اختصاصی گیمفا: راهنمای قدم به قدم و جامع Resident Evil 7: Biohazard – قسمت آخر

اختصاصی گیمفا: راهنمای قدم به قدم و جامع Resident Evil 7: Biohazard – قسمت آخر

از قدیم گفته اند “کار را که کرد؟ آن که تمام کرد.” وقتی قرار باشد کاری را در اواسط راه رها کنی بهتر است که اصلا آن را انجام ندهی. حدود ۴ ماه قبل بود که اولین قسمت از راهنمای قدم به قدم و جامع Resident Evil 7: Biohazard را برای شما عزیزان آغاز کردم و به معنای واقعی کلمه “قدم به قدم” بازی را برای شما دوستان به همراه تمامی جزییات شرح داده و سعی کردم تا هیچ نکته ای از قلم نیافتد تا سرانجام امروز به قسمت هفدهم و پایانی این راهنما برسیم  و پرونده اولین راهنمای جامع قدم به قدم و فارسی Resident Evil 7: Biohazard را ببندیم.

Resident Evil 7: Biohazard یک بازی شگفت انگیز بود. عنوانی که در حال بازی کردن آن، دقیقا به حال و هوای زمان بازی کردن نسخه دوم و سوم این سری رفتم و بدون وقفه پشت سر هم ۳ بار آن را به پایان رساندم تا تمام رازها و تک تک آیتم ها و تمام نوارهای ویدئو و همه ارتقاها و سلاح ها و .. را کاملا به صورت ۱۰۰ درصد جمع کنم و باید بگویم این یکی از بی نظیرترین و جذاب ترین تجربه های من در سال ۲۰۱۷ بود و کاملا اعتقاد دارم که بازی Resident Evil 7: Biohazard می توانست کاندید بازی سال هم باشد. در واقع کپکام دوباره این سری را احیا کرد و همان حسی را به ما برگرداند که از کمبود مهمات می ترسیم، از بازی و راه رفتن در محیط و راهروهای آن می ترسیم، بار ها و بارها باید بازگردیم تا فلان کلید فلان اتاق را که درب آن قفل بود پیدا کنیم و از آنجا آیتمی را برداریم که بعدا در جایی از بازی به دردمان خواهد خورد. باید معما و پازل حل کنیم و محیط مخوف بازی را بگردیم. وقتی به اتاق سیو می رسیم همان نفس راحتی را می کشیم که زمان بازی کردن عناوین نخست سری می کشیدیم و با شنیدن موسیقی آرامش بخش اتاق سیو روحمان شاد می شود! Resident Evil 7: Biohazard بازی تقریبا پیچیده ای هم هست. نه به مانند دارک سولز و .. ولی بازی در سبک خود یک عنوان پیچیده و پر از رمز و راز و آیتم مخفی و .. است که ممکن است خیلی از آن ها را در زمان بازی کردن رد کنید و متوجهشان نشوید. کاربران خارجی که در این مورد راحتند و صدها راهنمای بی نظیر به زبان مادری در اختیارشان است ولی بازیبازان کشورمان مخصوصا کسانی که زبان انگلیسی مناسبی ندارند اگر بخواهند این بازی را به صورت ۱۰۰ درصد و کاملا به اتمام برسانند به مشکل خواهند خورد.

در این راهنما هیچ آیتمی، هیچ رازی، هیچ نوار ویدئویی، هیچ صندوق قفلی، هیچ سکه خرید ارتقایی و هیچ سلاحی پنهان نمی ماند و حتی خیلی از تروفی ها را نیز خواهید گرفت.

