دیروز، کو شیبوساوا از کوئی تکمو، قبل از کنفرانس توکیوگیمشوی سونی، به صحنه آمد و Mosou Stars را معرفی کرد و ضمن آن، اشاراتی به عنوان جدیدی داشته است. در ادامه همراه گیمفا باشید تا از جزئیات بیشتری آگاهی یابید.
کو شیبوساوا، ظاهرا به عنوان جدیدی اشاره داشته و گفته است:
ما همچنین عناوین دیگری را میسازیم که احتمالا شما مشتاق به دیدن یکی از آنها هستید. ما درحال صحبت با SIEI هستیم تا این عنوان را شاید در اواخر امسال معرفی کنیم.
با توجه به این صحبتها، باید شاهد بازی خوب و زیبایی باشیم که حتی طرفداران هم مشتاق دیدنش هستند، اما منظور به کدام عنوان است؟ با توجه به شایعات و اشارات گذشته، ظاهرا نسخهی جدیدی از Ninja Gaiden باشد که تا اواخر امسال معرفی شود، البته همه چیز در حد احتمال است تا زمانی که خود کوئی تکمو رسما این موضوع را تایید کند.
0
0
نظرات
Ninja Gaiden

عاشق نسخه یکشم خیلی سخت بود
خب اگر مثل نسخه ی ۳ باشه که کاری جز عزاداری نمیشه کرد .
ایول.عاشق این بازیم.خدا کنه ریو هایابوسا باشه نقش اصلیش
امیدوارم نینجا gaiden باش
من هیکدوم از نینجا هارو بازی نکردم خپب هست نسخه های قبلیش برای الان؟
عالی میشه اگه نینجا معرفی بشه نسخه ۲ فوق العاده بود کلا یه سبک سنتی دلنشینی داره
وای پسر من با نسخه ۲ زندگی کردم چندین بار بازی کردم و هر دو نسخه ps3 و ۳۶۰ . ولی واقعا نا امید کننده بود نسخه ۳ . اگه قرار ساخته شه باز برگردن به سبکه نسخه ۲ بسازن حتما موفق میشن البته با گرافیکی بهتر نسخه حتی گرافیک قابل قبولی هم نداشت اصلا در حد اندازه های هایابوسا نبود