گزارش: استریمرهای معروف برای هر ساعت ۵۰ هزار دلار درآمد کسب میکنند
وال استریت ژورنال، طی گزارشی جدید، به نحوهی کسب درآمد استریمرهای معروف توییچ (Twitch) پرداخته و به بررسی میزان درآمد و همچنین انواع ترفندهایی که توسط آنها برای تبلیغات یک بازی استفاده میشود، پرداخته است.
این واقعیت را که استریمرهای معروف بازیهای ویدئویی، تبدیل به ستارگان دورهی معاصر شدهاند را نمیتوان رد کرد. افرادی که به لطف مهارت خود و یا برپایی بسترهای مناسب برای آنها، به افرادی معروف با درآمدی شگفتانگیز تبدیل شدهاند.
حال، طی ارائهی گزارشی توسط روزنامهی اقتصادی وال استریت ژورنال، توانستیم به این مورد آگاه شویم که شرکتهای بازیسازی بزرگ مانند اکتیویژن-بلیزارد (Activision-Blizzard)، تیک تو (Take Two) و بسیاری دیگر از شرکتهای مطرح حوزهی بازیهای ویدئویی، برای اینکه استریمرهای معروف به انجام بازی جدید آنها بپردازند، مبلغی بالغ بر ۵۰,۰۰۰ دلار در ازای هر یک ساعت انجام بازی به این استریمرها اهدا میکنند. البته توجه داشته باشید که این میزان، در واقع حداقل مبلغ بوده و گاهی مواقع، شرکتها، رقمی بسیار بالاتر را نیز به استریمرها پرداخت میکنند.
امید داریانی (Omeed Dariani)، مدیر یکی از شرکتهای حوزه پشتیبانی و برنامهریزی برای استریمرها، طی مصاحبهای توضیح داد:
ما در بیشتر مواقع، پیشنهاداتی به مبلغ ۵۰,۰۰۰ دلار دریافت میکنیم، اما پذیرفتن شرایط این قراردادها و ارائهی آن به استریمرهای مورد نظر، شامل شرایطی خاص از جمله میزان معروفیت شرکت سازنده و مخاطبین عنوان مورد نظر میشود. متاسفانه به دلیل مسائل کاری نمیتوانم در رابطه با هویت این شرکتهای طرف قرارداد صحبت کنم اما میتوانم در رابطه با این مورد مثالی بزنم. یک شرکت سازندهی عناوین AAA حدود سه ماه پیش با قرارداد ساعتی ۶۰,۰۰۰ دلار به سراغ ما آمد اما ما و همچنین استریمر مورد نظر با بررسی بازی آنها به این نتیجه رسیدیم که پیشنهاد این شرکت را رد کنیم. اما آنها برروی درخواست خود پافشاری کرده و دفعهی دوم، تعیین مبلغ قرارداد را بر عهدهی ما سپردند که البته، دوباره آن را رد کردیم.
استریم یک بازی و کسب درآمد از آن، تنها به تعداد مخاطبین در حال تماشای آن ختم نمیشود و مسائلی مانند ردهی سنی مخاطبان و همچنین توان مالی آنها نیز مورد بررسی قرار میگیرد. در واقع همه چیز علاوه بر کمیت به کیفیت دنبال کنندگان استریم مورد نظر نیز بستگی دارد.
برای سازندگان بزرگ این صنعت ۴۳٫۴ میلیارد دلاری، هزینههای این چنینی برای تبلیغ بازیهای خود، رقم زیادی محسوب نمیشود و آنها میتوانند با پرداخت مثلا ۵۰,۰۰۰ دلار به یک استریمر معروف برای انجام بازی به مدت یک ساعت، مبلغی چندین برابر آن را به شرکت خود بازگردانند. البته این مبالغ به رقمهای کوچکی مانند ۵۰,۰۰۰ دلار ختم نمیشوند. برای مثال، شرکت الکتروینک آرتس (Electronic Arts)، برای استریم بازی Apex Legends، مبلغ یک میلیون دلار به Ninja پرداخت کرد.
داریانی همچنین افزود:
همیشه قراردادهایی که به ما ارائه میگردند، به تبلیغات مثبت ختم نمیشوند و گاهی مواقع، برخی شرکتها به سراغمان میآیند و پیشنهاداتی در رابطه با ارائهی تبلیغات منفی علیه یک عنوان به مخاطبین، به ما ارائه میدهند.
در واقع میتوان نتیجه گرفت که همیشه، نقد و بررسی و امتیاز یک عنوان باعث پیروزی و شکست آن نمیشود و تبلیغات به سبک استریم بازیها، میتواند تاثیر بسزایی برروی محبوبیت محصول مورد نظر بگذارد. بینندگان با دیدن روراستی و ارائهی نظرات بیپرده توسط استریمر، بیشتر به بازی مورد نظر جذب شده و یا از آن دوری میکنند و نمیدانند که شرکتهای بزرگ تولید کننده بازی در پشت پردهی این قضایا قرار دارند. براساس گفتههای داریانی، این ترفند، شیوهای مرسوم در ارائهی این محتویات به بیننده است.
همچنین آدام لیب (Adam Lieb)، مدیر یکی از شرکتهای بازاریابی حاضر در حوزهی بازیهای ویدئویی، طی مصاحبهای، نحوه درآمد شرکتهای ناشر بازی برروی توییچ را شرح داد:
برای مثال، شرکت الکترونیک آرتس با سرمایه گذاری که برروی Apex Legends انجام داد، به صدر میزان مشاهدات برروی توییچ رسید و توییچ با استفاده از این موقعیت، تبلیغات گستردهای را طی پخش استریم مورد نظر با هماهنگی و البته گاهی بدون هماهنگی با استریمر انجام میداد که بخش اعظمی از درآمد این تبلیغات میان دو شرکت الکترونیک آرتس و آمازون که در واقع مالک سایت توییچ هست، تقسیم شده و بخش نسبتا کمی از آن نیز به استریمرها تعلق میگرفت.
با افزایش محبوبیت اشخاص حاضر در حوزهی استریم گیمپلی بازیهای ویدئویی، استفاده و بهرهمندی از این افراد نیز وارد لیست نحوهی انجام تبلیغات و بازاریابی شرکتهای بزرگ صنعت بازیهای ویدئویی شده که علاوه بر افزایش درآمد این شرکتها، بستر مناسب کسب و کار را نیز برای بازیبازان حرفهای به ارمغان آورده است. براساس این گزارش، میتوان دریافت که رسم استریم بازیها، تبدیل به بازوی اصلی حوزهی تبلیغات شده و دیگر نمیتوان گفت که در پشت پرده، چه عاملی باعث فروش بالا و یا پایین یک عنوان در این صنعت میگردد، تبلیغات ارائه شده توسط یک استریمر محبوب یا استحقاق واقعی بازی مورد نظر؟
پر بحثترینها
- نقدها و نمرات بازی STALKER 2 منتشر شدند
- از صنعت بازی های ویدیویی در سال ۲۰۲۵ چه انتظاراتی داریم؟
- شایعه: کمپانی مادر FromSoftware احتمالا برای جلوگیری از تصاحب خصمانه از سوی یک شرکت کرهای به سونی مراجعه کرده است
- رسمی: شرکت مادر FromSoftware پیشنهاد خرید از سوی سونی را تایید کرد
- شایعات مربوط به حضور God of War در TGA 2024 قوت گرفت [تکذیب شد]
- گزارش: GTA 6 وضوح فوقالعادهای روی پلی استیشن ۵ پرو خواهد داشت
- سازنده STALKER 2 به دنبال بررسی بازخوردها و رفع سریع مشکلات بازی است
- بازی STALKER 2 در عرض دو روز بیش از ۱ میلیون نسخه فروخت
- آیا بازیهای ویدیویی به ما آسیب میرسانند؟
- پلی استیشن برای ۱۰ سال متوالی نمایندهای برای بهترین بازی سال داشته است
نظرات
الان باز بعضی ها میان میگن بفرما فقط با درس و… آدم به موفقیت نمیرسه….. برو دنبال علاقه ت……..