به همین دلیل هم احساس کردم که با توجه به تسلط بالایی که به این بازی بی نظیر پیدا کرده ام، راهنمای آن را برای شما عزیزان بنویسم تا شما نیز در صورت تمایل، بازی را مو به مو کامل کنید و حس لذتبخش قدرت و پز دادن با کلی گلوله جلوی باس ها را حس کنید و ذره ای از بازی برایتان گنگ نماند. علاوه بر کسانی که می خواهند بار اول این بازی را تجربه کنند، افرادی هم که این بازی را شاید یکی دو بار به صورت سریع تجربه کرده اند، گاها نیاز دارند تا به راهنما مراجعه کنند تا تمام رازهای بازی را بفهمند و احساس یک گیمر هاردکور حرفه ای بودن در یک عنوان وحشت بقای خوفناک را حس کنید. به همین دلیل هم چه برای بازیبازان حرفه ای تر و چه برای مبتدی ها که می خواهند اولین بار به استقبال Resident Evil 7: Biohazard بروند و یا برخی کسانی که می ترسند بازی را شروع کنند و می خواهند قدم به قدم از خطرات جلوتر آگاه شوند، وجود یک راهنمای فارسی که به راحتی آن ها را در بازی پیش ببرد و تمامی رازهای بازی را برای آن ها باز کند می تواند خیلی مفید باشد. بعد از استقبال بسیار خوب از راهنمای جامع بازی Bloodborne و دارک سولز ۳ تصمیم گرفتم تا با توجه به شناخت و تسلط کاملی که بر عنوان Resident Evil 7: Biohazard پیدا کرده ام و ترجمه مطالب و راهنماهای خارجی، یک راهنمای قدم به قدم فارسی در مورد تمامی مراحل این عنوان و نحوه پیشروی در آن ها و مبازه با باس ها و …. به صورت جامع و به زبان فارسی برای شما عزیزان تهیه کنم.

یک بازی دردناک که واقعا شگفت زده تان می کند. مخصوصا در این بخشی که تصویرش را می بینید و واقعا خوفناک و غم انگیز است و قلبتان را به درد می آورد.

 لازم به ذکر است که این مطالب از آن جهت اختصاصی گبمفا هستند که مانند آن ها به زبان فارسی و به صورت یک راهنمای کامل نوشتاری وجود ندارد وگرنه قطعا بخش های زیادی از این مطالب با توجه به اطلاعات و نوشته های انگلیسی و راهنماهای این بازی نوشته و ترجمه شده اند، اما در ایران این راهنمای فارسی نوشتاری و قدم به قدم Resident Evil 7: Biohazard برای اولین بار تاکنون توسط گیمفا انجام شده است. قصد داریم تا این راهنما را با فاصله زمانی کم برای شما قرار دهیم و انشالله به پایان برسانیم که البته راهنمای این بازی قطعا به اندازه سولز و بلادبورن نخواهد بود. در این راهنما هیچ آیتمی، هیچ رازی، هیچ نوار ویدئویی، هیچ صندوق قفلی، هیچ سکه خرید ارتقایی و هیچ سلاحی پنهان نمی ماند و حتی خیلی از تروفی ها را نیز خواهید گرفت. در ابن راهنما از شروع بازی به صورت مرحله به مرحله تمامی بخش های بازی کاملا قدم به قدم شرح داده خواهند شد تا در نهایت کاملترین راهنمای نوشتاری جامع فارسی برای Resident Evil 7: Biohazard اختصاصا توسط گیمفا به شما تقدیم گردد. امیدوارم که این راهنمای قدم به قدم و جامع Resident Evil 7: Biohazard که برای اولین بار توسط گیمفا به زبان فارسی تهیه می شود نیز به مانند راهنمای جامع Bloodborne و دارک سولز ۳ مورد رضایت و توجه شما عزیزان قرار بگیرد و این مقالات راهنما بتوانند گاهی به کمک شما بیایند. پیشنهاد می کنم با دهمین قسمت سری مقالات راهنمای قدم به قدم و جامع Resident Evil 7: Biohazard با بنده و وبسایت تحلیلی خبری گیمفا همراه شوید.

کپکام دوباره این سری را احیا کرد و همان حسی را به ما برگرداند که از کمبود مهمات می ترسیم، از بازی و راه رفتن در محیط و راهروهای آن می ترسیم، بار ها و بارها باید بازگردیم تا فلان کلید فلان اتاق را که درب آن قفل بود پیدا کنیم و از آنجا ایتمی را برداریم که بعدا در جایی از بازی به دردمان خواهد خورد. باید معما و پازل حل کنیم و محیط مخوف بازی را بگردیم.

این راهنما بر اساس درجه سختی نرمال بازی نگارش شده است که بالاترین درجه سختی موجود برای اولین بار بازی کردن است.

بعد از ذخیره بازی در آخرین دستگاه سیو بازی، درب چوبی را بشکنید و حالا خود را در منطقه آشنایی می یابید. در انبار Guest House خانه ابتدای بازی!! باید کار را همان جایی که همه چیز شروع شد تمام کنیم. ابتدا دور بخش قفسه مانندی که وسط این اتاق است بچرخید و بایستید. اینجا روبرویتان روی قفسه MR. EVERYWHERE 20/20 قرار دارد که آخرین آیتم جمع کردنی بازی است و آن را بشکنید تا دیگر مرتیکه هر جایی به هر جایی نرود!! البته این آیتم در اول بازی که اینجا بودیم، نبود.

  • اینجا اگر طبق راهنما آمده باشید تروفی نقره “Mr. Nowhere” را برای شکستن تمام این مجسمه های “مرد هرجایی” در بازی می گیرید که در واقع حالا تبدیل به “مرد هیچ جایی” شده است! 

مسیر را به اتاق بالا ادامه دهید تا یک توهم ببینید. قرار است از اینجا به بعد چندتایی از این توهم ها ببینیم. در این بخش سالن به سمت پله ها بروید تا یک صحنه خیلی خیلی خفن و آزار دهنده ببینید. حالا به آشپزخانه بروید. به سمت درب پشتی اینجا بروید تا یک توهم دیگر ببینید. از درون آشپزخانه رد شده و از پله ها بالا بروید. مسیر را دنبال کنید تا Evie را در یک حالت شناور در هوا بیابید. حالا باید به سمت او برویم ولی او می خواهد نگذارد به او برسیم و فریادهای خوفناکی می زند. اینجا باید با دستان خود در برابر انرژی این فریاد که شما را به عقب هل می دهد دفاع کنید و همین طور به سمت وی قدم بردارید. باید این کار را ادامه دهید تا سرانجام به او برسید و سپس اتان سرم را به Evie تزریق می کند. این کار منتهی می شود یه باس فایت EVELINE.

بعد از ذخیره بازی در آخرین دستگاه سیو بازی، درب چوبی را بشکنید و حالا خود را در منطقه آشنایی می یابید. در انبار Guest House خانه ابتدای بازی!! باید کار را همان جایی که همه چیز شروع شد تمام کنیم. ابتدا دور بخش قفسه مانندی که وسط این اتاق است بچرخید و بایستید. اینجا روبرویتان روی قفسه MR. EVERYWHERE 20/20 قرار دارد که آخرین آیتم جمع کردنی بازی است و آن را بشکنید. البته این آیتم در اول بازی که اینجا بودیم، نبود. اگر طبق راهنما آمده باشید تروفی نقره “Mr. Nowhere” را برای شکستن تمام این مجسمه های “مرد هرجایی” در بازی می گیرید که در واقع حالا تبدیل به “مرد هیچ جایی” شده است!

  • باس فایت EVELINE

باید بگویم این مبارزه در واقع باس فایت خاصی نیست و اگر هست بسیار مسخره و بدترین در بازی است، آن هم به عنوان باس آخر. EVELINE شروع به ذوب شدن در اینجا می کند و یک صورت بزرگ و غول پیکر زا شکل می دهد. اینجا شما باید به این صورت شلیک کنید. شلیک را ادامه دهید تا وارد فاز نهایی باس شوید!!

ذر این بخش شما به خارج از خانه پرت می شوید. شلیک را ادامه دهید تا وقتی که دوباره به زمین بیافتید. صحنه را دنبال کنید و سپس وقتی می توانید اسلحه را از سمت راستتان بردارید (یک هدیه از طرف کسی که داخل هلیکوپتر است) و چند بار به صورت EVELINE شلیک کنید تا نهایتا مبارزه تمام شود..

  • پایان بازی و حالت های آن

بخش نهایی بازی بستگی به این دارد که چند مرحله قبل شما زویی را نجات داده باشید یا میا را. انتخاب  میا در واقع پایان خوب بازی حساب می شود و انتخاب زویی پایان بد بازی. به شما تبریک میگم.. شما یک وحشت بقای فوق العاده به نام Resident Evil 7: Biohazard رو به پایان رسوندید.

  • نکته: اینجا تروفی برنز “Playing it Safe” را برای تمام کردن بازی در حالت آسان می گیرید.
  • -نکته: اینجا تروفی برنز “The Nightmare’s Finally Over” را برای تمام کردن بازی در حالت نرمال می گیرید.
  • نکته: اینجا تروفی نقره “End of the Night” را برای انتخاب کردن میا می گیرید.
  • نکته: اینجا تروفی نقره “Just A Memory Now” را برای انتخاب کردن زویی می گیرید.

مسیر را دنبال کنید تا Evie را در یک حالت شناور در هوا بیابید. حالا باید به سمت او برویم ولی او می خواهد نگذارد به او برسیم و فریادهای خوفناکی می زند. اینجا باید با دستان خود در برابر انرژی این فریاد که شما را به عقب هل می دهد دفاع کنید و همین طور به سمت وی قدم بردارید. باید این کار را ادامه دهید تا سرانجام به او برسید و سپس اتان سرم را به Evie تزریق می کند. این کار منتهی می شود یه باس فایت EVELINE.

New Game Plus

آیتم هایی که بعد از پایان بازی می گیرید کاملا بسته به نوع تمام کردن بازی توسط شما دارند و آیتم هایی که ازاد می کنید در بازی جدید درون صندوق اتاق سیو خواهند بود. مواردی که ازاد می شوند یه شرح زیر هستند:

  • درجه سختی MADHOUSE DIFFICULTY (برای تمام کردن بازی در حالت نرمال)
  • ALBERT-01R (برای تمام کردن بازی در حالت نرمال)
  • THE SECRETS OF DEFENSE  (برای تمام کردن بازی در حالت نرمال)
  • WALKING SHOES (برای یافتن و شکستن تمامی Mr. Everywhere ها و تمام کردن بازی)
  • ESSENCE OF DEFENSE (برای یافتن و شکستن تمامی Mr. Everywhere ها و تمام کردن بازی)
  • می توانید بسته رایگان “Not a Hero” را دانلود و بازی کنید.
  • تیر بی نهایت (تمام کردن بازی در حالت MADHOUSE )
  • “X-Ray Glasses” که تمام آیتم های بازی را نشان می دهد (برای تمام کردن بازی به صورت speedrun زیر ۴ ساعت)
  • Circular Saw که یک سلاح Mele جدید است (برای تمام کردن بازی به صورت speedrun زیر ۴ ساعت)

باید بگویم این مبارزه در واقع باس فایت خاصی نیست و اگر هست بسیار مسخره و بدترین در بازی است، آن هم به عنوان باس آخر. EVELINE شروع به ذوب شدن در اینجا می کند و یک صورت بزرگ و غول پیکر زا شکل می دهد. اینجا شما باید به این صورت شلیک کنید. شلیک را ادامه دهید تا وارد فاز نهایی باس شوید!!

به این ترتیب است که داستان و پرونده راهنمای Resident Evil 7: Biohazard برای همیشه به پایان می رسد تا یک مرجع فارسی و کامل، با کل آیتم ها و ارتقاها و انتخاب ها و پایان های بازی و توضیح قدم به قدم، برای بازیبازان عزیز و کاربران دوست داشتنی گیمفا وجود داشته باشد و بتوانند برای دفعات بعدی بازی کردنشان برای کشف تمام رازهای بازی از آن استفاده کرده و یا اگر تازه می خواهند سراغ بازی بیایند، بتوانند با استرس کمتری جلو بروند. در پایان امیدوار هستم که از این راهنما راضی بوده باشید و گاهی به کارتان آمده باشد یا بیاید. به زودی کل راهنما را در قالب یک پی دی اف اختصاصی گیمفا برای شما عزیزان قرار خواهیم داد تا مانند یک کتاب راهنما برای شما عمل کند و کل آن را در یکجا با هم داشته باشید.

در قسمت آینده راهنمای Resident Evil 7: Biohazard هیچ چیز خاصی را توضیح نخواهیم داد!! 

شما می توانید تمامی بخش های این راهنما را در این قسمت مشاهده نمایید.

با تشکر از حمایت های همیشگی شما

12345678910(5 رای, میانگین آرا 10٫00 از 10 )

  1. The mythical hunter گفت:

    واقعا ممنون بابت نقد
    اگه شد راهنمای بازی amnesia : the dark decent رو هم لطف کنید بنویسید
    ممنون

    12Thumb up 1Thumb down
  2. MehrdadPS4 گفت:

    سعید جان ممنون از بررسی کامل و قدم به قدم بازی RE7 خیلی خوب بود و باید حتما دوباره تجربش کنم.
    باهات موافقم باس آخرش زیاد جالب نبود ولی بعد کشتنشو اومدن رِدفیلد یه جورای باحال بود.

    12Thumb up 1Thumb down
  3. PSFAN@COD گفت:

    لطفا راهنمای گاد رو بزارید
    دمتون گرم که تموم کردید این رو
    خسته نباشید و خدا قوت
    یه پیشنهاد:یه قابلیتی به سایت اضافه کنید که وقتی توی‌کامنتی هشتگ میزاریم خودکار بولد بشه
    #اقا_بابایی_خیلی_عزیزی

    10Thumb up 1Thumb down
  4. ali 110 gamer گفت:

    یه خسته نباشید جانانه به آقا سعید Rose Rose
    واقعا اراده قوی میخاد قدم ب قدم بازی رو توضیح بدی Shock
    خسته نباشید Yes

    8Thumb up 1Thumb down
  5. Farzin moradi گفت:

    خسته نباشی اقا سعید بلاخره اینم تموم شد

    4Thumb up 1Thumb down
  6. MetallicA گفت:

    ببببله بالاخره تموم شد و تبدیل به یه راهنمای عالی برای گیمرای فارسی زبان شد
    امیدوارم نسخه عکس دار رو هم، اینبار قرار بدی
    واقعا ممنون میشم (و هستم)

    6Thumb up 1Thumb down
  7. ebw گفت:

    دست مریزاد سعیدخان بخاطر این زحمتی که برای کاربرا میکشید Rose Dead Rose
    حتما از این راهنماها الان و بعدها خیلی استفاده میشه.فقط باید خسته نباشید میگفتم و کارتونو تقدیر میکردم.امیدوارم خستگیش از تنتون در بره Yes تکه این بخش راهنماهای گیمفا

    2Thumb up 1Thumb down
    • درود بر شما. یک دنیا ممنونتون هستن. نمیدونید که واقعا چقدر انرژی و انگیزه می گیرم از این پیام های پر از محبت شما و واقعا هر گز هرگز ذره ای از لدت خوندن این پیام ها در این چند سال برام کم نشده و هنوز هم مثل روز اول از خوندن پیام هاتون ذوق میکنم و خستگی از تنم در میره. واقعا ممنونم که اینقدر بزرگوار هستید. انشالله که به درد بخوره این راهنماها. باز هم ممنوم

      2Thumb up 1Thumb down
  8. Proletarius گفت:

    شما که زحمت میکشی لطف کن ی راهنمای قدم به قدم هم برای gow 4 برو

    2Thumb up 1Thumb down
  9. lordhossein گفت:

    با تشکر از راهنمایی های شما واسه این بازی من تازه شادو اف کلوسوسو گرفتم نمیدونم چیکار کنم میشه واسه اونم راهنمایی بنویسین

    1Thumb up 1Thumb down
    • درود بر حسین عزیز. خیلی متشکرم. ازتون.
      به به چه بازی رو هم گرفتید حسین جان. چه شاهکاری. حسین جان اون واقعا نیاز خاصی به راهنما نداره ها. شمشیر رو بگیر هوا و به سمت تمرکز نور برو و وقتی باس رو پیدا کردی خودت بعد از یه چند دقیقه نقطه ضعفش رو می فهمی

      2Thumb up 1Thumb down
  10. miladjustin گفت:

    باحالترین بازی ترسناک

    3Thumb up 1Thumb down
  11. MS GAMER گفت:

