گزارش: برخی بازیهای موبایل به ضبط فعالیت کاربران میپردازند
![#۲۱ mobile games 750x460 گزارش: برخی بازیهای موبایل به ضبط فعالیت کاربران میپردازند - گیمفا](https://gamefa.com/wp-content/uploads/2018/01/21-Mobile-Games-750x460.jpg)
گوشیهای هوشمند این روزها به بخش جداییناپذیر زندگی ما به واسطه امکان برقراری ارتباط، سازماندهی امور و ارائه سرگرمیهای مختلف تبدیل شدهاند. متاسفانه، اهمیت زیاد و کاربرد متعدد آنها، محفل خوبی برای جاسوسی از مردم محسوب میگردد. به عنوان اثباتی بر این مدعی، اخیراً گزارشی منتشر شده که حاکی از بهرهوری برخی بازیهای موبایل از این تکنولوژی برای جاسوسی است. گفتنی است که برخی از این بازیها، به طور خاص فعالیت کودکان را زیر نظر دارند.
بر اساس گزارش روزنامه نیویورک تایمز، برنامههای کاربردی نظیر Honey Quest، Beer Pong و بازیهای موبایلی از جمله Pool 3D و Real Bowling Strikes 10 Pin از نرمافزار شرکت Alphonso استفاده میکنند؛ فعالیت اصلی این شرکت این است که اطلاعات مفید را برای تبلیغکنندگان جمعآوری میکند و در دسترسشان قرار میدهد. برنامه این شرکت این است که با بررسی فعالیتهای کاربران و محتوایی که دنبال میکنند، تبلیغاتی مناسب با سلیقه آنها را در موبایلهایشان به نمایش بگذارد.
به عنوان مثال، اگر یکی از ۲۵۰ اپلیکیشنی که از نرمافزار شرکت مورد بحث استفاده میکنند را در تلفن همراه خود اجرا کنید و به تماشای بازی فوتبالی بپردازید، تلفن هوشمند شما اطلاعات این برنامه را جمعآوری خواهد کرد و در ادامه تبلیغاتی مناسب با ورزش، تیم مورد علاقه و آگهیهایی که بیشتر بر روی آنها تمرکز داشتهاید را نمایش خواهد داد.
اشیش کوریدا (Ashish Chordia)، بنیانگذار و مدیرعامل شرکت Alphonso از نرمافزار خود دفاع کرده و اطمینان داده است که هیچگاه مکالمات کاربران ثبت نمیشود. علاوه بر این، وی یادآور شد که برنامههایی که از نرمافزار این شرکت استفاده میکنند، تنها به میکروفون و لوکیشن کاربر دسترسی خواهند داشت که همان هم در هنگام نصب هر برنامه توسط کاربران اجازه داده میشود.
بنابر شنیدهها، تاکنون عدهای متوجه این نوع مزاحمتها شدهاند و مشخص نیست که سازندگان این برنامهها چه چیزهایی را میشنوند و به چه چیزهایی دسترسی ندارند. همچنین، عدهای هم نگران هستند که ممکن است در آینده این نوع شیوهها گسترش یابد و ضمن مزاحمتهای بیشتر، فعالیت کاربران با مشکل مواجه گردد.
لازم به یادآوری است که اواسط سال پیش میلادی، گروهی از شرکت دیزنی (Disney) با متهم کردن این شرکت به جرم جاسوسی از آن شکایت کردند. بر اساس این اتهامات، بازیهایی نظیر Disney Princess Palace Pets و Where’s My Water 2 حاوی کدهایی است که با فیلتر کردن اطلاعات موجود در تلفنهای همراه بازیکنان، آگهیهای خاصی را به آنها را نمایش میدهد.
پر بحثترینها
- نقدها و نمرات بازی Avowed منتشر شدند
- آیا ایده ساخت Intergalactic از زمان عرضه The Last of Us وجود داشته است؟
- شاید عرضه Xbox Series S یک اشتباه بود
- نگاهی به منابع الهام بازی مورد انتظار Intergalactic استودیوی ناتی داگ
- کارگردان Assassin’s Creed Shadows: بازیکنان اگر بیشتر با یک شخصیت بازی کنند، چیز زیادی را از دست نمیدهند
- مایکروسافت نسبت به سونی بازیهای بیشتری برای پلی استیشن ۵ در سال ۲۰۲۵ منتشر میکند
نظرات
حدود ۲ ماه پیش رفته بودم خونه داداشم و گوشیم رو میز بود. بهم گفت موهات بلند شده، برو سلمونی. یه ساعت بعدش قبل از اینکه بریم بیرون میخواستم آب و هوا رو چک کنم که چشمم خورد به قسمت Map Destinations. تو مقاصد پیشنهادی نوشته بود که تا نزدیکترین سلمونی ۲ کیلومتر فاصله است. سکته زدم. اپ فیسبوک هم به صدای کاربراش برای نشون دادن تبلیغات هدفمند گوش میده. لازمه فقط چند بار درمورد یه موضوع خاص صحبت کنید. دوروز بعدش فیسبوک تبلیغات مربوط به همون موضوع رو نشون میده.
اتفاقا من کاملا با این کار موافقم
با کنترل کردن کاربرها احتمال خطر در فضای مجازی هم کاهش پیدا میکنه
بدون شک باید همه نرم افزار ها از این سیستم استفاده کنن 😎
ب نظر میرسه دوستمون ب خودش هم اعتماد نداره :laugh:
همش حرف مفته اینجور می گن که جوانهای ۱۸ ساله مثل من و تو رو بترسونن هیچ خبری نیست
عینه پیام رسانا داخلیه چه باحال :laugh:
آن چیز که عیان است، چه حاجت به بیان است؟ ( این درست ش نیست…)
یه طوری میگه انگار ما نمیدونیم خخخخ
Amazon م این کار ا رو میکنه؛ ولی طریقه ش رو برید بخونید، قشنگ ه