افسانههایی به یاد ماندنی | ۲۰ بازی داستانی برتر در بازیهای ویدئویی- قسمت اول
داستان را به جرات میتوان یکی از جذابترین بخشهای یک بازی دانست. بخشی که به بازیباز انگیزه ادامه بازی و یا تکرار آن را میدهد. اگر این بخش خوب کار شود، قطعاً عنوانی در خور توجه نتیجهاش خواهد بود. عناوین زیادی با داستانهای به یاد ماندنی و جذاب در صنعت بازیسازی وجود دارند. عناوینی که با داستانها و شخصیتهایشان زندگی کرده و آنان را سالها در یاد خود داریم. داستانهایی که ساده، پیچیده، احساسی و فلسفی هستند، هر کدام به نوبه خود توسط سازندگانی که میشود آنان را نابغه نامید ساخته و منتشر شدهاند. هر داستان، زیبایی خاص خود را داراست و تکرار آن نیز بر زیبایی و درک بیشتر بازیباز از آن میافزاید. عناوین زیادی سعی در به تصویر کشیدن داستانی زیبا و به یاد ماندنی داشتهاند و تعداد زیادی در این امر موفق بودهاند. البته منظور ما داستانهای اقتباسی نیست؛ منظور داستانهایی است که تماماً توسط ذهن نویسنده و سازنده نابغهشان خلق شدهاند. در این صنعت، سازندگان زیادی نیز وجود دارند که هر کدام با ارائه فرنچایز و یا عنوانی زیبا، داستانی را ارائه دادهاند که فراموش ناپذیر است و تا مدتهای فراوان در ذهن بازیباز باقی میماند. از این سازندهها میتوان به دیوید کیج (David Cage)، هیدئو کوجیما (Hideo Kojima) و کن لوین (Ken Levin) اشاره کرد. سازندگان نابغهای که با ارائه عناوینی با داستانهای فلسفی، احساسی و عمیق، شخصیتها و ماجراهایی را دل بازیبازان حک کردهاند که فراموش کردن آنها محال است. در این مقاله، به بررسی ۲۰ عنوان برتر داستانی میپردازیم. عناوینی که شاید شما نیز آنان را تجربه کرده و بر سر صحنههای آنان اشک ریخته، شاد شده و پند گرفتهاید.
توجه: انتخابها توسط گیمفا صورت گرفته است. سعی شده از هر شرکت یک بازی در لیست حضور داشته باشد. معیار انتخاب، داستان بازی است و بخشهایی همانند روایت داستان و …، مورد نظر نیستند. لیست به ترتیب عناوین است و سعی شده بازیهایی مطرح در زمینه داستانی انتخاب شوند.
۲۰- Batman Arkham Series
بتمن، یکی از مطرحترین ابر قهرمانان دنیای کمیک DC است. فردی که با پوشیدن یک ماسک، به سراغ تبهکاران و قاتلین میرود و آنان را به شیوه خود مجازات میکند. زمانی که استدیو راکستدی (Rocksteady) اولین نسخه از این سری را تحت عنوان Arkham Asylum منتشر کرد، پتانسیل بالای آن و انعطافی که سازنده در طراحی بازی به خرج داده بود،افراد زیادی را به سمتش کشاند. بتمن در تمام زمینهها به خوبی عمل کرده بود و در آن، ایراداتی بسیار اندک به چشم میخورد. روایت داستانی، ساخته سازنده بود و از کمیکها یا ماجراهای بتمن اقتباس نشده بود؛ داستانی کاملاً اصیل که ساخته ذهن نویسنده بازی است. بهترین داستان این سری را، میتوان متعلق به دومین نسخه آن، یعنی Arkham City دانست. نسخه دوم سری که بعد از عرضه، با موفقیتی چشمگیر روبهرو شد. داستان، ادامه نسخه قبلی بود ولی بسیار بهتر و تا حدودی پیچیدهتر از آن شده بود. داستان از این قرار بود که بروس وین، در مورد آرکام (منطقهای که جنایتکاران در آن رها شدهاند تا به دور از شهر به قتل و کشتار یکدیگر بپردازند.) در یک کنفرانس خبری صحبتها و نظراتی را ارائه میدهد که ناگهان افرادی مسلح او را دستگیر کرده و به شهر آرکام میبرند. شهر آرکام تحت کنترل و سرپرستی دکتر هیوگو استرنج (Hugo Strange) است. او میداند که بروس وین همان بتمن است و به او در مورد نقشه خودش برای نابودی تمام خلافکاران و افرادی که که در شهر آرکام وجود دارند، اطلاع میدهد و آن را پروتوکول ۱۰ مینامد. مشخص نیست که این کار چیست و به چه صورت انجام میگیرد. سپس وی بروس وین را در میان خلافکاران رها کرده و به او میگوید قبل از پایان شمارش معکوس برای پروتوکول ۱۰، پیدا کند که آن چیست و چگونه روی میدهد. در این بین، به غیر از داستان اصلی، داستانها و ماجراهای فرعی بسیار زیادی برای بتمن پیش میآید و او با افراد زیادی ملاقات میکند. خوشبختانه در این سری شخصیت پردازی به زیبایی کار شده و به جز یک نسخه فرعی تحت عنوان Arkham Origins که به بررسی و توضیح رخدادهای قبل از Arkham Asylum میپردازد؛ همه نسخهها در زمینه شخصیت پردازی عالی عمل کردهاند و شخصیت جنایتکاران، بتمن، بروس وین و متحدان وی، بسیار عالی و پر جزئیات است که کمتر مشکلی را در آن میتوان یافت. سورپرایزهای داستانی نیز به خوبی در تمام نسخهها عمل کردهاند و با فهمیدن آنان، معماهایی در ذهن شما حل میشود. داستان این سری، یکی از انگیزههای اصلی بازیباز برای ادامه و یا تجربه دوباره است. سری بتمن، با داستان زیبایی که دارند، در رتبه بیستم لیست جای میگیرند.
