یوشینوری کیتاسه: آینده سری Final Fantasy با توجه به بازخورد هواداران شکل خواهد گرفت
یوشینوری کیتاسه (Yoshinori Kitase)، تهیه کننده کارکشته شرکت اسکوئر انیکس و یکی از شناخته شده و قدیمیترین چهرههای سری Final Fantasy، در جدیدترین سخنان خود اعلام نموده که آینده این سری عناوین، با توجه به بازخورد هواداران شکل خواهد گرفت.
به جرات میتوان گفت آقای کیتاسه در این لحظه یکی از تاثیرگذارترین افراد مرتبط با سری Final Fantasy بوده، که همچنان در شرکت اسکوئر انیکس مشغول به کار هستند. قبل از آنکه ایشان به توسعه بازیهای موبایلی مشغول شوند، آقای کیتاسه حدود ۲۰ سال را صرف ساخت عناوین کنسولی کرده، بازیهای محبوب و کلاسیکی چون Final Fantasy VI و Final Fantasy VII را کارگردانی نموده، و تقریبا بر روی تمامی عناوین توسعه یافته این سری در چند سال گذشته، نظارت داشتهاند. ایشان همچنین به باور بسیاری از هواداران سری Final Fantasy، جانشین و دنبال کننده راه آقای هیرونوبو ساکاگوچی (Hironobu Sakaguchi)، خالق اصلی این سری عناوین هستند.
آقای کیتاسه چندی پیش برای شرکت در مراسم تبلیغاتی عنوان Mobius Final Fantasy (یک بازی موبایلی که به صورت اپیزودی عرضه میشود)، به شهر سیاتل سفر کرده بودند، و سایت کوتاکو نیز از این موقعیت استفاده کرده تا در مورد آینده سری Final Fantasy، و آموختههای ایشان از توسعه عناوین موبایلی و استفاده از این دانش جهت توسعه عناوین کنسولی، سوال بپرسند.
وقتی ما یک عنوان کنسولی را میسازیم، توسعه آن نردیک به ۲ تا ۳ سال طول میکشد. پس زمانی که میخواهیم بازخوردهای دریافت شده از هواداران خود را بر روی نسخه بعدی (سری Final Fantasy) اعمال نماییم، باید ۲ یا ۳ سال صبر کرده تا نشان دهیم که بازخوردهای هواداران شنیده شدهاند. اما در مورد عناوین موبایلی، ما میتوانیم آنها را به صورت ماهانه بهروزرسانی کرده، و بازخورد بازیکنان را در آنها اعمال نماییم. اضافه کردن بازخورد بازیکنان و گرفتن نظرات جدید از آنها، باعث افزایش و بالا نگه داشتن انگیزه ما میشود.
در آینده، آقای کیتاسه قصد دارند تا عناوین کنسولی این سری نیز، به صورتی مشابه توسعه یافته و بازخوردهای هواداران سریعا در آنها اعمال شوند. آیا این بدین معنی بوده که نسخه بعدی Final Fantasy، همانند عناوین بسیار دیگری، به صورت «بازی به عنوان یک سرویس» توسعه خواهد یافت؟ آیا Final Fantasy XVI، به صورت «دسترسی زودهنگام» عرضه میشود؟ آقای کیتاسه جزییات دقیق این موضوع را مشخص نکردند.
این موضوع که به چه صورت در یک عنوان کنسولی این کار (بهروزرسانی بازیها به صورت سریع و بر اساس بازخورد هواداران) را انجام دهیم، سوال دیگری است که من باید به آن فکر کنم. اما من دوست دارم تا این گفتگو را (با تیم سازنده) انجام داده، و به نحوی بتوانم به هنگام توسعه عناوین کنسولی آینده، از بازخورد هواداران (به صورت لحظهای و سریع) استفاده کنم.
عنوان Final Fantasy XV نیز از حالت توسعه مشابهای برخوردار بود. جایی که تیم سازنده و کارگردان این عنوان آقای هاجیمه تاباتا (Hajime Tabata)، بر اساس نسخههای قابل بازی آزمایشی متفاوت این عنوان چون Episode Duscae و Platinum Demo، که ماهها قبل از عرضه نسخه نهایی Final Fantasy XV منتشر شده بودند، با هواداران ارتباط مستقیم برقرار کرده و از بازخوردهای آنان استفاده نمودند. حتی پس از انتشار این عنوان نیز، آقای تاباتا با در نظر گرفتن بازخورد هواداران بهروزرسانیهای متفاوتی برای این بازی منتشر نموده، و محتویات مختلفی به آن افزوده یا بعضی بخشهای آن را به صورت قابل توجهای تغییر دادند. با توجه به این موضوع، آنچنان دور از انتظار نیست که نسخه بعدی یعنی Final Fantasy XVI نیز شیوه مشابهای را در برگرفته، یا حتی پا را فراتر گذاشته و از ابتدا به صورت «باری به عنوان یک سرویس» توسعه یابد.
با در نظر گرفتن توجه بسیار زیاد آقای کیتاسه به بازخورد هواداران، سایت کوتاکو در ادامه از ایشان در مورد پورتهای منتشر شده از دو عنوان Final Fantasy V و Final Fantasy VI، برای گوشیهای هوشمند و شبکه استیم، سوال پرسیدند. این نسخهها که از سبک گرافیکی متفاوتی نسبت به نسخههای اصلی این سری عناوین استفاده میکنند، به عقیده بسیاری از هواداران غربی، بسیار زشت هستند. با توجه به اینکه به نظر میرسد هواداران ژاپنی اکثرا مشکلی با این نسخهها ندارند، آقای کیتاسه ابتدا از شنیدن این موضوع جا خورده، و سپس میگویند که، بازخورد هواداران غربی نسبت به انتشار این عناوین با سبک گرافیک اولیه خود بر روی کنسولهای مدرن را، در نظر خواهند گرفت.
یکی دیگر از باورهای آقای کیتاسه پس از توسعه بازی موبایلی Mobius Final Fantasy، این بوده که عناوین کنسولهای خانگی و موبایلی به صورت موازی با یکدیگر، به کار خود ادامه خواهند داد. با وجود آنکه محبوبیت عناوین گوشیهای هوشمند در کشور ژاپن، به صورت چشمگیری افزایش یافته است، به نظر آقای کیتاسه مجموعه عناوین Final Fantasy، هنوز تا سالهای بسیار به صورت عناوین کنسولی باقی خواهند ماند.
من همیشه دوست داشتم تا سری Final Fantasy، در خاطره بازیکنان به عنوان «بازیی که (نسخه تازهای از آن) همراه با یک کنسول جدید منتشر خواهد شد»، شناخته شود. هر زمان که کنسول جدیدی عرضه میشود، من دوست دارم خاطره یک عنوان Final Fantasy تازه نیز به آن متصل باشد.
این بخش دیگری از آینده Final Fantasy است. با وجود بالا و پایینهای این سری در سالهای اخیر، تا زمانی که آقای کیتاسه در شرکت اسکوئر انیکس باشند، یکی از اهداف این شرکت ماندگاری و خاطرهانگیر بودن سری Final Fantasy خواهد بود.
من میخواهم وقتی به گذشته و به سبک زندگی گیمینگ خود نگاه میکنید، عنوان Final Fantasy آنجا باشد. هر زمان که فکر میکنید نوع بازی کردن شما تغییر کرده، این حس را داشته باشید که عنوان Final Fantasy نیز (خود را با این تغییر وفق داده و) در آنجا حضور داشته است. Final Fantasy عنوانی خواهد بود که در کنار تغییرات زندگیتان، آن را به یاد خواهید داشت.
آقای یوشینوری کیتاسه هماکنون وظیفه تهیهکنندگی عنوان مورد انتظار Final Fantasy VII Remake را برعهده داشته، که قرار است در زمان نامعلومی برای پلتفرم پلیاستیشن ۴، منتشر شود.
پر بحثترینها
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- ناراحتی کارگردان Black Myth: Wukong بابت نبردن جایزه بهترین بازی سال
- رئیس ناتی داگ: تست بازیگری Intergalactic به اندازه انتخاب بازیگر نقش الی شگفتانگیز بود
- بازیهای انحصاری کنسولی بیشتری از پلی استیشن برای Xbox عرضه خواهند شد
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- ظاهراً تریلر معرفی Intergalactic: The Heretic Prophet به تاریخ عرضه آن اشاره دارد
- دیجیتال فاندری تریلر Intergalactic را از نظر بصری شگفتانگیز توصیف میکند
- گپفا ۲۵؛ تریلرهای مورد علاقه شما از مراسم The Game Awards 2024
- سازنده بازی Black Myth: Wukong بابت برنده نشدن در مراسم The Game Awards 2024 گریه کرد
نظرات