سرویس اکسباکس گیمپس در اواخر تابستان برای گوشیهای هوشمند منتشر خواهند شد
قرار است در ماه سپتامبر سرویس اکسباکس گیمپس برای گوشیهای هوشمند عرضه شود و به بازیبازان اجازه دهد بیش از ۱۰۰ بازی را در گوشیهای خودشان تجربه کنند.
این خبر از یک پست رسمی وبلاگ منتشر شده توسط اکسباکس روایت میشود که نشان میدهد که سرویس اکسباکس آلتیمیت برای گوشیها و تبلتهای اندرویدی در تاریخ ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ (۱۵ سپتامبر سال ۲۰۲۰) راه اندازی میشود. در این پست بیان شده است که:
تجربهی بازی در فضای ابری به عنوان بخشی از اکسباکس گیمپس، گام بعدی در زمینه اهداف ما در جریان است تا شما را در مرکز لذت این تجربه قرار دهیم. از بازیها و عضویتهای خود، ارزش بیشتری ببخشید و موانع تجربهی بازیها را برطرف کنید. ماه گذشته ما تعهد خود را به شما واگذار کردیم و اعلام کردیم تجربهی بازی در فضای ابری، بهگونهای طراحی شده که توسط Project xCloud، بدون هزینه اضافی بخشی از سرویس اکسباکس گیم پس آلتیمیت خواهد بود. هنگامی تجربه در فضای ابری به عنوان بخشی از سرویس راه اندازی میشوند ، بازیبازان به بیش از ۱۰۰ بازی با کیفیت بالا که از فضای ابری قابل اجرا هستند، میتوانند دسترسی داشته باشند، از جمله این عناوین میتوان به Minecraft Dungeons ، Destiny 2 ، Gears 5 ، Yakuza Kiwami 2 و موارد دیگر را میتوان نام برد. همانطور که ما متعهد شدهایم عناوین جدید Xbox Game Studios بهعنوان بخشی از سرویس اکسباکس گیم پس، دسترسی ارائه دهیم. هدف ما این است که از همان روز انتشار آن بازیها را در فضای ابری در دسترس قرار دهیم. ما با نزدیک شدن به راه اندازی ، بیشتر در مورد فهرست کامل بازیها صحبت خواهیم کرد. همچنین که تمام اطلاعات مرتبط با نمایه Xbox شما به تلفن همراه ، از جمله لیست دوستان ، دستاوردها ، پیشرفت بازی ذخیره شده و موارد دیگر قابل انتقال به تلفن همراه خواهند بود.
سرویس اکسباکس التیمیت در زمان راه اندازی برای ۲۲ کشور اتریش ، بلژیک ، کانادا ، جمهوری چک ، دانمارک ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، مجارستان ، ایرلند ، ایتالیا ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسپانیا ، کره جنوبی ، سوئد ، سوئیس ، انگلستان و ایالات متحده در دسترس کاربران سخت افزارهای دارای سیستم عامل اندروید خواهد بود. اکسباکس برای ایجاد سخت افزاری خاص برای بازیهای ابری در گوشیهای هوشمند با Razer همکاری میکند و تأیید کرده اند که این سرویس از کنترلر Xbox One Bluetooth Wireless و در کمال تعجب از PlayStation DualShock 4 پشتیبانی خواهد کرد. در طی روزهای آینده با گیمفا برای اخبار تکمیلی در مورد این سرویس مهیج همراه باشید.
پر بحثترینها
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- ۱۰ حقیقت تلخ که گیمر ها نمیخواهند به آنها اعتراف کنند
- بازیهای انحصاری کنسولی بیشتری از پلی استیشن برای Xbox عرضه خواهند شد
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- دیجیتال فاندری تریلر Intergalactic را از نظر بصری شگفتانگیز توصیف میکند
- مورد انتظارترین بازی های سال ۲۰۲۵
- گپفا ۲۶؛ مورد انتظارترین بازیهای شما در سال ۲۰۲۵
- روابط عاطفی در The Witcher 4 معنای عمیقتری خواهند داشت
- رئیس ناتی داگ: تست بازیگری Intergalactic به اندازه انتخاب بازیگر نقش الی شگفتانگیز بود
نظرات
عجب … 😐 😐
Project xCloud از ۲٫۵ میلیارد کاربر اندروید گرفته تا ۱٫۵ میلیارد کاربر دستگاه ios اپل و ۲ میلیارد کاربر دستگاه های ویندوزی رو هدف گرفته.
این اعداد خیلی بزرگتر از ۲۰۰ میلیون گیمر کنسولی هست و یکی از دلایلی که اسپنسر گفت سونی رقیب ما نیست همینه چون بازار هدفش شامل تعداد بسیار محدودی گیمر میشه در حالی که مایکروسافت دنبال کاربران میلیاردیه.
غول صنعت موبایل های هوشمند گوگل است نه مایکروسافت با اجازه و غول کنسولی سونی مایکروسافت هر کاری که انجام بده نمی توانه گوگل رو کنار بزنه با تکنولوژی ابری این تکنولوژی ما آینده است نه حال 😛 😎
نه اتفاقا مال الانه ۵G داره همه گیر میشه یهو میبینی همه دارن از CLOUD ها استفاده میکنن
این سرویس رو پلی استیشن هم داره ولی زیاد استقبال نشده شاید ایکس باکس گیم پس یه مقداری بتونه کاربر جذب کنه بخاطر ارزون بودن بازیاش.فکر نمیکنم موفق بشه بازم استادیا مثال زنده ش
چرا حرف الکی می زنید سونی همچین چیزی نداره اصلا برای همینم رقبای مایکرو گوگل و امازون هستند
استادیا هم بازی درست حسابی نداشت روش و اولین ورودش هم بود از همون اولم مشخص بود شکست می خوره
Ps remote play رو نصب اکنت خودتو بزن هرچی بازی داری روی مبایل تا تبلت اجرا کن الکی چیه دوست عزیز .دقیقا مثل همین دسته هم وصل میشه
استیدیا هیچی نداشت عملا
اما XCLOUD حداقل چند تا بازی داره
در کل مایکرو بهتر ناشر و عرضه کننده سرویس باشه تا کنسول ساز :rotfl:
بازی بسازه بده رو تلویزیون و گوشی و پی سی و پلی استیشن همه بخرن سودشم میکنه
نه
اسپنسر نگفت رقیب ما گوگله
گفت رقیب ما استادیاست :rotfl: :rotfl:
حیف که دچار جبر جغرافیا هستیم در غیر اینصورت اینکار فوق العاده به نظر میرسه فک کن تو گوشی گرز ۵ بازی کنی
.
البته من طرفدار همون سبک سنتی بازی کردن هستم 😎
..
#ترول نکنیم
یه اتاری کلکسیونی هست که جدید میخواد بیاد که اسمش VSC هست
بنظرم باید سازنده از گیم پس پشتیبانی کنه چون واقعا اتاری جدید سر جمع ۱۰ تا عنوان خوب هم نداره و حداقل میشه یه استفاده ای ازش با فضای ابری کرد
#اکس باکس گیم پس = نابودی صنعت گیم
داش قربونت یه خواهش دارم ازت.(نمیدونم فن ایکس باکسی یا سونی)
ولی هر فنی که هستی این کارتو تمام کن داش.خوب نیست خدایی، هر چیزی یه سری مزایا و معایبی داره حتی سونی، هیچ چیزی کامل نیست (اشتباهات مدیران دو برند جای خود).
اگه دیدی هر کسی شروع به ترو کرد بزار ترو کنه ، تو خوب باش 🙂
دمت گرم :yes:
بهترین سرویس مردمیه گیم که فکر کنم خیلی تو کفشن ولی بروز نمیدن :rotfl: :rotfl:
خیلی ها در کف مراسم و انحصاری های پلی استیشن ۵ ولی دارند می سوزند
ببینید در این که سونی و مایکروسافت دنبال سود هستند و اگه به گیمراشون و طرفداراشون اهمیت میدن بازم بخاطر منافع خودشونه شکی نیست و هیچ اشکالی هم بهش وارد نیست.
ولی فرق این سرویسای اشتراکی گیم پس و پروژکت ایکس با روشی که سونی انتخاب کرده خیلیه.
این سرویسا فقط باعث میشن کیفیت بازیا خیلی خیلی بیاد پایین. همین نسل ۸ مایکروسافتو ببینید. مخاطب پروژه ایکس کلود بیشتر کسایین که با گوشیا و تبلتاشون تفریحی بازی میکنن که از گیمرای پی سی و پی اس و ایکس باکس خیلی بیشترن. قطعا برا مایکروسافت بستر خوبی برای سرمایه گذاریه. هزینه ساخت بازی پایین و سوددهی خیلی بالا.
چیزی که از بین میره ارزش بازیه، چیزیه که بازی میخواد نشون بده. ولی خب مایکروسافت به چشم بیزینس بهش نگاه میکنه.
سونی اثر هنری تحویل میده و ازش بیزینس درمیاره و سودشم میکنه.
مایکروسافت کلا بیزینس منه، میگه تقاضا هست پس عرضه هم باشه، بیاید ماهی ۱۵ دلار بدید شونصدتا بازی کنید. و ببینید مخاطبا کیان؟ کسایی که انگری بردز و کال اف موبایل میزنن، توقعشونم که خیلی بالا نمیتونه باشه چون ننشستن ۷-۸ سال بازی های تریپل ای بزنن.
لازم نیست براشون لست و گوست و گاد و سایبرپانک و جی تی ای جدید ساخت.
خلاصه که این سرویسای اشتراکی و ابری و این بتل رویال ها اصلا چیز قشنگی برای صنعت گیمینگ نیستن