آغاز به کار شعبه جدید انستیتو ملی بازیسازی
صبح روز دوشنبه ۳۱ تیرماه با امضای تفاهمنامهای میان سید صادق پژمان مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای و محمدرضا سوهانیان نماینده دانشگاه شهید بهشتی و مجموعه هاب (هوشمند اول بهشتی)، شعبه جدید انستیو ملی بازیسازی افتتاح شد.
این تفاهمنامه با هدف همکاری استراتژیک میان دو مجموعه در جهت توسعه اکوسیستم ملی بازیهای رایانهای در ابعاد فنی، آموزشی و اقتصادی به امضا رسید.
با از سرگیری فعالیتهای انستیتو ملی بازیسازی، شاهد بازگشت مرکز رشد به فضای جدید انستیتو خواهیم بود. در محیط انستیتو علاوه بر فضای کلاسهای درس، فضای استقرار تیمهای بازیسازی و فضای اداری، فضایی ویژه برای تیمهایی تدارک دیده شده که با رایانههای شخصی کار میکنند.
گفتنی است گیم جم روزهای ۳ و ۴ مردادماه و کلاسهای تابستانه انستیتو در قالب کلاسهای دورهای و کارگاهی که از شنبه ۱۲ مرداد آغاز میشوند نیز در شعبه جدید برگزار میشوند.
در جلسه امضای تفاهمنامه محمد حاجی میرزایی معاون آموزش بنیاد ملی بازیهای رایانهای، شاهین حقی معاون نوآوری و توسعه کسب و کار هاب، علی فخار مدیر روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای و فرزانه شریفی سرپرست مدیریت انستیتو ملی بازیسازی نیز حضور داشتند.
برای ثبتنام در کلاسهای ترم تابستان ۹۸ انستیتو ملی بازیسازی میتوانید از طریق صفحه http://www.irangdi.ir/news/100151 اقدام کنید.
نشست صمیمی استریمرها با مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای برگزار شد
تعداد قابل توجهی از استریمرهای مطرح و شاخص کشور طی نشستی صمیمی در محل بنیاد ملی بازیهای رایانهای با مدیرعامل این سازمان دیدار و گفتوگو کردند.
استریم کردن پدیدهای است که طی سالهای اخیر رشد چشمگیری در صنعت بازی دنیا داشته است و روزبهروز نیز به تعداد استریمرها و طرفداران آنها افزوده میشود. در کشور ما نیز استریم کردن بازیها در جریان بوده و افراد مختلفی از سراسر ایران به استریم کردن روی آوردهاند.
در ابتدای جلسه مشکلات، نظرات و پیشنهادات استریمرها مطرح شد و هر کدام به بیان دیدگاههای خود در این حوزه پرداختند.
سید صادق پژمان مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای پس از طرح نکات مختلف از سوی استریمرها با اشاره به ظرفیتهای قابل توجه فعالین این حوزه گفت: استریمرها میتوانند پیامآور نحوه مصرف صحیح بازیهای ویدیویی باشند و در این خصوص الگوهای مناسب و استاندارد را ترویج کنند.
پژمان همچنین به لزوم پاک و سالم بودن فضای تبادل نظر و چتها در این مدیوم اشاره کرد و افزود: باید در زمینه فضای تبادل نظر و ارایه محتوا شاهد یک محیط فرهنگی سالم باشیم.
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات مطرح شده از سوی استریمرها وعده پیگیری مشکلات و مسائل زیرساختی این حوزه را داد. وی همچنین بنیاد را آماده ارایه کمک و مشاوره در خصوص طراحی مدلهای جدید درآمدی و اقتصادی در زمینه استریمینگ دانست و این نهاد را آماده همکاریهای گستردهتر با استریمرها در چنین حوزههایی اعلام کرد.
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای در پایان این نشست با تشکر از مجموعه آپارات گیم عنوان کرد: از میزبانی مجموعه آپارات گیم و ایجاد ظرفیت در داخل کشور برای استریمرها سپاسگزاریم و امیدواریم با توسعه سرویسهای مختلف آهنگ رشد این فضا شتاب بیشتری بگیرد.
پر بحثترینها
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- رئیس ناتی داگ: تست بازیگری Intergalactic به اندازه انتخاب بازیگر نقش الی شگفتانگیز بود
- بازیهای انحصاری کنسولی بیشتری از پلی استیشن برای Xbox عرضه خواهند شد
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- ظاهراً تریلر معرفی Intergalactic: The Heretic Prophet به تاریخ عرضه آن اشاره دارد
- دیجیتال فاندری تریلر Intergalactic را از نظر بصری شگفتانگیز توصیف میکند
- سازنده بازی Black Myth: Wukong بابت برنده نشدن در مراسم The Game Awards 2024 گریه کرد
- گپفا ۲۶؛ مورد انتظارترین بازیهای شما در سال ۲۰۲۵
- مدیرعامل مایکروسافت: طرفدار Xbox بودن یعنی تجربه بازیهای آن روی تمامی دستگاهها
نظرات
احتمالا تنها چیزی که اونجا راجع بهش بحث نمیشه همین مسئله گیمه :laugh:
من ۲ سال انستیتو بودم از سال ۹۲ . راستش باید بگم حرفت درست نیست . حتی داخل کافه تریای انستیتو دوربین متصل به بنیاد بود و مورد نظارت به خصوص برای این که مختلط بود نمیزاشتن نفس بکشیم.
و خوب از کافه و راه پله و کتاب و نشریات و … همه چیز مربوط به گیم بود ، فقط یک سری ادم میدیدی مثل خودت.
یادم نمیره یک روز تو اتاق استراحت مرکز رشد نشسته بودیم داشتیم تیکن بازی میکردیم حراست اومد بالا سرمون که دقیقا الان دارید دو به دو به صورت حذفی تیکن میزنید چه جنبه ی اموزشی داره این کارتون جمش کنید 😮 :لول: منم گفتم من نمیدونستم ولی الان فهمیدم ، jun ، مامان jin هست تو بازی :لول: (جدا هم نمیدونستم) طرف گزاشت رفت گفت فقط دیگه صدا قه قهه هاتون رو نشونم ملت دارن کار میکنند (بازی سازی و بازی کردن کار حساب میشه 😛 )
ای جوونی کجایی که یادت بخیر .
حالا که تریبون دستمه بزارید بگم ، حتی دانش اشراقی هم تو بخش ارت باشه باز بچه های فنی بیشتر از ارتیستا از گیم ارت سرشون میشه این یک فکته و ثابت شده. دیزاینر ها هم کارشون سخته واقعا هم سخته (باهاشون دوره داشتم ، خیلی خیلی سخته) ولی خوب اصل کاری ما فنی ها بودیم . در کل پرچم دپارتمان فنی اسنتیتو بالاس :flag: (اصلا هم فکر نکنید اینارو دارم از ترس کریتوس صنعت گیم ایران میگما (اصلا هم فکر نکنید منظورم یاسر ژانه ها (اصلا فکر نکنید که یاسر هم از نظر چهره ، هم از نظر گولاخی تو کارش واقعا در حد کریتوسه ها))اصلا اصلا اصلا)
داره داش حداقل چیلدرن اف مورتا داره میاد و پارسال تو کنفرانس مایکروسافت همه ازش تعریف کردن گفتن بازی خوبیه امسالم داره میاد بتاشم دوهفته پیش ریلیز کردن به صورت محدود
تنها بازی روگ لایکیه که داستان داره
چیز کمی نیست
دیابلو با اون عظمتش داستان نداره ولی چیلدرن ما ایرانیا داستان داره…
چیلدرن اف مورتا بازی جدید سازنده های شادو بلید و گرشاسپ هست که هردو (فارغ از بحث فنی هنری) موفق به موفقیت از نظر اقتصادی چه در بازار داخل و چه در بازار خارج از ایران شدند .
نکته ایی که هست اینه که سازنده ها اصلا بازار هدفشون ایران نیست و تیم قوی هم پشت قضیه هست و اندازه گلیمشون همیشه پاشون رو دراز کردند به عبارت دیگه از همون روز اول نخواستند انچارتد بسازن .
چیلدرن اف مورتا با تاخیر های فروانی که خورد خوب تونست چه از نظر پابلیشر چه از نظر جذب سرمایه از طریق کیک استارتر موفق عمل بکنه .
چیزی که من از گیم پلی و ارت دیزاینش دیدم نوید یکی از بهترین ایندی های سال و کاندیداتوری گیم اوراد در بخش ایندی رو میده .
گفتی تو کنفرانس مایکروسافت همه ازش تعریف میکردن جالبه بدونی پابلیشر ایکس باکس رو ادم حساب نکرده نسخه ی کالکتور ادیشن فیزیکی بازی فقط برای پلی استیشن ۴ و نینتندو سوییچ منتشر میشه :لول:
راستی دیابلو هم داستان داره ها !!!!
خوب اخه عزیزی که با هم مشکل داریم و مدام میای به من تیکه میندازی :rose:
یه سوال ازت بپرسم ؟
یبار گفتی یه پسر داری حالا منو به چشم پسرت ببین و جوابمو بده باشه( هرچند که هم سن و سالای من منقرض شدن و دارن از تو چاه استخراجشون میکنن )
چی کار کردید ؟
چرا همچنان کمپانی سونی باید محصولاتش با باندل عربی ملخ خور وارد کشور ما بشه ؟
چرا استیم پول ایران رو به رسمیت نمیشناسه ؟
چرا قطعاتی که گارانتی لایف تایم دارن مثل گرافیک من تو ایران اصلا ساپورت نمیشن ؟
اصلا چرا باید بازی کرکی رو قانونی بفروشید و سانسورشم بکنید ؟
وضع اینترنت چرا اینقدر داغونه ؟
تعرفه هم که شکر خدا نداریم برای خرید عوامل گیم
پدر عزیز همه چیز از بیخ و بن اشتباهه و انگار شما هم که مسئول بودی فقط صبح رو ظهر میکردی تا سر ماه فیش بگیری
گیمر ایرانی نمونه ای از بدبخت ترین جانوریه که خدا افریده و میشه تو همین سایتم دید که چقدر به خود من یکی بی احترامی میشه و جعلم میکنن و برام فحش میفرستن
کبرای عزیز رو هم امروز دسته جمعی گرفتن به باد سخره
اگه این جامعه هنر گیم ایرانه من نخواستم و تنهائی و رعنایی رو انتخاب میکنم
بلاخره یه تاثیر کوچیکی داره تو صنعت گیم ایران مثل TGC
اینم نمی تونن درست اداره کنن۲ سال دیگ جمع میشه میره میگن بودجه نداریم
خوبه ولی بازی ای حتا در حد rage 1 که ساله عرضه ش رو میدونید از این در میاد، فکر نکنم.
یه ۷۷ سالی وقت میخاد انشالا برای پیشرفته این شرکت ها به امیدخدا.
حتی نه حتا
از شاگردهایی که این جا اموزش ببینند فوقش بتونند بازی های موبایل متوسط بسازند جدا از بحث توانایی فنی کشور بازده سرمایه گذاری بیشتر ی میلیارد رو نداره
این آقایون شکم گنده چیکار میکنن حالا؟
یه افتابه نمیتونن تولید کنن بد میخوان بازی تولید کنن سریع هم بهونه امکانات میارن تیم فوتبال کم پول میگیره چرا جام جهانی اول نمیشه سریع هم میگن ما ایرانی ها بلیم ما ولیم
افتابه نمیتونند تولید کنند ولی سیستم پدافندی که پهباد ۲۳۰ میلیون دلاری که ازش۳ فروند بیشتر تولید نشده رو ساقط کنه میتونن ؟
مشکل از مدیریته فداتشم نه توان .
اگه بخوایم هر کاری میتونیم بکنیم ، اگه بخوایم ، اگه دزدی نکنیم ، اگه خائن نباشیم و باز اگه بخوایم .
تایید لطفا
بی استعدادی و ناتوانی خودت رو به بقیه نسبت نده
کاش یه اراده و تلاش جدی برای ساخت بازی های کم هزینه ولی خلاقانه وجود داشته باشه
من یبار رفتم تهران و بازیم رو نشون دادم
داستان از این قراره که بعد از جنگ جهانی سوم میان سلاح بیولوژیکی بکار میبرن و دولتها سقوط میکنن و هرکی قدرت داره یه منطقه رو در اختیار میگیره
داستان اول تو هند بود که با شکست ماموریت و جنگ جهانی ۴ مواجه میشه
داستان دوم از امریکای جنوبی که ۱۵ سال بعده شروع و از امازون باید بیان به الاسکا
داستان سوم یکی از گروه خیانت میکنه و بمب اتمی میزنه تو ونزوئلا تا یه گروه رو نابود کنه اما دردسر بزرگتری درست میشه
داستان ۴ خر تو خر واقعیه و نشانه از یاس و ناامیدیه که باید برای بقا تلاش کرد
سبک بازی شبیه به اویل ۴ و استالکر بود و توش سعی بر طراحی جک و جونورای جهش یافته کردم
کلی پول دادم تا برام طراحی کنن و اخرش به هیچ ختم شد
در کل بگم که وقتی رفتم بهم گفتن ۵ میلیون میدن تا داستانمو بخرن و کلا اسم منو پاک میکنن و میدنش به یکی دیگه تا روش کار کنه و منم داستانو اتیش زدم رفت و خلاص و تا امروز که ۵ سال گذشته تو ذهنم نگهش داشتم
بله یاشار جان شما درست میگی و دلایل همه منطقیه
تازه زمانی که مردم ایران قبول نکن که بازی فقط برا بچه ها نیست هیچ پیشترفتی انجام نمیگره
البته الان واقعا بهتر شده ولی بازم راه زیادی در پیشه