CD Projekt: ممکن است PC همیشه پلتفرم اصلی نباشد

CD Projekt RED سازنده بازی Witcher 3 به عنوان یک استدیو متعهد به PC شناخته می شود اما در مصاحبه جدید آقای Adam Badowski مدیر عامل استدیو CD Projekt RED اعلام کرد آن ها قصد دارند تا قدرت تیمشان را بر روی دیگر پلتفرم ها نیز متمرکز کنند.
Badowski در گفتگو با سایت GamesIndustry :” کامپیوتر پلتفرم اصلی Witcher 2 بود چون این پلتفرم قدرتمندترین بود اما ممکن است در آینده تغییر کند.”
“ما چیز های زیادی را در مورد نسل بعد می دانیم و هنوز اظهار نظر در مورد آن زود است اما استراتژی ما این است تا در هر پلتفرم به بالاترین کیفیت برسیم و برای این کار نیاز است تا از مزایا و نقاط قوت آن پلتفرم استفاده کنیم. معمولا ضعیفترین پلتفرم به دیگر پلتفرم ها دیکته می شود اما کیفیت تصایر بالا، نماد تجاری ماست که برای رسیدن به آن باید بر روی هر پلتفرم جداگانه کار کنیم.
تصمیم گیری برای طراحی فنی مقیاس های بزرگ مانند موتور های بازی سازی که از DirectX 11 و معماری ۶۴ بیت استفاده می کنند به صورت جهانی ساخته می شود اما سازنده ها می خواهند هر پلتفرم را به صورت جداگانه بسازند.
PC به شما درهر لحظه امکانات بسیاری را می دهد اما در دیگر پلتفرم ها، آهسته آهسته پیشرفت می کنید. در آینده متحد کردن و ساختن بسیاری از چیزها بسیار آسان تر می شود. بعضی چیزها مانند کنترل بازی را باید در پلتفرم های مختلف تعریف کنیم اما پلتفرم های جدید، در حال نزدیک شدن به هم هستند.”
CD Projekt RED هم اکنون در حال کار بر روی Witcher 3: Wild Hunt و Cyberpunk هستند که هر دوی این عناوین برای PC و کنسول های نسل آینده منتشر خواهد شد.
پر بحثترینها
- جزئیات جدیدی از Intergalactic: The Heretic Prophet منتشر شد
- واکنش دراکمن به دو دستگی طرفداران در قابل The Last of Us 2 و رویکرد مشابه در مورد Intergalactic
- کارگردان Split Fiction: اگر دوباره جایزه بهترین بازی سال را ببرم خوشحال میشوم، اما با وجود GTA 6 رقابت سخت خواهد بود
- نیل دراکمن: ۵ سال از آغاز ساخت Intergalactic: The Heretic Prophet میگذرد اما هنوز درحال تغییر و تکامل است
- ۱۵ شخصیت با ابهت برتر در تاریخ بازی های ویدیویی
- شایعه: بازی The Last of Us Part 3 به طور مخفیانه در دست ساخت قرار دارد
نظرات
pc for ever
😐 😐 😐 😐 😐 😐 😐
هیچ شرکتی به pc وفا دار نیست 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥
چقدراین شرکته رجزخوانی میکنه،امیدوارم به سرنوشت کرایتک تبدیل نشه! :yes: 😀
چه خوب pc فقط بدرده بازی های استراتژیک و کانتر مانتر میخوره
به نظر من فقط PC
pc مال بازی نیست . خودم pc gamer هستم .وقتی انحصاری خوب نداره . :no:
فقط PC :inlove: :yes:
فقط سونی ♥