به عشق شما…. | دانلود اختصاصی PDF راهنمای فارسی Dark Souls Remastered

۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۰

آقا سلام و عرض ادب و ارادت حضور تمامی شما بر و بچه های باحال و بامعرفت وبسایت گیمفا که نظیرتان را هیچ سایتی ندارد و بابت حضور شما در گیمفا به خود می بالیم. اصلا دلیل این که به چنین پست هایی در سایت می رسیم شما هستید و همان ور که در تیتر مطلب هم نوشتم به عشق شماست که نهایتا بعد از ساعت ها و ساعت ها زحمت و وقت گذاشتن و نوشتن و تصویر گذاشتن و کامل کردن قدم به قدم سنگین ترین راهنماها، می رسیم به چنین پستی که تمام آن زحمات را یک کتاب زیبا کنیم و تقدیم حضور شما عزیزان کنیم. یکی از مواردی که تیم گیمفا از چند سال گذشته آن را مد نظر قرار داد ارائه راهنماهای فارسی بازی های مهم و بزرگ و پیچیده بود که در این راستا، راهنماهایی مانند راهنمای جامع و قدم به قدم بازی شاهکار بلادبورن و دارک سولز ۳ و رزیدنت اویل ۷ و رزدنت اویل ۳ ریمیک و همینطور راهنمای انتخاب های ویچر ۳، راهنمای کامل شخصیت های دارک سولز ۳، راهنمای برخی قسمت های لیگ او لجندز، راهنمای سیستم نمسیس در بازی شدو او وار و راهنمای پابان های سکیرو بود. در راهنماهای اصلی و قدم به قدم گیمفا لحظه لحظه بازی ها را از آغاز تا پایان با تمامی آیتم ها و راه های مخفی و شخصیت ها و باس ها و مناطق انتخابی و…. برای شما عزیزان توضیح دادم و به صورت قسمت قسمت منتشر کردیم و سپس فایل پی دی اف آن ها را نیز تقدیم شما کردیم که خوشبختانه خیلی مورد حمایت و استقبال شما نیز قرار گرفتند. خلاصه این که اکنون نوبت به انتشار فایل نهایی و پی دی اف یکی از بهترین اکشن نقش آفرینی های هاردکور تاریخ یعنی راهنمای Dark Souls Remastered رسیده است. بعد از پایان قسمت آخر راهنمای Dark Souls Remastered خدمت شما عزیزان عرض کردیم که برای آن که تمامی این راهنما به صورت یکجا و غیر پراکنده در اختیار شما عزیزان باشد و به عنوان یک مرجع فارسی ثابت برای بازی Dark Souls Remastered محسوب گردد، قصد داریم تا مثل راهنماهای قبلی آن را به صورت کامل و در قالب یک فایل پی دی اف شکیل و زیبا که مثل یک کتاب است، برای شما عزیزان آماده نماییم تا دیگر برای پیدا کردن بخش های مختلف آن لازم نباشد در سایت به دنبال قسمت های مختلف و مورد نظرتان بگردید.

این کتاب زیبا هم تقدیم شما تا باز هم گامی دیگر در جهت خدمت به بازیبازان ایرانی و کمک به آن ها در بازی های سنگین و پیچیده با ارزش تکرار بالا برداشته باشیم. چون می دانید که وبسایت دیگری در ایران حتی جرات رفتن به سراغ نوشتن چنین راهنماهای عظیمی آن هم به صورتی که حتی از یک تک آیتم در پشت فلان سبگ هم نگذرند را تاکنون نداشته اند و شاید هم اهمیت نمی دهند. ولی اینجا گیمفاست. من اهمیت می دهم که شاید فلان بازیباز هم وطنم دلش بخواهد به سراغ سری سولز برود ولی آن قدر سخت و پیچیده است که بدون یک کمک در بار اول و داشتن یک راهنما نتواند با آن کنار بیاید و راهش را در این سری باز کند. پس یک راهنما هر چقدر هم سخت و سنگین باشد می نویسم تا همه ایرانی ها بتوانند سراغ این بازی ها بروند. شاید یک بازیباز کشورم بخواهد بازی را صد در صد کند و همه ی رازها و آیتم های مخفی را کشف کند و باس های مخفی را شکست دهد، ولی اطلاعات کاملش را نداشته باشد و قایل های انگلیسی هم حالا به هر دلیلی اعم از زبان انگلیسی و…. به کارش نمی آیند، پس برایش یک راهنمای قدم به قدم فارسی می نویسم که حالش را ببرد! چرا ایرانی ها نباید راهنماهای تخصصی شاهکارهای عظیم و پیچیده میازاکی را داشته باشند؟ نخیر! باید داشته باشند خوبش را هم داشته باشند! بالاخره گیمفا که هست. کمکتان می کند تا بی نیاز از راهنمای خارجی و… شوید آن هم توسط کسی که یک بخش بزرگ زندگی اش شاید بیش از خیلی از خارجی هایی که راهنمای قدم به قدم سولز می نویسند با این سری گذشته و بازی برایش مثل یک فیلم از جلوی چشمش می گذرد و برایتان می نویسد. تازه دوستان یک نکته مهم این راهنما آن است که برایتان تمام عکس های راهنما را نگه داشتم، یعنی راستش را بخواهید دخلم آمد با این کپشن عکس ها و مرتب کردن آنها و … ولی برایتان عکس را حفظ کردیم تا خیلی راحت تر باشید.

 خدا را شکر که این کار را هم انجام دادیم و امروز این کتاب زیبا را با طراحی عالی فرزین سلیمی برای شما عزیزان قرار می دهیم تا به وعده‌مان مثل همیشه جامه عمل پوشانده باشیم و فایل کامل راهنمای فارسی جامع بازی Dark Souls Remastered که برای اولین بار در ایران و به صورت اختصاصی توسط وبسایت گیمفا برای شما عزیزان تهیه و تدارک دیده شده است را برای دانلود تقدیم شما عزیزان می کنیم. همچنین باید این مژده را به شما عزیزان بدهیم عینا به مانند راهنماهای بسیار ارزشمند Resident Evil 7: Biohazard و Bloodborne و Dark Souls 3 و Dark Souls Remastered و Resident Evil 3: Remake، سه راهنمای بسیار عظیم دیگر را نیز که انتخاب کرده اید (یعنی Sekiro Shadows Die Twice و The Witcher 3 و Dark Souls II) استارت می زنیم تا باز هم گامی دیگر در جهت خدمت به بازیبازان ایرانی و کمک به آن ها در بازی های سنگین و پیچیده با ارزش تکرار بالا برداشته باشیم و انجام آن ها را برای بازیبازان جدید که می خواهند بازی را برای اولین بار بازی ها را شروع کنند ساده تر کنیم و برای کسانی هم که می خواهند بازی ها را از همه جهت کامل کنند، کمکی در مورد کشف تمام رازها و پیچیدگی ها و آیتم ها و …. کرده باشیم، چون می دانید که وبسایت دیگری در ایران حتی جرات و تخصص رفتن به سراغ نوشتن و تهیه چنین راهنماهای عظیمی آن هم به صورتی که حتی از یک تک آیتم در پشت فلان سبگ هم نگذرند را تاکنون نداشته اند و شاید هم اهمیت نمی دهند که ایا بازیبازهای کشورشان نیاز به چنین راهنمایی دارند یا خیر؟ ولی اینجا گیمفاست. من اهمیت می دهم که شاید فلان بازیباز هم وطنم دلش بخواهد به سراغ سری سولز برود ولی آن قدر سخت و پیچیده است که بدون یک کمک در بار اول و داشتن یک راهنما نتواند با آن کنار بیاید و راهش را در این سری باز کند. پس یک راهنما هر چقدر هم سخت و سنگین باشد می نویسم تا همه ایرانی ها بتوانند سراغ این بازی ها بروند. شاید یک بازیباز کشور بخواهد بازی را صد در صد کند و همه ی رازها و آیتم های مخفی را کشف کند و باس های مخفی را شکست دهد، ولی اطلاعات کاملش را نداشته باشد و قایل های انگلیسی هم حالا به هر دلیلی اعم از زبان انگلیسی و…. به کارش نمی آیند، پس برایش یک راهنمای قدم به قدم فارسی می نویسم که حالش را ببرد! چرا ایرانی ها نباید راهنماهای تخصصی شاهکارهای عظیم و پیچیده میازاکی را داشته باشند؟ نخیر! باید داشته باشند خوبش را هم داشته باشند! بالاخره گیمفا که هست. کمکتان می کند تا بی نیاز از راهنمای خارجی و… شوید آن هم توسط کسی که یک بخش بزرگ زندگی اش شاید بیش از خیلی از خارجی هایی که راهنمای قدم به قدم سولز می نویسند با این سری گذشته و بازی برایش مثل یک فیلم از جلوی چشمش می گذرد و برایتان می نویسد.

تازه دوستان یک نکته مهم این راهنما آن است که برایتان تمام عکس های راهنما را نگه داشتم، یعنی راستش را بخواهید دخلم آمد با این کپشن عکس ها و مرتب کردن آنها و … ولی برایتان عکس را حفظ کردیم تا خیلی راحت تر باشید. بالاخره برای شما باید سعی کنیم بهترین کار را انجام دهیم. امیدوار هستم که این راهنماها برای بازیبازان ایرانی مفید و مثمرثمر باشند و مورد رضایت شما دوستان عزیزم در وبسایت گیمفا قرار بگیرد. در انتهای مطلب نیز فایل پی دی اف کامل “راهنمای جامع بازی Dark Souls Remastered اختصاصی وبسایت گیمفا” را دانلود نمایید. با امید به این که توانسته باشیم ذره ای به شما در تجربه این عناوین کمک کرده باشیم. بالاخره شما، همه چیز گیمفا هستید.

دانلود فایل PDF راهنمای جامع Dark Souls Remastered – اختصاصی گیمفا 

0
0

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

  • Pooya S.A گفت:

    آقا سعید تشکر بابت زحمات زیادت، من منتظرم راهنمای Sekiro بیاد که بتونم این بازی فوقالعاده رو تجربه کنم بازم ممنون

    0
    0
  • squall گفت:

    راهنمایی باس اخر خوب بود .من دفعه اول با همین روش انجام دادم. برای ng+ های بعد با Dragon Greatsword باس اخر بازی هم برای یه لحظه با هر ضربه استان میشد. و همون برای عقب رفتن و پر شدن استامینا و مصرف ایتم کافی بود.
    در کل هم کاراکتر pyromancer رو پیشنهاد میدم. البته نه فقط شروع با اون بلکه لول اپ استات هماهنگ یعنی بابا بردن fth , int

    0
    0
  • ERFAN103079 گفت:

    آقا سعید واقعا دمتون گرم دستتون درد نکنه تا الان حتی یک نسخه از این سری رو تجربه نکرده بودم ولی به خاطر راهنمای کاملتون به زودی استارت این سری رو میزنم

    0
    0
    • سلام و درود خدمت عرفان عزیز. یک دنیا سپاس مثل همیشه عرفان جان از این لطف و محبت شما. باعث افتخار منه که نظرتون رو میبینم در مطالبم. خیلی از اعتمادی که دارید به بنده ممنونم عرفان عزیز و گل. انشالله که لذت ببری و هر وقت هم مشکلی داشتی بهم بگو تا کمکت کنم اگر تونستم عرفان جان چون بار اولته.

      https://t.me/Gametal

      https://en.gamefa.com/

      0
      0
  • TzzzT23 گفت:

    متاسفانه بازی رو ندارم و بازی نکردم ولی خواستم برای زحمتی که کشیدید تشکر کنم واقعا کم کاری نیست و اینکه به معنای واقعی “به عشق شما …” تو این کاری که انجام دادید نمایان هست . و همینطور خسته نباشید به کل اعضای گیمفا که برای این سایت زحمت میکشن. Yes Yes