    بلاخره اینم تموم شد ایشالا با همین سرعت ادامه بدید و راهنمای بازی هایه دیگه رو هم به اتمام برسونید،راستی آقا سعید معلومه خیلیی سرتون شلوغه که کم پیدا هستید خواستم یه خسته نباشید جانانه بهتون بگم

    4Thumb up 0Thumb down
    • سلام و درود خدمت محمد عزیز و گل. یک دنیا ممنونم محمد جان. لطف شما همیشه شامل حال من بوده و هست. خیلی خیلی ممنونم ازتون. نه محمد جان هر چقدرم سرم شلوغ باشه بازم خودمو می رسونم و پاسخ میدم پیام های پر از محبت و بزرگواری شما رو. اصلا دلیل در رفتن خستگی و ادامه کار برای من همین محبت های شماست و انگیزه من هست برای ادامه. یک دنیا ممنونم

      2Thumb up 0Thumb down
  12. saeedrahimi گفت:

    جناب اقا بابایی خسته نباشید برگ زرین دیگری بر افتخارات گیمفا
    و افبخار برای بنده که خودمو گیمفایی میدونم

    1Thumb up 0Thumb down
  13. AmirDT2 گفت:

    سلام به دوست عزیز و گلم آقا سعید …
    آقا خودت میدونی برای اینکه راهنمای بازی رو گذاشتی اصلا RE7 رو خریدم و از اونجایی که میدونستم بازی که شما معرفی میکنی واقعا بازی خوبی هست باید بگم داشتم یک بازی فوق العاده رو از دست میدادم و یه دنیا ممنونتم …
    منم همین الان بازی رو با راهنمای شما تموم کردم …باس اخر واقعا باس راحتی بود و نسبت به باس های دیگه شاید اصلا باس نبود فکر میکنم میخواستن مثلا بگن در برابر اون سرم ضعیف شده …
    حقیقتش اصلا فکر نمیکردم RE7 تونسته باشه به استاندارد های نسخه قبلی خودش برسه ولی خداروشکر وقتی راهنما قرار گرفت برای خریدش متقاعد شدم و باید بگم دست گلت درد نکنه خسته نباشی واقعا یکی از بهترین تجربیاتم بود مخصوصا با راهنمای شما احتمالا بعد از پایان دادن به FARCRY 5 دوباره این بازی رو NEWGAME + کنم روی درجه سختی بالاتر … یکی از دلایلی که خیلی از بازی خوشم اومد شباهت بی چون و چرا با نسخه RE3 بود …
    خیلی عزیزی منتظر راهنما های جدید مخصوصا DS1 که میاد ۴ خرداد و البته ادامه ی DS3 هستم … Rose Heart
    در مورد GOW بازی هست که بشه براش راهنما نوشت ولی خودم خیلی دوست دارم سریع برید سراغ DS1 که این دفعه نسخه نسل هشتمی رو با راهنمای شما بریم Rose
    یه معذرت خواهی هم بکنم آقا سعید شرمنده زیاد پیام نمیدم و نمیتونم تو تک تک مقالاتت از شما تشکر کنم اینو باز بر حساب کم لطفی نزارید Heart
    مخلص همه ی رفقای گیمفاییم …
    در پناه حق یاعلی Rose

    2Thumb up 0Thumb down
    • AmirDT2 گفت:

      یه اشتباهی تو کامنت پیش اومد نمیدونم چرا نمیشه ویرایش کرد شرمنده باز کامنت میدم …
      “بازی رو NEW GAME + یا روی درجه سختی بالاتر برم ” شرمنده Heart

      3Thumb up 0Thumb down
    • سلام و درود خدمت دوست عزیزم امیر عزیز. امیر جان واقعا افتخار میکنم که این قدر به من اعتماد داری که بازی رو گرفتی و خیلی خیلی خوشحالم که بازی رو پسندیدی امیر جان. واقعا امیرجان من برای هر کلمه ای که اینجا میگم سعی میکنم واقعیت باشه چون مسئول می دونم خودم رو و هیچ وقت الکی نمیام بگم که فلان بازی بده یا خوبه. اویل ۷ واقعا واقعا واقعا بازی معرکه ای بود و صد در صد باید جزو ۵ بازی برتر سال می شد چون دقیقا حس و حال رزیدنت اویل های قدیم رو داشت و همون ترس و استرس زیرپوستی رو منتقل می کرد. خوشحالم که شما هم این موضوع رو متوجه شدید و مطمئن هستم که بار دوم هم سراغ این بازی خواهی رفت و باز هم لذت نابی خواهی برد از بازی کردنش. خیلی خوشحالم که باعث شدم این بازی بی نظیر رو از دست ندی امیر جان و ممنون از اعتماد شما.
      امیر جان همین که اینقدر لطف داری و کامنت میذاری و همین که میخونی مقالات رو اعتماد داری به حرف من برام یک دنیا ارزشمنده و واقعا ممنونم ازت بابت این لطفی که داری به من. یک دنیا ممنون از شما. سلامت یاشید انشالله.

      2Thumb up 0Thumb down
  14. Erfanking گفت:

    ممنون از اقا سعید امیدواریم هر چه زودتر دارک سولز هم بنویسید .

    2Thumb up 0Thumb down
  15. Shademan_2 گفت:

    به به خیلیم عالی من بعضی جاهاش گیر کرده بودم دستتون درد نکنه ❤

    3Thumb up 0Thumb down
  16. sdg69 گفت:

    با رسیدن به آخرین قسمت این سری مقالات از شما بسیار بسیار متشکرم و امیدوارم برای دیگر عناوین هم شاهد چنین مطالبی باشیم. باز هم از جناب آقابابایی و وبسایت گیمفا متشکرم. برقرار باشــــــید. Rose

    1Thumb up 0Thumb down
  17. ehsan really gamer گفت:

    همه بازی خیلی خوب بود له جز باس فایت هاش همشون با اینکه پتانسیل بالایی داشتن تبدیل به یه چیز بیریخت مثل باس اخری میشدن و باید فقط شلیک کنی .

    2Thumb up 1Thumb down
  18. Sajad.mirzaeiiiii گفت:

    با سلام خدمت شما اقا سعید کارتون واقعا عالیه کاش این راهنما هم مثل بلادبورن pdf شده بود خیلی بهتر بود لطفا اگه امکانش هست pdf رو برا دانلود بذارین با تشکر

    0Thumb up 0Thumb down
  19. Gears of war گفت:

    خسته نباشید
    به نظر من این بازی شاهکاره
    کلا عاشق این سری هستم بجز چندتا شمارش که افتضاح بودن

    1Thumb up 0Thumb down
  20. god of game pley گفت:

    سلام گیم پلی جدیدی از Days Gone منتشر شده لطفا سریعتر پوشش بدید ممنون

    0Thumb up 0Thumb down
  21. امیر حسین نصرتی گفت:

    خسته نباشید آقا سعید
    این راهنمای قدم به قدم هم تموم شد، خدا قوت

    0Thumb up 0Thumb down
  22. مازیار گفت:

    سعید جان خسته نباشی دیگه این یکی هم تموم شد انشالا برای مقاله بعدی یا اسکایریم رو بزار یا رزیدنت اویل زیرو،خیلی با حال میشه

    0Thumb up 0Thumb down
  23. Neil.Druckmann گفت:

    در پایان این مقاله تنها چیزی که میشه گفت یه “خسته نباشید” بزرگه خدمت آقای آقابابایی
    خیلی زیبا بود من که موقع بازی کردن اویل ۷ خیلی به کارم اومد مخصوصا همه آیتمایی که توی این مقاله ها گفتین و پیدا کردیم خیلی زحمت کشیدید
    خسته نباشید و دمتون گرم

    1Thumb up 0Thumb down
    • سلام و درود خدمت شما. یک دنیا ممنون به خاطر لطف و محبتتون. واقعا خستگی باقی نمی مونه با این همه بزرگواری شما و این که می بینم راهنما گاهی به دردتون خورده واقعا باعث افتخارم هست. انشالله که همیشه بتونم براتون مطالب به درد بخور بنویسم

      2Thumb up 0Thumb down
عضویت در سایت

ثبت نام برای این سایت

A password will be e-mailed to you.