رئیس برادران وارنر: سیستم اشتراکی جای فروش بازیهای ویدئویی را نخواهد گرفت
صنعت توسعهی بازیهای ویدئویی در حال آغاز حرکت رو به جلوی دیگری در حوزهی پردازش ابری و استریم بازی است و همراه با بازوی شرکتهای گوگل (Google) و مایکروسافت (Microsoft) و همچنین با دسترسی گستردهی جامعه به اینترنت پر سرعت و با کیفیت (مشخصا خارج از ایران) به نظر میرسد که اینبار شاهد موفقیت گستردهی فناوری استریم و پردازش ابری در این صنعت باشیم.
البته معرفی و عرضه سیستم پردازش ابری در واقع ابتدای سبک ارائهی بازیها به صورت اشتراکی نبوده است. بسیاری از شرکتها طی دو سال گذشته دست به معرفی سیستم اشتراک ماهیانهی بازیهای ویدئویی زدهاند و که سال گذشته نیز شرکت مایکروسافت با معرفی سرویس اکسباکس گیمپس (Xbox Game Pass) به عرضهی کتابخانهی گستردهای از بازیهای ویدئویی و تنها با پرداخت اشتراک ماهیانه به دارندگان و مشترکین پلتفرم اکسباکس اقدام کرد که در نوع خود نسبت به دیگر سیستمهای دسترسی اشتراکی، بسیار گستردهتر هست.
حال و با توجه به گسترش سیستمهای پرداخت و دسترسی اشتراکی به بازیهای ویدئویی از طرف شرکتهایی مانند گوگل، مایکروسافت، سونی و الکترونیک آرتس (Electronic Arts)، به نظر میرسد که به زودی این سیستم ارائه، بر سیستم فروش سنتی بازیها غلبه کند اما برخی افراد در این صنعت، به خلاف موضوع مورد نظر باور دارند.
دیوید حداد (David Haddad)، رئیس شرکت برادران وارنر (Warner Bros)، طی مصاحبهای نظرات خود را در رابطه با سیستم ارائهی اشتراکی بازیها با طرفداران به اشتراک گذاشت:
پردازش ابری بازیهای ویدئویی بسیار گسترده است. همچنین این سیستم برای توسعه و در دسترس قرار دادن بازیهای AAA نیز بسیار مناسب خواهد بود.
وی افزود:
ما نسبت به ورود شرکتها و پلتفرمهای بازیهای ویدئوی به این بخش بسیار هیجان زده هستیم. به لطف سیستم پردازش ابری و شیوهی دسترسی اشتراکی به بازیها، موانع بسیاری از سر راه بازیبازان برای تجربهی آثار مورد علاقهی خود برداشته میشود.
اما وی در ادامه به این موضوع اشاره کرد که معنای پردازش ابری، صرفا دسترسی بازیبازان به یک عنوان به صورت اشتراک ماهیانه نیست و در واقع رویهی پردازش ابری باید کاملا متفاوت از سرویسهایی مانند گیمپس و اوریجین اکسس (Origin Access) باشد.
مشاهدات ما نشان دادهاند که سیستمهای پردازش ابری به صورت خودکار شیوهی ارائه اشتراکی بازیها را در پیش میگیرند اما از نظر ما این شیوهی ارائه به هیچ وجه الزامی و تنها گزینهی موجود و حاضر نمیباشد.
وی ادامه داد:
بسیاری از بازیبازان در طول سال حدود ۳۰ الی ۱۰۰ ساعت از وقت خود را صرف اثری خاص میکنند که آن را با حساسیت و دقت بسیاری انتخاب و تهیه کردهاند. از نظر بسیاری از افراد، پرداخت مبلغ خاصی در قبال یک اثر و صاحب شدن آن برای همیشه، بهتر از تهیهی اشتراک چندین بازی است که به صورت محدود در دسترس قرار گرفته و البته تجربه هم نمیشوند. از نظر بسیاری از کاربران، پرداخت هزینه برای یک سرویس اشتراکی و تجربهی تنها تعداد محدودی از آثار حاضر برروی آن به نوعی هدر دادن پول است.
در کل و با توجه به صحبتهای حداد، میتوان نتیجه گرفت که جامعهی بازیبازان خرید یک اثر و در اختیار داشتن آن به صورت مادام العمر را نسبت به خرید اشتراک تعداد بسیاری از بازیهای ویدئوی اما با زمان دسترسی محدود ترجیح میدهند.
