تلاش برای پیشرفت | بازیهایی که به واسطهی بهروزرسانی، بیشترین پیشرفت را کردند
بازیهای ویدئویی از گذشته تا کنون تغییرات زیادی را به خود دیدهاند. زمانی بود که سازندگان با عرضهی یک عنوان، دیگر هیچ راهی برای اصلاح آنچه منتشر کرده بودند، نداشتند و بازیبازان نیز همان محصول را تجربه میکردند. اکنون اما قضیه کمی متفاوتتر است. مقولهای دیجیتالی به نام بهروزرسانی (Update) به صنعت بازیهای ویدئویی اضافه شده است که پتانسیل آن را دارد ورق را برای یک بازی برگرداند. بعضی از سازندگان نمیتوانند به خوبی از این قابلیت استفاده کنند و نتیجهی آن نیز به صورت معمول عدم موفقیت آن بازی در دراز مدت است. از طرفی دیگر، بعضی سازندگان هستند که نهایت استفاده را از این بهروزرسانیها میکنند. این استودیوها میتوانند یک بازی خوب را به یک بازی عالی و یک بازی معمولی را به یک بازی خوب تبدیل کنند. به اتفاق یکدیگر نگاهی به عناوینی میاندازیم که به واسطهی بهروزرسانیهای متعدد، بیشترین پیشرفت را نسبت به حالت پایهی خود کردهاند و اکنون تفاوت زیادی با زمان انتشار دارند.
Assassin’s Creed: Origins/ Assassin’s Creed: Odyssey
استودیوی سازنده: یوبیسافت (Ubisoft)
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر سال ۱۳۹۷ شمسی
دو نسخهی انتهایی سری Assassin’s Creed، راه جدیدی را نسبت به اجداد خود در پیش گرفتند و البته در این راه نیز بسیار موفق ظاهر شدند. یوبیسافت نیز نمیخواهد تا بازیبازان در این مسیر احساس تنهایی کنند. این شرکت با بهروزرسانیهای متعدد و البته اضافه کردن ماموریتهایی که تنها برای زمان مشخصی در دسترس بازیبازان هستند، هر دو عنوان Assassin’s Creed: Origins و Assassin’s Creed: Odyssey را تازه نگه داشته است و نمیگذارد تا احساس تکراری شدن به خود بگیرند.
Call Of Duty: Black Ops 4
استودیوی سازنده: تریآرک (Treyarch)
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر سال ۱۳۹۷ شمسی
بازی Call Of Duty: Black Ops 4 به خوبی اثبات کرد که این سری با وجود آن که قبلا کاملا داستانمحور بود، ولی اکنون میتواند به یک بازی آنلاین محبوب و موفق تبدیل شود. این بازی از زمانی که در ماه مهر عرضه شد تا کنون تغییرات و بهروزرسانیهایی متعددی دریافت کرده است. علاوه بر آن، به عنوان پاداش تجهیزات زیادی را به بازیبازان اهدا میکند و البته کاملا رایگان. همچنین بهروزرسانیهای این بازی بخشهای جدیدی به بازی اضافه کرده است که از موفقترین آنان میتوان به Down and Out اشاره کرد. تنوع لباسها، سلاحها و البته بخشخای مختلف بازی روز به روز در حال افزایش است و به احتمال خیلی زیاد همین موارد هستند که برای مدتها بازیبازان را به این عنوان مشغول نگه میدارد.
Diablo III
استودیوی سازنده: بلیزارد (Blizzard)
تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت سال ۱۳۹۱ شمسی
بلیزارد و بازیهای آن همیشه استعداد خاصی دارند تا بازیبازان را در دراز مدت سرگرم کنند. سری Diablo و مخصوصا سومین نسخهی این سری مثال بارز این قضیه هستند. نکتهی بسیار مثبتی که در این میان وجود دارد، آن است که بلیزارد تماما به حرفهای بازیبازان و نظرات آنان احترام میگذارد و مواردی که به نظر آنان در جای خود نیستند را به کلی حذف میکند. برای مثال هم میتوان به بخش Auction House اشاره کرد که به درخواست بازیبازان به کلی حذف شد. پس از مدتی نیز این نسخه برای رایانههای شخصی عرضه شد و بلیزارد با بهروزرسانیهای مختلف، لباسهای تازه و ماموریتهای جذاب و زماندار از آن پشتیبانی کرد و باعث شد تا Diablo III در برترین رتبههای لیست امروز ما قرار بگیرد.
Dishonored 2
استودیوی سازنده: آرکین استودیو (Arkane Studios)
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان سال ۱۳۹۵ شمسی
سری Dishonored را میتوان جزو جدیدترین عناوینی دانست که پا به سبک مخفیکاری گذاشته و البته بسیار موفق عمل کرده است. این سری و مخصوصا نسخهی دوم اثبات کرد که به انتخابهای بازیباز در طی داستان اهمیت زیادی میدهد و بهروزرسانیهای متعدد این نسخه نیز مهر تاییدی بر این امر زدند. بهروزرسانیها بخش New Game+ را به بازی اضافه کردند و در این بخش علاوه بر درجه سختی بالاتر، برای هر دو شخصیت قابل بازی لباسهایی با قابلیتهای متفاوت در نظر گرفته شده بود که Dishonored 2 را به یکی از مفرحترین عناوین ممکن تبدیل میکردند. حتی ۲ سال پس از عرضهی این بازی، در سال ۲۰۱۸ میلادی استودیوی سازنده یک فیلتر سیاه و سفید به بازی اضافه کرد که حال و هوایی جالب را به ارمغان میآورد. علاوه بر این فیلتر، قابلیت انتخاب مرحله نیز به بازی اضافه شد که البته به نظر بسیاری از منتقدین و بازیبازان، کمی دیر بود.
The Division
استودیوی سازنده: یوبیسافت
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند سال ۱۳۹۴ شمسی
بازی The Division در زمان عرضه با گانپلی جذاب و سیستم افزایش سطح بسیار روان، توانست نام خود را بر سر زبانها بیندازد. البته ایراداتی نیز در بازی وجود داشت که بسیاری از بازیبازان را عصبانی کرده بود. استودیوی یوبیسافت توانست با بهروزرسانیهای متعدد این ایرادات را برطرف کند و با اضافه کردن محتویات زیادی که پس از اتمام بخش داستانی در دسترس قرار میگرفت، این بازی را به یکی از بهترین تجربههای آنلاین تبدیل کرد.
The Elder Scrolls Online
استودیوی سازنده: زنیمکس استودیو (ZeniMax Online Studios)
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین سال ۱۳۹۳ شمسی
با این که The Elder Scrolls Online در شروع اصلا خوب عمل نکرد ولی پس از آن، استودیوی سازنده با رایگان کردن بازی و البته ارائهی محتویات جالب و بستههای الحاقی متعدد و جذاب چرخشی ۱۸۰ درجهای انجام داد. این بازی اکنون در کنار عناوینی همچون Guild Wars 2 و World of Warcraft نام خود را در لیست برترین عناوین MMORPG ثبت کرده است. پس اگر به دنبال تجربهای دلنشین از یک بازی آنلاین هستید، این عنوان میتواند انتخاب خوبی باشد.
The Evil Within 2
استودیوی سازنده: تانگو گیمورکز (Tango Gameworks)
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر سال ۱۳۹۶ شمسی
بازی The Evil Within 2 در زمان عرضه، آن طور که انتظار داشتیم همه جا صدا نکرد و به آن چیزی که لیاقتش را داشت، دست نیافت. حتی با این که در لیست ما قرار دارد ولی شاهد تعداد زیادی بهروزرسانی برای این عنوان نبودیم. ولی همین تعداد کم بهروزرسانی در حدی تاثیرگذار بودند که The Evil Within 2 را کاملا شایستهی حضور در این لیست میکنند. از این بهروزرسانیها میتوان به قابلیت اولشخص شدن بازی اشاره کرد که سطح جدیدی از ترس را در بازی به شما منتقل میکند.
Final Fantasy XV
استودیوی سازنده: تانگو گیمورکز (Tango Gameworks)
تاریخ انتشار: ۹ آذر سال ۱۳۹۵ شمسی
بازی Final Fantasy XV جزو مواردی است که احتمالا از مشاهدهی آن در لیست تعجب کردهاید. این بازی از زمان عرضه تقریبا یک عنوان کامل بود. سیستم مبارزات بسیار جذاب بود، گرافیک دلنشین بود و البته داستان بازی شدیدا درگیر کننده. با این حال سازندگان بهروزرسانیهایی برای این بازی ارائه کردند. کراساوری بین آن و سری Assassins Creed مشاهده کردیم. مکانیزم هدایت خودرو بهبود یافت و همان مشکلات ریز مبارزات نیز به کلی برطرف شد. این بازی با تمامی این بهروززرسانیها تقریبا به یک عنوان بدون نقص تبدیل شد که تمامی هوادرارن سبک نقشآفرینی حتی برای یک بار هم که شده باید به سراغ آن بروند.
For Honor
استودیوی سازنده: یوبیسافت
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن سال ۱۳۹۵ شمسی
بازی For Honor با دستی پر به بازار عرضه شد. بخش داستانی کوتاه ولی جذاب، مبارزاتی هیجانانگیز و مملو از نوآوری و بخشهای مختلف چند نفره، همه و همه باعث شدند تا این بازی به یکی از موفقترین عناوین شرکت یوبیسافت تبدیل شود. هرچند یک موضوع در ابتدای عرضه مانع از تبدیل این بازی به یک شاهکار شد: مشکلات شدید سرور. یوبیسافت اثبات کرده است که در پشتیبانی از بازیهای خود بسیار قدرتمند عمل میکند. این بازی نیز با بهروزرسانیهای متعدد کمکم راه خود را یافت و با حل مشکلات مختلف، اکنون موفقتر از دیگر مواقع پیش میرود. چندی پیش یک بستهی الحاقی برای این بازی عرضه شد که نشان داد یوبیسافت هنوز هم، پس از یک سال، اهمیت زیادی به For Honor میدهد.
Fortnite
استودیوی سازنده: اپیکگیمز (Epic Games)
تاریخ انتشار: ۳ مرداد سال ۱۳۹۶ شمسی
خب… بازی Fortnite جزو بزرگترین بازیهای حال حاضر محسوب میشود و نیازی به معرفی ندارد. یک دلیل واضح وجود دارد که این بازی هنوز بر سر زبانها است: محتویات جدید و جذاب. این بازی حالتی فصل مانند دارد و با فرارسیدن هر فصل، بازی دچار تغییرات بزرگی میشود که آن را از تکراری شدن خارج میکند. از این قبیل موارد میتوان به کراساور این بازی و آخرین نسخهی فیلم Avengers اشاره کرد. اکنون که دیگر سازندهها نیز به سبک بتلرویال رو آوردهاند، به نظر نمیرسد که استودیوی سازنده قصد داشته باشد تا پشتیبانی از این بازی را متوقف کند.
Ghost Recon Wildlands
استودیوی سازنده: یوبیسافت
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند سال ۱۳۹۵ شمسی
بازی Ghost Recon Wildlands با بیش از ۵۰ ساعت گیمپلی در زمان عرضه، جزو بازیهای خوب حساب میشد. با این حال یوبیسافت محتویات زیادی به بازی اضافه کرد. از آنها میتوان به بخش PvP، درجههای سختی تازه، بهبود هوش مصنوعی و قابلیتهای مختلف برای شخصیسازی اشاره کرد. در این میان ماموریتهایی نیز به بازی اضافه شدند که با سری Splinter Cell کراساوری جذاب داشتند. تنها ایرادی که هنوز میتوان به بازی گرفت، ضعف هوش مصنوعی افرادتان در طی ماموریتها است که آن هم تا حد بسیار زیادی قابل چشمپوشی است.
Grand Theft Auto Online
استودیوی سازنده: راکاستار (Rockstar)
بازی Grand Theft Auto V بدون بخش آنلاین هم یک موفقیت تمام عیار محسوب میشود. ما شاهد فروش فوقالعادهای برای یکی از بزرگترین فرانچایزهای تاریخ بازیهای ویدئویی بودیم. پس از یک ماه، بخش آنلاین نیز اضافه شد و به همگان این اجازه را داد تا با دوستان خود در شهر لوسسانتوس به گشت و گذار و البته انجام ماموریتهای مختلف بپردازند. از آن زمان حدود ۵ سال میگذرد و راکاستار به بهترین نحو ممکن در حال پشتیبانی از این بازی است. این بازی حجم بسیار زیادی ماموریت، فعالیت جانبی، اسلحه و لباسهای مختلف را به عنوان بهروزرسانی دریافت کرد. بخش انلاین بازی Grand Theft Auto V همان چیزی است که برای جدایی از دنیای واقعی و غرق شدن در یک رویا به ان نیاز دارید.
Kirby Star Allies
استودیوی سازنده: هال لابراتوری (HAL Laboratory)
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند سال ۱۳۹۶ شمسی
بازی Kirby Star Allies آن چیزی نبود که انتظار داشتیم. بازی در حدی آسان بود که کوچکترین چالشی برای بازیبازان به وجود نمیآورد و این مساله برای هواداران این سری بسیار مشکلساز بود. پس از مدتی، سازندگان بازی دست به کار شدند و با ارائهی بهروزرسانیهای مختلف، بخشهای داستانی تازهای رابه بازی اضافه کردند که دقیقا همان چیزی بود که بازیکنان نیاز داشتند. این بخشها سختی متعادل و جالبی داشتند که حتی زبردستترین بازیبازان این سری نیز برای به پایان رساندن آنان به زحمت افتادند. این بهروزرسانیها را میتوان جزو تاثیرگذارترین بهروزرسانیها در تاریخ دانست.
Monster Hunter: World
استودیوی سازنده: کپکام (Capcom)
تاریخ انتشار: ۵ تیر سال ۱۳۹۷ شمسی
بهترین بازی نقشافرینی سال ۲۰۱۸، ششمین بازی پرفروش پلیاستیشن ۴. این افتخارها به یک بازی نمیرسند مگر سازندگان آن بتوانند پشتیبانی خوبی از خود نشان دهند. شرکت کپکام توانست در سال ۲۰۱۸ یکی از بهترین تجربههای چندنفره را با فرانچایز هیولاکشی خود به کنسولهای خانگی بیاورد. این شرکت با کراساورهای مختلف و اضافه کردن لباسها، ماموریتها و اسلحههای مختلف، از تکراری شدن بازی جلوگیری کرد و آن را به یکی از بهترین عناوین حال حاضر تبدیل کرده است.
No Man’s Sky
استودیوی سازنده: هلو گیمز (Hello Games)
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد سال ۱۳۹۵ شمسی
شاید بتوان بیان کرد که مورد انتظارترین بازی کل تاریخ که چشم بسیاری از بازیبازان به آن بود و وعدههای زیادی در رابطه به آن داده شده بود، بازی No Man’s Sky است. این بازی چنان تبلیغات کاملی داشت و انتظارات را بالا برده بود که هیچکس فکر نمیکرد این عنوان ممکن است تبدیل به شاهکار نشود. با این حال سازندگان این بازی تقریبا به هیچ یک از وعدههای خود عمل نکردند و با یک بازی ضعیف روبرو شدیم. با این حال، سازندگان با ارائهی بهروزرسانیهای زیادی توانستند تا حدودی اشتباه خود را جبران کنند. آنان خط داستانی جدیدی ارائه دادند، مکانیزمهای زیادی به بازی اضافه کردند و در نهایت یک بخش چندنفرهی مطلوب را به بازیبازان تقدیم کردند. درست است که این بازی هنوز هم فاصلهی زیادی تا تبدیل شدن به یک شاهکار دارد ولی نباید از یاد ببریم که No Man’s Sky اکنون عنوانی ۱۸۰ درجه متفاوت با آن چیزی است که در زمان عرضه بود.
Overwatch
استودیوی سازنده: بلیزارد
تاریخ انتشار: ۴ خرداد سال ۱۳۹۵ شمسی
بازی Overwatch شروعی قدرتمند داشت و لقب برترین بازی سال را نیز به خود اختصاص داد. از آن زمان نیز تا کنون شاهد پیشرفت چشمگیر این بازی بودهایم. به نظر میرسد که بلیزارد قصد دارد تا زمانی طولانی فعالیتهای زماندار، لباسهای مختلف، شخصیتهای جدید و نقشههایی تازه را به این بازی اضافه کند. تمامی این موارد باعث شدهاند که بازی Overwatch به یکی از پرطرفدارترین بازیهای شوتر اولشخص در جهان تبدیل شود.
Path Of Exile
استودیوی سازنده: گرایندینگ گیر گیمز (Grinding Gear Games)
تاریخ انتشار: ۱ آبان سال ۱۳۹۲ شمسی
بازی Path Of Exile یک عنوان رایگان است که هیچ ابایی از نشان دادن شباهتهای خود با سری Diablo ندارد و بسیار نیز موفق عمل کرده است. بازی در سال ۲۰۱۳ منتشر شد و تا کنون با پشتیبانی خوب تیم سازنده مواجه شده است، نتیجهی این کار نیز جامعهی سالم بازیبازان حاضر در سرورهای این عنوان است که چه برروی کنسولهای و چه برروی رایانههای شخصی، لذت تجربهی Path Of Exile را چندین برابر میکند. قابل ذکر است که تیم سازنده سنگ تمام گذاشته و تا کنون حدود ۷ بستهی الحاقی جذاب برای این بازی منتشر کرده است. این بستههای الحاقی علاوه بر ماموریتهای جانبی، خط داستانی مهیجی را نیز به بازی اضافه میکردند.
Rainbow Six Siege
استودیوی سازنده: یوبیسافت
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر سال ۱۳۹۴ شمسی
بازی Rainbow Six Siege شاید در ابتدا با مشکلاتی همچون اختلالات سرور و کمبود محتوا روبرو بود، ولی یوبیسافت برای چندمین بار اثبات کرد که در پشتیبانی از عناوین خود استاد است. نقشههای جدید، بهبود سیستم مبارزات تاکتیکی، شخصیتهای تازه، ماموریتهای نو، پوستههای جذاب و محتویات دیگر همگی دست به دست هم دادند تا Rainbow Six Siege به یکی از موفقترین عناوین شوتر تاکتیکال حال حاضر تبدیل شود. مشکلات سرور بازی نیز تا حد بسیار زیادی برطرف شدهاند. طبق نظرسنجیهای مختلف، اکنون و ۳ سال پس از عرضهی این بازی، Rainbow Six Siege هنوز در صدر برترین بازیهای آنلاین قرار دارد.
Rocket League
استودیوی سازنده: پیکباتن گیمز (Panic Button Games)
تاریخ انتشار: ۱۶ تیر سال ۱۳۹۴ شمسی
سه سال از عرضهی این بازی میگذرد و Rocket League همچنان پرقدرت به راه خود ادامه میدهد. لذت بازی در سادگی آن نهفته شده است. تلفیق محبوبترین ورزش جهان یعنی فوتبال، با سبک محبوب ماشینسواری توانست نتیجهی فوقالعاده داشته باشد. التبه نباید از یاد برد که تیم سازنده به خوبی از آن پشتیبانی کرد و پوسته و محتویات جذابی را برای آن تدارک دید. شما میتوانید در سواحل کشورهای مختلف با خودروی مخصوص به بتمن به مصاف دوستان خود بروید و در مسابقهای هیجانانگیز، مهارت آنان را در فوتبال بسنجید. این بازی یک عنوان خانوادگی محسوب میشود که از زمان عرضه تا کنون روز به روز در حال پیشرفت است و قطعا لایق بهترین جایگاههای لیست ما.
Splatoon 2
استودیوی سازنده: نینتندو (Nintendo Entertainment Planning & Development)
تاریخ انتشار: ۳۰ تیر سال ۱۳۹۶ شمسی
بازی Splatoon 2 را میتوان یکی از امیدبخشترین عناوین کنسول Wii U دانست. این سری پتانسیل واقعی خود را زمان به همگان نشان داد که ادامهی آن برای کنسول نینتندو سوئیچ منتشر شد. از زمان انتشار این نسخه تا اکنون، نینتندو با محتویاتی نظیر اسلحههای مختلف، لباسهای تازه و ماموریتهایی جذاب که بازیبازان مجبور به مبارزه برای یک جبهه بودند، حمایت خود را از Splatoon 2 نشان داده است. اگر نینتندو به پشتیبانی بینظیر خود ادامه دهد، به نظر نمیرسد که بازی Splatoon 2 تا مدتها از صدر پرطرفدارترین بازیهای نینتندو سویئچ پایین بیاید.
Warframe
استودیوی سازنده: دیجیتال اکستریمز (Digital Extremes)
تاریخ انتشار: ۵ فروردین سال ۱۳۹۲ شمسی
زمانی بود که بازی Warframe را چنین میشناختند: «همان بازی که رایگان است و میتوانیم روی پلیاستیشن ۴ تجربه کنیم!». قطعا این تعریف کمی بچگانه به نظر میرسد و با گذشت زمان نیز دید بازیبازان به Warframe عوض شده است. این بازی تا کنون به واسطهی بهروزرسانیهای متعدد، شاهد تغییرات مثبت و منفی زیادی بوده است. محتویات جذاب، مراحل داستانی تازه و بستههای الحاقی هیجانانگیز همگی باعث شدهاند تا Warframe به یکی از پرطرفدارترین عناوین چندنفرهی حال حاضر تبدیل شود.
The Witcher 3: Wild Hunt
استودیوی سازنده: سی دی پراجکت رد (CD Project Red)
تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت سال ۱۳۹۴ شمسی
بگذارید صحبت در رابطه با بازی The Witcher 3: Wild Hunt را با یکی از سخنان آقای آقابابایی شروع کنیم:«بالاخره هر حوزه ای، اسطوره های خودش را دارد که همیشه نامشان در صدر و صف اول ویترین آن حوزه می آید چون همیشه در ویترین، بهترین ها را قرار می دهند.»
اگر بخواهیم به ویترین بازیهای نقشآفرینی نگاهی بیندازیم، قطعا گل سرسبد و و عنوانی که در ردیف اول این ویترین قرار میگیرد بازی The Witcher 3: Wild Hunt است. عنوانی که اکنون پنجمین بازی پرفروش پلیاستیشن ۴ محسوب میشود. بازی که در سال ۲۰۱۵ توانست لقب برترین بازی سال را به خود اختصاص دهد. شاهکاری که پرافتخارترین بازی تاریخ نام گرفته است. بازی که بستههای الحاقی آن در سالهای بعد از عرضه توانستند جوایز مختلفی را به خود اختصاص دهند. مشخص نیست اگر بخواهیم از عظمت و بزرگی این بازی بنویسیم، تا چند خط باید ادامه دهیم.
کمی نگاهی به عقبتر بیندازیم. در سال ۲۰۰۹ استودیوی سازندهی این سری با انتشار نسخهی بهبودیافتهی بازی Witcher، توانست دل بسیاری از هوادران را بدست آورد. این امر زمانی بیشتر اهمیت پیدا میکند که بدانیم این نسخه برای دازندگان نسخهی اصلی، رایگان بود و شامل بیش از ۲۰۰ مورد بهبودیافته میشد. این روند پشتیبانی برای دومین نسخه از سری Witcher نیز ادامه یافت و برای نسخهی سوم به اوج خود رسید.
نه تنها بهروزرسانیهای متعددی برای این بازی ارائه شدند که ماموریتهای مختلفی را به آن اضافه میکردند، بلکه بعضی دیگر محتویات اضافه نظیر حالت مو، حالت New Game+، بهبود کیفیت تصویر،حرکات تمامکنندهی جدید و …روند بازی را به کلی تغییر دادند. بستههای الحاقی این عنوان نیز حرفی برای گفتن به جای نمیگذارند. هر یک از این بستههای الحاقی میتوانستند به عنوان یک بازی کامل و جداگانه از طرف استودیوهای دیگر عرضه شوند ولی سی دی پراجکت رد اثبات کرده بود که احترام به بازیبازان همیشه در راس اولویتها قرار دارد. بازی The Witcher 3: Wild Hunt در هر حیطهای جزو برترینها محسوب میشود و در لیست ما نیز یکی از برترین عناوینی است که با انتشار بهروزرسانیهای متعدد، پیشرفت زیادی کرده است.
پر بحثترینها
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- رئیس ناتی داگ: تست بازیگری Intergalactic به اندازه انتخاب بازیگر نقش الی شگفتانگیز بود
- بازیهای انحصاری کنسولی بیشتری از پلی استیشن برای Xbox عرضه خواهند شد
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- ظاهراً تریلر معرفی Intergalactic: The Heretic Prophet به تاریخ عرضه آن اشاره دارد
- دیجیتال فاندری تریلر Intergalactic را از نظر بصری شگفتانگیز توصیف میکند
- سازنده بازی Black Myth: Wukong بابت برنده نشدن در مراسم The Game Awards 2024 گریه کرد
- گپفا ۲۶؛ مورد انتظارترین بازیهای شما در سال ۲۰۲۵
- مدیرعامل مایکروسافت: طرفدار Xbox بودن یعنی تجربه بازیهای آن روی تمامی دستگاهها
نظرات
این همه بازی رو گفتید، بعد عناوینی مثل GT Sport یا PUBG یا Street Fighter V یا بسیاری دیگه رو از قلم انداختید ؟
بیشتر روی حرف من سر عناوین مسخره ای چون Splatoon 2 یا Kirby Star Allies هست که اینا رو به عناوین ذکر شده، ترجیح دادید…
اما شاید بین تمامی عناوین بالا، عناوین Destiny 2 و Destiny 1 رو بشه نامزد بهترین و بیشترین پشتیبانی دریک بازی ویدئویی کرد… هرچند به لطف اکتیویژن، اکثر تغییراتشون بصورت پولی بوده و از این منظر باید نامزد بَدترین پشتیبانی از یک بازی ویدئویی بشن…
.Baby, maybe in time
منظور اینکه هنوز GTS از نظر محتوا در مقایسه با FM7 کمبود داره.
استریت فایترو موافقم ولی پابجی خیلی افت کرده بخاطر پشتیبانی ضعیف از سه میلیون پلیر فعال رسیده ب سیصد هزار و خیلی از استریمر ها هم ولش کردن بخاطر مشکلاتی مثل نخوردن تیر با حتی پینگ عالی و باگ های مضخرف و…. gt sport هم اگه نام ببری در حق fh7 نامردی شده
جک خوبی بود chill m8
پابجی پسرفتم کرده(:
درضمن وقتی تونستی اون دوتارو بری بعد نظر بده برا خیلیا اسپلاتون ۲ یکی از بهترین شوترای آنلاینشونه
کربی هم بقدری آپدیت داده که میتونست همون اپدیتارو به عنوان دی ال سی بده
از بین اینا Rainbow Six Siege و For Honor خیلی عالین، هر روز بازی میکنم.
بهتر بود اسم Sea of Thieves هم میبردین, خیلی پیشرفت کرده.
اگه EA بود، ویچر ۳ رو نزدیک ۲۰ بار با قیمت ۶۰ دلار میفروخت به ملت…..
بنظرم Fortnite از همهی گیمای لیست بهتر تونسته نقصاشو رفع کنه.
The Division تو تریلراش عجب گرافیکی داش ولی بعد از انتشار گرافیکش ۷۵٪ کاهش کرد. گیمپلشم خیلی ملال آور بود ولی انگار با آبدیتایی که واسش منتشر شده بهتر شده. از Overwatch خیلی بدم میاد چون بیشتر کارکتراش موئثاً. :sick: کراکتر اول باید مذکرررررر باشه.
درکل گیم باید بعد از انتشارش از نظر محتوا کمبود نداشته باشه (مثل FM7) باگم نباید داشته باشه (بازم مثل FM7) غیر از این یعنی دزدی، یعنی گرند ذف اوتو ۵.
با تچکر
اها ینی فقط فورزا عه که محتوا داره و باگ نداره ؟ بقیه بازی ها بی محتوا و پر از باگن نه ؟ چقد فن بوی بازی و ترول خودتون خسته نمیشید از این مسخره بازیا ؟
من Fanboy نیستم. فقط از گیمی که دارم بازی میکنم و خوشمم میاد، بدون اغراق تعریف میکنم. گیماییام کا ازشون تعریف میکنم، گیمای باحالیاً.
اینم اضاف کنم که با چیزایی مقایسش میکنی که هرکی ببینه خندش میگیره:)
ببخشید
ولی چجوری حساب کردی که بازی the division در زمان انتشار ۷۵ درصد کاهش گرافیک داشته؟؟ ?:-) ?:-)
قشنگ معلومه اصلا اورواچ رو بازی نکردی و فقط خواستی یه چیزی بپرونی
اکثر هیرو های بازی مذکر هستن نه مونث که مونث ها هم اکثرا ساپورت هستن
آره OW رو بازی نکردم. آره میدونم معرکس ولی من از گیمایی که شخصیت مونث زیادی دارن خوشم نمییاد، یعنی اصلاً بازی نمیکنم.
Romeo save me, they’re trying to tell me how to feel
This love is difficult, but it’s real
Don’t be afraid, we’ll make it out of this mess
It’s a love story, baby just say “Yes”
شخصیتای مذکر رو بیشتر میپسندم، چون وقتی کنترلشونو بدست میگیرم حس بهتری بهم میده.
خب میتونی اورواچ بازی کنی و شخصیت های مذکرشو برداری این دلیل بر بازی نکردنش نمیشه. شما احتمالا از سبکش خوشتون نمیاد دارین اینجوری ی بهونه الکی واسه خودتون میارین
فورتنایت هرچقدر هم روش کار کنن برا من و بعضی از دوستان یه اشغاله
فقط چند تا بازی هست که من خوشم اومد و واقعا تونست منو راضی کنه اونم ایناست،
: far cry 3 عالی بود عالی( چقد که من با اون حرکت death from above اش حال کردم)
mw2 اما شخصیت اولش یا همون roach لال بود حرف نمیزد ضد حال بود) ( هنوزم که هنوزه کمپین رو دستش نیومده یه بخش جدای مراحل و چلنج تک نفره داشت عجب مراحل اش سخت بود یادمه همرو سه ستاره کردم تو یکیشون هم iw record رو راحت شکوندم تو ۱۲ ثانیه یه مرحله سخت رو تموم کردم عجب اون مراحل juggernaut دارش مشکل بود)
mw1(مخصوصاً اون مرحله sniper اش با کاپیتان مک میلان)
This war of mine فوقالعاده ولی کم کم تکراری میشه
rainbow six siege بخش آنلاین تمیز و خوب
pubg بهترین بتل رویال بدون شک
dragons age origins( بازیش بد نبود مخصوصاً اون مرحله brood mother)( اما باس اخرش میتونست نفس گیر تر باشه خیلی سریع کشتمش خیر سرم تمام وسایلم رو جمع کرده بودم برا باس اخر)
fallout 3 با اینکه بعضی وقت ها خسته کننده میشه و اسلحه ها و ارمور هاش میتونست بیشتر باشه
fallout new vegas ای بهتر از نسخه ۳ بود واقعا
skyrim v (با اینکه هوش مصنوعی ش مغز فندقی ه)( و مبارزات اش میتونست جذاب تر باشه)
witcher3 عالی بود ولی من اوایل عرضه بازی بازیش کردم باگ و بوگ کم نداشت ولی درستش کردن
tlou
tales from the borderlands بد نبود
wolf among us(خوب بود واقعا )
walking dead s 1 فرا شاهکار( با اینکه انتخاب و تصمیم گیری هاش یه چیز فرمالیته است و تاثیر خاصی تو روند بازی نداره تهش همون چیزی میشه که سازنده میخواد بشه)
rust عالیه
spec ops the line دیواانه کننده بود( فقط اون مرحله که از فسفر سفید استفاده کردن رو من نمیخواستم ازش استفاده کنم راهکار دیگه ای نبود غیر همون باید میتونستن کار دیگه ای هم بکنن)
forza horizon 4
need for speed most wanted & hot persuit بد نبود خدایی
age of empires 1 2 3 عالی بودن
Battlefield 1 بخش آنلاین خووب
dishonored 1 بد نبود
max payne 2 & 3
dark souls II ( بازیش خوب بود اتمسفرش گرفته و مردس خیلی تیرست باس فایت هاشم (ادمو پیر میکن
PES 2016
Mortal kombat 9 komplete edition (فک کنم انقد پلی داده بودم روش و وارد شده بودم اگه مسابقات برگزار میشد خداشاهده اول نمیشدم دوم میشدم ۱۰۰%)
Cod Black ops 1 واقعا چیزی از سری مدرن وارفیر کم نداشت کمپین اش عالی بود چقد با میسون و رزنوف صفا کردیم
OUTLAST 1&2( یادمه یه بخش اش انقد سخت و خطری بود مجبور شدم سرعت دشمنای بازی رو بیارم پایین با فایل های تکست قسمت Document pc)
بقیهه رو یا من بازی نکردم یا اشششششغاله اشغال
داداش چشم من همیشه کلمه اوت لست رو از بقیه جدا میکنه و دمت گرم که گفتیش
فقط موندم چرا باگ دارترین نسخه pes رو دوس داری :/
spec ops رو هم خدا رو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر تجربش کردم و خیییییییلی خوب بود! در مجموع لیستت فوق العاده هست و سلیقت هم محشره (سلیقه همه انسان ها محشره 🙂 )
فقط یه سوال دوستانه ازت دارم : کل بازی هایی که تو عمرت بازی کردی اینا بودن؟؟! یا خیلی بیشتر از اینن و تو ازشون بدت اومده (دیگه خیلی سخت گیری داداش :) )
فقط یه چیز داره مغزمو انگولک میکنه (همون : سوزنم روش گیر کرده :) ) و اونم اینه که قسمت آخر کامنتتو خراب کرده :/ نمیشد اون “آشغال” رو نمینوشتی ؟! :/
اینی که بیایم کل بازی هایی که تو عمرمون بازی کردیم و ازشون خوشمون اومده رو لیست کنیم , از نظرم کار درستی نیست :/ و این که بازی هایی که بقیه بازی کردن رو آشغال خطاب کنیم هم درست نیست. یه لحظه فکر کن یه “انسان” دیگه داره اونو بازی می کنه و لذت میبره.
وقتی همه میگن : فورتنایت خداست ! شما نباید بگی : خداتون آشغاله .فقط بگو : If fortnite is a god , then i am an atheist :/
be positive bro :/ هر بازی ای که بازی کردی حتی اگه افتضاح بود , سعی کن ازش لذت ببری . چون لذت بردن از انتخابی که خودت کردی , یه قابلیت ویژه هست که تو هر انسانی نیس….
شما درست میگی داداش ولی یه تیک اخرم یه جمله دیگه نوشتم داداش اونم نگا کن( یا من بازی نکردم)
شما درس میگی داداش ولی من بیشتر منظورم فورتنایت بود که اول کامنتت منشن اش کردی و بهش اون لقبو دادی 🙂
اها اوکی
خیلی بیشتر از اینن فقط اینا عالی بودن
یه مقاله هم درباره بهترین آبدیتای گرافیکی که برای بعضی از گیمای Xbox One X منتشر شدن بزنین.
ای جانم عالی بود مقاله :inlove:
بازی هایی مثل ویچر و جی تی ای و ادیسه و مانستر هانتر همان زمان انتشار عالی و شاهکار بودند و فقط کامل تر شدند…
اما بازی هایی مثل رینبو و فورانر و دویژن واقعا پیشرفت فوق العاده ای داشتند و اگر همان زمان انتشار محتوای الان رو ارائه میدادند ۱۰۰ درصد متای بالای۸۵ رو کسب میکردند(اگرچه الانم پلیر و مخاطبین زیادی رو دارند :yes:
اصلا وقتی این بازیارو میبینی ناخودآگاه لوگو یوبیسافت میاد جلو چشات.واقعا یوبیسافت شرکتیه که مثلش نبوده و نخواهد بود.اصلا یوبیسافت ابر شاهکار میسازه.درود بر یوبیسافت
سلام به شما دوست عزیز
ممنونم از این که وقت گذاشتید و مقاله رو مطالعه کردید، امیدوارم مورد قبول بوده باشه.
دقیقا حرف شما درست است! بعضی عناوین شاهکار، با به روز رسانی قویتر میشن، بعضی ها هم که عناوین ضعیفتری هستند با به روز رسانی میتونن به حیطهی رقابت وارد بشن. کاملا درست میفرمایید.
واقعاً ترن ۱۰ شرکت با وجدانیه. تو دنیایی که حرف اولو، آخرو، وسطو پول میزنه میاد این حجم از محتوا رو مفت با خود بازی عرضه میکنه. اگه یه شرکت دیگه بود ۱۰ تا ماشینو تو یه DLC میذاشت، به قیمت ۴/۹۹ دلار تو پاچه ملت میکرد. ژون تو.
این مقاله کاملآ مردود هست
بازیهایی مثل
dota 2
wow
LoL
که سالهاست دارن فرمانروایی میکنن و به صورت هفتگی ماهانه و سالانه اپدیت میدن اصلآ تو لیست نیستن
از wow همین که نزدیک ۱۵ سال از عرضه اش میگذره و هنوز هیچ بازی تو سبک خودش رو دستش نیست چون کلی اپدیت و dlc داره بعد تو این لیست بازیهایی که ۱ ۲ ساله اومدن قرار دادید ولی این عناوین اصلآ نیستن
سلام فرشاد جان
اول جا داره تشکر کنم که وقت گذاشتید و مقاله رو مطالعه کردید.
هدف اول مقاله این بود که بازیهایی که توی چند سال اخیر با به روز رسانی خیلی پیشرفت کردند رو ذکر کنیم. حرف شما کاملا درسته، یک بازی مثل WoW که ۱۵ ساله وجود داره و هنوز هم از طرف بلیزارد پشتیبانی میشه، قطعا میتونه یکی از گزینه های لیست باشه. ولی بحث ما بیشتر روی عناوین جدیدی بود که توی چند سال اخیر عرضه شدند.
آدم میمونه که اصلاً این همه اصرار ما گیمرا به خرید بازی تو روز عرضه درسته یا نه؟!
بازیهای لیست یه نمونه ی واضح ازین مسئله هستن که خیلی از بازیها تو روز عرضه هنوز ناقص هستن.
به هرکی میگی از dishonored 1 خاطره ی بهتری داره تا dishonored 2, چرا چون واقعا بهینه سازی dishonored 1 خیلی بهتر بود. ولی واقعا بعد از بروزرسانی ها dishonored 2 هم خیلی عالی شد، یا بهتره بگم کلی مشکلات گرافیکی و اعصاب خورد کنی های مختلف داشت که برطرف شد!
دیگه واقعا شرکت های خیلی کمی هستن که بازیاشون تو روز عرضه کاملا بهینه شده هست و کامل و بروزرسانی هاشون فقط جهت اضافه کردن امکانات و جلب رضایت بیشتره.
مقاله عالی بود فقط برای The Elder Scrolls Online نوشتین رایگان شده باید بگم بازی اوایلی اومده بود pay to play بود یعنی هرماه باید پول میدادی تا بتونی بازی کنی ولی الان فقط کافی بازی رو بخری دیگه نیازی نیست هرماه پول بدی. بازم ممنون از مقاله خوبتون فقط دلم میخواد ی مقاله راجع به بازیای mmorpg هایی که قراره بعدا بیان یا تازگیا اومدن درست بشه دیگه خیلی زیادی The Elder Scrolls Online رو بازی کردم 🙂
سلام دوست عزیز
تشکر میکنم از شما بابت وقتی که صرف کردید و مقالعه رو مطالعه فرمودید.
حتما تلاش میکنیم در آینده یک مقاله با چنین عنوانی برای شما کاربران عزیز آماده کنیم.
اینجور بازی ها رو من حداقل به دو دسته تقسیمشون میکنم :
۱-اون هایی که خوب بودن و با دی ال سی ها و محتویات دیگه بهتر شدن
۲-بازی هایی که بد بودن و با دی ال سی و … بهتر شدن
با اولیه کار ندارم . چون کلی بازی شاهکار مثل dota و wow و rainbow و monster hunter و … هستن که نمیتونم ازشون اونجوری که لیاقتشونه تعریف کنم و خلاصه دم همه شون گرم.
ولی توی دومیه یه بازی واقعا چشم آدمو میگیره و اون no man’s sky هست . واقعا کی فکرشو میکرد هلو گیمز بیاد و اون افتضاح ۲۰۱۶ رو به بازی فوق العاده الان تبدیل کنه؟؟؟! یعنی فقط میخواستم بگم : دم هلو گیمز گرم 🙂 !
جی تی ای و کال آف هم بازی هایی هستن که توی :heart: من جا دارن و هر مطلبی که اسمشون بیاد , باید ازشون تعریف کنم!
خلاصه خسته نباشید و ممنون بابت مقاله 🙂
Don’t read the last page
but I’ll stay when it’s hard or it’s wrong or we’re making mistakes 🙂
هیلو ۵ فقط ۳ سال ازش پشتیبانی شد ولی تو لیست نیست. تمام محتویاتش رایگان بود
Sea of thieves ?:-) 😐 انقدر خوب عمل کرد که جزو نامزدهاى بهترین بازى آنلاین سال شد در کنار fortnite بعد تو این لیست نیست 😐 همین نشون میده که عجله کردید و لیست رو با عناوین سر دستى خواستید پر کنید :-/
به مقاله از ۱۰، ۴ میدم چون خیلی از بازی های مهم مثلا dota 2 یا world of warcraft رو نداره و توضیحات هم کم هست
خب اپدیت میدن که بازی پیشرفت کنه، خلاف این باید باعث تعجب بشه و یه لیست از همچین بازی هایی درست کرد
خیلی از بازی ها آپدیت میدن اما بازم گیمر ها رو جذب نمیکنه تا دلتم بخوای هست
سلام و خسته نباشید مرسی از دست شما اقای ارین مرادی عزیز :rose: :heart: سپاس گذارم بابات این زحمت های گلتون. راستش خیلی خوش حال شدم از این مقاله با دست گلتون چونکه خیلی دوست دارم یکی با عناوین گیم لطیف و اروم و دقیق باشه که شکر خدا شما و چند نفر از (اعضای وب سایت گیمفا تیم) خیلی خوب به این عهده محترم کاملا پایبند هستین :rose: :heart: باز هم مرسی. موفق و موفقتر باشید.
سلام به شما دوست عزیز
ممنونم بابت این که وقت با ارزشتون رو صرف مطالعه ی مقاله کردید و امیدوارم که مورد قبولتون بوده باشه.
شما همیشه به بنده و دیگر دوستان لطف داشتید، باعث افتخار ما هستش که بتونیم محتویاتی در شان و منزلت بالای شما کاربران عزیز گیمفا تهیه کنیم.
امیدوارم anthem هم به این لیست اضافه بشه، چون واقعا پتانسیلش رو داره
من بخاطر تریلر دیویژن سیستم بستم و کلا ب دنیای گیم برگشتم ولی اولش که اومد خورد تو ذوقم… اما خداییش با هر اپدیت ی تکون اساسی به بازی داد تا جایی که به بهترین بازی نسل واسه من تبدیل شد… البته چند وقتیه که ازش فاصله گرفتم و خوشحالم نسخه ۲ش داره میاد