میرن اون وقت آدم بدها کلی میمونن مگه اینکه کتلتشون کنن تا از بین برن
خیلی مشتاقم از نزدیک ببینمت و معنای “کتلت شدن آدم بد” رو به شکل شفاف نشونت بدم ولی افسوس..
.
کالانعام هایی مثل تو باید نفس بکشن و زبون درازی کنن اونوقت مردان مرد، تو خط مقدم قطعه قطعه می شن..
دنیای کثیفیه…
.
جالبه که فقط و فقط یک مشت غرب زده عقب افتاده تو ایران هستن که وقتی قهرمانشونو می زنن، نه تنها ناراحت نمی شن ، بلکه با قاتلش هم، هم نوا می شن و… اینجور عجایب رو کمتر پیدا می کنید.. خوب نگاه کنید..
.
خارجیا فهمیدن کی با تروریسم مقابله کرد ، اونوقت ما باید اینجا واسه چارتا مغز فندقی توضیح بدیم..
.
اشکال نداره.. یه روز همه جمع می شیم ، چشمم به چشمت میوفته.. حقیقت رو می فهمی اون روز..
ولی دیگه دیره برات
کاملا موافقم بعضیا تا سرشون و قطع نکنی نمیمیرن البته بعضیا زامبین سرشون هم قطع کنی بازم زنده ان. مثل سوسک های حموم که بدون سر یه هفته زنده ان بعد یه هفته ام از تشنگی میمیرن نه اینکه سرش قطع شده.
خدا بیامرزتش
R.I.P
RIP
ای بابا.
برای بستگانشون آرزوی صبر و سلامتی دارم.
خدا بیامرزش.چقد شبیه گوستاوو بوده مرحوم
خدایش بیامرزد
این بازی نصف اخبارش مرگ صدا گذاراش بود


.
Rip
حیف شد واقعا
روحش قرین رحمت
خدا به خونوادش صبر بده