سینما فارس: نقد و بررسی انیمه Ponyo | دریای زندگی
Ponyo انیمهای است در ژانر فانتزی که در سال ۲۰۰۸ پخش شده است. کارگردانی و نویسندگی این انیمه توسط هایائو میازاکی صورت گرفته است و توسط استودیو جیبلی ساخته شده است.
شروع یک رویا
شروع این انیمه از هر نظری زیبا است، از معرفی شخصیتهای آن تا آغاز داستان این انیمه همه به خوبی در نقطه آغازین به نمایش در آمدهاند. در نقطه آغازین بیشتر داستان به شخصیت اصلی خود میپردازد و با نشان دادن چشمهای از زندگی او سعی دارد تا جو حاکم بر فضای انیمه را برای اجرای داستان آماده کند. معرفی شخصیتها در ابتدا بسیار خوب انجام شده است و انیمه مقدار زمان مناسبی را برای معرفی آنها استفاده میکند. مهمترین نکتهای که در ابتدای این انیمه به چشم میآید دنیای بسیار زیبا و خوش رنگ آن است که هر صحنه از این انیمه را زیبا و زیباتر کرده است.
ادامه نقد را در سینما فارس همراه باشید.
پر بحثترینها
- ۱۵ مشکل بزرگ سری GTA که طرفداران سرسخت نمیخواهند به آنها اعتراف کنند
- ویدیو: مقایسه Call of Duty Black Ops 6 روی PS5 و Xbox Series X/S [زیرنویس فارسی]
- نقدها و نمرات بازی Dragon Age: The Veilguard منتشر شدند
- رسمی: سونی دو استودیوی Neon Koi و Firewalk، سازنده Concord، را تعطیل کرد
- نقدها و نمرات بازی Call of Duty: Black Ops 6 منتشر شدند
- بیش از ۸۰ بازی برای PS5 Pro بهینه شدهاند
- ادعای سازنده Concord: اثری ساختیم که تجربه فوقالعادهای را به گیمرها ارائه میدهد
- گزارش: کارگردانان بازی Marvel’s Wolverine نقش خود را رها کردند
- شمار بازیکنان همزمان Dragon Age: The Veilguard در روز عرضه به بیش از ۷۰,۰۰۰ نفر رسید
- تحلیلگر: Ghost of Tsushima ارزش سرگرمی و عدم تحمیل ایدئولوژی را در اولویت قرار داد
نظرات
این انیمه عالیه
انیمه ی به شدت زیبایی هست . درسته در نگاه اول مثل انیمه ی made in abyss رده ی سنی پایین رو هدف قرار داده باشه ولی اصلا این طوری نیست . داستان به شدت زیباس و با تک تک شخصیت ها همزاد پنداری میشه .
یک انیمه پر از حرف…….
تو این عنوان میازاکی کبیر انسانیت رو خیلی مهربون زیر سوال میبره و به جهت بیان برابری با موجودات دیگه صفت اشرف مخلوقات رو از انسان میگیره یعنی اینکه هر موجودی میتونه اشرف مخلوقات باشه و حتی بهتر… فقط کافیه اتحاد با همنوع و عزم و اراده راسخ داشته باشی….نویسنده عزیز خسته نباشین بابت نقدتون ولی موندم چرا انقدر تاکیدتون بر اینه که کاراکترهای مکمل پرداخته شده نیستن… تو شاهکار های دیگه میازاکی هم شاهد همین موضوع هستیم چون میازاکی یک بخشی از خصوصیات فردی کاراکتر های مکمل رو به عهده مخاطبش میذاره تا مخاطب راحتتر بتونه قضاوت کنه…
ممنون بابت نقد و زحمتی که میکشین…. :yes: :yes: