امکان تجربهی بازیهای پلتفرم گوگل استیدیا تا قبل از عرضهی این پلتفرم وجود ندارد
اگر مشتاقانه خواهان تجربهی پلتفرم گوگل استیدیا (Google Stadia) تا قبل از انتشار آن هستید، متاسفانه باید به شما بگویم چنین امکانی وجود ندارد. شما میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما در ادامهی مطلب همراه شوید.
خیلی عالی میشد اگر میتوانستیم به تجربهی این پلتفرم هیجانانگیز تا قبل از عرضهی آن بپردازیم و سپس با کسب آگاهی لازم، اقدام به خرید آن نماییم. در مصاحبهای که از فیل هریسون (Phil Harrison) منتشر شده است، وی تاکید کرد که هیچگونه بتایی از پلتفرم گوگل استیدیا وجود نخواهد داشت.
با در نظر گرفتن اینکه پایه و اساس این پلتفرم، سرویس ابری است، ممکن است که کاربران تجربیات متفاوتی از عملکرد گوگل استیدیا داشته باشند. با توجه به نیاز این پلتفرم به اینترنت، سرویسدهی آن به مشتریان میتواند با تفاوتهای چشمگیری همراه باشد. تعداد محدودی از کاربران در سال پیش توانستند که به تجربهی گوگل استیدیا بپردازند؛ آنها مستقیما از صفحهی مرورگر خود به بازی Assassin’s Creed Odyssey دسترسی یافتند و توانستند که این بازی را با بهترین عمکرد و کیفیت، فارق از رایانهای که در اختیار داشتند، تجربه کنند. این آزمایش، موفقیتی بزرگ برای گوگل استیدیا به حساب میآید ولی با توجه به جمعیت آماری کمی که برای آن در نظر گرفته شد و تنها در امریکا انجام گرفت، این سوال را مطرح میکند که آیا واقعا گوگل استیدیا میتواند پتانسیل حقیقی خود را در سطح جهانی به نمایش بگذارد. این مسئلهای است که گوگل نمیتواند صراحتا به آن پاسخ دهد و ما به جواب این سوال زمانی دست پیدا میکنیم که خودمان به تجربهی گوگل استیدیا بپردازیم.
از فیل هریسون پرسیده شد که ایا برای آسوده کردن خیال طرفداران، به تستی دیگر از گوگل استیدیا تا قبل از انتشار آن دست خواهد زد و وی در جواب گفت:
با توجه به اینکه امریکا کشوری بسیار پهناور است و از موقعیتهای جغرافیایی متفاوتی بهره میبرد، میتوان نتایج بدست آمده را به باقی کشورها مانند انگلستان تعمیم داد؛ دلیل دیگر این است که ما زمان زیادی را برای انجام تست دیگری در اختیار نداریم در نتیجه، امکان انجام آن وجود نخواهد داشت.
گوگل استیدیا در ماه نوامبر ۲۰۱۹ (آبان یا آذر ۱۳۹۸) عرضه خواهد شد.
پر بحثترینها
- رسمی: Death Stranding Director’s Cut برای ایکس باکس عرضه شد
- گپفا ۲۴؛ امتیاز شما به نیمۀ اول نسل نهم پلی استیشن
- آیپی Death Stranding دیگر متعلق به سونی نیست
- دیجیتال فاندری: پلی استیشن ۵ پرو نمیتواند برخی بازیها را با نرخ فریم ۶۰ اجرا کند
- مشخصات کامل سختافزار پلی استیشن ۵ پرو فاش شد
- دیجیتال فاندری: کیفیت Horizon Forbidden West روی PS5 Pro معادل با قویترین رایانههای شخصی است
- پلی استیشن ۵ پرو با قیمت نجومی وارد ایران شد
- تماشا کنید: گیمپلی چندین بازی روی پلی استیشن ۵ پرو
- ۷ بازی مخفیکاری با پیشرفتهترین هوش مصنوعی دشمنان
- تهیهکننده Final Fantasy: اسکوئر انیکس میخواهد بازیهای آینده را همزمان روی Xbox منتشر کند
نظرات
آره خیلی منتظریم تا بیاد کجایی بیا که گیمرای ایرانی دلتو دلشون نیست 🙁
گوگل جان بیا و خودت رو کنار بکش نمیدونم چه فکری کردن که میخوان با مایکروسافت کبیر و Xcloud رقابت کنن :-/انشالله تا یکی دو سال آینده ۵G به ایرانم میاد و به راحتی از Xcloud استفاده میکنیم و اون زمان وقت تعویض گوشی هست تا اون موقع باید با همین نوت ۹ و ۴G روزگار بگذرونم :struggle: :sweat:
این پلتفرم برا موفقیت نیاز به تعداد زیادی بازی انحصاری داره مثلا سالی ۱۵ تا با یدونه نمیتونه کاربر جذب کنه.
که تمام انحصاری هارو ماشادله سونی داره و بقیه مثل مایکرو سافت و پی سی برن بوق بزنن :island: :announce: :rotfl:
گوگل فقط از سونی میترسه وگرنه کهاوندوتا :rotfl: :rotfl:
پیشرفت اصلی رو این استادیا خواهد داشت بنوعی کنسوله جهانی ساحته برای همه ی دنیا (بجز. Ir) انگاری که کنسول خریده برای دنیا، حالا خدا میدونه کامپیوتره مرکزیش کوانتومی هست یا ابر کامپیوتر، براحتی هم هر سال اپگیرید میده سالی ۴؛۵ ترافلاپس ارتقا میده تا ۵سال دیگه به ۵۰ ترافلاپس خواهد رسید در صورتی که فوقه قدرته کنسول های نسل اینده بشه ۲۰ ترافلاپس، که مجبورن دوباره از ترس استادیا کنسول میان نسلی بدن.
این هست قدرتش حالا اول بخون اطلاعاتت از صفر در بیاد. بعد بیا این جا وق وق کن رپلای کن (استادیا کنسوله) استادیا فلانه
حالا چرا اعصابت خورده پاچه میگیری :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
از موفقیتش شک دارم اینم بگم خودمم دلم میخواد موفق بشه و از طرفی هم دلم نمیخواد یه جوری بشه که مثل کنسول ها باشه و یه جوری نشه که بعد از اون کنسول ها و pc نادیده گرفته بشه و همه برن سمت سرویس ابری.