دیوانه سرعت | نقد و بررسی بازی F1 2017
مسابقات فرمول یک، به خصوص در این سالهای اخیر به نظر لقمه چربی برای سازندگان بازی های ویدیویی به حساب می آمد. اول آن که این مسابقات می توانند پس زمینه هایی تجاری برای ساخت یک بازی ویدیویی باشند و دوم اینکه ساخت یک بازی ویدیویی بر اساس مسابقات ماشینی چندان هم ایده ناشناخته ای نیست. روی کاغذ F1 2017 هم دقیقاً همان لقمه چرب است که حالا به دلایل موجه (از جمله تلاش برای دسترسی به مخاطبین بیشتر) بخش زیادی از اضافاتش را از دست داده و تبدیل به محصولی شده که با ذائقه های مختلف همراه شود. یک محصول متعادل تر برای اینکه نه صرفاً در دسته بندی آرکیدی قرار بگیرد و نه صرفاً در دسته بندی سیمهای رایج در بازار که البته بیشتر آن ها صرفاً با شعارهای ظاهری سروکار دارند.
از همان نگاه اول، می توان متوجه تغییرات بازی شد. اولین، و یکی از محوری ترین تغییرات بازی البته سیستم ارتقای بازی است که سعی داشته روند ساده سازی شده سابق را کنار بگذارد و از الگوهای پیچیده تری (البته با توجه به باقی بازی ها و از روی دست تقلید) استفاده کند. سیستمی که به شما کمک می کند تا گزینه های شخصی سازی چندگانه در اختیار داشته باشید. چه گزینه هایی که در حد شخصی سازی های تزئینی کار می کنند و چه گزینه های فنی تری که با قطعات و کارکردهای کلی ماشین ها سروکار دارند. و اصولاً این مورد سرتیتر تغییراتی است که این نسخه امسال به خودش دیده. یعنی مدیریت بهتر گزینه های شخصی سازی و عملکردی برای مسابقات. به خصوص در Career Mode که مدیریت گزینه ها به شکلی جدی به کار بازیکن می آیند و کلیت گیم پلی را تشکیل می دهند. امسال هم صد البته مثل سال های گذشته این بخش پابرجاست و سعی دارد تا مسیری را مشخص کند برای بازیکنانی که دوست دارند کاراکتر درون بازی دلخواه خود را در مسیر مسابقات کمک کنند.
Championship هم نام بخش دیگری است که در عمل چندان تفاوتی با Career Mode ندارد. البته در این بخش بازیکن بیشتر از این که روی شخصی سازی مسیر کاراکترش متمرکز باشد، سعی می کند تا یک مسیر از پیش تعیین شده را طی کند. فرضاً بازیکن می تواند تا در مسابقات به خصوصی شرکت کند و با پایان آن مسابقات دستاوردهایی را هم به دست بیاورد. از این لحاظ، F1 2017 سعی دارد تا مثل بقیه بازی های الکترونیکی که روی مسابقات اتومبیل یا رقابت های فوتبالی تمرکز دارند، بخش های آفلاین چندگانه ای را برای بازیکنان درنظر داشته باشد و لااقل در این زمینه نباید انتظار خیلی متفاوتی داشت. بدین معنا که F1 2017 استانداردهایی که خودش سابقاً برای خود در سری تعریف کرده بود را حفظ می کند و طبیعتاً از این طریق هنوز هم به عنوان یک بازی جداگانه در سری مطرح می شود که سعی دارد نسبت به عناونی قبلی در بدترین شرایط، حداقل در رتبه های فروش صعود کند.
این مسئله را می شود در زمینه گرافیک هم مطرح کرد. یعنی در نوع و شیوه بخورد بازی با آن چه که می خواهد به عنوان خروجی بصری ارائه دهد چندان تفاوتی نسبت به گذشته دیده نمی شود و استانداردهای کلی سری حفظ می شوند. هنوز هم انعکاس نور خورشید روی آسفالت ها وجود دارند و ماشین ها با دقت و ظرافت مدل سازی شده اند و حالات آب و هوایی مختلف هم همیشه به همراه شرایط مخصوصی که برای پیست مسابقه با خودشان می آورند حضور دارند.
در راستای صحبتی که در بندهای بالاتر اتفاق افتاد، یعنی تلاش سازندگان برای ارائه اثری که مطابق میل نسل جدید بازیکنان یا افرادی که چندان به بازی های مسابقه ای پیچیده با ساختار گیم پلی چالش برانگیز علاقه ای ندارند، می شود به یک ویژگی جدید اشاره کرد. می شود این طور ادامه داد که در F1 2017 حالا این تلاش حتی در بخش تنظیمات بازی هم قابل مشاهده است. یعنی بازیکن خیلی راحت می تواند برای ساده تر کردن جریان گیم پلی از تنظیمات کمکی راننده استفاده کند که تا حد زیادی روند گیم پلی را دچار تغییر و دگرگونی می کند. در هر صورت این حرکت جهت این بوده که بازی بتواند روندی را در پیش بگیرد که انواع بیشتری از بازیکنان را پشتیبانی کند. در باقی موارد شاهد ریزه کاری های به خصوص سری هستیم که در قسمت های قبل بودند و اگر هم نبودند حالا حضور دارند. امکانات شخصی سازی فراوان هستند و این امکانات شخصی سازی به جز در مواردی که صرفاً جهت تزئین بودند، اگر در زمینه های فنی استفاده شوند می توانند تا حد زیادی در روند گیم پلی تاثیرگذار باشند. البته همیشه هم دستکاری در تنظیمات و شخصی سازی ماشین ها نیست که می تواند روند گیم پلی را دچار دگرگونی کند. حتی تغییر شرایط آب و هوایی می تواند به طور کامل در نحوه حرکت اتومبیل و واکنش ماشین ها تاثیرگذار باشد و نوع دیگری از برخورد را از بازیکن طلب کند.
F1 2017 به وضوح سعی کرده تا در موارد زیادی از وقایع و قوانین واقعی الهام گیری داشته باشد. فرضاً در هنگام مسابقات پشتیبان هایی که در تیم پشتیبانی حضور دارند نکات مختلفی را در حین مسابقه و بسته به شرایط به شما گوشزد می کنند. این نکات هم به طور مشخصی می توانند در جریان گیم پلی کاربردی باشند و صرفا صداهای تزئینی پس زمینه نیستند. در کنار این ها دستورات دیگری هم هستند که بازیکن با استفاده از آن ها می تواند به تیمش کمک کند و از به وجود آمدن وقفه ها یا مشکلات مختلف جلوگیری کند. یا فرضاً اگر ماشین بازیکن دچار مشکل شده باشد یا اینکه به هر دلیلی نقص فنی پیش بیاید، بازیکن می تواند ماشین را به پست تعمیر فوری ببرد تا سریعاً به مشکل پیش آمده رسیدگی شود. واضح است که این تلاش ها سعی دارند تا الگوبرداری از حوادث واقعی در مسابقات فرمول یک را مد نظر قرار داشته باشند. البته تنها نقطه مخالف به وجود آمده در این وسط برخورد اتومبیل ها به یکدیگر است که چندان مدل سازی به خصوصی ندارند و به نظر تاکید زیادی روی انیمیشن های برخورد اتومبیل ها نشده است.
بخش آنلاین بازی هم کار خودش را بدون مشکلات اتصال و قطعی انجام می دهد و بیشتر مسابقه ها روند ثابتی را طی می کنند. تجربه مسابقات فرمول یک به شکل آنلاین یکی از سرمایه گذاری های مهم تیم توسعه دهنده بوده تا بتواند فن بیس مربوط به بازی را برای مدتی طولانی در تکاپو برای جابه جا کردن رکوردها یا دریافت جوایز مختلف نگه دارد و آیتم های مختلف هم استفاده شوند.
بازی F1 2017 یک روند کلی را پیش می گیرد که بیشتر سری های بازی های ویدیویی این روزها در پیش گرفته اند و اگرچه بازی طبق معمول مطابق استانداردهای کلی سری پیش می روند، ولیکن جزئیات بیشتری حالا به بخش Career Mode اضافه شده اند و تمرکز بیشتری هم این بار روی بخش آنلاین وجود دارد. خصوصاً با توجه به اینکه جریان درآمدزایی از طریق فروش آیتم ها و محصولات جانبی درون بازی حالا تبدیل به یک روند همهگیر میان توسعه دهندگان بازی های ویدیویی شده. هم چنین امسال شاهد تلاش توسعه دهندگان برای افزایش گزینه های مربوط به گیم پلی بودیم تا گستره بیش تری از بازیکنان با سلایق مختلف به تجربه این اثر بپردازند. نسخه ۲۰۱۷ به رسم گذشته سعی داشته تا از اتفاقات و حوادث مسابقات واقعی الهام بگیرد اما در این زمینه نقاط افت و خیز هم وجود دارد. با همه این اوصاف برای آن دسته از بازیکنان ویدیوگیم که آشنا به این سری بودند و می خواهند تا یک بازی براساس فرمول یک تجربه کنند، این اثر نمره پیش رو را دریافت می کند.
پر بحثترینها
- فوری: سونی در حال مذاکره برای خرید کمپانی مادر FromSoftware است
- نقدها و نمرات بازی STALKER 2 منتشر شدند
- پلی استیشن برای ۱۰ سال متوالی نمایندهای برای بهترین بازی سال داشته است
- از صنعت بازی های ویدیویی در سال ۲۰۲۵ چه انتظاراتی داریم؟
- شایعه: کمپانی مادر FromSoftware احتمالا برای جلوگیری از تصاحب خصمانه از سوی یک شرکت کرهای به سونی مراجعه کرده است
- نامزدهای بهترین بازیهای سال مراسم The Game Awards 2024 مشخص شدند
- رسمی: شرکت مادر FromSoftware پیشنهاد خرید از سوی سونی را تایید کرد
- گزارش: GTA 6 وضوح فوقالعادهای روی پلی استیشن ۵ پرو خواهد داشت
- سازنده STALKER 2 به دنبال بررسی بازخوردها و رفع سریع مشکلات بازی است
- بازی STALKER 2 در عرض دو روز بیش از ۱ میلیون نسخه فروخت
نظرات
نسخه ۲۰۱۱ رو بازی کردم خوب بود کلا یه شبیه ساز فرمول یک خوب که لذت خاصی میده 😉 :yes: :yes:
اینم شد بازی اخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فورزا رو عشقه
https://thenextweb.com/gaming/2017/09/28/review-forza-7-is-the-best-looking-video-game-ever-made/#.tnw_TYTw2NEW
جیییییگگگگررررهههههه
واااااایییییی خخخخخخخ 😮 😮
https://static.gamespot.com/uploads/scale_super/823/8237367/3278633-8338298543-rottr.jpg
https://thenextweb.com/gaming/2017/09/28/review-forza-7-is-the-best-looking-video-game-ever-made/#.tnw_TYTw2NEW
forza 7 گرافیکی ترین بازیه این نسل در جهانه حالا برید بگید گرن و پروجکت و f1
فقط hamilton
الان یکی میاد میگه فورزا بهتره :wilt:
فورزا بهتره :rotfl: :rotfl: :rotfl: :laugh:
زودم کرک شد شاید تجربش کردم
بدم نمیاد تجربش کنم ولی دیسکای موجود تو بازار ایران ۱۰۰% عربی ئه و منم متنفر از بازی های کلا عرب!!…
فقط ورستپل :evilgrin:
بازیش اونی که میخوام نی ولی ای بد نی