ثبت اختراع جدید سونی اتصال شبکهای کنترلر پلیاستیشن را برای بازیهای ویدئویی پردازش ابری نمایش میدهد
سونی اینتراکتیو اینتتیمنت (Sony Interactive Entertainment) اخیراً اختراعی برای یک کنترلر جدید پلیاستیشن متصل به شبکه جهت انجام بازیهای رایانهای پردازش ابری (Cloud Gaming)، ثبت کرده است.
شرکتهای زیادی هستند که به بازیهای رایانهای پردازش ابری هر روز بیشتر از دیروز بها میدهند. از این رو جیم رایان (Jim Ryan)، مدیر عامل و رئیس پلیاستیشن، برای اینکه از این جریان عقب نماند اخیرا اعلام کرد که سرویس استریم بازی شرکت سونی یعنی PlayStation Now فشار کاری زیادی در آینده متحمل خواهد شد. وی افزود:
ما گرایش (مردم) را به انواع دیگر سرگرمی که توانایی زیادی در سازماندهی استریمینگ، به معنی دسترسی به محتوا داشته باشد را حتما دیدهایم. به نظر میرسد به احتمال زیاد بازیها نیز از این گرایش پیروی کنند.
اخیراً سونی قیمت استفاده از PS Now را کاهش داده و اختراعی که اخیراً ثبت شده است، نشان میدهد که این شرکت به بهبود خدمات بازیهای ویدئویی پردازش ابری خود علاقهمند است. درست مانند کنترلر Google Stadia، حق ثبت اختراع سونی یک کنترلر را نشان میدهد که برای کاهش تأخیر، مستقیما به اینترنت متصل میشود.
سونی گفته:
تاخیر ورودی با دسترسی دادن به کنترلر به منظور ارسال مستقیم ورودیها به شبکه برای کامپیوتر سرویس دهندهی بازیهای رایانهای پردازش ابری، با دور زدن دستگاه سرویس گیرنده، کاهش پیدا میکند.
توضیحات ثبت اختراع به شرح زیر است:
یک دستگاه کنترل کننده برای تعامل کاربر با رایانهی سرویس دهندهی یک سیستم بازیهای رایانهای پردازش ابری ارائه شده است. که شامل موارد زیر است: حداقل یک دستگاه ورودی که (دادههای) ورودی را برای رایانهی سرویس دهنده، ایجاد میکند. از آنجایی که دستگاه کنترلر با یک دستگاه دسترسی دهنده برای اتصال به شبکه ارتباط برقرار میکند؛ (موجب) اتصال آن دستگاه کنترلر به رایانهی سرویس دهنده میشود؛ بدون اینکه به دستگاه سرویس گیرنده متصل شود.
طرح هایی که همراه ثبت اختراع ارائه شده را در زیر میتوانید مشاهده کنید.
برای مشاهده تصاویر در ابعاد بزرگتر بر روی آنها کلیک کنید
اگر بخواهیم هدف سونی و ثبت اختراعش را که در پاراگرافهای بالا به پیچیدگی سعی بر توضیح دادن آن داشتند را به زبان ساده بیان کنیم، به این شکل میتوان مثال زد: تصور کنید شما یک کنترلر در دست دارید. جلوی تلویزیون خانه برروی مبل لم داده و کنترلر را روشن میکنید؛ کنترلر از طریق مودم موجود در خانهی شما به اینترنت متصل میشود. تلویزیون هوشمند شما که به اینترنت متصل است را روشن میکنید و برنامهی پلیاستیشن که برروی آن نصب است را اجرا میکنید؛ مشاهده میکنید که قادر خواهید بود با کنترلری که در دست دارید، بازی خود را انتخاب کرده و بدون نیاز به هیچ دستگاه دیگری به بازی کردن بپردازید. این موضوع چند مزیت دارد. شما میتوانید برروی تلفن هوشمند، تبلت، رایانهی شخصی، تلویزیون هوشمند و یا هر دستگاه دیگری، فقط با داشتن یک کنترلر، از بازیهای رایانهای پردازش ابری استفاده کنید. در سمت دیگر در هنگام تجربهی بازیهای ویدئویی پردازش ابری، وقتی دکمهای روی کنترلر میفشارید بازخوردی که از آن برروی صفحهنمایش نشان داده میشود، تاخیر کمتری دارد؛ نسبت به زمانی که کنسولی در میان باشد.
در حالی که ثبت اختراع لزوماً به معنای این نیست که سونی این کنترلر مبتنی بر شبکه را منتشر کند، ولی چشم اندازی از برنامههای آیندهی سونی برای بازیهای ویدئویی پردازش ابری را ارائه میدهد.
نظر شما در مورد این ثبت اختراع چیست؟ احتمال اینکه سونی این امکان را به کنترلر جدید پلیاستیشن ۵ اضافه کند چقدر است؟ نظراتتان را در پایین این مطلب با ما در میان بگذارید.
پر بحثترینها
- کامنتهای هفته ۲۸؛ هیتلر: The Last of Us Part 2 بهترین بازی تاریخ است
- تریلر جدید فصل دوم سریال The Last of Us شخصیت ابی را نشان میدهد
- کامنتهای هفته ۲۹؛ بَک تو بَک
- شایعه: کنسول نسل بعدی Xbox در سال ۲۰۲۶ با نام Xbox Prime عرضه خواهد شد [بهروزرسانی شد]
- کارگردان Alan Wake 2: رمدی میخواهد نسخه اروپایی ناتی داگ باشد
- کانیه وست، رپر آمریکایی اعتقاد دارد که The Last of Us: Part II بهترین بازی تاریخ است
- ۱۵ بازی بزرگ خاطرهانگیز گیمرهای ایرانی
- کلیپ جدید Assassin’s Creed Shadows با محوریت پارکور
- از کنترلر جدید Xbox با طرح DualSense رونمایی شد
- مهمترین آمار و ارقام صنعت بازی های ویدیویی در سال ۲۰۲۴
نظرات
حالا اینا همه یعنی چی با تشکر
زیر عکس ها توضیح داده خود نویسنده بخونی متوجه میشی
ایجا فقط یه مشکل هست اونم جیب خالی بنده 😥
داداش جیب خالی منم اضافه کن..
:cigarette:
ما چرا باید اینجا به دنیا می اومدیم 😥
به نظرم ما اینجا به دنیا نیومدیم
ما تو ایران اومدیم تا با تلاش خودمون به دنیا بیایم(مهاجرت یا رفتن)
اگرم موفق نشیم که…
یعنی یه جورایی مثل گوگل استدیا
مثل استدیا