۱۹- Dishonored
انتقام، ایدهای در تکراری در بسیاری از صنعتها است. فردی که برای آن تلاش میکند و از زندگی خود گذشته است، چیز جدیدی نیست و میتوان آن را ایدهای کلیشهای نامید. این انتظاری بود که پیش از عرضه Dishonored از آن میرفت ولی این عنوان، فراتر از انتظارات و تصورات عمل کرد. این عنوان به غیر از انتقام، چهره شهری را به ما نشان میداد که فساد و آشوب، آن را به ویرانه تبدیل کرده و به تابوتی برای ساکنینش بدل گشته بود ولی در این میان، افرادی برای دستیابی به قدرت، دست به هر کاری میزدند. شخصیت اصلی، کورو آتانو (Corvo Attano)، محافظ شخصی ملکه و شخصیت اصلی عنوان Dishonored است. وی پس از بازگشت از سفری دور، شاهد ماجرایی نچندان خوشآیند و شکننده خواهد بود؛ ماجرایی که به زندگی وی به عنوان یک قاتل پایان میدهد و آن را به زندگی مردی که چیزی برای از دست دادن ندارد، تبدیل کرده است. ظرافت داستانی Dishonored، به تصویر کشیدن شخصیتهایی کامل و انتقامی بینقص، از ویژگیهایی بود آن را به عنوانی بسیار موفق و حائز اهمیت تبدیل کرد. البته Dishonored، به غیر از داستانی زیبا، یک شخصیت پردازی ناب نیز دارد. شخصیتها به خوبی کار شدهاند و بازیباز از هر کدام شناختی کامل به دست میآورد. حتی ممکن است از مرگ برخی از آنها غمگین نیز بشود. پیچشهای داستانی نیز مناسب است و در هر لحظه، باید انتظار هر چیزی را داشت. البته یکی از جالبترین بخشها، نامهها و نوشتههای مردگان است. زمانی که در خانهها یا در مجرای فاضلاب به گردش میپردازید، حتماً با اجساد بسیاری روبرو میشوید؛ برخی از آنها نامههایی نیز در همراه خود دارند که با خواندن آن اطلاعاتی در مورد وضعیت آنان قبل از مرگ به دست میآورید. گروهها و فرقههای متفاوت در داستان، هر کدام کار خاصی را انجام میدهند و وظیفهای دارند. البته شما از ابتدای بازی با گروه قاتلین مخالف هستید و آنان با مشاهده شما فوراً حمله میکنند. داستان بر روی انتقام تمرکز زیادی ندارد و تنها بخشی از آن شامل انتقام است که این را میتوان یکی از دلایل موفقیت آن و تکراری نبودنش نامید. داستان بیشتر بر روی شناخت شخصیتها، جو بازی و درک اعمالیست که برخی افراد انجام دادهاند. درست است در بازی شما در نقش کورو هستید، ولی احساسات و اعمال شخصیتهای منفی را نیز درک کرده و گاهی خود را جای آنان میگذارید! سورپرایزهای داستانی نیز عالی هستند و در بیشتر مراحل، سورپرایزهایی برای شما در نظر گرفته شده است. خوشبختانه Dishonored، با آنکه کسی انتظار زیادی از داستانش نداشت، نشان داد که میتوان با تکیه بر دیگر اجزاهای یک داستان، آن را به یکی از برترینها تبدیل کرد. عنوان Dishonored، با داستانی زیبا و شخصیت پردازی عالی، در رتبه ۱۹ این لیست جای میگیرد.
۱۸- Prince Of Persia Series
سری Prince Of Persia را قطعاً میتوان یکی از برترین عناوین ساخته شده توسط شرکت فرانسوی یوبیسافت (Ubisoft) دانست. سری که ما را در نقش شاهزاده ایرانی که اسمش مشخص نیست و تنها با لقب Prince (به معنای شاهزاده) صدا زده میشود، قرار میدهد. داستان هر نسخه با دیگری فرق دارد و حتی ممکن است شاهزادههایی که کنترلشان را در دست میگیریم نیز متفاوت باشند ولی داستان و پیش زمینه همه آنها، مبارزه با شیاطین است. در بیشتر نسخهها مبارزه با شیاطین شنی که در مقبرههای کهن سرزمین پارس دفن شدهاند و ناخواسته آزاد میشوند مبارزه کرد. البته همه آنها شیاطین شنی نیستند و این تنها به نسخه اول و پنجم خلاصه میشود. در نسخههای دیگر با دشمنان متفاوتی روبرو خواهید شد که انسانها نیز در میان آنان هستند. برترین داستان در سری را میتوان داستان نسخه چهارم که تحت عنوان Prince Of Persia عرضه شده و هیچگونه اسم دیگری ندارد نامید. این نسخه با دیگر نسخهها تفاوتهایی داشت که مهمترین آن، شخصیت اصلی آن بود. درست است که مانند نسخههای پیشین او نیز Prince خطاب میشد ولی شاهزاده نبود. مهارتهای فراوانی چه در مبارزه و چه در تصمیمگیری داشت ولی حتی مشخص نبود که چه کسی است و چرا به چنین مکانی آمده. داستان این نسخه، پیچیدهتر از بقیه و ترکیبی کامل از داستانی احساسی، حماسی و تا حدودی فانتزی بود. شخصیت پردازیها نیز خوب شکل گرفته بودند و مشکلی در آن دیده نمیشد. گرچه برترین نقطه قوت داستان نسخه چهارم، مربوط به سورپرایزهای داستانی بود. سورپرایزهایی بسیار عجیب که بازیباز با فهمیدن آنان، به کل تعجب میکند. البته داستان دیگر نسخهها نیز بسیار عالی است ولی نسخه چهارم، به دلیل سورپرایزها و تا حدودی پیچیدگی داستان، از دیگر نسخهها بهتر است. داستان این سری به افسانهها و قصههای سرزمین پارس نیز ربطهایی دارد و اینها، باعث زیباتر شدن آن، به خصوص برای ایرانیان، است. سری Prince Of Persia، با داستان زیبا و اقتباسیاش از سرزمین پارس و افسانههای کهن آن، در رتبه ۱۸ لیست جای میگیرد.
۱۷- Silent Hill Series
سری Silent Hill، یکی از برترین سریها در سبک وحشت است. عناوین این سبک به خصوص در این نسل، بسیار کم شدهاند و عناوینی که موجودند کیفیت لازم را ندارند. سری Silent Hill، با انتشار اولین نسخه به همگان ثابت کرد که توانایی خلق وحشتی بینظیر و داستانی عاطفی را دارد. داستانی عاطفی که با وحشت، نگرانی و ناامیدی پر شده و کابوسوار است. داستان همه نسخهها متفاوت است ولی ربطهایی به هم دارد و گاه برخی شخصیتهای آشنا دیده میشوند ولی همه آنها به یک مکان ختم شده و در آن جریان دارند؛ سایلنت هیل (به معنای تپه خاموش). مکانی خوفآور که از بدو ورود به آن و مشاهده تابلوی خوشآمد، لرز را در اندام بازیباز میاندازد و حتی به زور توان ادامه آن را پیدا خواهید کرد! البته نگران نباشید داستان بسیار زیبای آن که در بیشتر نسخهها عاطفی و تا حدودی مرموز است، شما را ترغیب به ادامه بازی خواهد کرد. بهترین داستان سری را میتوان متعلق به نسخه ۲ دانست. نسخهای که هم از نظر گرافیکی و هم از نظر داستانی نسبت به اولین نسخه پیشرفت فراوانی داشت. داستان درباره فردی به نام جیمز است که ۲ سال پیش همسرش را از دست داده است. روزی در کمال تعجب او نامهای از همسرش دریافت میکند که با پیگیری آن متوجه میشود همسرش در سایلنت هیل است و برای یافتن وی راهی آنجا میشود. البته داستان به همین خلاصه نمیشود و پیچشهای فراوانی دارد که با پیشرفت در آن، متوجه خواهید شد. داستان این نسخه بسیار عمیقتر از نسخه یک است و شخصیتپردازیها نیز بهتر صورت گرفتهاند. البته این سری به صورت کلی از شخصیت پردازی خوبی برخوردار است ولی نسخه دوم از دیگر نسخهها به خصوص نسخههای آخر بهتر است. متاسفانه نسخههای آخر تا حدودی از ریشه سری دور شدهاند و جذابیت گذشته را ندارند. این سری را قطعاً میتوان یکی از برترین عناوین سبک وحشت دانست که با ارائه داستانی عاطفی و ترکیب آن با وحشت، شخصیتهایی به یادماندنی و …، تجربهای عالی را برای بازیبازان رقم میزند. البته بزرگترین نقطه قوت داستان سری را میتوان منطقه سایلنت هیل دانست. روایت داستان در این منطقه، برخوردها و اتفاقاتی که همگی در آنجا روی میدهند، باعث زیبایی داستان و خوفناکتر شدن آن گشته است. سری سایلنت هیل، در رتبه ۱۷ این مقاله جای میگیرد.
۱۶-Mass Effect Series
نجات زمین، تلاش برای نجات همنوعان و مبارزه با ماشینهایی بیروح و به سردی فلز؛ کلماتی هستند که پس از تجربه سری Mass Effect در ذهن بازیباز نقش میبندند. این سری، از سبک نقشآفرینی پیروی کرده و ما را در نقش فرمانده شپرد، یک جنگجوی زمینی قرار میدهد. فردی قدرتمند و با تجربه که همه به او احترام میگذارند. داستان این سری را میتوان به عنوان یکی از برترین داستانهای سبک نقشآفرینی دانست. داستان به مرور شکل گرفته و در نسخه سوم به اوج میرسد. بیگانگان فضایی، انسانهایی که برای طمع خود دست به قتل و غارت میزنند و …، از دشمنان موجود در بازی هستند. به مرور زمان، شما با بزرگترین تهدید کهکشانی مواجه خواهید شد. گونهای از موجودات فضایی به نام Ripper که کارشان پاکسازی کهکشان است و به هر تمدنی که برسند، با تمام قوا به آن حمله کرده و نابودش میکنند. شپرد شاهد قتلعامهای آنان است ولی کسی باور نمیکند که چنین موجوداتی وجود داشته باشند. آنها بر خلاف تمام گونههای فضایی عمل میکنند. هوش خاصی ندارند و تنها از هدفشان مانند کامپیوتری که برای کاری برنامه ریزی شده باشد، پیروی میکنند. داستان پیچیدگیها و جذابیت زیادی دارد. در طول داستان با دشمنان فراوانی مواجه میشوید که یا سعی میکنند از وضعیت موجود سودی ببرند و یا موجوداتی هستند که با قومی دیگر مشکل داشته و سعی میکنند هرجور شده آنان را بکشند. زیبایی این سری، به خصوص داستان را میتوان مدیون شخصیتهایش بود. شخصیتهایی که بیشتر آنها انسان نیز نیستند ولی بازیباز به خوبی درکشان میکند و مشکلی در این باره ندارد. حتی دشمنان نیز شخصیتپردازی منحصربهفرد و به عالی دارند که ممکن است از بعضی از آنها متنفر شوید و از عده دیگری از آنها خوشتان بیاید. شخصیتها چه انسان و چه غیر انسان، حتی یک هوش مصنوعی مانند EDI (هوش مصنوعی سفینه فرمانده شپرد.)، بسیار شخصیتپردازی کاملی دارند و بازی بدون آنان هرگز نمیتوانست داستانی در این حد را ارائه کند. برترین داستان سری را میتوان متعلق به نسخه دوم دانست. شخصیتهای فراوانی که با آنها آشنا میشوید و انتخابات جدید شپرد، همگی در این نسخه جذابتر، پیشرفتهتر و بهتر از نسخه اول میشوند. داستان نیز زیاد به اوج خود نرسیده است و در حد میانه قراره دارد پس وقت کافی برای روایت ماجراهای متفاوت موجود است. انتخابها بر داستان بازی، خصوصاً رفتار دیگر شخصیتها تاثیر دارد و اگر انتخاباتتان درست نباشد، ممکن است فردی را رنجانده و یا باعث شوید او از شما متنفر شود! در کل این سری، شخصیتهای به یادماندنی فراوانی دارد که بازیباز با هر کدام خاطرات فراوانی دارد. سری Mass Effect، با داستانی جذاب و شخصیتهایی بهیادماندنی، در رتبه ۱۶ این لیست جای میگیرد.
۱۵- Spec Ops: The Line
Spec Ops: The Line یکی از عناوین عرضه شده در سال ۲۰۱۲ بود. عنوانی که مانند تمام شوترها، معمولی به نظر میرسید و چیز خاصی برای گفتن نداشت. ولی تمام اینها به نظر میرسید! این عنوان تصمیم داشت بیشتر داستان منحصر به فردی را ارائه کند، تا یک شوتر فوقالعاده و رنگارنگ باشد. داستانی که واقعاً پس از پایان آن، کلمهای در وصفش پیدا نمیکنید! داستان درباره کاپیتان واکر (Captain Walker) است؛ روزی پیامی از دوست قدیمی وی که در دوبی بود میرسد که نشان از مشکلات، درگیریها و البته طوفان شن دارد. ولی سعی کرده بود گروهی از مردم را در جایی جمع کرده و از آنان در برابر طوفانهای شن محافظت کند ولی پیام به دلایلی نامشخص قطع شده بود. سرانجام کاپیتان واکر و تیمش برای بررسی وضعیت و خارج کردن افرادی که جان کانرد (John Connard) دوست قدیمیاش نجات داده است، وارد دوبی میشوند. آنها بدو ورود متوجه اتفاقات و هرج مرج موجود در آنجا شده و فوراً به آنان حمله میشود. بازی این گونه ادامه دارد و از ابتدا سوالات بسیاری را در ذهن بازیباز به وجود میآورد. پس از پیشروی جواب سوالات خود را خواهید یافت ولی آیا آنها جواب حقیقی هستند؟ با پیشروی در بازی حقیقت و دروغ را نمیتوانید از هم تشخیص دهید! زیرا هر واقعه به نحوی جوابی را رد میکند و جواب دیگری به سوال میدهد. داستان، حالتی روانشناختی دارد و ذهن بازیباز را تا انتها به بازی میگیرد. در انتها نیز متوجه خواهید شد که واقعیت کدام و دروغ کدام است. البته حتی آن زمان نیز به طور قطعی نمیتوان گفت رخدادها درست بودهاند. شخصیت پردازی نیز خوب عمل کرده است و شخصیت پردازی واکر و تیمش در حد عالی و مناسب قرار دارد. البته شخصیتپردازی واکر از بقیه بسیار عمیقتر است و گاهی او تصمیماتی میگیرد که اصلاً با شخصیتش و درکی که از وی دارید، همخوانی ندارد. در واقع هیچوقت نمیتوانید به دلیل حالت روانشناختی داستان درک کاملی از وی پیدا کنید و بازی نیز این اجازه را به شما نمیدهد ولی برخی کارهایش را میشود قضاوت کرده و درست یا غلط خواند. داستان این عنوان هیچگاه قابل به طور کامل قابل پیشبینی نیست و ممکن است چیزی که شما پیشبینی میکنید با چیزی که روی میدهد بسیار متفاوت باشد. گرچه بعضی صحنهها به خوبی قابل پیشبینی هستند ولی بازی به صورت کلی غیرقابل پیشبینی است و این به شما انگیزه زیادی برای ادامه آن میدهد. در پایان باید گفت که این عنوان نمونه بارز یک شوتر است که بیشتر از آن که شوتر باشد، یک داستان عالی است و چیزی که سعی در ارائه آن دارد، داستان است. عنوان Spec Ops: The Line در رتبه ۱۵ این مقاله جای میگیرد.
۱۴- Red Dead Series
غرب وحشی، موضوعی که در صعنت بازیسازی به آن کمتر پرداخته شده و زیاد موردتوجه نیست. عناوینی که در راستای این موضوعاند، تعدادی انگشت شمار و کم هستند. گرچه بیشتر آنها بسیار عناوین زیبایی هستند و به خوبی ساخته شدهاند. قطعاً لقب برترین عنوان وسترن در بازیهای ویدئویی، متعلق به سری Red Dead است. سری که توسط سازنده ماهر و چیرهدست صنعت، یعنی راکاستار (Rockstar) ساخته شده است. این سری به غیر از آنکه برترین اقتباس از غرب وحشی است، داستانی بسیار زیبا و حائر اهمیت دارد. داستان این سری حالتی عاطفی دارد که با خشونت، جنگها و حوادثی که در غرب وحشی معمول است ترکیب شده و بسیار زیبا و متفاوت گشته است. قطعاً برترین نسخه این سری، نسخه آخر آن یعنی Redemption است. داستان در این نسخه به اوج عاطفی بودن و گیرایی خود میرسد و بازیباز را تا انتها با خود همراه میکند. داستان درباره جان مارستون (John Marston) است. فردی که در گذشته عضو یک باند جنایتکار بوده و کارهایی کثیف انجام داده است. اما الان او بازنشست شده و به دنبال تامین زندگی امن برای خانوادهاش است. دوست قدیمی او، درخواست میکند که با یکدیگر همکاری کرده و بقیه اعضای باند را به قتل برسانند. او با وعدههایی مانند پول جان را راضی به انجام کار میکند. در این راه شما با مشکلات فراوانی روبرو میشوید و باید از هر کدام به نحوی عبور کنید. داستان البته به همین سادگی نیست و پیچشهای فراوان و پایانی که به زندگی جان مارستون داده میشود، آن را تا حدودی پیچیده، و صد البته زیباتر از توضیح کوتاه آن میکند. پیچشهای مناسب داستانی و سورپرایزهایی کاملاً غیرمنتظره، داستان بازی را دچار تحولات فراوانی میکنند که آن بر روی زیباییاش نیز تاثیر گذاشته و آن را بهتر و کاملتر میکند؛ یعنی با مرور و پیشرفت شما در بازی، داستان مانند تکههای پازل گردهم میآیند. شخصیت پردازی به خوبی صورت گرفته و شخصیت پردازی جان، یکی از بهترینها است. برخی دیالوگهای وی بسیار زیبا و تاثیر گذاراند و کاملاً نشانگر شخصیت عمیقش هستند. جان فردی است که از غارت و قتل خسته شده و از روی مجبوری و تا حدودی رستگاری به آن روی آورده است. این به لطف شخصیتپردازی عالی، در بازی پیداست و کاملاً به چشم میآید. از طرفی دیگر نسخه اول کاملاً با Redemption فرق دارد. شخصیت اصلی آن رد هارلو (Red Harlow) است. داستان درباره پدر شخصیت اصلی نیت هارلو (Nate Harlow) است که با همکارش گنجی بزرگ را در کوهستان Bear پیدا میکنند. آن دو به خاطر پیدا کردن گنج، دستور ساخت دو اسلحه Revolver را میدهند و هر کدام یکی را برمیدارند. چندی بعد همکار نیت، گریف (Griff) توسط ارتش مکزیک دستگیر شده و دستور اعدامش صادر میشود. او به رئیس ارتش، ژنرال دیگو (General Diego) پیشنهاد میدهد در ازای بخشیدن و آزاد کردن وی نیمی از گنج موجود در کوهستان Bear را به او بدهد. دیگو رد میکند ولی بعدها فرد مورد اعتماد و دست راستش کلنل دارن (Colonel Daren) را برای کشتن نیت و تصاحب کامل گنج میفرستد. او نیت و همسرش را میکشد و دستش را توسط پسر نیت از دست میدهد. او همان شخصیت اصلی بازی یعنی رد هارلو است. او سالها بعد به یک جایزه بگیر تبدیل میشود و به سراغ کشتن باندها و خلافکاران معروف میرود. داستان این نسخه نیز به همین سادگی نیست و در انتها به انتقام ختم میشود. انتقام رد از گریفین به دلیل فروختن پدر و مادرش به ژنرال دیگو. این نسخه نیز یک وسترن عالی با چاشنی انتقام است که بسیار ماهرانه طراحی گشته و شروعی عالی برای سری افسانهای قلمداد میشود. شخصیتپردازی این نسخه نیز خوب است و بازیباز به خوبی با شخصیت اصلی ارتباط برقرار میکند. پیچیدگی داستان زیاد نیست و تنها به همین انتقام ختم میشود ولی آن نیز به خوبی شکل گرفته و برای بازیباز لذت بخش خواهد بود. داستان این سری با توجه به وسترن بودن آنان، بسیار عالی است و هر کدام بخشی از روایاتی که میتوان در یک وسترن شکل داد را برگزیده و آن را دنبال کردهاند. سری Red Ded، در رتبه ۱۵ لیست جای میگیرد.
۱۳- Fahrenheit: Indigo Prophecy
Fahrenheit، اولین عنوانی است که توسط استاد دیوید کیج ساخته شده است. عنوانی که با تغییر مرزهای داستان سرایی، ثابت کرد که داستان، قطعاً برترین بخش یک بازی است. این عنوان بیشتر به یک فیلم سینمایی شبیه است و روایتی مانند آنان دارد؛ ایدهای کاملاً جدید در صنعت بازیسازی که طرفداران بسیاری نیز پیدا کرد. تمرکز بر روی داستان، حتی بیشتر از گیمپلی، Fahrenheit را تبدیل به عنوانی منحصر به فرد و تازه در داستان سرایی و صعنت بازیسازی کرده است. این عنوان در باره لوکاس کین (Lucas Kane) است. فردی که به نظر میرسد دچار جنونها و مشکلات روانی باشد. ما او را در دستشویی یک رستوران میبینیم که با چاقو شروع به زخمی کردن دستهایش میکند. سپس پیرمردی وارد دستشویی شده و دست هایش را میشورد. لوکاس نیز از جا برخواسته و با چاقو به سراغ او میرود! او مرد را میکشد و سپس به خود میآید. قابل ذکر است در تمام این زمان در ذهنش تصویر یک جادوگر بود مانند اینکه جادوگر او را کنترل میکند. او به خود آمده و وحشت میکند. سپس سعی میکند خونها را پاک کرده و دستهایش را با دستمالی ببندد. او از دستشویی خارج میشود و سعی میکند طبیعی رفتار کند ولی نمیتواند و استرس زیادی دارد. پلیسی که آنجاست نیز به ترس لوکاس اضافه میکند. او هرجور شده از رستوران خارج میشود. در همان هنگام پلیس وارد دستشویی شده و متوجه جسد میشود و تحقیقات برای یافتن قاتل آغاز میگردد. شما به غیر از آنکه کنترل لوکاس را در دست دارید، کنترل سلامت روانی وی را نیز در دست دارید. اگر اتفاقی بیوفتد و شما شکست بخورید، دوباره تکرار نمیشود و لوکاس اگر از آن غمگین شود، ممکن است دست به خودکشی بزند! داستان بازی بسیار پیچیده و جذاب است و به صورت یک فیلم سینمایی روایت میشود. گرچه جاهایی که بازیباز کنترل را به دست میگیرد بسیار مهم است و اگر عملی ندانسته انجام دهید بر روی بازی تاثیر خواهد داشت. انتخابات شما نیز در بازی تاثیری بسیار اساسی دارد و شخصیت لوکاس را شکل میدهد. در واقع شخصیتپردازی و اعمال لوکاس را بازیباز شکل میدهد. شخصیتپردازی دیگر شخصیتها کاملاً مناسب است و مشکلی در آن یافت نمیشود. البته بیشتر شخصیتهای تحت کنترل شما که شامل لوکاس و ۲ نفر از کارآگاهان پلیس میشود را شما شکل میدهید. انتخابها، سخنان و موفق شدن در کاری، همه در دستان شماست. در اصل داستان توسط بازیباز شکل میگیرد و شما حتی ممکن است برای موفق نشدن در کاری بازی را از اول آغاز کنید! زیرا اگر سلامت روانی شخصیتها پایین بیاید، کوچکترین اتفاقی باعث خودکشیشان میشود. این عنوان ثابت کرد که با تکیه بر روی داستان، میتوان یک بازی را متفاوت ساخت و داستان، یکی از مهمترین بخشهای یک بازی است. روایت جدیدی نیز که در پیش گرفته بود، آن را به تجربهای تازه برای بازیبازان تبدیل کرد. عنوان Fahrenheit در رتبه ۱۳ لیست جای میگیرد.
۱۲- GTA Series
سری GTA، از پرطرفدارترین عناوین جهانباز است. عنوانی که آزادی کامل را به بازیباز میدهد و در بازی تقریباً هرکاری میشود انجام داد! این سری در کنار گیمپلی کاملاً آزاد، داستان مناسبی نیز دارد و در بیشتر نسخهها، داستان بازیباز را راضی میکند. داستان در یکی از جذابترین نسخههای این سری، یعنی نسخه IV، به اوج خود رسید. این نسخه داستانی کاملاً متفاوت و مناسب در سری را داشت که بازیبازان را بیش از پیش راضی کرد. داستان درباره نیکو بلیک (Niko Bellic)، یک فرد روسی تبار است. پسرعموی وی، رومان (Roman)، در لیبرتی سیتی (Liberty City) زندگی میکند و از زندگی شاد و مرفه خود به نیکو پیامهایی میفرستد و او را راضی به آمدن به لیبرتی سیتی میکند. اما زمانی که نیکو وارد لیبرتی سیتی میشود در مییابد که حرفهای رومان دروغ بوده و هیچکدام حقیقت ندارند. در واقع او فرد بسیار فقیری است و اصلاً چیزی ندارد. رومان از نیکو میخواهد که با هم پولدار شده و ثروت هنگفتی به دست بیاورند نیکو نیز چارهای جز قبول این پیشنهاد ندارد. داستان بعد از کمی پیشروی جدی شده و رنگ و رویی تازه به خود میگیرد. مهمترین چیزی که از ابتدای بازی برای شما سوال است، هدف اصلی نیکو از آمدن به لیبرتی سیتی است. درست است که یکی از هدفهای وی پول و زندگی راحت بوده است، ولی هدف اصلیش را نمیگوید حتی با آنکه رومان اصرار زیادی میکند. این در طول بازی مشخص میشود. داستان این نسخه بر خلاف بیشتر نسخههای سری، دارای پیشزمینهای تا حدودی احساسی، انتقامی است و با چاشنی همیشگی، یعنی یک زندگی مافیایی ترکیب شده است. گروههای مافیایی مختلف، جنگها و …، همگی در بازی وجود دارند و تمایلات نیکو برای همکاری و دشمنی با کدام یک بسیار جذابتر از پیش طراحی شده است. با پیشرفت در داستان نکات زیادی برای بازیباز آشکار میشود و انتخابهای متفاوتی میکنید که بر داستان، منافع خود و زنده ماندن برخی شخصیتها تاثیر میگذارد. بازی پایانهای مختلفی ندارد ولی زنده ماندن بیشتر شخصیتها در پایان را شما انتخاب میکنید. حتی ممکن است دو فرد به شما دستور کشتن یکدیگر را بدهند و این بازیباز است که تصمیم میگیرد کدام را کشته و با کدام متحد شود. داستان بسیار عالی است و شخصیتپردازیها نیز به خوبی شکل گرفته است. شخصیتپردازی نیکو از هر نظر کامل است و فردی را نشان میدهد که از جنگ، انجام کارهای خلاف و کشتار خسته شده و به دنبال زندگی شاد و آرام است. در طول بازی، بازیباز به خوبی با نیکو ارتباط برقرار کرده و تا حدودی احساسات وی را درک میکند. تصمیمات شما نیز تا حدودی بر روی شخصیت نیکو تاثیر دارد. داستان این عنوان داستانی کامل و زیبا است که سعی در به تصویر کشیدن زندگی مردی را دارد که از اعمال خود و دیگر انسانهای پول پرست و کسانی که برای منافع شخصی خود زندگی دیگران را فدا میکنند، خسته شده است و نمیخواهد دیگر شاهدش باشد. از طرفی دیگر عناوین سری نیز داستان زیبایی را به تصویر میکشند و هر کدام در مورد فردی سخن به زبان میآورند که به دنبال هدفی است. هدفی که برایش تلاش کرده و دست به هرکاری میزند و در آن راه با همکاران، دوستان، خائنین و دشمنانی روبرو میشود که بایستی سعی در نابودی آنان کنند. بیشتر سری از یک داستان مافیایی و فردی که عضو یک خانواده مافیایی شده و به ترتیب قدرتمند و معروف میشود پیروی میکند. سری GTA، با داستانی جذاب و مافیایی که در خور آن است، در شماره ۱۲ لیست جای میگیرد.
۱۱- Shadow Of The Colossus
عنوان Shadow Of The Colossus، یکی از برترین انحصاریهای سونی است. انحصاری که در نسل ششم، با گرافیکی بسیار عالی، گیمپلی مناسب و داستانی ناب و متفاوتتر از آنچه در صنعت بازیسازی ارائه شده بود، عرضه شد. داستانی عاشقانه، آن هم یک عاشقانه ناب که کمتر کسی میتواند از آن ایرادی بگیرد. داستان فردی که برای نجات عشقش، به هرکاری دست میزند! داستان با ورود شخصیت اصلی، واندر (Wander) و اسبش به منطقهای عجیب شروع میشود. همراه واندر جسد خدمتکاری به نام مونو (Mono) است. او شمشیری قدیمی و افسانهای را همراه خود دارد، شمشیری که توانایی نابود کردن کلوسی (Colossi) منطقه را داراست و قدرتی فراوان دارد. او به یک مقبره رسیده و چند مرد که شبیه سایه هستند به سوی او میآیند. او با ضربهای از شمشیر آنان را محو میکند و ناگهان صدایی مخوف که متعلق به دورمین (Dormin) است از بالای سر آنان، شنیده میشود. او از دورمین میخواهد که روح مونو را به بدنش بازگرداند. این در صورتی ممکن است که ۱۶ نگهبان منطقه که تحت نام کلوسی شناخته میشوند، با شمشیر نابود شوند. دورمین به واندر اخطار میدهد که در ازای زنده کردن مونو، ممکن است نیاز باشد که بهای سنگینی بپردازد. بازیباز در این مسیر واندر را همراهی کرده و او را در کشتن کلوسیها یاری میکند. داستان بازی از ابتدا شروع بسیار جذابی دارد و به مرور بسیار جذابتر میشود. واندر با رسیدن به هر کلوسی، سعی میکند او را کشته و به دنبال هدف پایانیاش باشد. پایان داستان، بسیار جذاب و عالیست و جوری به تصویر کشیده شده است که بازیباز را لبریز از احساسات کند و حتی او را به گریه بیندازد! شخصیتپردازی بازی بینظیر است و حتی کلوسیها که دشمناند، شخصیتپردازی کامل و عالی دارند! شخصیتپردازی هر کدام نیز متفاوت است و آنها اصلاً به یکدیگر شبیه نیستند. حتی ممکن است از برخی از آنها به قدری خوشتان بیاید که از کشتن وی پشیمان شوید! داستان صحنههای احساسی زیادی نیز دارد که آن را به سوی هرچند عاشقانه و احساسیتر بودن پیش میبرد. پیچشها، سورپرایزها و دیگر بخشهای داستان، بسیار عالی عمل کردهاند و در هنگام رویارویی با هر کلوسی، چیزهایی را از وی یاد گرفته و متوجه میشوید. شخصیتپردازی واندر نیز بسیار عالی است و مشکلی در آن یافت نمیشود. داستان پیچیدگی و زیبایی خاص و متفاوت خود را در دقیقههای آخر نشان میدهد؛ زمانی که واندر بر کلوسیها پیروز شده و در خیالش از زنده شدن مونو و زندگی شادشان، راحت است. ولی پاسخی که به پایان زحمات وی داده میشود، اصلاً پاسخ لایقی نیست. تفاوت Shadow Of The Colossus با بیشتر عناوین را میتوان در شخصیتپردازی بینقص آن که حتی برای کلوسیها نیز شخصیتپردازی مجزایی در نظر گرفته شده، و نیز پایان متفاوت آن دانست. پایانی که در کمتر عنوانی دیده میشود؛ پایانی که میتواند بازیباز را به گریه بیندازد! عنوان Shadow Of The Colossus را میتوان یکی از برترین انحصاریهای شرکت سونی و یکی از برترین عناوین ساخته شده برای کنسول پلیاستیشن ۲ دانست. این عنوان در رتبه ۱۱ این مقاله جای میگیرد.
۱۰- God Of War Series
سری God Of War، از محبوبترین و معروفترین عناوین انحصاری سونی است. سری که با ارائه داستانی جذاب و زیبا و شخصیت اصلی بیمانند و قدرتمند، به موفقیتهای زیادی چه در زمینه داستانی و چه در دیگر زمینهها رسید. برترین داستان و اوج سری را میتوان نسخه سوم نامید. پایانی جذاب و حماسی بر داستان قهرمان قدرتمند، کریتوس (Kratos). در نسخه سوم، کریتوس پس از رها شدن توسط تایتانها (Titans)، و خشم بسیار زیادش از زئوس (Zeus)، توسط روح آتنا (Athena) راهنمایی میشود. آتنا به او میگوید که برای شکست دادن زئوس، دنبال چیزی به نام آتش المپیوس (Flame Of Olympus) باشد. او با تمام تایتانها و خدایان درگیر شده و به دنبال آتش المپیوس میگردد. داستان این نسخه بسیار جذاب و عالی است و اوج داستان و قدرت کریتوس را به نمایش میگذارد. کریتوسی که از خیانتها و دروغهای خدایان و نیز تبدیل شدن به مهرهای برای قدرت آنان خسته شده و قصد دارد انتقام خود را از تمام آنان، به خصوص پدرش زئوس بگیرد. داستان نسخههای قبل را بیشتر میتوان یک مقدمه برای این نسخه نامید. البته داستان آنها نیز درست مانند نسخه سوم بسیار عالی و جذاب است و بازیباز را به خوبی جذب خود میکند. مقدمهچینیها و سعی در درک زندگی کریتوس توسط بازیباز از بزرگترین نقطه قوتهای داستان این سری هستند. پایان نیز بسیار عالی است و به بهترین شیوه پرونده زندگی، انتقام و زجر کشیدن کریتوس را بسته است. شخصیتپردازی کریتوس به حدی عالی صورت گرفته است که بازیباز کاملاً با او ارتباط برقرار میکند. این را میتوان از مهمترین دلایل معروفیت این شخصیت دانست. شخصیتی که در نتیجه شخصیتپردازی بسیار عالی و داستانی عمیق، به یکی از بهیادماندنیترینها تبدیل شده و هیچگاه از ذهن بازیبازان بیرون نمیرود. دیالوگها و سخنان ماندگار وی نیز در اثر این شخصیتپردازی عالی است. تمام نسخهها سعی در ارائه داستانی ناب میکنند که بازیباز را تا تمام شدن جذب کرده و در یاد او باقی میماند. پیچشهای داستانی نیز عالی هستند و به مرور داستان پیچیدهتر و جذابتر میشود و بازیباز درک بیشتری از شخصیتها و اعمالشان خواهد کرد. سورپرایزهای داستانی نیز بسیار عالیاند و بازیباز را متعجب میکنند. در کل داستان این سری، از برترین داستانها میان عناوین انحصاری سونی است و شخصیت اصلی آن نیز یکی از برترین و جذابترین شخصیتهای اصلی در بازیهای ویدئویی است. در اصل جذابیت داستان، و حفظ گیرایی آن را در بیشتر مواقع شخصیت اصلی و اعمال وی انجام دهد و این، به بازی جذابیت فراوانی بخشیده است. سری God Of War، با شخصیت اصلی جذاب و به یادماندنی، داستانی بسیار زیبا و عالی و نیز شخصیتپردازی بیمانند، در رتبه ۱۰ این مقاله جای میگیرد.
این مقاله ادامه خواهد یافت…
پر بحثترینها
- اینترگلکتیک، کانکورد، ناتی داگ؛ در اتاق فکر سونی چه میگذرد؟
- گزارش: طراحی سختافزار پلی استیشن ۶ برخلاف نسل بعدی ایکس باکس، به پایان رسید
- رسمی: سونی بازی سرویس محور God of War از بلوپوینت و پروژه جدید Bend Studios را لغو کرد
- یوشیدا: Horizon Forbidden West در حد انتظارم نفروخت
- یوشیدا: اگر خواهان بازی های انحصاری جدید PS5 هستید، بهتر است از ریمسترها حمایت کنید
- ۲۰ بازی خاطرهانگیز دیگر برای گیمرهای ایرانی
- گیمپلی جدید بازی Black State گرافیک خیرهکننده آن را به تصویر میکشد
- حساب توییتر پلی استیشن باعث ترند شدن دوباره Bloodborne Remake شده است
- مقایسه آمار فروش پلی استیشن ۵ و ایکس باکس سری ایکس/اس تا سال ۲۰۲۴
- بازیهای ماه ژانویه سرویس پلی استیشن پلاس اکسترا و پریمیوم مشخص شدند
نظرات
واقعا بده که به کاربرای ایکس باکس اهمیتی نمیدید واقعا جای تاسف داره که سری های محشر هیلو نام نبردید
چنین چیزی نیست.
