نظر سازمان سلامت جهانی در رابطه با «ناهنجاری‌های بازی‌های ویدئویی» به زودی اعلام می‌گردد - گیمفا
نظر سازمان سلامت جهانی در رابطه با «ناهنجاری‌های بازی‌های ویدئویی» به زودی اعلام می‌گردد - گیمفا
نظر سازمان سلامت جهانی در رابطه با «ناهنجاری‌های بازی‌های ویدئویی» به زودی اعلام می‌گردد - گیمفا
نظر سازمان سلامت جهانی در رابطه با «ناهنجاری‌های بازی‌های ویدئویی» به زودی اعلام می‌گردد - گیمفا

نظر سازمان سلامت جهانی در رابطه با «ناهنجاری‌های بازی‌های ویدئویی» به زودی اعلام می‌گردد

نیما شعبانی
۱۲:۰۰ ۱۳۹۸/۰۲/۳۰
نظر سازمان سلامت جهانی در رابطه با «ناهنجاری‌های بازی‌های ویدئویی» به زودی اعلام می‌گردد - گیمفا

اعضای سازمان سلامت جهانی، در حال انجام تحقیق و بررسی در رابطه با موضوع تاثیرات مخرب بازی‌های ویدئویی می‌باشند.

اعضای اصلی سازمان سلامت جهانی، تحقیقاتی را حول محور بازی‌های ویدئویی آغاز کرده‌اند که به بررسی ناهنجاری‌های بازی‌های ویدئویی و همچنین تاثیرات این محصولات حوزه‌ی سرگرمی برروی سلامت روانی و جسمی افراد جامعه می‌پردازد. نتیجه‌ی این تحقیقات در قالب بیانیه‌ای به نام «طبقه‌بندی یازدهم بیماری‌های بین‌المللی» یا به اختصار، ICD-11 منتشر خواهد شد. در صورت تائید این تحقیقات، قدرت بسیار زیادی در اختیار اعضای سازمان سلامت جهانی قرار می‌گیرد به طوری که می‌توانند با انجام یک بررسی ساده و اعلام نتایج آن به سازمان ملل، تغییرات اساسی را در شیوه‌ی عملکرد شرکت‌های بزرگ حوضه‌ی سرگرمی از جمله اپیک گیمز (Epic Games)، اکتیویژن (Activision)، بلیزارد (Blizzard) و ریوت (Riot) که به عنوان سردمداران حوضه‌ی بازی‌های مهم آنلاین شناخته می‌شوند، ایجاد کنند. این بیانیه طی هفته‌ی آینده در مقر سازمان ملل در ژنو به نمایندگان این سازمان تحویل داده و با برگزاری یک رائ‌گیری بین اعضای این سازمان، تصمیم به عملیاتی شدن این حکم گرفته خواهد شد.

البته تصمیم گیری در رابطه با تاثیرات بازی‌های ویدئویی بر اساس این موضوع که عنوان مورد نظر آنلاین است و یا آفلاین و همچنین نحوه تاثیرات آن برروی فعالیت روزانه‌ی افراد و میزان خشونت موجود در عنوان مورد نظر و همچنین اهداف داستانی و گیم‌پلی آن، انجام خواهد شد. همچنین این تحقیقات به موضوع تاثیرات این بازی‌ها برروی تغییرات شخصیتی افراد و البته تاثیرات آن‌ها برروی روابط عمومی و ارتباط با خانواده و اطرافیان و نحوه‌ی تعامل افراد با جهان اطراف خود می‌پردازد.

یکی از اعضای اصلی سازمان سلامت جهانی طی مصاحبه‌ای، توضیحات مهمی را در رابطه با نحوه‌ی تصمیم‌گیری در مورد این بیانیه با گزارشگران در میان گذاشت:

تصمیم‌گیری ما در مورد تنظیم این بیانیه‌ متاثر از شواهد و تحقیقاتی گسترده است. ما از اهمیت بازی‌های رایانه‌ای و تاثیرات مثبت و منفی آن برروی جامعه‌ی میلیاردی بازی‌بازان اطلاع داریم و سعی می‌کنیم به نحوی درست در این رابطه تصمیم بگیریم. ما همچنان به تحقیقات خود طی هفته‌ی آینده و قبل از ارائه‌ی آن به سازمان ملل، ادامه خواهیم داد و در این راه، بسیاری از متخصصین اصلح درحوزه‌‌های بازی‌های ویدئویی، روان‌شناسی و روان‌پزشکی ما را یاری می‌کنند.

همچنین وی افزود:

ما به هیچ‌وجه در روند تنظیم این بیانیه عجله نمی‌کنیم و در صورت نیاز به ادامه‌ی تحقیقات در این مورد و رسیدن به یک نتیجه‌ی عالی و بدون اشکال، ارائه‌ی آن را به تعویق می‌اندازیم. سعی می‌کنیم تا تصمیم نهایی ما به سهام‌داران شرکت‌های حوزه‌ی سرگرمی ضرر و آسیبی وارد نکند اما تغییرات اساسی را در قوانین و سیاست های این شرکت‌ها و استودیوها ایجاد خواهد کرد.

با بررسی این مطالب می‌توان به این نتیجه رسید که هدف و تمرکز این قوانین و تصمیمات بیشتر برروی کنترل بازی‌های آنلاین و چندنفره معطوف است و احتمالا بازی‌های تک‌نفره می‌توانند به روند سابق مطرح کردن مسائل سیاسی، اجتماعی و روانی در خود، بپردازند. حدود دو سال است که با ‌همه‌گیر شدن سبک آنلاین بتل‌رویال میان جوامع جهانی، بسیاری از پزشکان، سیاستمداران و کارشناسان نسبت به تاثیرات مخرب بازی‎های ویدئویی و مخصوصا سبک بتل‌رویال که بازی‌بازان را به خود وابسته کرده و باعث بروز اعتیاد در آن‌ها می‌شود، ابراز نگرانی کرده‌اند. از نظر آن‌ها، این سبک از بازی‌های آنلاین با ترغیب بازی‌بازان به کشتن یکدیگر در یک فضای مجازی، به نوعی در حال ترویج خشونت در جامعه هستند.

نظر شما چیست؟ آیا بازی‌های ویدئویی باعث بروز خشونت و ناهنجاری‌های روحی، روانی و جسمی می‌شوند یا نگرانی‌ها در رابطه با این موضوع کاملا بیهوده است؟

مطالب مرتبط سایت

تبلیغات

نظر سازمان سلامت جهانی در رابطه با «ناهنجاری‌های بازی‌های ویدئویی» به زودی اعلام می‌گردد - گیمفا
نظر سازمان سلامت جهانی در رابطه با «ناهنجاری‌های بازی‌های ویدئویی» به زودی اعلام می‌گردد - گیمفا
نظر سازمان سلامت جهانی در رابطه با «ناهنجاری‌های بازی‌های ویدئویی» به زودی اعلام می‌گردد - گیمفا
نظر سازمان سلامت جهانی در رابطه با «ناهنجاری‌های بازی‌های ویدئویی» به زودی اعلام می‌گردد - گیمفا
نظر سازمان سلامت جهانی در رابطه با «ناهنجاری‌های بازی‌های ویدئویی» به زودی اعلام می‌گردد - گیمفا

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

  • ʂiɳα-ȥʅ گفت:

    واقعا هیچوقت با این سبک بازیای بتل رویال ارتباط برقرار نکردم :dazed: و به نظرم حق دارن چون اعتیاد به این بازیا خیلی شدید شده :smug:
    پ.ن:راستشو بخوام بگم همون زمانی که فورتنایت خیلی معروف شده بود نصبش کردم ببینم چجوریه واقعا انقد سردرگم کننده ست که آدم نمی دونه باید چیکار کنه. من خودم تا آخرم نفهمیدم دشمنا کجان و کیا رو باید بکشم 😀 برای همین کلا پاکش کردم و واقعا از سبک بازیش خوشم نیومد. واقعا بتل رویال سرطان گیم اصیل شده ولی خب خیلی مخاطب داره و مخاطبانش هم قابل احترامن

    • pc and ps4 گفت:

      اتفاقا واسه بخش داستانی خیلی مفیده فورتنایت حالا چرا:
      تا قبل دیدیم که بازیایی مثل کالاف و بتلفیلد همه شده بودن داستان های ابکی و بخش کمپین مسخره و بی ارزش پس به درد نمیخوردن حالا با اومدن فورتنایت یسری ها مثل اکتیویژن زدن تو کار بتل رویال یا بتلفیلد و همش شد بخش انلاین که حتی نسبت به نسخه های قبلم ضعیف تر بود.تا قبل فورتنایت دیدیم لوت باکسا چطوری به صنعت گیم داشتن ضربه میزدن اما فورتنایت به خاطر فوق العاده بودن از جمله حمایت زیاد و سرور های عالی و سرگرم کننده بودن پلیراش خیلی زیاد شد و دیدیم که بازیایی مثل کالاف هم جلوش به زانو در اومدن اما لطمه ای به فروش بازیی های داستانی وارد نشد بلکه لطمه به فروش بازی های انلاین وارد شد به خاطر عالی بودن فورتنایت.حالا هم که بوش میاد دارن mv4 رو میسازن و دوباره عصر بازی های داستانی *****شاهکار***** بر میگرده.قدر فورتنایت رو بدونید

  • دوستان پارانویا،اسکیزوئید،اسکیزوتایپال،افراد با دپشن بالا فاز مانیا و منیک همچنین دوستانی انتی سوشال و ضد اجتماعی و همچنین افرادی که شخصیت مرزی دارن اگه بازی رایانه ای کنن در صورتی که بازی شوتر باشه یا معمایی و حالت قتل گونه داشته باشه میتونه بیماریشون را تشدید کنه در درصورتی که فرد فاز مانیا یا ضد اجتماعی داشته باشه میتونه باعث ناهنجاری های بیشترش روی خلقیلاتش بشه و خودش را با افزایش مصرف مواد الکی،رانندگی پرخطر و حتی قتل و خودزنی در دپرشن و انتی سوشال خودش را نشون بده جدا از این برای افراد سالم یا نرمال ضرر خاصی نداره و هیچ خطری هم نداره بلکه مشغولیت خوبیه میشه باهاش زندگی کرد و هم فال و هم تماشا

    • Old_Gamers گفت:

      خوب افراد ضد سوشیال و خطری با دیدن یک فیلم ادمکشی و جنایی هم ممکنه تحریک بشن . پس فیلم هم ممنوع کنن کلا .

      • دوست من شخصی که ضد اجتماعی هست اصلا نیاز به دیدن فیلم یا بازی برای قتل نداره این کار طوی خونش هست این افراد در کودکی از طرف پدر و مادر به شدت مطرود شدن و یه حالت بی قیدی و بی تفاوتی نسبت به هیچ چیز دارن برای همین به طور کلی احساس عذاب وجدانم درشون کاملا مرده و ممکنه بی هیچ دلیلی صدمات خطرناکی به هر کسی که ازش خششون نیاد وارد کنن تاکید میکنم فرد انتی سوشال با ناهنجاری بیش از ۶۰ درصد برای کارهاش اصلا نیازی به دیدن فیلم یا بازی یا هر چی خشن نداره بلکه مادرزاد یک قاتل خاموش درونش هست فقط بحث اینکه کی فعال میشه در این مورد بازی (نه هر بازی) میتونه نقش فعالگر را ایفا کنه( فیلم هم به نوبه خودش میتونه برنامه بهتر یک قتل را بهش بده) ولی بدون اینها خودش این کاره هست یعنی اگه هم نباشه میتونه کار خودش را بکنه

  • PERSIAN NAZI گفت:

    اینها دیدن که درامد صنعت گیم زیاده میخوان مالیات ببندن و سهمی برای خودشون بردارن
    بازی رایانه ای خطرناکتره یا دائش ؟
    دائش هزاران نفر رو سلاخی کرد و چند میلیون نفر رو اواره کرد اما خطر جدی بحساب نمیومد اما صنعت گیم خیلی خطرناکه چون چندتا روانی برای تفریح رفتن چند نفرو کشتن و حالا شده معزل جهانی
    تو فلسطین هم کودکان کشته میشن و همینطور در لبنان و یمن اما مشکلی نیست
    تحریمهای کوبنده علیه ما مشکلی نداره
    فروش اسلحه و قابلیت حمل اون مشکلی نیست
    داروهای قانونی روان گردان مشکلی نیست ( مثل امفیتامین )
    اما درامد بیلیاردی صنعت گیم مشکل سازه چون ۲ میلیارد نفر دارن حال میکنن و کبکشون خروس میخونه و کیفشون کوکه پس باید یه فکر اساسی براش بشه
    بازهم پارادوکسهای فعالان حقوق بشر :laugh:

  • اینا خوشون مریض به خدا….
    هر سال هی ازمایش میکنن رو گیمرای بدبخت نتیجش هم میاد که هیچ تاثیری ندارن گیما دوباره میرن سال بعدش ازمایش میکنن تا بلکه نتیجش عوض شه…
    چه پدر کشتگی اخه با گیم دارین شما…
    رییس این شرکت خود باورکنین بچش ۱۰ سالشه میاد گاد او وار بازی میکنه بعد این هی هرسال ازمایش میکنه اخرشم در میاد هیچ….

    ولی قبول دارم که بتل رویال یه ویروسه باید از صحنه صنعت گیم پاک شه

  • Mohammad گفت:

    بازی های خشونت آمیز به تدریج تاثیر میگذارند. اینطوری نیست که تا یکدست بتل رویال زدی فردا پاشی بری جنگ دعوا.

    بعضی فکر میکنند اگر تا امروز ، قتل انجام ندادیم ، پس به این معنی که این بازی ها تاثیری نداره.

    پشت پرده ی این بازی ها حس انتقام جویی ، جنگ ، عدم گذشت ، سرپیچی از قوانین ، علاقه به سلاح ، جدایی مرزها ، میهن پرستی و یک سری واکنش های شرطی شده رو بصورت نرم افزاری رو در نهاد شما تقویت میکنه.

    و طی چندین سال با تغییر در فیلتر های ورودی بینشی. واکنشهای شرطی شده رو در شما نهادینه میکنه و شما بصورت ناخداگاه منظور و هدفی که پشت این بازی ها خوابیده رو در اشل کوچیکتر در زندگی شخصی خود خواهید دید.

    در صورتی که کسی به این بخش آگاه باشه. تاثیر بسیار کمه. در غیر اینصورت حتما در دارز مدت تاثیر گزاره.

  • Kaladin گفت:

    من که زندگیم به بعد از آشنایی با بازی ویدیویی و قبل از آشنایی با بازی ویدیویی تقسیم میشه و کاملا از این بابت هم راضیم.
    یادمه اولین بازی که کردم evil4 بود رفتم مغازه ، کوچیک بودم گفتم یه بازی بده یارو ۶ تا بازی جلوم گذاشت گفت اینا رو دارم . همون موقع که لیون رو با مو های خوشگلش رو کاور دیدم (البته نمیشناختمش اون موقع 😀 ) گفتم اینو میخوام …
    یعنی بعد از بازی کردنش اینقدر عاشق بازی ویدیویی شدم که رفتم هر چی بازی با لوگو کپ کام زرد رنگ رو کاورا بود میخریدم بازی می کردم
    شما چی ؟
    قدیمی ترین و اولین بازی که باعث شده به مجموعه ی والای بازی بازا بپیوندین چی بوده :rotfl: :rotfl: ؟

  • navid313714 گفت:

    یعنی غیر از گیم دیگه هیچ چیزی تو دنیا وجود نداره که به بررسی ناهنجاری های اون بپردازند؟
    اینا میبنند گیمرا خوششونه چشم ندارن ببینن هی هردفعه میگن بیایین یه جوری اینا رو بسوزونیمشون :-/

  • Star1 گفت:

    وجود لوت باکس و خرید های درون برنامه ای خیلی مضره برا سلامت انسان و باعث بروز ناهنجاری های رفتاری میشه، کلا ممنوعش کنید لطفاً.

  • shayanchayjan گفت:

    مگه قبلا چند بار نگفته بودن که بازی هیچ تاثیری رو سلامت نداره

  • Old_Gamers گفت:

    بازی کامپیوتری هیچ ضرری که نداره بلکه منفعت مطلق هم هستش . فقط باید زیاده روی نکرد و اعندال رو رعایت کرد که اون هم بستگی به قدرت بدنی و اعصاب گیمر داره و برای همه یکسان نیست . زیاده روی بشه باعث میشه اعصاب و عصلات چشم خسته بشه و همچنین عوارض نشستن طولانی مدت و خستگی مچ دست مخصوصا با موس و کیبورد پیش بیاد . به تجربه خودم گیم پد دست رو خیلی کمتر خسته میکنه . حتما در کنار بازی کامپیوتر و کنسول ورزش بدنی و پیاده روی هم انجام بشه تا عضلات از فشار دربیان . در عوض وقتی یه بازی به شما حال بده و روزها درگیرش باشید ایام به شما راحت تر میگدره و سختی های این زندگی مزخرف رو راحت تر تحمل میکنید .

  • دوستان شرمنده بی ربطه ولی پایان game of thrones رو کسی دید 😥 😥 😥 😥

  • اونایی که دارن مردم رو قتل عام می کنن و به بشریت ضربه می زنن گیمر نیستن ، شما خیلی نگران انسان ها هستید برید یه فکری برای اون جونورایی بکنید که مردم بیگناه رو به خاک و خون می کشن ، ساخته شدن چنین روان های مریضی کار پدر جد گیم هم نیست … چشم رو دارن کور می کنن اینا دنبال ترمیم ابرو هستن …
    “سازمان سلامت جهانی” 😕

  • از اینکه بازی های افلاین جز شون نیست خوشحالم اما در مورد بتل رویال و … حق دارن این نوع بازی ها ادمو از کار و زندگی میندازن ولی بازم طرفداران زیادی دارن البت خودم طرفدار بازی های افلاین هستم

  • فقط کم مونده گیمرا رو روانی فرض کنن

نظر سازمان سلامت جهانی در رابطه با «ناهنجاری‌های بازی‌های ویدئویی» به زودی اعلام می‌گردد - گیمفا
نظر سازمان سلامت جهانی در رابطه با «ناهنجاری‌های بازی‌های ویدئویی» به زودی اعلام می‌گردد - گیمفا