Space Hulk: Deathwing – بررسی عملکرد در رایانههای شخصی
Space Hulk: Deathwing عنوانی است که بازیبازان رایانههای شخصی زیادی منتظر آن بودند. Space Hulk: Deathwing که توسط موتور آنریل انجین ۴ (Unreal engine 4) ساخته شده است وقتی که برای اولین بار معرفی شد جلوههای بصری واقعا زیبا و دوست داشتنی را نشان داد. و ما هم خبر خوب داریم و هم خبر بد. خبر خوب این است که بازی تقریبا به اندازه همان تریلر اولیه خوب به نظر میرسد و خبر بد این است که بازی از مشکلات عملکردی بزرگی رنج میبرد. وقت آن است که ببینیم این عنوان روی رایانههای شخصی چگونه اجرا میشود.
در این بررسی عملکردی، برای CPU از یک Intel i7 4930K (توربوبوست شده در ۴٫۲ گیگاهرتز)، ۸ گیگابایت رم، کارت گرافیکی NVIDIA GTX980Ti، ویندوز ۱۰ ۶۴ بیتی و آخرین درایور نسخه WHQL از درایورهای GeForce استفاده شده است.
برای این که بفهمیم این عنوان روی پردازندههای مختلف چگونه اجرا میشود، ما یک پردازنده دو هستهای و یک پردازنده چهار هستهای را شبیه سازی کردیم. به نظر نمیرسد که Space Hulk: Deathwing برای اجرا به پردازنده خیلی قدرتمندی نیاز داشته باشد. همانطور که در زیر میتوانیم ببینیم، هنگام تست بازی عمدتا تنها دو هسته پردازنده در حال استفاده شدن بودند. سیستمهای با پردازنده شش هستهای و پردازنده شبیه سازی شده چهار هستهای مانند یکدیگر عملکرد کردند، در حالی که سیستم با پردازنده دو هستهای شبیه سازی شده با محدودیتهای پردازندهای مختلف مواجه شد. فوکس هوم اینتراکتیو (Focus Home Interactive) استفاده از یک پردازنده اینتل i5 به عنوان حداقل پردازنده را پیشنهاد میکند و ما استفاده از یک پردازنده چهار هستهای مدرن را برای جلوگیری از هرگونه محدودیت پردازنده پیشنهاد میکنیم.
همانطور که قبلا هم گفتیم، Space Hulk: Deathwing از مشکلات عملکردی زیادی رنج میبرد، چرا که هیچ یک از سیستمهای ما قادر نبود تجربه نرخ فریم پایداری در ۶۰ فریم بر ثانیه را ارائه کند. همانطور که در زیر میتوانیم ببینیم، در مواجهه با تعداد زیادی از دشمنان، نرخ فریم حتی به زیر ۳۰ فریم در ثانیه هم رسید.
Space Hulk: Deathwing یک عنوان دایرکتایکس ۱۱ است و از ظاهر آن میتوان حدس زد عملکرد ناامید کننده آن به دلیل تعداد افزایش یافته فراخوانهای گرافیکی است. طی همه مبارزات پر تب و تاب، پردازنده و کارت گرافیکی کمتر از توان حداکثرشان در حال استفاده بودند. همچنین ارزش این را دارد که اشاره کنیم طی مبارزات بزرگ بازی، بازیکنان میتوانند اعضای بدن دشمنان را قطع کنند و میتوانند –به لطف سیستم فیزیک عالی- با اجساد آنان نیز تعامل کنند. و از آنجا که توسط VRAM یا RAM سیستم محدود نشده بودیم، تنها میتوانیم تصور کنیم که این عملکرد ضعیف عمدتا به دلیل دایرکتایکس ۱۱ و عدم توانایی آن در اجرای تعداد زیادی از فراخوانها است.
این قاعدتا به این معنی است که تمام بازیبازان رایانههای شخصی در طی اکثر مبارزات بازی به مشکلات عملکردی برخواهند خورد. Streum On و Focus Home Interactive هنور چیزی درباره بهینهساز احتمالی برای دایرکتایکس ۱۲ اعلام نکردهاند، هرچند ما به شدت معتقدیم که یک بهینهساز دایرکتایکس ۱۲ مناسب میتواند به این عنوان بسیار سود برساند. بالاخره یکی از قویترین ویژگیهای دایرکتایکس ۱۲ توانایی آن در اجرای تعداد زیادی از فراخوانها است.
همچنین تعدادی صحنه بهینهسازی نشده هم وجود دارد. همانطور که در زیر میتوانیم ببینیم، این صحنه با نرخ فریم ۴۸ فریم در ثانیه اجرا شد در حالی که هم کارت گرافیکی و هم پردازنده در حال استفاده از حداکثر توانشان نبودند. مطمئن نیستیم که آیا این مشکل به دلیل همان مشکلی است که مبارزات بزرگ بازی را تحت تاثیر قرار میدهد یا خیر، اما میتوانیم به شما اطمینان دهیم که با صحنههایی مواجه خواهید شد که بدون هیچ دلیل خاصی افت فریم را تجربه خواهید کرد.
اگر بخواهیم روراست باشیم، این خیلی ما را ناراحت میکند که Space Hulk: Deathwing از چنین مشکلات بهینهسازی رنج میبرد؛ و این به این خاطر است که ظاهر بازی خیلی عالی به نظر میرسد. سیستم نورپردازی عالی است، سیستمهای فیزیک و قطع شدن اعضای بدن شگفتانگیزند، بازیکنان میتوانند کمی با محیطشان تعامل داشته باشند، مدلهای دریایی فضایی به خوبی دارای جزئیات هستند، تعدادی افکت محیطی ویژه خیلی جالب وجود دارد، توی هم رفتن اشیا قابل ملاحظهای وجود ندارد، فاصله پیش فرض سایه آبشاری هیچ سایه مصنوعی تولید نمیکند و همه چیز خیلی خوب و با جزئیات به نظر میرسند.
به غیر از مشکلات بهینهسازی که پیشتر به آن اشاره شد، Space Hulk: Deathwing نیازی به کارت گرافیک خیلی قدرتمندی ندارد. اکثر مواقع، کارت گرافیکی GTX980Ti تا ۷۰% استفاده میشد و میتوانست به راحتی به ۶۰ فریم در ثانیه در رزولوشن ۱۰۸۰ و تنظیمات Max برسد. استودیوی Streum On، تعدادی تنظیمات گرافیکی برای دستکاری کردن قرار داده است، اما نباید انتظار تنظیمات خیلی وسیعی داشته باشید. بازیبازان رایانههای شخصی میتوانند کیفیت فاصله دید، سایهها، بافتها، افکتها، شبکه، Anti-Aliasing و Post Process را تغییر دهند.
روی هم رفته، Space Hulk: Deathwing از مشکلات عملکردی بزرگی رنج میبرد و حدس ما این است که دایرکتایکس ۱۱ مسبب این مشکلات است. متاسفانه این مشکلات عملکردی روی همه بازیبازان رایانههای شخصی تاثیر میگذارد. چیز خندهدار و جالب این است که اگر این مشکلات عملکردی واقعا توسط تعداد زیاد فراخوانها باشد و اگر اینها توسط دایرکتایکس ۱۲ کاملا رفع شوند، Space Hulk: Deathwing به راحتی میتواند وارد لیست ۱۰ بازی برتر رایانههای شخصی از نظر بهینهسازی در سال ۲۰۱۶ ما شود. و این به این دلیل است که – جدا از مشکلات بهینهسازی حال حاضرش – Space Hulk: Deathwing عالی به نظر میرسد، نیازمند پردازنده یا کارت گرافیکی خیلی قدرتمندی نیست، از مشکلات روانی یا شتاب موس رنج نمیبرد، پایدار است بدون هیچ مشکلی که از بازی بیرون آید (حداقل روی سیستم ما) و تعداد زیادی از دشمنان را برای مبارزه ارائه میکند.
امید داریم که استودیوی Streum On کار بر روی یک بهینهساز دایرکتایکس ۱۲ یا یک بهینهساز Vulkan را آغاز کند تا مشکلات عملکردی/بهینهسازی بازی را که – حداقل از نظر ما – در این نسخه دایرکتایکس ۱۱ قابل حل شدن نیست رفع کند.
پر بحثترینها
- اینترگلکتیک، کانکورد، ناتی داگ؛ در اتاق فکر سونی چه میگذرد؟
- گزارش: طراحی سختافزار پلی استیشن ۶ برخلاف نسل بعدی ایکس باکس، به پایان رسید
- حساب توییتر پلی استیشن باعث ترند شدن دوباره Bloodborne Remake شده است
- یوشیدا: Horizon Forbidden West در حد انتظارم نفروخت
- یوشیدا: اگر خواهان بازی های انحصاری جدید PS5 هستید، بهتر است از ریمسترها حمایت کنید
- شایعه: اطلاعات فاش شده از GTA 6 توسط کاربری که ادعا میکند چندین ساعت از گیمپلی را دیده است
نظرات
در تعجبم من حتی اسم این بازی رو هم شنیده بودم
این یک بازی ا.کشن اسن.راتژی بوده (نس.خه قبل)اما سازنده ها این نسخه رو به ا.کشن ش.وتر اول شخص تغیر دادن مت.ای بازی هم ۶۰ هست . در کل به مظرم واسه طرفدارای شو.تر اول شخ.ص ارزش تجربه رو داره(امیدوارم اطلا.عاتی اندک مفید تونسته لاشم بدم)
این بازی چیزی به اسم نسخه ی قبل نداره !…اون چیزی که شما داری میگی ( بازی استراتژیک) احتمالا Dawn of war هست که هیچ ارتباطی به این بازی نداره و استدیوی سازنده هم متفاوت هست.
تنها ارتباطی که میشه گفت این دو سری به هم دارن داستان هست که هر دو از داستان Warhammer 40k استفاده می کنن که اونهم مربوط به یک کمپانی دیگه هست که خیلی از استدیو ها از داستان و شخصیت هاش استفاده کردن که تقریبا بزرگترین و موفق ترینش (حداقل مربوط به زمان ۴۰k) همون سری Dawn of war هست..
خب همه اسمش رو شنیدن . :laugh:
زیر ۳۰ فریم خصوصا رو همچین سیستمی افتضاحه.با این سیستم باید ۱۰۰ فریم میگرفت.بهینه سازیشون هم مال خودشون باشه.
متای بازی arkham city 96 متای بازی batman arkham asylum 93 متای tlou 95 :evilgrin:
ببخشید بابت اسپم :evilgrin:
متای انچ ۴ شد ۹۳ متای ارکام سیتی ۹۶ اونوقت میگن از مال مولتی پلتفرم بالا نرین.حالا انگار بازیهای مولتی پلتفرم سطح پایینن!!!! بازیهای مولتی پلتفرم گوتی میگیرن.کلا یک انحصاری گوتی گرفته.تمام.
تنها چیزی که از گیمفا انتظار دارم اینه که یه بخش مربوط به سیستم های پیشنهادی بزاره بر حسب قیمت خیلی خوب میشه بازم بابت زحمات تشکر