نظر شما چیست؟ آیا باور دوید حداد صحیح است یا اینکه در آیندهی نزدیک سیستم ارائهی اشتراکی بازیها بر سیستم فروش سنتی غلبه خواهد کرد؟
پر بحثترینها
- فوری: سونی در حال مذاکره برای خرید کمپانی مادر FromSoftware است
- نقدها و نمرات بازی STALKER 2 منتشر شدند
- پلی استیشن برای ۱۰ سال متوالی نمایندهای برای بهترین بازی سال داشته است
- از صنعت بازی های ویدیویی در سال ۲۰۲۵ چه انتظاراتی داریم؟
- شایعه: کمپانی مادر FromSoftware احتمالا برای جلوگیری از تصاحب خصمانه از سوی یک شرکت کرهای به سونی مراجعه کرده است
- نامزدهای بهترین بازیهای سال مراسم The Game Awards 2024 مشخص شدند
- رسمی: شرکت مادر FromSoftware پیشنهاد خرید از سوی سونی را تایید کرد
- گزارش: GTA 6 وضوح فوقالعادهای روی پلی استیشن ۵ پرو خواهد داشت
- سازنده STALKER 2 به دنبال بررسی بازخوردها و رفع سریع مشکلات بازی است
- بازی STALKER 2 در عرض دو روز بیش از ۱ میلیون نسخه فروخت
نظرات
واسه اونایی که گیمرن جایگزین سخت افزار نمیشه
ولی عموم مردم به سمتش میرند
دقیقا برعکس گفتی:/این اقا گفته کسایی که تو یه سال حدود صدساعت بازی میکنن(عموم مردم) نیازی به این سرویس ندارن چون فوقش سه تا بازی انجام بدن که فیزیکی خریدن به صرفه تره ولی گیمرا که معمولا روزی ۸ ساعت و تو یه سال بالای ۲۰ تا بازی رو تموم میکنن قطعا به صرفه تره که اشتراک داشته باشن و مثلا همزمان به ۱۰۰ تا بازی دسترسی داشته باشن((البته اینارو جدا از هزینه و سرعت اینترنت گفتم)) و درکل این سرویس واسه کسایی خوبه که حجم نامحدود و سرعت بالا دارن
کدوم گیمر روزی ۸ ساعت بازی می کنه ؟؟
من 😀
مثل اینکه dota2 بازی نکردی تا ۸ ساعت واست معمولی بشه
۸ ساعت خخخخ من بیکار باشم دوروز پشت سرهم بازی میکنم :rotfl:
البته نه بازی های انلاین محور اشغال.
گاد اف واری یا رد دد که ارزش وقتمو داشته باشن
نظرتون محترمه ولی بازی های انلاین هم خیلی حال میده
ی مدت فورتنایت بزنی اونم مورد علاقت میشه(خودم به خاطر تحریم بودنمون بازی نمیکنم چون تغییر ای پی نمیتونم بدم ولی دوستم خیلی باهاش حال میکنه و دوستایی تو کشورای دیگه پیدا کرده)
فدات بشم داداش چشم حتما تستی میزنم
من روزی ۱۲ ساعت رینبو میزنم داداش ، تو خیلی وقت شناسی!!
این حرفش واس من صدق میکنه.۶ ساله دانشجو ام و فقط زمانی که خونه هستم که اونم میشه هفته ای یک ماه میتونم بازی کنم.معمولا دو سه تا بازی میگیرم(حالا چه کرکی چه اصلی) و هر کدوم رو ۲ دفعه بازی میکنم که خودش میشه سه ماه.فکر میکنم خیلیا هستن که تمایل به داشتن اشتراک خاصی ندارن مثل کسایی که فیفا بازن یا اسکایریم یا خوره ی فالوتن یا دوتا و خیلی حالتهای دیگه.
خوبه اگه اینطور باشه
برای من که هیچی جای کنسول رو نمیگیره.
وقتی دیسک رو میزاری تو کنسول و راحت بدون قطعی نت و ……….
باید سیستم مورد نیاز بازیای آیندم در نظر گرفت من در هر حالت نیازمند معجزه م واسه نسل بعد چه اشتراکی چه سخت افزاری مخصوصا اینکه دیگه سازنده ها مجبور نیستن خودشونو با وضع بازیبازا وفق بدن از جدیدترین و سنگین ترین تکنولوژی ها استفاده میکنن
حرف حق :yes:
تنها خبر خوش برا ایرانی ها خودتون حساب کنید دیگه ۱ ترا برای ۶۰ ساعت سرویس گوگل بعد بازی ها هم جدا خریده میشن یعنی شما ۶۰ دلار سازنده رو میدی ماهیانه ۱۵ ۲۰ دلار برای سرویس و پول حجم ترافیک اینترنت که عدد وحشتناکی میشه من که قطعا ( تازه اونم معلوم نیست چی میشه) اگه انتخابی داشته باشم همون کنسول فیزیکی ه ( و همچنین بازی دیسک فیزیکی باید باشه اصلا نصف جذابیتش داشتن کالکشن بازی هات ه 😉 ;-))
دقیقا راک استار یا راک استدی ۲۰۰-۳۰۰ میلیون خرج بازی میکنن ! که بیان روی گیم پس ۵ دلار مایکروسافت یا ۱۵ دلاری گوگل منتشرش کنن! چه سودی بهشون میرسه؟
حتی تو گوگل استدیا هم امکان خرید دائمی بازی ها وجود داره و گیمر رو مجبور به استفاده اشتراکی نمیکنن چون خیلیا علاقه دارن بازیای مورد علاقشون رو به صورت دائمی داشته باشن.
تو برو به وضعیت پورت PC بازیات برس |: