صحبتهای یکی از سازندگان سابق Fable در مورد استفاده کنسولها از فضای ابری
به تازگی یکی از سازندگان قدیمی سری Fable در مورد استفاده کنسولها از فضای ابری و نکات مثبتی که این مسئله در بر خواهد داشت صحبت کرده است.
اگر اوایل نسل و حرفهای مایکروسافت در مورد نیاز به اتصال دائمی به اینترنت کنسول اکس باکس وان که از لحاظ سخت افزاری از کنسول رقیب یعنی پلی استیشن ۴ ضعیفتر بود را به یاد بیاورید، احتمالاً سایههایی از “فضای ابری” را به یاد خواهید آورد. در آن زمان مایکروسافت قرار بود تا ضعف سخت افزاری خود را به کمک فضای ابری و سرورهایش جبران کند. البته آن ایده فقط روی کاغذ جذاب بود، خصوصاً با توجه به امکاناتی که در آن روزها وجود داشت. خیلی زود این شرکت متوجه اشتباه خود شد و فهمید که آن ایده در عمل آن قدرها هم راحت و ساده نیست و قید آن را زد و تا به امروز هم دیگر خیلی به سراغ آن نرفته است (اگر از Crackdown 3 فاکتور بگیریم، عنوانی که شاید واقعاً بتواند نمای جالبی از مزایای فضای ابری را به رخ بازیبازان بکشد).
دلیل این عقب نشینی مایکروسافت را شاید بتوان به محدودیتها و سختی عملی کردن چنین ایدهای در دنیای حال حاضر نسبت داد. به هر حال، دان ویلیامسن (Don Williamson) موسس استودیوی سلتویز (Celtoys) و یکی از اعضای پیشین استودیوی لاین هد (Lionhead) که آن را به خاطر کار روی سری Fable میشناسیم، اخیراً مصاحبهای با وبسایت گیمینگ بولت داشته و در مورد استفاده کنسولها از فضای ابری هم توضیحاتی را ارائه کرده است. ویلیامسن در این باره توضیح داده است:
“این یک موقعیت بسیار خاکستریست. ما دهههاست که به خاطر بازیهای چندنفره آنلاین از فضای ابری در حال استفاده بودهایم و برخی از سازندگان نیز که مشغول به ساخت بازیهای تک نفره که قابلیت به اشتراک گذاشتن دارند، بودهاند، از سرورهای ریموت برای انجام وظیفه خود استفاده کردهاند. من اخیراً با استارت آپهای زیادی که ایده اصلیشان حرکت بیشتر و بیشتر به سمت سرورهای ریموت است صحبت کردهام. به نظرم برخی از آنها در فروش تجهیزات کافی به سازندگان به مشکل برخواهند خورد در حالی که برخی دیگر آن قدر سربسته بودهاند و از بیان اطلاعات کافی سر باز زدهاند که نمیتوانم تصمیم قاطعی بگیرم. در گذر زمان، ایده بازیهای air-gapped متاسفانه رو به خاموشیست و به اشتراک گذاشتن محاسبات به صورت از راه دور عقلانیتر به نظر میرسد.”
به هر حال حرفهای ویلیامسن جالب و البته منطقی به نظر میرسد. باید این نکته را در نظر داشت که بازیها، محصولاتی جهانی هستند و در کشورهای گوناگونی در دسترس مخاطبان قرار میگیرند. در حال حاضر، زیرساختهای اینترنت در سطح جهان به هیچ وجه یکسان و البته مطلوب برای پیاده سازی ایده استفاده از فضای ابری نیست و ممکن است مخاطبان بسیاری را تحت فشار قرار دهد و در نهایت، روی فروش بازیها هم تاثیرات منفی داشته باشد. با این حساب، فعلاً پیاده سازی این ایده خیلی عقلانی نیست ولی در آینده همان طور که ویلیامسن هم اشاره کرد، رفتن به سمت فضای ابری کاملاً محتمل است و با پیشرفت زیرساختهای اینترنت در سطح جهان و کشورهایی که اینترنت چندان جالبی ندارند، شاهد استفاده بازیها از فضای ابری خواهیم بود.
پر بحثترینها
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- رئیس ناتی داگ: تست بازیگری Intergalactic به اندازه انتخاب بازیگر نقش الی شگفتانگیز بود
- بازیهای انحصاری کنسولی بیشتری از پلی استیشن برای Xbox عرضه خواهند شد
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- دیجیتال فاندری تریلر Intergalactic را از نظر بصری شگفتانگیز توصیف میکند
- سازنده بازی Black Myth: Wukong بابت برنده نشدن در مراسم The Game Awards 2024 گریه کرد
- گپفا ۲۶؛ مورد انتظارترین بازیهای شما در سال ۲۰۲۵
- مدیرعامل مایکروسافت: طرفدار Xbox بودن یعنی تجربه بازیهای آن روی تمامی دستگاهها
- این ۱۵ ویژگی منحصر به فرد GTA 6 را به یک تجربه خیرهکننده تبدیل خواهند کرد
نظرات
آقا یکی یه فکری برای این وبسایت برداره بخدا حیفه.همش شده تبلیغات.اون لابلایه تبلیغات میشه چندتا کلمه هم در مورد بازیا دید. میدونم هزینه ها زیاده و دوستان هم واقعا دارن تلاش میکنن ولی اینطوری دیگه زشته بخدا.
امیدوارم نسخه چهارم عنوانfable با موقیت روبه رو
بشه چون درغیر این صورت کار مایکروسافت تمومه.
چرا جدیدا تو سایت همش بحث سر سخت افزار ps4 و xbox one می شه و هی می گن که xbox one ضعیف تر از ps4 یعنی اونی که xboxone داره ضد حال می خوره بهش