بازیهای رایانهای نیازمند بازارهای آنلاین است
کارشناس بازی سازی گفت که یکی از فاکتورهای مهم برای ارتقای سطح بازیهای رایانهای به استانداردهای جهانی ایجاد و توسعه بازارهای آنلاین و فضاهای مجازی عرضه این بازیهاست.
به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای، فرهود فرمند در رابطه با بحث استاندارد سازی بازی ها ی داخلی گفت: به دلیل رعایت نشدن قانون کپی رایت در کشور بازی های خارجی با قیمت بسیار پایین تر از قیمت اصلی در دسترس مخاطبان این محصول قرار دارد و آنها بازی های داخلی را با این بازی ها هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ کیفیت مقایسه می کنند در نتیجه سطح توقع و انتظار مخاطب از بازی های داخلی نیز بالا می رود. طبیعی است که ما برای رقابت با این بازی ها باید تلاش کنیم خودمان را به استانداردهای جهانی تولید این کالای فرهنگی برسانیم.
وی توضیح داد: برای دستیابی به این استانداردها و موفقیت در رقابت با بازی های خارجی هم بالا بردن کیفیت محصول مهم است و هم نحوه ارائه این تولیدات که آن هم باید بروز و مطابق با استاندارهای بین المللی باشد.
کارشناس حوزه بازی سازی گفت: در ارتباط با ارتقای کیفیت تولیدات داخلی با بحث سرمایه گذاری هرچه بیشتر در بخش آموزش و پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص وخلاق روبه رو هستیم تا بتوانیم در عرصه بین المللی حرف هایی برای گفتن داشته باشیم و همگام با دانش روز دنیا حرکت کنیم.
فرمند یادآور شد که نکته مهم دیگر برای رسیدن به استانداردهای بین المللی در تولید بازی نحوه ارائه این محصول است که آنهم باید مطابق با این استانداردها باشد . یکی از نیازهای مهم تولید کنندگان این است که بتوانند علاوه بر بازارهای خارجی در بازار داخلی هم محصولات خود را محک بزنند و با نیازها و انتظارات مخاطبان خود آشنا شوند. در همین رابطه ما به یک بخش مجازی و آنلاین هم در بازار عرضه این محصولات نیاز داریم که بتوانیم برخی از انواع بازی را از این طریق به مخاطبان معرفی و عرضه کنیم.
کارشناس حوزه بازی سازی توضیح داد: بسته به حجم بازی یا مخاطب یا هدفی که برای تولید آن در نظر گرفته شده بازار عرضه آن متفاوت خواهد بود. بعضی از بازی ها مثل بازی های کوچک مناسب برای ارائه از طریق آنلاین و بازار مجازی هستند و برخی دیگر نیازمند عرضه در بازارهای رسمی و تجاری.
پر بحثترینها
- ۱۰ حقیقت تلخ که گیمر ها نمیخواهند به آنها اعتراف کنند
- مورد انتظارترین بازی های سال ۲۰۲۵
- روابط عاطفی در The Witcher 4 معنای عمیقتری خواهند داشت
- استراتژی ریسکی Xbox که ۱۰ سال آینده آن را تعریف خواهد کرد
- کارگردان Silent Hill 2 Remake از علاقه خود به ساخت یک بازی در ژانر وحشت با اقتباس از Lord of the Rings میگوید
- Indiana Jones and the Great Circle بهترین بازی سال Gamescom از دید مخاطبین شد
- شایعه: Xbox در سال ۲۰۲۵ بازیهایی خواهد داشت که هنوز رونمایی نشدهاند
- بنیانگذار ناتی داگ دلیل فروش استودیو به سونی را توضیح میدهد
- ۱۰ بازی ناامیدکننده سال ۲۰۲۴
- چرا GTA IV بهترین ساخته راکستار است؟
نظرات
مثل همیشه و همجا فقط حرف حرف حرف اخه کی قرار تو این مملکت به یه کاری عمل کنن من نمی دونم :no: :no:
به خدا حرف دلمو زدی واقعا در هر زمینه ای فقط حرف میزنن :-X :-X
این کارها مال یک یا چند نفر نیست .سازمان تا موقعه ای که فقط حرف میزنه و عمل نمیکنه چه فایده :pain:
تازه فهمیدن؟
فکر می کنن برای چی سیستم هایی مثل Steam و Origin پدید اومدن؟
همه حرف خوب میزنن اما کی خوبه این وسط 🙁
واقعا همشون فقط حرف میزنند :smug:
تنهایی فکر کرد ؟
کیه که عمل کنه ؟
تو کشوری که تنها بازی به عنوان سرگرمی کودکان دیده میشه هیچوقت نمیشه به حد ایده آل رسید .
البته امیدوارم شرایط تغییر کنه
عجب چیزی تراوش کرد از خودش هنوز ما بازیسازی در رشته های تحصیلی دانشگاهی نداریم و اموزشگاهانی در سطح استاندارد و اساتیدی خبره نداریم و حمایت از بخش خصوصی نمیشه و بودجه خوب مثله بقیه فناوری هایه روز کامپیوتری بهش اختصاص داده نمیشه و همین مشکلات باعث شده ایران به زور سالی یدونه بازی بده بیرون اونم تازه در مقابل هم سبکاش اشغال هم حساب نمیشه .
این همه مشکلو ول کردن گیر دادن به این ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه کی می خواید بزنید واسه همین سالی یدونه بازی می سازید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:no: :no: :no: :no: :no: :no: