مدیرعامل شرکت اسکوئراینکس حس میکند هر Final Fantasy یک عنوان کاملا جدید است
نسخه دیجیتالی امروز MCV، یک مصاحبه جالب و خواندنی را در خود جای داده بود. در این مصاحبه که با مدیر عامل شرکت اسکوئر اینکس، یعنی آقای یوسوکه ماتسودا (Yosuke Matsuda) انجام گرفته، ایشان در مورد نسخههای مختلف سری افسانهای و با قدمت Final Fantasy و همچنین مسائل تجاری صحبت میکنند.
اول از همه، آقای ماتسودا در مورد دنبالههای صحبت کرد که ار هر نظر شبیه به نسخه های پیشین سری یا آن دنیای به خصوص نیستند و تجربهای کاملا متفاوت را به بازیباز ارایه میدهند. به عنوان مثال، بازی NieR: Automata بخشی از سری NieR محسوب میشود اما تجربه آن ثابت میکند که با یک بازی کاملا متفاوت در سری طرف هستیم. یا عنوان Left Alive که در دست ساخت است، بر اساس دنیای Front Mission ساخته شده اما از نظر گرافیکی و بصری بسیار به سری Metal Gear شباهت دارد و با استفاده از همین ویژگی احتمال دیده شدن زیاد آن در غرب وجود دارد.
این چیزی است که ما واقعا میخواهیم آن را ادامه دهیم؛ ما باید ساخت و توسعه بازیهای جدید را ادامه دهیم. با بزرگ شدن روند توسعه عناوین نسبت به گذشته، ساخت و تولید عناوین و آیپی های بزرگ و جدید در این سطح کار آسانی نیست اما این موضوعی است که باید به آن توجه کنیم و آن را ادامه دهیم چرا که اوضاغ ساکن خواهد شد.
طبق گفتههای آقای ماتسودا، حتی عناوینی که نام های مشابه و مانند هم دارند نیز همیشه شبیه یکدیگر نیستند.
در مورد Final Fantasy قضیه مقداری فرق میکند. شمارههای زیادی از این سری ساخته شده اما آن ها اساسا برای خود عناوین کاملا جدیدی به حساب میآیند. در هر بار، همه چیز در مورد آن ها تغییر میکند.
آقای ماتسودا همچنین در مورد بازیهای محبوب در میان ناشران و پشتیبانی پس از عرضه صحبت میکنند. او حس میکند این پشتیبانی پس از عرضه برای تمام بازی ها صدق نمیکند و این موضوع بستگی به نوع طراحی بازی مورد نظر دارد. با این حال، او فکر میکند که مردم وقتی یک بازی را تهیه میکنند و آن را دوست دارند، میخواهند تا جایی که امکان دارد به تجربه آن پرداخته و همیشه محتوایی برای بازی کردن داشته باشند؛ به همین علت، به خاطر داشتن این موضوع و پشتیبانی کردن از عناوین بسیار مهم و حیاتی است تا بازیبازان همیشه از محتوای اضافی لذت ببرند.
با تمام این تفاسیر، آقای ماتسودا متوجه تفاوت های بین بازی های کنسولی و موبایلی در این زمینه هست. مردم همیشه انتظارات متفاوتی از این دو دسته بازی داشته و به آن ها دید متفاوتی دارند.
طوری که بازی های کنسولی ساخته میشوند، اندازه و حجم محتوا و تلاشهایی که برای ساخت آن ها صورت میگیرد؛ چیزی در آن ها وجود دارد که تصور پرداخت های درون برنامهای برای آن ها در ذهن سخت و دشوار میشود.
نکته مهم در صحبت های آقای ماتسودا، این است که ایشان نه تنها به پرداخت های درون برنامهای اعتقادی ندارد، بلکه توضیح میدهد که حتی بازی های بزرگ و کاملی مانند Final Fantasy XV هم نیاز به ارتقا و بهتر شدن دارند.
پر بحثترینها
- اینترگلکتیک، کانکورد، ناتی داگ؛ در اتاق فکر سونی چه میگذرد؟
- گزارش: طراحی سختافزار پلی استیشن ۶ برخلاف نسل بعدی ایکس باکس، به پایان رسید
- حساب توییتر پلی استیشن باعث ترند شدن دوباره Bloodborne Remake شده است
- یوشیدا: Horizon Forbidden West در حد انتظارم نفروخت
- یوشیدا: اگر خواهان بازی های انحصاری جدید PS5 هستید، بهتر است از ریمسترها حمایت کنید
- شایعه: اطلاعات فاش شده از GTA 6 توسط کاربری که ادعا میکند چندین ساعت از گیمپلی را دیده است
- رسمی: سونی بازی سرویس محور God of War از بلوپوینت و پروژه جدید Bend Studios را لغو کرد
- تحلیلگر: ناشران امیدوارند تا GTA 6 با قیمت ۱۰۰ دلار عرضه شود
- ۲۰ بازی خاطرهانگیز دیگر برای گیمرهای ایرانی
- گیمپلی جدید بازی Black State گرافیک خیرهکننده آن را به تصویر میکشد
نظرات
بی صبرانه منتظرشم