۱۵ بازی برتر کنسول Xbox 360 | دایره شگفت انگیز مایکروسافت
چگونه نجات پیدا کردیم؟ پس از اینکه شرکت آمریکایی مایکروسافت (Microsoft) که هیچگونه تجربه ای در ساخت کنسول های بازی و دستگاه های سرگرمی ساز نداشته و تنها نقش وی در صنعت بازی، همکاری با شرکت سگا (Sega) برای پورت Windows CE در کنسول Dreamcast آن ها بوده و بس، تصمیم می گیرد تا با خلق دستگاهی، یک بار برای همیشه صنعت بازی های رایانه ای را به شیوه خود تغییر دهد و دست چشم بادامی ها را از این صنعت کوتاه کند، یکی از بزرگ ترین رخ داد های دنیای دیجیتال در آن زمان رقم می خورد. پس از اینکه مرد شماره یک شرکت یعنی بیل گیتس (Bill Gates) قرار داد را امضاء کرده و اولین پروتوتایپ این سری کنسول ها تحت عنوان Xbox در سال ۲۰۰۱ خلق می شود، در رقابت با موشک های فضایی شرکت های سونی (Sony) و نینتندو (Nintendo) یعنی پلی استیشن ۲ (PlayStation 2 ) و گیم کیوب (GameCube) تا حدودی با خاک یکسان می شود. شاید همگان قبول داشته باشند که نبود بازی های انحصاری و تاثیر گذار برای یک دستگاه بازی، اساسی ترین و بزرگ ترین دلیل شکست خوردن آن کنسول می باشد و این دقیقاً همان اتفاقی است که برای Sega Saturn و Atari Jaguar افتاد. خوش بختانه نمی توان از Xbox به عنوان یک شکست اساسی نام برد و مهم ترین دلیل آن نیز عناوین بزرگی به مانند Halo: Combat Evolved هستند که به موقع به داد کنسول رسیدند و آن را از تباهی کامل نجات دادند. با اینکه کنسول مذکور تقریباً مهره سوخته ای در نسل ششم بازی های رایانه ای بود، ولی به دلیل قانون مهم “نسخه دوم گاهی ممکن است بهتر از نسخه اول باشد” کنسول تازه نفس شرکت مایکروسافت نیز در زمان مناسب خود به رستگاری رسید و آن زمان سال ۲۰۰۵ و عرضه رسمی یکی از بزرگ ترین کنسول های تاریخ یعنی Xbox 360 می باشد. کنسول مذکور از همه نظر بهترین اتفاقی بود که برای نسل هفتم بازی های رایانه ای و در کل صنعت بازی ها رخ داد و در کنار قدرت مثال زدنی و طراحی بی نظیرش، باری دیگر این عناوین فوق العاده اش بودند که پا به پای این ربات شگفت انگیز حرکت کرده و به موفقیت هر چه بیشتر آن کمک کردند. به خاطر می آورم که بین نسخه کپی خور شده کنسول پلی استیشن ۳ که به مراتب قیمتی بالا تر از این کنسول داشته، آن را انتخاب کردم و از آن جا که مانند امروزه هنوز به بازی های اورجینال عادت نکرده بودیم، خرید هر بازی کنسول با قیمتی بین ۵ تا ۱۰ هزار تومان، درست مانند یک رویای دست نیافتنی بود. حال که به گذشته نگاه می کنم، می بینم که نسل هفتم از شیرین ترین و زیبا ترین دوران صنعت بازی ها می باشد که پس از پایان یافتن، ما را با کلی خاطره و لحظات شیرین تنها گذاشت.
حال چطور است تا آن لحظات زیبا را با معرفی و بررسی کوتاه بهترین و کامل ترین عناوین کنسول خانگی ایکس باکس ۳۶۰ که از همه نظر فرمول های یک بازی کامل را رعایت کرده و تمامی عوامل را برای تبدیل شدن به یک اثر کلاسیک دارا می باشند، شما را به دوران زیبای حکومت این کنسول افسانه ای ببریم. به یاد داشته باشید که حتماً ملاک نمی باشد که بازی های درون این لیست انحصاری کامل کنسول ایکس باکس ۳۶۰ باشند و تنها عرضه شدن آن ها برای کنسول مذکور حتی در مدت زمان کوتاهی، گواهی لازم برای قرار گرفتن آن ها در این لیست را صادر می کند و چیزی نیز از ارزش هایشان کم نمی شود. لطفا پیش از هر گونه قضاوت در مورد عناوین این لیست به نکات زیر توجه کنید:
تمامی انتخاب ها برای بهترین بازی های کنسول ایکس باکس ۳۶۰ به طور کامل نظر شخصی نویسنده و سلیقه او را در خود دخل و تصرف داده و قرار نگرفتن عنوانی (یا قرار گرفته در رتبه متفاوتی با دید گاه شما) دلیل بر بد بودن آن یا ضعیف بودنش نمی باشد و شما می توانید بازی های مورد علاقه خود و رتبه بندی های شخصی و مورد علاقتان را در بخش نظرات با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید. تعداد بازی های زیبا و محبوب برای این کنسول با افتخار و توانا بسیار زیاد بوده و انتخاب میان آن ها نیز بسیار سخت می باشد؛ بنابر این برای خورده نشدن حق یک عنوان یا سری، یا کل فرنچایز بازی مذکور ذکر می شود و یا اینکه تنها یک نسخه از آن سری را معرفی می کنیم.
لیست برترین بازی های Xbox 360
۱۵- بازی Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts
سبک بازی: اکشن و ماجراجویی (Action-adventure)
توسعه دهنده: Rare
ناشر: Microsoft Game Studios
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts عنوانی در سبک اکشن و ماجراجویی محصول ۲۰۰۸ می باشد. اتفاقات بازی پیش از نسخه Banjo-Tooie رخ می دهند و نقطه ای برای بازگشت شخصیت منفی معروف سری یعنی Gruntilda می باشد که قصد دارد تا کوه Spiral را تصرف کند. برای شکت دادن Gruntilda، شخصیت های اصلی سری یعنی Banjo و Kazooie پیش قدم شدند تا باری دیگر جلوی پیشروی نیرو های شیطانی را بگیرند. بازی حول محور ساخت و ساز اتومبیل می گردد و بازیکن باید وسیله نقلیه اختصاصی خود را اعم از: ماشین، موتور سیکلت، قایق و هواپیما طراحی کرده و در گیم پلی بازی که ترکیبی از سبک اکشن و اتومبیل رانی است، پیش برود. با این وجود بازی همچنان به مانند نسخه های کلاسیک سری Banjo-Kazooie از اصول استاندارد سکو بازی نیز پیروی کرده و به طور کامل یک عنوان تازه در اختیار طرفداران قرار نمی دهد و بازیکنان می توانند از تجربه این بازی به همان اندازه لذت ببرند که از نسخه های کلاسیک این سری لذت می بردند. بازی هم از دید منتقدان و طرفداران یک عنوان موفق واقع شد و با فروش بیش از ۴۰۰ هزار نسخه در سال عرضه تبدیل به یکی از موفق ترین بازی های هم سبک خود نیز شد. اگر از دارندگان کنسول ایکس باکس ۳۶۰ هستید و طرفدار قدیمی Banjo-Kazooie، تجربه این عنوان را صد در صد به شما پیشنهاد می کنیم.
۱۴- بازی Shadow Complex
سبک بازی: اکشن و ماجراجویی (Action-adventure)، سکو بازی (Platform)
توسعه دهنده: Chair Entertainment، Epic Games
ناشر: Microsoft Game Studios
Shadow Complex محصول سال ۲۰۰۹ و عنوانی در سبک اکشن و ماجراجویی می باشد. بازی شما را در نقش Jason Flemming و نامزد وی Claire قرار می دهد. زمانی که این دو در حالی که مشغول کند و کاو درون غاری هستند، جیسون متوجه غیبت کلر شده و به دنبال وی می گردد. در طی این کاوش ها، جیسون مجموعه ای عظیم زیر زمینی با سربازان و فناوری بالا پیدا می کند. جیسون می بایست کلر را نجات داده و سر از کار این تشکیلات محرمانه در بیاورد. بازی با الهام گیری از سری بازی های Metroid و خلق گیم پلی نوآورانه ۲٫۵ بعدی از خلاقانه ترین عناوین کنسول ایکس باکس ۳۶۰ محسوب می شود. بازیکن می بایست جیسون را کنترل کرده و با پیش روی به سمت راست و نابودی دشمنان و کسب قدرت های مختلف، سر از خلقت بازی در بیاورد. بازخورد مخاطبان با بازی بسیار مثبت بوده و Shadow Complex نامزد جوایز متعدد بهترین بازی سال و شاخه های دیگر شده بود. بازی تا پایان سال ۲۰۱۱ بیش از ۶۰۰ هزار نسخه فروخت و بعد ها برای رایانه های شخصی و کنسول ایکس باکس وان نیز پورت شد. در کنار جنجال هایی هم که توسط بازی ایجاد شد، عنوان Shadow Complex از مهم ترین عناوین کنسول ایکس باکس ۳۶۰ محسوب می شود.
۱۳- بازی Ninja Gaiden II
سبک بازی: اکشن و ماجراجویی (Action-adventure)، هک اند اسلش (hack and slash)
توسعه دهنده: Team Ninja
ناشر: Microsoft
Ninja Gaiden II عنوانی اکشن و ماجراجویی محصول ۲۰۰۸ و دنباله ای برای جد بزرگترش Ninja Gaiden محصول ۲۰۰۴ می باشد. سیستم مبارزه جدید بازی به Ryu این اجازه را می دهد تا دشمنان خود را تکه تکه کرده و سلاح خود و تقریباً همه چیز درون بازی را با رنگ قرمز خون، رنگ آمیزی کند. شمشیر Dragon Sword که اسلحه کلیدی و اصلی شماست نیز در این مسیر بسیار به کارتان می آید. در مقایسه با نسخه اورجینال Ninja Gaiden، نسخه دوم خشونت گرافیکی و حس انزجار بیشتری را درون خود پوشش می دهد. Ninja Gaiden II از دیدگاه منتقدان نمرات و بازخورد های مثبت فراوانی را دریافت کرده و در پایان سال ۲۰۰۸ بیش از ۱ میلیون نسخه در سراسر جهان از بازی به فروش رسید. خشونت و صحنه های دلخراش در بازی به حدی هستند که در سال ۲۰۱۱ از دید وبسایت G4tv.com بازی در جایگاه چهارم “خشن ترین بازی های تاریخ” قرار گرفت. اگر به دنبال جایگزین شایسته ای برای سری God of War بوده و به کنسول های شرکت سونی دسترسی ندارید، در ضمن دوست دارید تا حجم زیادی از خون و خون ریزی را در صفحه نمایش خود مشاهده کنید، خوب پس کمربند هایتان را ببندید و سریعاً برای تهیه Ninja Gaiden II دست به کار شوید.
۱۲- بازی Fable II
سبک بازی: اکشن نفش آفرینی (Action role-playing)
توسعه دهنده: Lionhead Studios
ناشر: Microsoft Game Studios
Fable II عنوانی نقش آفرینی و جهان آزاد می باشد که در سال ۲۰۰۸ منتشر شد و دنباله ای برای نسخه اول سری یعنی Fable می باشد. بازی در سرزمینی خیالی به نام Albion جریان داشته و پانصد سال پس از اتفاقات بازی اول رخ می دهد. اسلحه ها همچنان قابل استفاده بوده و قلعه ها و شهر های بزرگ نیز توسعه یافته اند. بر خلاف نسخه اول، بازیکن توانایی این را دارد تا جنسیت شخصیت خود را در ابتدای بازی بر گزیند. در بازی هم میان پرده های تعاملی و هم غیر تعاملی وجود دارد و دسته دوم بیش از ۵ دقیقه قرار نیست وقتتان را طلف کنند. Fable II نسبت به نسخه اولش توانست نظر منتقدان و مردم را بسیار بیشتر جلب کرده و میانگین نمرات ۸۹ از ۱۰۰ را از وبسایت Metacritic دریافت کند. بازی از لحاظ فروش نیز به موفقیت بزرگی دست یافته و طبق آمار، تا تاریخ ۲۰۱۰ این عنوان بیش از ۳٫۵ میلیون نسخه به فروش رسیده است. هر چند که مشکلات تکنیکی خاصی نیز شامل حال بازی می شدند، مانند: فریز شدن ناگهانی و باگ های گیم پلی و همخوانی نداشتن بازی با اکثر صفحه های نمایشگر؛ با این حال بازی تبدیل به عنوانی موفق در سبک نقش آفرینی شد و نسخه بعدی اش در سال ۲۰۱۰ برای همین کنسول منتشر شد.
۱۱- سری بازی های Dead Rising
سبک بازی: بزن بزن (beat ’em up)، ترس و بقا (Survival horror)
توسعه دهنده: Capcom Production ،Studio 1
ناشر: Capcom
تعداد نسخه های عرضه شده از این سری برای کنسول ایکس باکس ۳۶۰: دو نسخه (Dead Rising و Dead Rising 2)
اگر قصد داشته باشیم تا ساخت یک بازی رایانهای با محوریت زامبیها را با خیال راحت در اختیار یک شرکت بازیسازی قرار دهیم، مطمئناً قرعه به نام کپکام (Capcom) کهنه کار میافتد. این استودیو از سال ۱۹۹۶، به زیبایی هر چه تمامتر جهان این مردههای متحرک را در تابلوی نقاشی شاهکاری به نام Resident Evil پیاده کرده و حتی سبک ابداعی خود را نیز در این موضوع به وجود آورده است. با این حساب زمانی که در سال ۲۰۰۶ اولین نسخه از سری Dead Rising توسط این شرکت منتشر شد، بازیکنان میدانستند که یک عنوان سطحی و کلیشهای در ساب ژانر زامبی نصیبشان نشده و یک بازی متفاوت در این ضمینه انتظارشان را میکشد. Dead Rising مشابه یک جعبه آبنبات با طعمهای مختلف است و هزاران قابلیت و ویژگی دیوانهوار در لابلای بازی گنجانده شده است. دیگر قرار نیست که مانند Resident Evil با چند زامبی کُند و بیخاصیت در یک اتاق به مبارزه بپردازید، بلکه حال میتوانید با صدها زامبی کُند و بیخاصیت در یک اتاق به مبارزه بپردازید! کافیست که یک دستگاه چمن زن یا یک صندلی را برداشته و به مهلکه وارد شوید. خلاقیت فوق العاده سازندگان در خلق بازی که پتانسیلی فراتر از یک نسخه را داشت، شرایط ساخت دو نسخه رسمی دیگر را برای کپکام مهیا کرد که نسخه سوم به هیچ وجه انتظاراتِ هر چند اندکی را که از این سری میرفت برآورده نکرد و با کنار گذاشتن فرانک وست از بازی، یک عنوان نچندان عالی برای این سری رقم خورد. سری عناوین Dead Rising به دلیل داشتن پتانسیل بالا، تا به حال چهار نسخه رسمی، دو نسخه بازسازی، سه مجموعه بازی، سه فیلم سینمایی و حتی یک بازی برای تلفن های هوشمند را شامل شدهاند. حتی شایعاتی در رابطه با ساخته شدن یک سریال از اتفاقات بازی نیز به گوش میرسد که فوق العاده به نظر میرسد. Dead Rising از محبوب ترین عناوین سبک زامبی محور و محبوب ترین بازی هاییست که برای کنسول ایکس باکس ۳۶۰ منتشر شده است.
۱۰- بازی Prey
سبک بازی: تیراندازی اول شخص (First-person shooter)
توسعه دهنده: Human Head Studios
ناشر: ۲K Games
Prey عنوانی در سبک تیراندازی اول شخص و اثر استودیوی Human Head می باشد. بازی در سال ۲۰۰۶ و توسط موتور گرافیکی id Tech 4 پردازش شد. تا به امروز از Prey به عنوان یکی از خلاقانه ترین و بهترین بازی های تیراندازی اول شخص تاریخ در صنعت بازی یاد می شود و با کنسل شدن نسخه دوم بازی، زخم بزرگی بر تمامی دوست داران آن وارد شد که خوشبختانه با خبر ساخته شدن نسخه جدید (توسط استودیویی متفاوت) این زخم تا حدودی التیام یافته است. پروسه ساخته شدن خود بازی نیز داستانی طولانی دارد و ریشه های اولیه آن بر میگردد به سال ۱۹۹۵ و از آن زمان تا به حال بار ها خط داستانی و گیم پلی آن تغییر یافته است. بازی پس از عرضه از لحاظ فروش موفقیت های یسیاری را کسب کرده و تنها در دو ماه اول عرضه، بیش از یک میلیون نسخه از بازی به فروش رفت. بازی از دید منتقدان نیز ستایش شده و میانگین نمرات ۸۳ از ۱۰۰ را از وبسایت متاکریتیک دریافت کرده و یک نمره ۹ از ۱۰ نیز از وبسایت IGN در کارنامه دارد. اگر مالک یکی از دستگا های ایکس باکس مایکروسافت هستید و همچنین از شوتر های تکراری خسته شدید، پس حتماً باید سری به عنوان زیبای Prey بزنید.
۰۹- سری بازی های Crackdown
سبک بازی: اکشن و ماجراجویی (Action-adventure)
توسعه دهنده: Realtime Worlds
ناشر: Microsoft Game Studios
تعداد نسخه های عرضه شده از این سری برای کنسول ایکس باکس ۳۶۰: دو نسخه (Crackdown و Crackdown 2)
سری بازی های Crackdown عناوینی در سبک اکشن و ماجراجویی و جهان آزاد هستند که بین سال های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۰ تولید شده و نسخه جدیدشان نیز در راه می باشد. سری در جهانی خیالی و آینده نگرانه روایت می شود که توسط یک سازمان مخفی و زیرزمینی به نام the Agency کنترل می شود. بازی روایت گر سربازان این شرکت هستند که از قدرت های ماورائی بر خوردار بوده، گروهی از تروریست که که تنها به فکر ایجاد خرابکاری هستند و همینطور موجوداتی زامبی مانند که رفتاری عجیب و غریب مانند نامشان دارند (Freaks). اولین بازی توسط Realtime Worlds طراحی و در ۲۰۰۷ برای کنسول ایکس باکس ۳۶۰ عرضه شد و در ادامه نیز شاهد عرضه نسخه دوم سری بودیم. اگر بحث عناوین جهان آزاد به میان بیاید، جدا از اینکه نام سری Grand Theft Auto همیشه به گوش می رسد، مطمئناً نامی از Crackdown نیز خواهید شنید. جهانی پویا و زیبا، پر از تنوع در کنار داستانی قوی، از این سری عناوینی را ساخته که به غیر از تم واقع گرایانه، هیچ چیز از سری Grand Theft Auto کم ندارد. انفجارات فراوان؟ چک؛ سرقت اتومبیل ها و ژانگور بازی های فراوان با آن ها؟ چک؛ قهرمان بازی در عین حال قتل عام تمامی شهر با اسلحه های فراوان؟ این هم چک. شاید حتی اگر این سری وجود نداشت، امروزه نمی توانستیم از عناوینی مانند Prototype لذت ببریم. پس اگر یک کنسول ایکس باکس ۳۶۰ در اختیار دارید، وقت را طلف نکرده و سریعاً به سراغ Crackdown بروید.
۰۸- بازی Lost Odyssey
سبک بازی: نقش آفرینی (Role-playing)
توسعه دهنده: Mistwalker، Feelplus
ناشر: Microsoft Game Studios
بازی Lost Odyssey یک عنوان نقش آفرینی ژاپنی و از عجایب تاریخ کنسول های غربی محسوب می شود. زمانی که اکثر بازی های هم سبک برای کنسول های شرقی و تنها به صورت انحصاری برای آن ها عرضه می شدند، این بازی از معدود بازی هایی بود که نه تنها سنت شکنی کرد، بلکه در کمال تعجب از موفق ترین آثار کنسول مذکور به حساب می آید. داستان بازی دنبال کننده شخصیت Kaim می باشد که یکی از اعضای گروه شکست ناپذیران است و خاطرات خود را فراموش کرده است و برای یافتن راز های زندگی باید با عواقب دردناکی روبرو شود. گیم پلی بازی شامل سیستم کلاسیک نقش آفرینی نوبتی و برخورد های تصادفی با موجودات می باشد. اولین سخنان درباره بازی به سال ۲۰۰۳ بر می گردد و پس از اینکه داستان بازی توسط Hironobu Sakaguchi نوشت شد، پروسه ساخت بازی آغاز شد. Sakaguchi می خواست تا داستانی را ارئه دهد تا علاوه بر بزرگنمایی بر روی احساسات انسان، به گیم پلی لطمه ای وارد نکند و در کل یک تعادل کامل در بازی ایجاد شود. پس اگر به کنسول های شرقی دسترسی ندارید و همچنین دوست دارید تا چیزی نزدیک به بازی های بزرگی مانند سری Final Fantasy را تجربه کنید، Lost Odyssey دقیقاً همان چیزیست که دنبالش می گردید.
۰۷- سری بازی های Left 4 Dead
سبک بازی: تیراندازی اول شخص (First-person shooter)، ترس و بقا (Survival horror)
توسعه دهنده: Valve Corporation
ناشر: Valve Corporation
تعداد نسخه های عرضه شده از این سری برای کنسول ایکس باکس ۳۶۰: دو نسخه (Left 4 Dead و Left 4 Dead 2)
Left 4 Dead سری بازی هاییست که بر اثر ترکیب موفقیت آمیز دو سبک تیراندازی اول شخص و ترس و بقا، به وجود آمده است. داستان پایه بازی روایت گر روز های تاریکی است که جهان آلوده به ویروسی مرگ بار شده و تقریباً تمام بشریت تبدیل به موجودات وحشی و زامبی مانندی شده اند. بازی دنبال کننده داستان ۴ بازمانده می باشد که در تلاشند تا با کمک یکدیگر، راه دستیابی به نقطه امنی در محیط بازی را بیابند. روند اصلی بازی به صورت گروهی دنبال می شود و پایه و اساس بازی co-op و چند نفره می باشد. اگر خوش شانس باشید و بتوانید ۳ نفر از دوستانتان را مجاب کنید که به شما بپیوندند، پس باید بگوییم که قرار است یکی از بهترین تجربه های تمام دوران گیمینگ تان را پشت سر بگذارید. بازی دارای اکشنی بسیار سریع و سرسام آور می باشد و جدا از سر و کله زدن با زامبی های جهش یافته و دیوانه، باید با موجوداتی عجیب و غریب تر مانند زامبی زبان دراز و زامبی چاقی که با منفجر شدنش تمام صفحه و دیدتان را کور می کند. بازی در آن واحد می تواند ترسناک هم باشد و این جادوی Valve می باشد که توانسته در اولین تجربه ترس و بقای خود، دست به خلق همچین سری شاهکاری بزند که معلوم نیست چه بلایی سر قسمت سوم آن آمده است! نسخه اول و دوم سری با فاصله یک ساله از هم منتشر شده اند که کمی عجیب به نظر می رسد، ولی نگران کمبود تنوع در نسخه دوم نباشید که اصلاً این طور نیست و گرافیکی خیره کننده به همراه بسته های الحاقی بی نظیر به هیچ وجه قرار نیست شما را ناامید کنند. سری Left 4 Dead مناسب تمامی طرفداران سبک وحشت و طرفداران بازی های چند نفره و آنلاین می باشند.
۰۶- سری بازی های Forza Horizon
سبک بازی: رانندگی (Racing)
توسعه دهنده: Playground Games
ناشر: Microsoft Studios
تعداد نسخه های عرضه شده از این سری برای کنسول ایکس باکس ۳۶۰: دو نسخه (Forza Horizon و Forza Horizon 2)
عناوین سری Forza Horizon بازی هایی هستند که با نام ریسینگ شناخته می شود؛ یعنی شما میرانید و تقریباً کار دیگری هم قرار نیست در یک بازی ریسینگ انجام دهید. خوشبختانه با قدم گذاشتن به درون دنیای سری Forza Horizon نیازی هم نیست که به انجام هیچ کار دیگری فکر کنید. کافیست تنها ۱۰ دقیقه درون خودروی فراری خود در محیط بازی بالا و پایین کرده تا پی ببرید که تا مدت های طولانی نه به داستان و نه به گیم پلی آنچنانی نیازی دارید. جاده ها به روی شما باز بوده و پایانی در کار نیست. بازی بر اساس فستیوال معروف Horizon که در ایالت کلورادو رخ می دهد سر هم شده و گیم پلی نیز تکه های متعددی را از سایر عناوین سری Forza Motorsport قرض گرفته است. پس با این وجود تنها با یک ریسینگ تکراری و معمولی طرف نیستیم و به لطف سخت افزار بی نظیر کنسول ایکس باکس ۳۶۰ نیز گرافیکی که بازی به ما ارائه می دهد فراتر از قدرت تحمل مردمک چشمانمان است. شاید لازم نباشد که درباره ماشین های متعدد و وسوسه کننده درون بازی صحبت کنیم که ممکن است آب دهانتان جاری شود! سومین نسخه رسمی بازی به تازگی منتشر شده و اگر به کنسول جدید شرکت مایکروسافت دسترسی ندارید، هنوز می توانید از تجربه ۲ نسخه اول سری حداکثر لذت را برده و بدانید که چیزی را هم از دست نداده اید. در ضمن بدانید که شبیه سازی سیستم رانندگی در این سری بیش از اکثر عناوین موجود در بازار دقیق و حرفه ای کار شده و با داشتن یک دستگاه کنسول ایکس باکس ۳۶۰، انگاری که مالک یک دستگاه خودروی مسابقه ای هستید و می توانید با روشن کردن آن، خود را درون پیست مسابقه در نظر گرفته و نهایت لذت را ببرید.
۰۵- بازی Mass Effect 2
سبک بازی: اکشن نفش آفرینی (Action role-playing)، تیراندازی سوم شخص (third-person shooter)
توسعه دهنده: BioWare
ناشر: Electronic Arts
Mass Effect 2 یک بازی در سبک نقش آفرینی می باشد که در سال ۲۰۱۰ میلادی برای کنسول ایکس باکس ۳۶۰ منتشر شده و یک سال بعد نیز برای کنسول خانگی سونی نیز پورت شد. Mass Effect 2 دومین نسخه از سری Mass Effect محسوب می شود و به عقیده خیلی ها، بهترین نسخه در سری نیز می باشد. بازی در قرن ۲۲ و درون کهکشان راه شیری جریان دارد که در آن نژاد بشریت توسط گونه ای حشرات تحت عنوان Collector تهدید می شود. بازیکن در نقش فرمانده شپرد قرار می گیرید که فرماندهی گروهی را بر عهده داشته و باید با کسب اعتماد آن ها به جنگ با دشمنان برود. بازی قابلیت این را دارد تا از ذخیره شما در نسخه قبلی بهره برده و انتخابات فراوانی نیز بر سر راهتان قرار می گیرند تا جریان بازی را هر چه بیشتر کنترل کنید. Mass Effect 2 تحسین اکثر منتقدان و بازیکنان صنعت بازی را بر انگیخت و با کسب میانگین نمرات ۹۶ از ۱۰۰، تا به امروز یکی از بهترین بازی های تاریخ به حساب می آید. بازی بیش از ۷ میلیون نسخه فروش کرده و با به همراه داشتن داستانی غنی و گیم پلی بی نظیر، همراه با ترکیب عناصر بازی های نقش آفرینی و اکشن، شاهد وجود یکی از کامل ترین بازی های تاریخ نیز هستیم. Mass Effect 2 (در کل تمامی عناوین سری Mass Effect) از ناب ترین بازی های نقش آفرینی هستند که با زیر پا گذاشتن سنت های همیشگی این سبک و ابداء سیستمی جدید، یک سری فوق العاده مهم را خلق کرده اند که تجربه آن ها برای تمامی دارندگان کنسول نسل هفتمی مایکروسافت واجب است.
۰۴- بازی The Witcher 2: Assassins of Kings
سبک بازی: اکشن نقش آفرینی (Action role-playing)
توسعه دهنده: CD Projekt RED
ناشر: CD Projekt
بازی The Witcher 2: Assassins of Kings عناوینی در سبک اکشن و نقش آفرینی بوده و دنباله ای برای بازی The Witcher محصول کشور لهستان می باشد. مانند نسخه قبلی اش، بازی اقتباسی معنوی از مجموعه رمان های فانتزی The Witcher می باشد. بازیکنان کنترل شخصیت Geralt را بر عهده می گیرند که شکارچی هیولا ها و دارای توانایی های جادوگری می باشد. بازی فروشی بیش از ۱٫۷ میلیون نسخه را تجربه کرده و نقد های بسیار مثبتی را نیز تحویل سازندگان داد. گیم پلی بازی ارتقاء یافته و نمونه ای کامل تر از نسخه پیشین می باشد و سلاح های فراوانی مانند تبر و توانایی های جادویی بیشتری در بازی وجود دارند. حتی بخش هایی مانند مخفی کاری نیز در جای جای بازی به چشم می خورند که به نوبه خود جالب به نظر می رسند. بازی دارای ۱۶ پایان بندی مختلف و یک داستان سرایی حماسی و بسیار زیبا می باشد. با بردن بیش از ۵۰ جایزه مختلف در زمینه های بهترین گرافیک، بهرین اقتباس، بهترین داستان و بهترین بازی سال، The Witcher 2: Assassins of Kings تنها یک مقدمه بی نظیر برای دنباله شاهکار و تکرار نشدنی اش یعنی The Witcher 3: Wild Hunt به حساب می آمد که تجربه آن برای آشنایی با جهان نسخه سوم ضروری می باشد. اگر یک ایکس باکس ۳۶۰ در اختیار دارید، پس خود را خوش شانس خطاب کنید که می توانید این بازی مهم و زیبا را تجربه کنید.
۰۳- بازی Alan Wake
سبک بازی: اکشن و ماجراجویی (Action-adventure)
توسعه دهنده: Remedy Entertainment
ناشر: Microsoft Game Studios
Alan Wake عنوانی در سبک روانشناختی و ماجراجویی می باشد که توسط استودیوی رمدی در سال ۲۰۱۰ برای کنسول ایکس باکس ۳۶۰ منتشر شد. داستان بازی روایت گر رمان نویسی مشهور به نام آلن ویک می باشد که در پی گمشدن مرموز همسرش در طول تعطیلاتشان، وارد ماجرا های عجیب و غریبی می شود. اتفاقاتی که در آخریم رمان منتشر شده از آقای ویک رخ می دهند، به شکل عجیبی سر از دنیای واقعی در می آوردند و آلن نیز باید با آن ها دست و پنجه نرم کند. با تجربه بازی Alan Wake به احتمال زیاد به یاد یک سریال تلویزیونی جنایی بیوفتید که از قسمت های مختلفی تشکیل شده و هر قسمت نیز دارای معما ها و پیچش های داستانی متفاوتی می باشد. خود بازی نیز از شش قسمت تشکیل شده است. بازی بیش از پنج سال پروسه ساخت را طی کرد که مدت طولانی برای ساخت یک بازی محسوب می شود. بازی نقد های مثبتی را دریافت کرده و نامزد و برنده جوایز مختلفی نیز شده است (از جمله جایزه بین المللی و مهم BAFTA). از لحاظ فروش نیز بازی موفق به فروشی بیش از ۳٫۲ میلیون نسخه شده است. اگر به دنبال یک داستان روانشناختی و با ته مایه های ترسناک هستید و همه این ها را نیز در قالب یک بازی رایانه ای می خواهید، پس Alan Wake همان بازی ای است که دنبالش می گردید. Alan Wake به مانند آثار کارگردان فقید، آلفرد هیچکاک قرار است شما را در یک دنیای مرموز قرار داده و یافتن جواب معما های این دنیا را نیز در اختیار شما قرار داده است تا درون کنسول نسل هفتمی خود به تماشای این سریال بنشینید.
۰۲- سری بازی های Gears of War
سبک بازی: تیراندازی سوم شخص (third-person shooter)
توسعه دهنده: Epic Games
ناشر: Microsoft Studios
تعداد نسخه های عرضه شده از این سری برای کنسول ایکس باکس ۳۶۰: چهار نسخه (Gears of War، Gears of War 2، Gears of War 3، Gears of War: Judgment)
سری Gears of War عناوینی در سبک اکشن و اثر استودیوی Epic Games می باشند. سری بر روی تعارض موجودات فضایی به نژاد بشر متمرکز است. موجودات خزنده انسان نمایی که تحت عنوان Locust ها شناخته می شوند، دشمنان اصلی سری می باشند. بازی شما را در نقش مارکوس فینیکس قرار می دهد که یک سرباز و فرمانده گروهی می باشد که اعظام شده اند تا دخل لوکاست ها را آورده و بشریت را نجات دهند. شاید بتوان این مجموعه را از عناصر نجات دهنده کنسول ایکس باکس مایکروسافت نام برد که با نوآوری های فوق العاده اش مانند سیستم کاور گیری بی همتا در زمان خود، جان تازه ای به بدن این کنسول تازه نفس بخشید. سری شامل ۴ بازی برای کنسول مذکور می باشد که ۳ شماره اول آن هر کدام میانگین نمرات بالای ۹۰ را از ۱۰۰ کسب کرده و افتخارات کوچک و بزرگ فراوانی را روانه سازندگانشان کرده اند. سری Gears of War از پر فروش ترین مجموعه های کنسول ایکس باکس ۳۶۰ نیز به شمار می رود که سر جمع با فروشی بیش از ۲۲ میلیون نسخه و کسب ۱ میلیارد دلار، فروشی افسانه ای را نصیب سازندگانش کرده است. اگر مالک یکی از دستگاه های بازی شرکت مایکروسافت هستید، نیازی نیست این بخش را خوانده باشید، زیرا تا الان صد در صد بار ها به تجربه این عناوین افسانه ای پرداخته اید. برای ادامه دادن این سفر زیبای مارکوس فینیکس افسانه ای نیز بهتر است به فکر تهیه کنسول نسل هشتمی مایکروسافت باشید تا بتوانید به چهارمین نسخه سری Gears of War نیز دسترسی داشته باشید.
۰۱- سری بازی های Halo
سبک بازی: تیراندازی اول شخص (First-person shooter)
توسعه دهنده: Bungie
ناشر: Microsoft Studios
تعداد نسخه های عرضه شده از این سری برای کنسول ایکس باکس ۳۶۰: چهار نسخه (Halo 3، Halo Wars، Halo 3: ODST، Halo: Reach، Halo: Combat Evolved Anniversary، Halo 4)
سری بازی های Halo عناوینی در سبک علمی تخیلی و نظامی می باشند که توسط استودیوی Bungie خلق شده و از آغاز مسیر کنسول های ایکس باکس مایکروسافت، مهمان ویژه این دستگاه ها بوده اند. داستان سری نبرد کهکشانی بین انسان ها و موجودات فضایی ملقب به Covenant را دنبال می کند. شخصیت اصلی بازی Master Chief می باشد که یک سرباز ویژه و در طرف انسان ها است. اکثر عناوین سری توانسته اند در کنار بزرگ ترین بازی های تیراندازی اول شخص نظامی تاریخ جای بگیرند و عنوانی مانند Halo 2 حتی در زمینه بزرگ ترین بازی های تاریخ نیز حرف های زیادی برای گفتن دارد. به طور قطع عناوین سری Halo مهم ترین و بهترین فرنچایز کنسول های ایکس باکس به شمار رفته و عظمتاشان بر کسی پوشیده نمی باشد. سری Halo با حمل کردن لقب پر فروش ترین بازی های تاریخ کنسول های مایکروسافت با فروشی بیش از ۶۵ میلیون نسخه و کسب ۳٫۵ میلیارد دلار، از دید مخاطبان نیز جزء محبوب ترین بازی های تاریخ به حساب می آیند. با کسب میانگین نمرات بین ۹۷ تا ۸۸ در طول سری، دیگر شکی باقی نمی ماند که نمی توان به فرنچایز Halo به چشم یک بازی معمولی نگاه کرد و باید احترام خاصی برای آن ها قائل شد.
با وجود دستگاهی قدرتمند که اجرای بازی های رایانه ای، تنها بخشی از قدرت نمایی هایش می باشد، کنسول خانگی ایکس باکس ۳۶۰ در رده بزرگ ترین کنسول های تاریخ، جایگاه ویژه ای دارد و در رابطه با بازی های این کنسول نیز انتخابات فراوانی وجود دارد و قطعاً نمی توان تمامی آن ها را درون این لیست کوچک جای داد. پس بهترین کار این است که شما نیز دست به کار شوید و با در اختیار قرار دادن تجربیات خوب و بدتان از این کنسول و بازی هایش، فضایی صمیمانه و زیبا را ترسیم کنید. فراموش نکنید که بازی های رایانه ای وسیله ای برای سرگرمی و تفریح می باشند و بحث و جدل در رابطه با آن ها و همینطور دستگاه هایی که آن ها را پخش می کنند، جز اطلاف وقت و ناراحت کردن سایر افراد، نتیجه ای ندارد؛ پس پیش از هر کاری سعی کنید که کاربر و گیمری حرفه ای (دانا) باشید و سپس اطلاعات خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.
پر بحثترینها
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- رئیس ناتی داگ: تست بازیگری Intergalactic به اندازه انتخاب بازیگر نقش الی شگفتانگیز بود
- بازیهای انحصاری کنسولی بیشتری از پلی استیشن برای Xbox عرضه خواهند شد
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- دیجیتال فاندری تریلر Intergalactic را از نظر بصری شگفتانگیز توصیف میکند
- سازنده بازی Black Myth: Wukong بابت برنده نشدن در مراسم The Game Awards 2024 گریه کرد
- گپفا ۲۶؛ مورد انتظارترین بازیهای شما در سال ۲۰۲۵
- مدیرعامل مایکروسافت: طرفدار Xbox بودن یعنی تجربه بازیهای آن روی تمامی دستگاهها
- این ۱۵ ویژگی منحصر به فرد GTA 6 را به یک تجربه خیرهکننده تبدیل خواهند کرد
نظرات
مقاله ی خیلی خوبی بود، با اینکه خیلی از عناوین رو هیچ وقت موفق به تجربشون نشدم ولی با این حال در شاهکار بودنشون هیچ شکی نیست و عناوینی هستن که دوستان ایکس باکس فن نهایت لذت رو بردن و خاطرات زیادی رو دارن :rose:
شعر برای تیتر!
دایره مایکرو سافت، حلقه این شاهکار هاست.
هرکه در حلقه نیست، فارغ از این ماجراست.
….
دوستان کنسول برای گیمه نه گیم برای کنسول. بیاین فارغ از تمام متا ها و انحصار ها و گوتی ها و رزولوشن ها و کیفیت ها، از بازی لذت ببریم. دوستان میاکرو سافتی هم از این عناوین امیدوارم لذت بیشتری ببرند. :heart: :heart: :rose: :rose:
مثل همیشه یک شعر عالی :yes:
با اینکه شاعران ……… بزرگ اند 😀
ممنون از آقای کاظمی.قطعا همه ی ما با این کنسول افسانه ای کم و بیش خاطره داریم و نام ایکس باکس ۳۶۰ برای ما قشر گیمر یه دنیاست.کلی بازی های انحصاری و غیر انحصاریه با کیفیت روی این کنسول اومدن و رفتن ولی خاطرات خوش نسل هفت و این بازیا هنوز تو ذهن ما مونده.عناوین معرفی شده در لیست هم در عالی بودنشون شکی نیست و بنده از تجربه بازی هایی مثل دد رایزینگ و سری مس افکت و نسخه دوم ویچر لذت بردم
:yes: :yes:
The witcher 2
Mass effect 2
این دو بازی برای pc هم منتشر شدن و pc دارادی یک رابط کاربریه جداست و پلتفرم جدایی محسوب میشه!!
اینکه اینهارو بازی های ایکس باکس خطاب کردین واقعا میزنه تو ذوق و درست نیست.
البته حق دارین اینکارهارو انجام بدین چونxbox360 از فغر انحصاری نسبت به ps3 رنج میبرد
اصلا متن رو خوندی 😕 😕
حتماً ملاک نمی باشد که بازی های درون این لیست انحصاری کامل کنسول ایکس باکس ۳۶۰ باشند و تنها عرضه شدن آن ها برای کنسول مذکور حتی در مدت زمان کوتاهی، گواهی لازم برای قرار گرفتن آن ها در این لیست را صادر می کند 😎
داداش اینطور نیست.من حتی نمیدونستم left for dead 2 از گیم اسپات ۹ گرفته.نسخه ۳ هم که در دست ساخته.خب اینم یک بازی انحصاری خوبه دیگه.
داداش همه میدونن که ps 3 در اواخر نسل خودشو نشون داد و xbox از اون تا حددی بهتر بود
خب رسیدیم به یک کنسول افسانه ای که نه تنها من بلکه خیلی از دوستان در سایت باهاش خاطره ها دارن از زمان خریدش تا روشن کر.دنش تا گرفتن کنترلر متفاوتش تا وصل کر.دنش به TV و شروع یک سفر ۱۰ ساله خب هنوزم در کنار اکس باکس وان این کنسول افسانه ای رو دارم و هر ازگاهی میرم سراغش اما بریم سراغ بازی هاش که خوشبختانه در لیست تک تک عناوین شاهکار این کنسول گفته شد اما واقعیت امر معنای دوم برند اکس باکس فقط “هیلو” هست یعنی دنیا این کنسول رو با افسانه ای به نام “هیلو” شناخت و در واقع دلیل خرید اکس باکس برای هر شخصی از جمله خودم هیلو هست که در زمان ورودش به اولین اکس باکس انقلاب در شوتر اول شخص به وجود اورد در نهایت مقاله بسیار عالی بود و به اقا کسری خسته نباشید میگم :yes: :yes:
یعنی اگه تمام انحصتری های پلی استیشن مال مایکرو بود، من باز باز هم برای تجربه لست آو آس به سراغ پلی استیشن میرفتم. گاها تاثیر یک بازی خیلی بیشتر از تمام اون چیز هایی هست که با زرق و برق عرضه میشن.
همین حس رو من نسبت به هیلو دارم ….
و من هم همین حس رو نسبت به PC.بیش از ۱۴ سال است که با PC گیم میزنم و تصورش سخته از موس و کیبورد جدا بشم. 😉
من از چهار سالگی با pc بزرگ شدم
البته بابام بازیهارو نصب میکرد منم بازی میکردم تا شیش سالگی بعدش خودم شروع به نصب کردن بازیها کردم وکرک و نرم افزار و سخت افزارو یاد گرفتم و …
و دقیقا پوریا جان مثل من اگر تمامی بازی های مایکروسافت از جمله گیرز -فورزا- بازی های رمدی مثل الن ویک و ….. از جمله انحصاری های سونی بود من تنها فقط برای تجربه هیلو به سراغ کنسول محبوبم اکس باکس میرفتم اونم بدون لحظه ای درنگ
و دقیقا محمد رضا و پوریا جان اگه تمام انحصاری های پی سی مال ایکس باکس و سونی بود من فقط و فقط برای تجربه wow و Total War باز دوباره به سمت پی سی می رفتم 🙂
:yes: :yes:
منم همینطور.نمیتونستم بیخیال PC بشم. :yes:
اسم total war رو نیار دلم آب شد….
من برم توتال واربزنم بر بدن…
با تشکر از نظر خوبتون و کاملاً درست می فرمایید که فرنچایز هیلو از مهم ترین های ایکس باکس و تاریخ بازی ها محسوب می شود
الان یمشت سونی فن میریزم میگن اینا که بازی نیستن همشون چرته …
برین نیاید این جا چ.ر.ت بگید:|
داداش کسی که به بازی هایی مثل هیلو که یک فرانچایز انقلابی و ۱۵ ساله هست کسی به گیرز که انقلاب شوتینگ کاور گیری هست و تعریف جدیدی از کاور گیری به وجود اورد کسی از الن ویک که شاهکار داستان پردازی سم لیک هست کسی که به ویچر ۲ و کسی که به فیبل که نسخه اولش در سال ۲۰۰۴ به عنوان بهترین RPG سال انتخاب شده و نسخه دومش غوغا به پا کرده بگه چ.ر.ت شک نکن گیمر نیست
نه داداش اینجا پست مایکرو است و کسی چنین چیزی نمیگه.تازه اون چند نفر هم انگشت شمارن.وگرنه کلی فن PS هستن که واقعا گل سر سبد شون FIGHT CLUB است. :kissed:
ببینید من.طق فن های مایکرو رو
خودشون میان دعوا راه میندازن بعد میان میگن سونی فنها همشون ف.ن بو.ی هستن
اخه ک.ودک من الان کی به مایکرو ج.ونت توهین کرد که جو الکی میدی؟ 😐
داداش همین جمله رو که گفتی خودش میتونه جنجال افرین باشه خصوصا که این پست مایکرو است.استفاده از کلمه کودک هم برازنده هیچکس نیست. 😉
PRO..GAMER راست میگه . انگار یک سری خودشون خوددرگیری دارن دلشون میخواد فن های سونی بریزن دعوا بشه باز ! وقتی کسی حرفی نمیزنه واسه چی طرف میاد میگه **الان یمشت سونی فن میریزم میگن اینا که بازی نیستن همشون چرته …** . درخت خودش کرم داره میخاره :rotfl: :rotfl: :rotfl: . ما که حرفی نزدیم . ان شا الله بازی کنید شما اونور ما اینور همه کیفشو ببرن 😛
حالا یک نفر یک چیزی گفت الان دو نفر از فن های سونی اعتراض کردن!!!ا اخه چند نفر به یک نفر.خواهشن این مسایل رو کش ندید.تو فن های سونی هم پیدا میشن کسانی که بحث رو شروع میکنن.خواهشا اینقدر یک چیز رو کش ندید. 😉
اینو به اون رفیقتون که شروع کرد بگو. ما چیزی رو شروع نکردیم که بخوایم کشش بدیم
PRO..GAMER۰
برو ببین کی اول شروع کرد بعد حرف بزن 😉 :yes:
مثل قاشق نشسته نباش هر پستی که مال فن ایکس هستش نیاین بهتره !تو پستای قبلی این سونی فن ها خیلی دری وری گفتن
مقاله بسیار زیبا و بجایی بود :yes:
این کنسول و بازی های شاهکارش مطمعنا صنعت گیم رو گسترش دادن و خیلی هارو به این هنر زیبا جذب کردن…امیدوارم هر دو کنسول پیشرفت کنن و رقابتشون داغ تر بشه که به نفع همه گیمراست :yes:
Fable 1 رو روی پیسی بازی کردم خیلی بازی عجیبی و پیچ در پیچی بود انگار تموم شدنی نبود
برام جالبه که چرا ماکروسافت بر خلاف سونی بازی های شاهکارش مثل فیبل ۱ و هیلو ۴ و آلن ویک رو ریمسترنمیکنه
داداش هیلو۴ در قالب هیلو کالکشن برای اکس باکس وان ریمستر شده و عناوین دیگه هم چون اکس باکس وان قابلیت بک وارد داره نیاز به ریمستر ندارن الان افرادی که کوانتوم بریک رو گرفته بودن کد الن ویک براشون ارسال شده و به راحتی در وان بازی میکنن و نیاز به ریمستر نیست
عزیز جان چرا فیبل کنسل شد
چون استودیوش که استودیوی لاین هارت بود تعطیلش کردن.
استدیو لاین هد به خاطر یکسری مسائل که هنوزم مشخص نیست تعطیل شد ولی امتیاز فیبل دست مایکروسافت هست و انشاالله شاید توسط یک استدیو جدید نسخه ۴ ساخته بشه
همین که به فکر ساخت نسخه های جدید باشه کافیه.
دادا هیلو ۴ که توی masterchief collection ریمستر شد دیگه 😐
Forza Motorsport 😯 😀
بسیار لایق تر از horizon
من طرفدار انحصاری های سونی هستم با این حال خیلی ها از جمله خودم با اکس باکس ۳۶۰ وارد دنیای گیم شدیم :blush: :heart: :brokenheart:
پس اگه بهش مدیونی بهتر نیست اسمت رو عوض کنی؟ 😉
حتما بهش فکر میکنم :blush:
ولی من اکس باکس ندارم ! ولی به این معنی نیست که نخوام :rotfl:
استقبال بشه حتما عوض میکنم :rotfl: :laugh:
بچها اگه با این اسم موافق هستین مثبت بدین :rotfl: :rotfl:
We don’t have the game on PC :thunder:
اشتباهی مثبت دادم.در ضمن اینجا کسی موافق نیست منفی خورت پر میشه. 😀
یکی از مثبت ها رو به جای منفی حساب کن.
در صد بالایی روی پی سی هاشون گیم ندارن ! :laugh:
.
.
.
.
.
دلیل نمیشه که با PC مخالف یاشن مگه نه :meeting: :smug:
تهمت نزنین باو :rotfl: :rotfl: :laugh:
تایید کنین ای بابا باز دوباره بن شدم
محاله کسی تو خونش PC نداشته باشه.حالا چه مشکلی با PC داری؟!!! 😮
منظور من بازی بود
تازه در صد زیادی هم لپ تاپ دارن تا پی سی 😎
مشکلی ندارم آشنایی من با کامپیوتر از پی سی بود 🙂
داداش لپ تاپ خودش PC است.
Personal Computers رایانه های شخصی.
خب با بازی رو PC چه مشکلی داری؟!!! :-/
صد در صد لپ تاپ پی سی !
اما برای تجربه یه بازی خوب پی سی نیازه !
we are Friends 😉
داداش منظورت سیستم دسکتاپی است.وگرنه نوت بوک ها هم PC هستن.
این حجم از عقده بی سابقست!
داداش منظور؟
I dont تو یه بچه فن بوی هستی که قبلا اصلا نمیدونستی سونی چیه پس بقیه رو به خودت نسبت نده
red dead و gta v پس چی ؟ skyrim ؟ ac2 ؟ farcry 3 ؟ max payn 3 ؟ hitman ؟ metal gear ؟ ?:-)
یعنی left dead از dead space بهتر بود ؟ crack down از gta v ؟
تازه سری batman با dark souls ام یادم رفت . ?:-)
بهترین بازیهای جهان رو که نمیخوان بگن, فقط اونایی که لید پلتفرمشون پی سی هست.
داداش left for dead 2 نمره ۹ از ۱۰ گیم اسپات را داراست. :-)) پس یک عنوان AAA است دست کم نگیرش.
با سلام خدمت کاربر عزیز و لازم به ذکر است که بازی های انحصاری یا حتی انحصاری زمانی بیشتر مد نظرمون بود و واسه قرار دادن مولتی پلتفرم ها باید لیستو خیلی گسترده تر میکردیم ولی کاملا حق با شماست و عناوین مذکور هم میتونستند تو لیست باشن
مقاله بسیار عالی بود.خصوصا اون دو جمله اخر.بحث و جدل در مورد اینکه چه پلتفرمی برتره فقط وقت تلف کردنه.با تشکر.فرشته هیجان. 😉
به امید اون روزی که همه ما بتونیم هم از PS4 استفاده کنیم هم از Xbox
:watermelon:
ممنون بابت مقاله… فقط چنتا نکته به نظرم اومد که میخوام بگم. اولا سیستم کاور گیری gears of war اصلا بی همتا نبود بلکه یه کپی بود از بازی rogue trooper که سال قبلش منتشر شده بود (شاید حتی کسی اسمشم نشنیده باشه متاسفانه!) ولی واقعا بازی سوم شخص قشنگی بود حتی به نظرم گیم پلیش خیلی بهتر از gears of war بود! اما خب gears به خاطر گرافیک فوق العادش و داستان بازی و البته تبلیغات مایکروسافت به عنوان یه بازی انحصاری خیلی خیلی مورد توجه قرار گرفت( البته منکر خوب بودنش نیستم ها!). بعد واسم خیلی عجیبه که یه بازی مثل prey (که حتی تمومش نکردم و وسط بازی خسته شدم) تو لیست بود ولی modern warfare و max payne 3 نبودن یا حتی GTA IV!!!!!!!
اها یعنی گیرز اف وار ۱ تو فاصله یک سال ساخته شد 😐 عجب یعنی کل ایده و داستان فقط تو یک سال ردیف شد. 😐 یچیزایی بگید تو مغز بگنجه
منظور من از کپی سیستم کاور گیری بازی بود نه کل بازی! یه چیز واضحه… خودتون میتونین برین ببینین.
البته میدونم سلیقه ای بود ولی بازم خب…!!! 😕
خود من هیچوقت کنسول مایکروسافت نداشتم از اولم پلی استیشن داشتم . ولی بین اینا نگا میکنم شاید بیشتر از همه حسرت بازی نکردن ویچر و الن ویکو بخورم .
الن ویک که رو هر PC اجرا میشه و بدون شک هر کسی تو خونش PC داره.میتونی الان تجربش کنی. 😉
فقط ویچر ۲ :inlove:
حدود ۷ بار رو ۳۶۰ تمومش کردم فوق العاده بود
من ۱۰ دقیقه اولش رو ۷ بار تموم کردم 😉 😀
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
ویچر ۳ و۲ طوفانی شروع شدن 😀 😀 😀
تا حالا نمیدونستم left for dead 2 تونسته از گیم اسپات نمره ۹ بگیره و نسخه اول ۸٫۵ !!!!!!!!
بشخصه با نسخه اول خیلی بیشتر حال کردم بنظرم هیچی کم نداشت از هر نظر عالی بود.
دوستان یه بازی ترسناک و معمایی روی پلی ۲ بود که شبیه آلن ویک بود اسمشو یادم نیست
داداش منظورت یا clock tower هست یا silent hill2 این دو تا مال پلی ۲ بودند
بدون شک برای من سری گیرز او وار بهترین فرنچایز اکس باکس و یکی از بهترین فرنچایز های تاریخ است… هر سه قسمتش رو هم با برادرم به صورت split screen بازی میکردیم… واقعاً این بازی طراحی مرحله فوقالعاده ای داره… مخصوصاً اون مرحله که تو بدن یک کرم بسیار بزرگ میرفتیم…
خطر اسپویل… وقتی مارکوس ملکه میراه رو میکشه ( با چاقو یکی از خفن ترین صحنه ها تو بازی بود… خیلی هم اروم چاقو رو فرو میکنه تو بدنش…
بهترین نسخه گیرز او وار از نظر من نسخه ۲ بود.. نمیدونم اگه بقیه هم با من موافق هستند یا نه…
تا به خوایم ( خطر اسویل رو بخونیم فهمیدیم که مارکوس چیکار کرده 😛 :rotfl: :pray: :worship:
همه ی بازیها خیلی خوبن مخصوصا الن ویـک که عالـی بود .
الن ویک به نظرم شاهکار این لیست بود…امیدوارم رمدی به فکر ساخت سری دومش بیفته :inlove:
به احتمال زیاد بازی بعدی Valve نسخه ی جدید همین Left4dead هست !…امیدوارم با سورس انجین ۲ یک بازی درست و حسابی بدن بیرون !…نسخه ی دوم که فوق العاده بود.
و همینطور هم احتمالش زیاد هست که اپیک گیمز در حال کار روی نسخه ی جدید Shadow complex باشه (با توجه به بازسازی که جدیدا از نسخه ی اول دادن بیرون !) و احتمالا با یک گیم پلی و شکل جدید نسبت به نسخه ی اول..
من که خودم به شخصه ورود به دنیای کنسولرو با ۳۶۰ شروع کردم و شبی که خریدمش رو هیچ وقت یادم نمیره تصمیم هم گرفتم کلا با مایکروسافت برم جلو
_________
لیست بالا هم چند تاشو نتونستم تجربه کنم که به لطف برنامه های عالی مایکروسافت مثله ea access و backward compatibility از دستشون نمیدم 🙂
مقاله هم عالی مرسی
ایشالا تجربه میکنی داداش :yes: :yes:
تو این سه روز ده تا اکانت عوض کردم تایید کنین
اه همش بن میکنین
Gears of War & Forza :heart: :heart: :heart:
pc بازها اد کنن منو samgh1990
دوستان ببخشید. Halo از نسخه یک تا چهار و gears of war از نسخه یک تا سه برای xbox oneهم منتشر شدند؟ یا حتما براشون باید یه ۳۶۰ گرفت
بله ۴ نسخه هیلو در قالب هیلو کالکشن برای اکس باکس وان ریمستر شدن و گیرز هم از طریق قابلیت بک وارد میتونین روی اکس باکس وان بازی کنید به علاوه با خرید نسخه فیزیکی گیرز۴ اون کد نسخه های قبل برات ارسال میشن که با بک وارد قابل بازی هستن
خیلی ممنون بابت جواب :yes:
:yes: :yes:
البته هیلو ۳ odst هم توش بوده که ی عنوان اسپین افه ک داستان مردگان شهر New Mombasa رو نمایش میده.شما توی شخصیت odst قرار میگیرید و سعی میکنید ک داستان چی ب چیه :yes:
ویچر ۲ :rotfl: :rotfl: :rotfl:
مقاله ی عالی و به شدت خاطره انگیزی بود_خسته نباشید آقای کاظمی.
پشت هرکدوم از این عناوین خاطره های بسیاری وجود داره که واقعا در یک نگاه تمام اون خاطرات و لذت ها در چند تا عکس و در چند ثانیه از جلوی چشمان من و هر ایکس باکس گیمری رد میشه…
۳۶۰ کنسولی بود افسانه ای و به شدت دوست داشتنی با طول عمری بسیار بالا در یک نسل که با یک سخت افزار بسیار ارزان قیمت و بهینه که مثل یک معجزه ۱۰ سال کامل عمر کرد که در اون نه خبری از ترافلاپ و میزان رم بود نه خبری از قدرت پردازشگر و مسائل حاشیه ای مثل فریم ریت و رزولوشن…
وقتی که برای اولین بار بازی ای مثل ۲۰۰۵ NFS most wanted (شاهکار جاودانه ی EA در ریسینگ) رو در این مدار ۳۶۰ درجه ای بازی میکردم هرگز فکر نمیکردم که همچین کنسولی بتونه سال ها بعد عناوینی مثل GEOW 3 یا ROTTR رو با اون محیط وسیع و اون گرافیک اجرا کنه (اصلا فکرش رو نمیکردم که صنعت گیم در این حد رشد میکنه و گیرز ۱ رو ته قدرت ۳۶۰ میدونستم)
اواخر سال ۲۰۰۶ بود که برای اولین بار این ابر کنسول رو خریدم که core system نام داشت ولی به دلایل فنی دو سال بیشتر مهمون من نبود و بالاخره مایکروسافت به ما رو دست زد و همین نسوختن هم کم برای ما دردسر نداشت.
بعد از یک سال بی بازی ای و بی کنسولی سال ۲۰۱۱ مدل اسلیم (کوچکتر-زیباتر و ساکت تر از همیشه بدون هیچ گونه مشکل فنی) این کنسول با برد جاسپر و درایور لایتون و هک LT3 رو دوباره تهیه کردم که تا الان هم بدون هیچ مشکلی دارم باهاش خاطره بازی میکنم.
خاطره هایی از جنس همین عناوین… 😥
:yes: :yes: :yes:
ممنون بابت مطالعه و موفق باشید :heart:
هیچوقت موفق به تجربه این کنسول نشدم باید بگم واقعا زیبا خوشگل و بهترین بازی هارو داره نسل هفت خیلی دلم میخواست یه x360 با بازی الن ویک و بقیه بازی ها داشته باشم اما نشد
باید بگم از این لیست بازی ها واقعا الن ویک برام شاهکار به تمام معنا بود درسته نتونستم تو pc تمومش کنم ولی تا اونجایی که بازی کردم فوق گیم بود
اوایل نسل مردم بخاطر گرون بودن خود کنسول ps3 و بازی هاش و کم بودنش بیشتر همه xbox 360 گرفتن
با این که کنسول من واسه نسل ۷ ps3 بود اما واسه این کنسول و طرفداراش احترام خاصی قائلم :yes: :yes: :yes: :yes:
هیلو و گیرز و فورزا که حرفی توش نیست ولی به نظر من توی بازیایی که خود ماکرو نساخته ابر شاهکار استاد ایتاگاکی کبیر یعنی نینجا گایدن ۲ بهترین بازی این کنسوله یه بازی تاریخی
با این که فن سونیم عاشق سری گیرزم به خصوص نسخه دوش فوق و العاده بودن :yes:
بهترین کنسول مایکرو سافت.همین xbox 360 هست که اعجوبه ایه برا خودش، رابط کاربری اسون و بهترین انحصاریا رو داشت بخصوص gears of war و halo, مابقی انحصاریا رو هم من نتونستم تجربه کنم ولی با این حال عالی و بکر بودن، حیف شد که این کنسول مقتدر و با عظمت از بینمون رفت، دم مایکروسافت فقط بخاطر این کنسول افسانه ای گرم :yes:
خب لازم بود بگم این رتبه ها انحصاری نیستن=
۳-۴-۵-۷-۱۰-۱۱-۱۴
همه این رتبه ها واسه پی سی عرضه شدن.
خوب میشد میگفتید کدام عناوین انحصاری و کدامین غیر انحصاریست.مثلا شماره ۱ و ۲ و ۶ و ۹ مطمئنم انحصاری هستن.اما ۸ را نمیدونم.به هر حال همون ۴ تا سری خودش خیلی با ارزشن.ولی الان دیگه نمی صرفه رفت ۳۶۰ خرید وقتی که بیشترشو روی وان میشه بازی کرد.
خب لازم بود بگم این رتبه ها انحصاری نیستن=
۳-۴-۵-۷-۱۰-۱۱-۱۴
همه این بازیها ها واسه پی سی منتشر شدن.
خب چند تاش هم واسه ps3 هم اومد
مقاله خوبی بود کسری جان.بهترین بازی ایکس باکس به نظرم سری بازی های گیرز هستند.من فقط نسخه یکش رو بازی کردم اونم رو پی سی.
بازی ها یه بسیار فوق العاده ای در لیست هستن تبریک میگم به ماکرو فن هایه عزیز و امیدوارم حسابی حالشو ببرن واقعا بعضی از بازی هایه لیست هنوز هم ارزشه تجربه کردن رو داره
یادش بخیر چه خاطراتی بود با اینکه موفق به انجام چندتا از بازی ها نشدم ولی دوران خوبی بود :-((
نمیخوام بحث راه بندازم اما خودتون ببینید که ماکروسافت چقدر از عدم وجود fp رنج میبره
Mass effect نسخه بعد برای ps3 هم اومد
The witcher هم همین طور
Prey برای ۲ کنسول میاد (ps4_xbox one)
Dead rising نیز همین طور
Fable منحل شد
هیلو :inlove: زیبا و با شکوه :inlove: بهترین عنوان ۳۶۰ بدون شک همین سری بازی های هیلو بودن اللخصوص هیلو ریچ که اخر داستان یک تراژدی واقعی بود :inlove:
من هنوز x360 دارم
عاشق الن ویک شده بودم تابستونی
محشر بود
ممنون که به نسل قبل اهمیت دادید
انما کل کنسولات عزیز للصاحباتهم و و نحن shoud not fight in the way of being fanfoy
سلام دوستان من میخوام کنسولی رو بخرم و نمیدونم کدام بهتر ps4 xbox 360 xbox one ps3 کدومش بهتره :struggle:
من از زمانه میکرو هر نسل یکی از کنسولای حاظرو داشتم میکرو سگا پی اس۱ پیس ۲ این وسطم بیشتره وقتا پیسیم ب روز بود از پی اس ۲ب بعد ک ب نسله ۷ رسید ۳۶۰ خریدم تا دو ساله اخره نسل داشتمشو هرو روز حصرته انحصاریای سونیو میخوردم ولی دو ساله اخره نسل همرو بازی کردم دیگه این اشتبارو تو نسله هشت نکردم و الان حصرته هیچ کدوم از انحصاریای ماکرو رو نمیخورم برداشت ازاده/ب نظره من جایه اون اسپیلینتر سله ک فقط واسه ۳۶۰ و پیسی اومد خالیه
دوستان بازی آلن ویک از بازی alone in the dark روی پلی ۲ کپی کرده
دوستان بازی آلن ویک از بازی alone in the dark روی پلی ۲ کپی کرده
بازی آلن ویک از بازی alone in the dark روی پلی ۲ تقلید کرده
خیلی وقت بود کامنت نمیذاشتم ولی با دیدن پولتیکت مجبور شدم… فقط خواستم بگم باشه بابا تو خوبی که تفاوت تقلید و الهام گرفتن رو نمیدونی
😐 😐 😐 😐 😐 😐 😐 😐 😐 😐 😐 😐 😐 😐 چه ربطی بهم دارن ؟
اخه کی میاد از بازی نسل قبل تقلید کنه ؟
این بازی روی اکس باکس ۳۶۰ هم بود جان دل.
بازی آلن ویک از بازی alone in the dark روی پلی ۲ تقلید کرده
x360 کنسول عالی بوده متاصفانه این کنسول رو نداشتم ولی خیلی دوست دارم این کنسول رو تهیه کنم :yes:
خواهشا یه چیزی بگو که باش ببره من تقریبا تمام سری alone و همچنین alan wake رو بازی کردم و تقریبا هیچ شباهتی با هم ندارن
Gears و alan wake :yes:
من ایکس باکس داشتم ولی هیچوقت اینا برترین نبودن 😐
شادو کمپلکس واقعا در سبک خودش بهترینه حتما تجربش کنین رو همه پلتفرما هس الان جز پلی ۳
مقاله ی خیلی خوبی بود در ضمن شنیدم واسه ps3 هم همچین مقاله ای میدید اگه اینکارو کردید تیترشو بزارید:انحصاری اینجا, انحصاری اونجا,انحصاری همه جا! 😛 😀
تو این لیست الن ویک و گیرز مورد علاقمم و متاسفانه نتونستم تجربشون کنم 🙁 ودر شاهکار بودن هیلو شکی نیست ولی من از اتمسفر و فیزیک و گرافیک کیلزون بیشتر خوشم اومد ولی منظورم نسخه ۲و۳ هستن که در همه چیز جز داستان شاهکار بودند(یعنی خیلی آبکی بود داستانشون)ولی هیلو شاهکاری داستانی بود و هست و همیشه رقابت چیز خوبیه
و همچنین عاشق فورزا هوریزونم
بسیار مقله خوبی بود.
ولی یکی از بهترین بازیها جاش تو لیستتون کاملا احساس میشه.
Project Gotham Racing
ما که شانسی نداشتیم یه ایکس باکس ۳۶۰ خریدم (نو) دو ساعت اول سه چراغه شد نزدیک نیم میلیون خرجش شد بازم درست نشد که نشد
هیچکدوم از اینارم تجربه نکردم :-((