بعد از مدتها عرضه مبدل یا simulator های آندروید برای ویندوز بالاخره شرکتی با نام socketeq ، اولین سیستم عامل را با هسته ویندوز عرضه کرد . این سیستم عامل قدرتمند تر از یک شبیه ساز عمل می کند و سرعت اجرای بازی ها و برنامه ها در آن همانند گوشی های مبتنی بر آندروید می باشد . در ادامه به معرفی این سیستم عامل می پردازیم .
WindowsAndroid یک پورت کامل از آندروید برای سیستم عامل مایکروسافت می باشد که می تواند پای آندروید را حتی به کامپیوتر های شخصی شما هم بکشد . این نرم افزار از سرعت بالایی برخوردار است و به راحتی بازی های ۳D آندروید را بر روی PC شما اجرا می کند .
از جمله توانایی این سیستم عامل می توان به مواردی همچون ، سرعت و قدرت بالای پردازش بازی ها و نرم افزار ها ، توانایی انتقال کامل داده ها ، بهره برداری از شتاب دهنده سخت افزار برای مشاهده گرافیک بهتر ، پشتیبانی از هر رزولیشنی که دوست دارید ، دارا بودن برنامه های کاربردی همچون فلش پلیر و … و پشتیبانی از حالت صفحه کامل ( full-screen ) یا پنجره ( windowing ) و … اشاره کرد . شما می توانید این نرم افزار را از سایت اصلی سازندگان آن تهیه کنید .
در ادامه تصاویری از محیط این نرم افزار را مشاهده می کنید :
در نظر شما تجربه بازی های سه بعدی آندروید بر روی ویندوز چگونه خواهد بود ؟ آیا این سیستم عامل می تواند پیشرفتی را در این برهه از زمان که ، علاقه مردم به بازی های موبایل خیلی زیاد شده ، بدست بیاورد ؟ خیلی از شرکت ها و بازیساز های کهنه کار به سمت ساخت بازی های آندروید روی آوردند ، بازی هایی که فقط از ایده های بزرگ و کوچک به وجود آمده است ، آیا با این وجود جای حرکت رو به جلو برای این نرم افزار ، موجود می باشد ؟ با وجود اینکه این سیستم عامل کار خود را به تازگی شروع کرده و قطعا در آینده نسخه های قوی تری هم عرضه خواهد شد ، آیا این کار بر عرضه ی کنسول های مبتنی بر آندروید لطمه ای وارد نمی کند ؟
نظرات
سپاس هادی خان
بازی های اوریج یا کرکی ها هم میاره ؟
من گرفتمش ولی هر بازی توش میرزم اجرا نمیشه

این از bluestacks بهتره ؟؟؟ یکی دیگه هم بود اسمش یادم نیست؟ کدوم بهترینه؟؟
بازی های آندروید فرقی نمیکنه کرکی باشه یا نه …
bluestacks هم من خودم دارم ، ولی یکم تو بازی های سنگین مشکل سازه ، فک کنم این خوب باشه چون Cpu من رو 20 بود در حال کار با این ….
youwave.for.android.2.3.2 اسم نرم افزاری هست که همین کار رو میکنه و خیلی وقته دارم ازش استفاده میکنم.
وقتی بازی یا برنامه که میخوای برای اولین بار مزمزه بکنی و شاید به مذاقت خوش نیاد، به صرفه تر اینه که روی کامپیوتر و اینجور سیمیولیتورها امتحانش کنی.
وقتی میره تو اینترنت back نداره.از تو کامپیوتر نمیشه فایل نصب برنامه رو وارد شبیه ساز کرد.دانلود نمیتونه بکنه 4 ساعت فایل 900 کیلوبایتی رو نتونسته ذانلود بکنه.مسخرست
از این سایت بگیر برنامرو motv
http://soft98.ir/mobile/15709-windowsandroid.html
ممنون من شبیه ساز رو نصب کردم.منظورم بعد از نصب بود.اجرا میشه .داخل شبیه ساز وارد اینترنت شدم و فایل دانلود کردم ولی نمیتونست دانلود کنه گیر میکنه.بعد از تو مرورگر بیرون نمیاد.از تو کامپیوتر هم نمیشه فایل برد داخل شبیه ساز.میخواستم فایل نصب انگری بیردز رو از کامپیوتر وارد شبیه ساز کنم نشد
بچه ها فقط سیمبین

من فقط بازی ها رو روی سه پلتفرم اصلی بازی مکینم
وهمین با گوشی هم بازی هایی مثل پردندگان خشمگین وموتور سواری 
ولی به نظر من زیاد ایده جالبی نیست