ظاهرا ساخت فیلم از روی داستان بازیهای ویدئویی به مذاق فیلم سازان خوش آمده است. به تایید یکی از خبرنگاران هالیوود ، فیلم مترو2033 ساخته خواهد شد.همچنین گفته شده ادامه بازی مترو 2033 یعنی Metro: Last Light نیز در داستان این فیلم سینمایی دخیل خواهد بود.
گفتنی است که کمپانی MGM وظیفه ی ساخت این فیلم را برعهده گرفته است. همچنین فیلم نامه ی این عنوان از رمان Dimitri Glukhovsky نشات خواهد گرفت و نویسندگی این فیلم بر عهده ی مارک جانسون (Mark Johnson) خواهد بود. لازم بذکر است ساخت این فیلم را F. Scott Frazier بر عهده خواهد داشت.
این خبر را MGM تایید کرده است.
عنوان Metro 2033 در سال 2010 برای PC/X360 در سبک ترسناک عرضه شد و مورد تحسین منتقدین قرار گرفت. همچنین بازی Metro: Last Light در نیمه ی نخست 2013 برای هرسه پلتفرم اصلی توسط THQ منتشر خواهد شد.
1
0
نظرات
مشام=مذاق
بابت خبر
بازیش که جالب بود
امیدوارم فیلمش خوب از آب دربیاد
سپاس
عاشق این عنوانم.خدا کنه به فیلمش گند نزنن این هالیوودی ها
{بدم میاد از هالیوود}
تازگي ها همه روي آوردن به ساختن فيلم از روي عنوان هاي مهم صنعت گيم
بايد ديد كه كدام موفق تر خواهد بود (god of war-metal gear) يه چند تا ديگه هم بود الان يادم نمياد……..در كل ايده خوبي هستش…با تشكر از اطلاع رساني

اساسین هم بود
من که بازیشو تموم نکردم چون هم افت فریم داشت هم ترس و استرسی که بم میداد رو دوس نداشتم
-با اینکه داستان قشنگی داشت-حالا چند وقت دیگه که شجاعتر شدم بازی نبود- میرم سراغش

سپاس از خبر