برندگان جوایز بازیهای جدی ۱۳۹۷ و مقالات برتر کنفرانس مشخص شدند
مراسم اختتامیه دومین کنفرانس تحقیقات بازیهای دیجیتال بعد از ظهر روز جمعه ۹ آذرماه در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد و طی آن مقالات برگزیده کنفرانس و منتخبین بخش بازیهای جدی ۱۳۹۷ مشخص شدند.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای دومین دوره از کنفرانس تحقیقات بازیهای دیجیتال در روزهای پنجشنبه و جمعه، هشتم و نهم آذرماه با همکاری بنیاد ملی بازیهای رایانهای و دانشگاه صدا و سیما در این دانشگاه برگزار شد. تعدادی از برترین مقالات انگلیسی و فارسی در حوزه تحقیقات بازیهای دیجیتال برای پذیرش در این کنفرانس تلاش کردند و نهایتا در مراسم اختتامیه از میان مقالات پذیرششده، منتخبین در بخشهای علوم انسانی، هنر، علوم پزشکی و فنی- مهندسی در کنار مقاله برگزیده مرکز تحقیقات بازیهای دیجیتال معرفی شدند.
در کنار معرفی مقالات برتر جوایزی نیز به برگزیدگان بخش بازیهای جدی سال ۱۳۹۷ اهدا شد. همچنین در مراسم اختتامیه شاهد رونمایی از شش جلد کتاب جدید در حوزه بازیهای ویدیویی بودیم که همزمان با برگزاری کنفرانس طی همکاری بنیاد ملی بازیهای رایانهای و دانشگاه صدا و سیما توسط انتشارات دانشگاه صدا و سیما به چاپ رسیدهاند.
در مراسم اختتامیه روز گذشته در بخش مقالات برگزیده در حوزه فنی و مهندسی سه مقاله شایسته تقدیر شناخته شدند:
مقاله «طراحی بازی هوشمند اندرویدی با استفاده از یادگیری تقویتی»؛ تالیف مهراد عبداللهی و چیترا دادخواه حائز رتبه سوم شد. مقاله «بکارگیری شبکههای عمیق مولد در تولید تکسچرهای بازیهای ویدیویی»؛ تالیف محمد امین فدا الدینی، بابک مجیدی و محمد عشقی رتبه دوم را به دست آورد و عنوان برترین مقاله بخش فنی و مهندسی به مقاله «تنظیم پویای درجه سختی بازی با استفاده از یادگیری تقویتی عمیق»؛ تالیف محمدرضا محمدنژاد و فرزین یغمایی اختصاص یافت.
در بخش علوم انسانی سه مقاله شایسته تقدیر شناخته شدند:
مقاله «تبلیغ شخصیسازی شده در بازیهای ویدئویی با استفاده از تحلیل احساسات عمیق در شبکههای اجتماعی»؛ تالیف فرنوش ادیبی، بابک مجیدی و محمد عشقی رتبه سوم را به دست آورد.
مقاله «Avatar as the Virtual Presentation of Self: The Correlation of Digital Role-Playing with Elements of Self-Estrangement and Identity Crisis in Iranian Gamers» تالیف معصومه دیانی جایگاه دوم را به خود اختصاص داد و مقاله «ترسیم منظومه ارزش ادراک شده بازیهای موبایلی» تالیف کبری بخشیزاده برج و خدیجه عبداللهی به عنوان برترین مقاله بخش علوم انسانی شناخته شد.
در بخش هنر، دو مقاله شایسته تقدیر شناخته شدند:
مقاله «اهمیت فرم روایت در بازیهای کامپیوتری» تالیف فرخنده فاضل بخششی و امید قهرمان در میان مقالات بخش هنر رتبه دوم و مقاله «طراحی بازی بر پایه ارزشهای انسانی»؛ تالیف شادی خیر اندیش و Matthias Rauterbergبه عنوان مقاله برتر این بخش اعلام شد.
نهایتا در بخش علوم پزشکی هم دو مقاله شایسته تقدیر شناخته شدند:
مقاله «غربالگری اوتیسم با استفاده از یک بازی بر پایه هیجانات»؛ تالیف عاطفه ایرانی، هادی مرادی و لیلا کاشانی وحید رتبه دوم این بخش را به دست آورد و لقب برترین مقاله بخش علوم پزشکی به مقاله «چارچوبی برای بازیهای توانبخشی به منظور بهبود تعادل در بیماران مبتلا به اماس»؛ تالیف زهرا امیری، یونس سخاوت و سکینه گلجاریان به عنوان برترین مقاله بخش علوم پزشکی انتخاب شد.
پر بحثترینها
- GTA انحصاری پلی استیشن ۲ شد زیرا سونی در مورد ایکس باکس نگران بود
- تحلیلگر: در این تعطیلات محتوای ایکس باکس قویتر از پلی استیشن است
- رسمی: سونی تایید کرد که قصد دارد شرکت مادر FromSoftware را خریداری کند
- ۲۵ شخصیت زن برتر دنیای انیمه | پارت اول
- ۱۰۰ بازی برتر در تمام تاریخ پلی استیشن
- عملکرد فنی درخشان Indiana Jones And The Great Circle روی کنسولهای ایکس باکس؛ ۶۰ فریم بر ثانیه، حتی با وجود رهیابی پرتو
- نقد و بررسی بازی Indiana Jones and the Great Circle
- Black Myth: Wukong و Elden Ring: Shadow of the Erdtree در فینال رایگیری مردمی The Game Awards
- تریلرهای جدیدی از مبارزات Assassin’s Creed Shadows منتشر شدند
- خط اصلی داستانی بازی Assassin’s Creed Shadows بین ۳۰ تا ۶۰ ساعت خواهد بود
نظرات
اگه میشد بجای این کارها یکم فرهنگ گذاری میکردن خیلی بهتر بود و یکم اب میریخت رو اتیش دل ما گیمرهای ایرانی
دلمون برای طاها رسولی و نقد های افسانه ایش تنگ شده….
اخه لامصب چرا رفتی بازیسازی…..مگه منتقد بودن چش بود