نگاهی به AppGallery هوآوی؛ سومین فروشگاه نرمافزاری جهان
فروشگاه نرمافزاری هوآوی یعنی AppGallery که ویژه دستگاههای الکترونیکی همراه این شرکت راهاندازی شده، توانسته در مدت کوتاه حضور خود، موفقیتهای قابل توجهی را به دست بیاورد.
هوآوی در رویداد آنلاینی که برگزار شد جزئیات جالبی را در خصوص فروشگاه نرمافزاری جدیدش AppGallery منتشر کرد. براساس گفته مسئولان هوآوی، AppGallery در حال حاضر سومین فروشگاه نرمافزاری بزرگ ویژه دستگاههای موبایل، پس از پلی استور گوگل و اپ استور شرکت اپل به حساب میآید. گزارش هوآوی درباره عملکرد AppGallery به این شرح است:
“اپلیکیشنها در بطن تجربه کاربر در استفاده از گوشیهای هوشمند قرار دارند و فروشگاههای نرمافزاری نیز نقشی حیاتی در حوزه فناوری ۵G ایفا میکنند. تحقیقات انجام شده در خصوص فروشگاههای نرمافزاری نشان میدهد کاربران بیش از هرچیز، نگران حریم خصوصی و امنیت اطلاعات خود هستند. هوآوی کنار توسعهدهندگان سراسر دنیا میتواند اکوسیستمی ایمن را ایجاد کند که برای کاربران و توسعهدهندگان، سودمند خواهد بود.”
فرآیند توسعه این فروشگاه نرمافزاری در سال ۲۰۱۹ میلادی آغاز شد و هوآوی راهکارهای متفاوتی را برای جذب توسعهدهندگان به کار بست.
مسئولان این شرکت به تازگی اعلام کردهاند تعداد کاربران ماهیانه فروشگاه نرمافزاری هوآوی به بیش از ۴۰۰ میلیون کاربر رسیده است. فروشگاه نرمافزاری هوآوی با بیش از ۵۵ هزار گروه نرمافزاری، مجموعهای جامع به حساب میآید. این امر، با درنظر گرفتن شروع تازهی AppGallery و رقبای سرسختی که در این حوزه به چالش کشیده شدهاند، یعنی پلیاستور گوگل و اپ استور اپل، اهمیت بیشتری پیدا خواهد کرد. تعداد توسعهدهندگان ثبت شده برای کار روی فروشگاه نرمافزاری هوآوی هم از ۱.۰۱ میلیون به ۱.۳ میلیون رسیده است تا تیمهای بیشتری روی توسعه اپلیکیشنها برای این فروشگاه نرمافزاری کار کند. هوآوی بیش از ۳ هزار متخصص را هم روی مهندسی اکوسیستم خود متمرکز کرده است.
در حال حاضر سرویسهای موبایلی گوگل در بیش از ۱۷۰ کشور و ناحیه در دسترس قرار گرفتهاند. در توسعه این فروشگاه نرمافزاری، توسعهدهندگانی از آسیا-اقیانوسیه، خاورمیانه، آفریقا، اروپا و آمریکای لاتین همکاری دارند. هوآوی اعلام کرده سرویس Quick App این مجموعه نیز به زودی راهاندازی خواهد شد. با استفاده از سرویس Quick App در AppGallery کاربران میتوانند بدون نیاز به دانلود و نصب اپلیکیشن، قابلیتها و خدمات مختلف آن را تجربه کنند. این امر، عاملی برای رفع محدودیتها روی گوشیهای هوشمند، به ویژه نمونههایی است که فضای ذخیرهسازی محدودی دارند.
هسته سرویسهای موبایلی هوآوی هم ۲۴ کیت نرمافزاری نظیر Maps Kit، Machine Learning Kit، Scan Kit، Account Kit، Payments Kit را آماده کرده تا بیش از ۵۵ هزار اپلیکیشن به این منابع متصل شوند.
هوآوی جهت رفع دغدغه کاربران سراسر جهان، تضمین کرده سرویسهای محبوب و پرکاربردی نظیر فیسبوک، اینستاگرام و توییتر هم به زودی در AppGallery در دسترس قرار میگیرند. این تغییر، راهکاری برای ترغیب کاربران کشورهای غربی برای استفاده هرچه بیشتر از این فروشگاه نرمافزاری است.
پر بحثترینها
- کامنتهای هفته ۲۸؛ هیتلر: The Last of Us Part 2 بهترین بازی تاریخ است
- تریلر جدید فصل دوم سریال The Last of Us شخصیت ابی را نشان میدهد
- کامنتهای هفته ۲۹؛ بَک تو بَک
- شایعه: کنسول نسل بعدی Xbox در سال ۲۰۲۶ با نام Xbox Prime عرضه خواهد شد [بهروزرسانی شد]
- کارگردان Alan Wake 2: رمدی میخواهد نسخه اروپایی ناتی داگ باشد
- کانیه وست، رپر آمریکایی اعتقاد دارد که The Last of Us: Part II بهترین بازی تاریخ است
- ۱۵ بازی بزرگ خاطرهانگیز گیمرهای ایرانی
- کلیپ جدید Assassin’s Creed Shadows با محوریت پارکور
- از کنترلر جدید Xbox با طرح DualSense رونمایی شد
- مهمترین آمار و ارقام صنعت بازی های ویدیویی در سال ۲۰۲۴
نظرات
همین قدر مسخره که کشور ایران رو توی لیست کشورهاش نداره و با انتخاب کشوری دیگری (مثل انگلیس) باز هم به اپ ها نمیشه دسترسی داشت حتی با دورزدن تحریم و همیشه خطای اینکه ؛این محصول در منطقه شما وجود ندارد؛
جالب تر از اون اینکه این تحریم ها به خاطر کسی که خودش رو تحریم کرده.