دوستان خواهشا تحت تاثیر این جو ها قرار نگیرید شما خوب میدونید در جای دیگه ای به دنیا اومدید
حتی بین استریمر های توییچ هم همه شون اینگونه نیستند اون چند درصد اول به طرز اعجاب آوری در آمد دارند که حتی خودشون هم از جمله jacksepticeye ( که به نظر من بهترین استریمر حال حاضر ه چون بازی های AAA با ارزش رو استریم میکنه نه امثال بتل رویال) هم قبول دارن شانس در موفقیت شون تاثیر زیادی داشته
۵۰ هزارتا! دمشون هات.
جدی ما توی هیچی شانس نیاوردیم
طرف حالا با مقداری تلاش کاری و که خوب بلده رو انجام میده و مزد کارشو میگیره بعد اینجا میگن بازی برای بچه هاست تو دیگه بزرگ شدی برو کار پیدا کن
اینجام یه کاگر ساعتی ۵۰ هزار ریال درامد کسب میکنه
جمع کنید بریم استریمر شیم :drool:
واقعا !!!!!!!!!!! 😐
نظر شخصی:
مفت خورترین آدم های دنیا که واسه لذت بردن پول انچنانی میگیرن بعد یه کارگر باید مثه … کار کنه. 😉
Jesus 😐 بازی کنی پول بگیری.چه حالی میکنن خدایی
خیلی پوله اونم برای کاری که اینجا علافی میدوننش و میگن از زندگی جا میمونی :reallyangry:
حیف که ما تحریمیم و بانکهای ما قرار دادی با اون ور ندارن وگرنه تمام ایرانیهای گیمر استریمر هم میشدن چون ثابت شده که بیشتر ایرانیها هاردکور گیمر هم تشریف دارن و از بازی کردن رو درجات سختی لذت میبرن
چقدر بدبخته گیمر ایرانی اخه 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥
VPN به چیز رفت 😐
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :yes: :rose:
ماشالله VPN !! دوستی گه اومدی زدی و رفتی ، میشه اسمشو بگی؟؟
#حسرت
خوش به حالشون . فرهنگشو دارن
اون وقت من تو خونه های مردم نمیتونم با ارامش استراحت کنم . همش باید بترسم نکنه گوشه های دیوار سم نریخنه باشن یا برام تله نزاشته باشن . اخرین بار سر همین قضیه دم خودم رو از دست دادم . اما خوش شانس بودم که دوباره دراومد
لایک :rotfl: :rotfl: :yes: :yes:
wtf vpn
۶۸تا لایک به خودت دادی ۶۸ دیس به دوستمون چه وضعشه واقعا؟؟؟؟
داداش مثل اینکه واقعا رفتی تو فاز سوسمار بودن :rotfl:
فکر کنم چندسال منتظر فرصت بودی همچین کامنتی بذاری :laugh: :rotfl:
عالی بود
مردم از خنده
پسر مردم از خنده :yes: :heart: :rose:
اینم یه چشمه از نظام سرمایهداری مطلق آمریکا
البته بعید میدونم به اندازه شاخهای اینستا ایران در بیارن اخه یه تبلیغ واسه استوری میگیرن ۱۵ میلیون تومن تو یک ماه اگه گشاد گشاد هم تبلیغ بکنن قشنگ ۱۰۰ میلیون در میارن بدون هیچ مالیاتی
داداش ۱۰۰ میلیون تومان کجا
۵۰ هزار دلار کجا :laugh:
ایپکس لجندز هم از پس فورتنایت بر نیمد
چه خبره :/
بفرما راحت ترین راه کسب درامد بازیو میکنی حال میکنی سرگرم میشی تاه بهت پولم میدن که ادامه بدی بعد پدر و مادر هی میگن درس و درس و درس چیه اینا از صبح تا شب نگاشون میکنید.
شنیدم نینجا برای یه تریلر ۱ میلیون دلار گرفته
۱ملیون دلار دادن به نینجا که فقط بازی کنه.
ای خدا. چی میشد ما امریکا به دنیا امدیم.