    0
    0
    • عرض ادب و احترام خدمت شما. واقع نمی دونید چقدر ارزش داره که با این که بازی نکردین ولی باز هم لطف می کنید و نظر می ذارید. من واقعا اهل دروغ گفتن و الکی یه حرفی رو زدن نیستم. واقعا به عشق شما اینا رو می نویسم و تهیه میکتم. خدا اشهده اگر عشق نباشه خیلی خیلی خیلی سنگین تره از چیزی که فکر می کنید نوشتن راهنمای لظه به لحظه برای بازی های میازاکی. یک دنیا سپاس از شما. اینها همه به خاطر همین نظرات شماست که باعث ایجاد اون عشقه میشن.

      https://t.me/Gametal

      https://en.gamefa.com/

      0
      0
      • TzzzT23 گفت:

        ممنون از وقتی که گذاشتین برای خوندن کامنت Cute Shy
        تو بازی های سری soulsborn فقط demon souls و dark souls و nioh 2 رو بازی نکردم نه اینکه دوست نداشته باشم متاسفانه قیمت ها انقدر بالا هستن مجبور میشم یه بازی دیگه رو انتخاب کنم که واقعا نمیتونم براش صبر کنم. Demon souls رو خوب شد remake کردن اینطوری میشه روی ps5 تجربش کرد و حتما هم باید تجربش کنم چون نسل قبل من x360 داشتم و نتونستم بازیش کنم. Cry

        0
        0
  • GERALT گفت:

    سعید آقابابایی یعنی عشق و عشق یعنی سعید آقابابایی آقا خیلی مخلصیم آقا من به شخصه از راهنمای دارک ۳ شما استفاده کردم منم مثل شما سالهاست گیمر هستم و عشق میکنم ی نفر اینقد به فکر گیمرهاست بنده در زمینه گیم مخصوصا هاردکور تجربه زیادی دارم امیدوارم در آینده بتونم در صورت تمایل شما بزرگان کمکی بهتون بکنم که حداقل کمی کمتر خسته بشین و ما هم سهمی در خدمت کردن به گیمرهای عزیز کشورمون داشته باشیم واقعا گیمرها باید قدر شما رو بدونن بنده خودم بارها دارک ۳ رو تموم کردم اما وقتی ی راهنما داری و میدونی یکی کنارت هست که داره قدم به قدم باهات پیش میاد خیلی حس خوبیه مخصوصا تو بازی هایی مثل دارک سولز که واقعا هر گیمری میدونه که در صورت نداشتن تجربه کافی واقعا میتونه خیلی عذاب آور باشه بنده خودم یک بار هم با راهنمای شما رفتم جلو ولی با اینکه بازی رو بارها تموم کرده بودم این راهنما بود که حسی رو بهم القا میکرد که دفعات قبل نداشتم همون حس آرامشی که میدونی ی نفر کنارته امیدوارم با قدرت به کارتون ادامه بدید.

    0
    0
    • عرض ادب و احترام خدمت شما. واقعا از این نظری که نوشتید خیلی خیلی خلی متشکرم. به معنای واقعی عشق بهم منتقل کردین با این نظرتون. شما خودتون عشق هستید که اینقدر محبت دارید و ارزش قائل میشید برای کاری که یه گیم دیگه براتون انجام داده. واقعا باعث افتخار منه که یک گیمر حرفه ای از راهنماک استفاده کرده و باید بگیم بهترین تشبیهی که تا حالا در مورد استفاده از راهنما در یکی از دفعات تجربه کردن این عناوین خونده بودم همین بود که شما نوشتید و واقعا زیبا بود
      “بنده خودم بارها دارک ۳ رو تموم کردم اما وقتی ی راهنما داری و میدونی یکی کنارت هست که داره قدم به قدم باهات پیش میاد خیلی حس خوبیه مخصوصا تو بازی هایی مثل دارک سولز که واقعا هر گیمری میدونه که در صورت نداشتن تجربه کافی واقعا میتونه خیلی عذاب آور باشه بنده خودم یک بار هم با راهنمای شما رفتم جلو ولی با اینکه بازی رو بارها تموم کرده بودم این راهنما بود که حسی رو بهم القا میکرد که دفعات قبل نداشتم همون حس آرامشی که میدونی ی نفر کنارته”
      خیلی از این متن زیبا ممنونم که نوشتید. لذت بردم از خوندنش و از خوندن نظرتون.واقعا ممنون از محبت و بزرگواری شما.
      https://t.me/Gametal

      https://en.gamefa.com/

      0
      0
  • خسته نباشید سعیدجان بسیار عالی…با وجود اینکه دارک سولز یک رو چندبار تموم کردم ولی به عشق راهنماتون دلم هوس کرد دوباره برم اصلا راهنماهای آقا سعید ی چیز دیگس دمت گرم سعیدجان همینجوری با انرزی ادامه بده…کاش این راهنماها بصورت همین تصویر با همین جلد زیبا عرضه میشد تا بتونیم برا همیشه بصورت فیزیکی داشته باشیمشو هراز چندگاهی دستی روش بکشیمو یاد و خاطراتمون زنده بشه…موفق باشید

    0
    0
    • سلام خدمت معین جان عزیز. سلامت باشید انشالله معین جان. یک دنیا سپاس ازتون. باعث افتخار منه که دوستایی مثل مثل شما دارم در گیمفا که همیشه بهم یاد اوری میکنن چقدر مسئولیتم بالاست در قبال این حمایت و عشق و محبتی که ازتون می گیرم. واقعا کاش اینا فیزیکی بود. خودم هم خیلی دوست داشتم. باز هم ممنون معین عزیز و گل.

      https://t.me/Gametal

      https://en.gamefa.com/

      0
      0
  • مرسی و ممنون برای این کار نفیس و عالی . به امید خدا دارک سواز ۲ را هم شروع کنید تا لذتشو ببریم.
    از اونجایی که دارک ۲ را خودم هنوز بازی نکردم حتما با شما شروع می کنم.

    0
    0
  • parsa_45 گفت:

    آقای آقابابایی بسیار سپاسگزارم از این راهنمای بازی. یادم هست خیلی وقت پیش حدود ۱۲ سال یا بیشتر یک وب سایت بود sims47 راهنمای بازی به صورت pdf میزاشت با دیدن این یاد اون افتادم چقدر زمان زود گذشت

    0
    0
  • Knight گفت:

    سلام واقعا از شما به خاطر این راهنما ممنونم راهنمای واقعا کاملی هستش

    0
    0
  • دمتون گرم آقای آقابابایی حالا یک جا دارمش و درست حسابی بازی میکنم
    واقعا یکی آقا سعید منتظر راهنمای سکیرو هستیم

    0
    0
  • ArminMalekM گفت:

    Heart Heart Heart ای جانم واقعا یکی یدونه هستید Heart Heart Heart

    0
    0
  • Amir_69 گفت:

    اقا سعید درود برتو مرد دلسوز و بزرگوار Kiss

    0
    0
  • سلام اقا سعید من یه مشکل بزرگ دارم تو بازی اچ پیم نصف شده هر کاری میکنم درست نمیشه بغلشم عکس استخون اومده بجا اعداد نمیدونم چیکار کنم اقا سعید اگه میشه وقتی این پیامو دیدین به این ایدی انیستا پیام بدین کمک کنید ممنون
    @rezadavoodix

    0
    0
  • محمد گفت:

    سلام ببخشید من چطور باید گرن تایتان شترد بدست بیارم میشه راهنمایی کنید که از کجا میتونم گیرش بیارم

    0
    0
    • سلام برای بدست آوردن گرین تایتان شارد می تونی موجودات کرم مانند برایت تاون (توی قسمت مرداب نزدیک اون درخت گندهه Laugh هستن و شانس خیلی بالایی برای دارپش دارن وقتی هم دراپ میکنن پنج تا باهم میان :دی) یا میتونی slime های depth رو فارم کنی (همون موجودات لزج که به سقف چسبیدن ولی شانس دارپش کمتر از اون کرماس) یا میتونی از اون غول آهنگری بخرید (قیمتش یادم نیست)

      0
      0
  • مرتضی گفت:

    سلام داداش خسته نیاشی خواهشا بم جواب بده من اهنگرو طی درگیری ناخاسته کشتم حالا چیکار کنم زنده میشه؟

    0
    0