ما نویسنده هستیم! فن فلان شرکت و فلان کنسول نیستیم که بیایم عقاید خودمون رو تحمیل کنیم. سری هیلو داستان متفاوتی نداره! یعنی داستانش جنبه روانشناختی نداره! به لیست نگاهی بکنید. فارنهایت رو مثال میزنم. داستانی که آدم توش غرق میشه! یعنی وقتی تموم میشه باورش سخته! چون توی داستان فرو میری. هیلو در این حد نیست.
نمیگم داستان بدی داره. خیلی عنوان خوبیه و جذاب. داستانشم عالیه.
شما معلومه چیزی از هیلو نمیدونید…چون اگر میدونستین …پایان بازیه هیلو ریچ اشک همه رو در می آورد…اسپارتان ها جونشون رو برای صلح دادن نه برای بهشت…بازی بایه کلاه خود شروه میشه و بایه کلاه خور شکسته به پایان میرسه…قهرمان داستا با جمله معروفش:آی هو ا گان….به استقبال مرگ میره…خواهشمندم حتما بازی کن
اشکم در اومد :weep:
یعنی واقعا داستان دیس انرد از هیلو بهتره 😐
شکی درش نیست
سامرند قهرمانی….
اینو ببینین…طرف میگه داستان هیلو روانشناختی نیست….
اگه روانشناختی نیست پس چطور مستر چیف عاشق یه هوش مصنوعی میشه…و کرتانا احساس انسانگونه داره
خیلی جالبه.
میشه درک شما از روانشناختی رو بدونم؟ چون چیزی که می فرماید با چیزی که بنده از روانشناختی میدونم مطابقت نداره.
اینی که شما فرمودید، مربوط به داستان های احساسی و رمانتیک میشه. چنین موردی رو داشتیم وقتی که با روانشناختی قاطی شده. این، در عنوان فارنهایت هست و البته هوی رین.
مشکل اینه بعضی ها چشم دیدن بزرگترین انحصار تاریخ رو ندارن
بله حرفتون درست هست. بنده به قدری فن سونیم که اصلاً از مایکرو بدم میاد.
دوست عزیز این حرف ها رو به بنده نمی تونید بزنید. بنده تنها پلتفرمی که دارم پی سی هست! عناوین ذکر شده هم بازی کردم که نوشتم! از عشق خودم ننوشتم. و مطمئن باشید هیچ نویسنده ای این قدر احمق نیست که بیاد توی مقاله ش فن بازی راه بندازه. بنده برام فرقی نداره بازی کدوم شرکت بهتر هست. بنده تنها چیزی که برام مهمه اینه که یه عنوان، داستانی رو ارائه بده که توش غرق بشم. نه نمره ش برام مهمه نه سازنده ش و نه حتی پلتفرمی که واسش میاد.
تا حالا دستت به هیلو نرسیده…چون اگه میفهمیدی الان همچین حرفی نمیزدی…مستر چیف نماد یه ناجیه واقعیه…اسپارتان ها فداکارای واقعی هستن…گاهی برای بعضی گیمر ها حتی از جنگاوران واقعی کشور هم جذاب ترن…چون هدفشون بهشت و حوری نبود…شما درکی از هیلو نداری
هر وقت متوجه شدی…چجوری میشه داستان ابتدا رو به انتها و انتهارو به ابتدا وصل کرد اونوقت شاید بتونی هیلو رو درک کنی….
داداش شما مثل اینکه حالت خوب نیست حتما پیش به دکتری چیزی برو برات دارو تجویز کنن 😐
به جای تشکر به خاطر زحمت های نویسنده اومدی بی ادبی میکنی که چی بشه؟ حالا هیلو نیست یعنی حقت رو خوردن؟ خجالت هم چیز خوبیه در برخی مواقع
چربطی داره؟اینجوری حرف اشتباهی که زدی رو میپیچونی؟ اصلا هیلو بر چه اساس بزرگترین انحصاری تاریخه؟ ننه از لحاظ فروش نه از لحاظ متا نه از لحاظ افتخارات! این ک بازی مورد علاقه شماست دلیل نمیشه که نظرتو تحمیل کنی
منتظر متال گیر تو رتبه اول هستم :inlove:
عالی بود من بیشتر از همه از عناوین شاهزاده ایرانی خوشم اومد مخصوصا قسمت چهارش
اگه پرنس اف پرشیا ۶ ساخته بشه احتمالا ادامه داستان قسمت چهارشه چون من اخرش نفهمیدم چی شد درسته گرافیکش پایین بود ولی داستان عالی داشت
خیلی نسخه جذابی بود.
امیدوارم ادامه ش ساخته بشه.
ممنون که مطالعه کردید.
نطری راجبعه مقاله ندارم چون بعضی بازی هایی که بنظرم باید باشن نیستن ولی به خاطر زحماتی که کشیدی تشکر میکنم
هیلو داستان متفاوتی نداره؟؟؟؟
محبوبیتی که هیلو و مستر چیف داره شخصیت سومه توی دنیای گیم این و الکی نیست که اینقد فروش عالی داشته سری هاش
بنظر من داستان ها به ترتیب از راست به چپ بهترین به ضعیف تر اینان:halo.unchated.mgs.gow.s.h.tlou و هینطور بدترین داستان هایی که تو بازی های خودم تجربه کردم به ترتیب از راست به چپ داغون ترین به قابل تحمل تر اینان: c.o.d b.o3.injustic.A.C unity.farcry primal :wilt: .doom
نشد دیگه شما میگی امید وارم نسخه بعدیش بیاد شما برو سری های هیلو بازی کن تا سه روز گریه میکنی توی هیلوسه اون قسمتی که مستر چیف به کورتانا میگه هروقت بهم نیاز داشتی بیدارم کن میدونی چند میلیون ادم اشکشون درومده
انتخابها توسط گیمفا صورت گرفته است. سعی شده از هر شرکت یک بازی در لیست حضور داشته باشد. معیار انتخاب، داستان بازی است و بخشهایی همانند روایت داستان و …، مورد نظر نیستند. لیست به ترتیب عناوین است و سعی شده بازیهایی مطرح در زمینه داستانی انتخاب شوند
خب جناب قهرمانیاین حرف شما به من بود.
۱۳۹۵/۰۵/۲۳ در ۱۴:۳۱
ببینید در جواب یکی دیگه از عزیزان هم گفتم! دارک سولز داستانش مثل عناوین توی لیست نیست. یعنی یه فرد ممکنه بازی رو تموم هم بکنه ولی چیزی از داستان سر در نیاره! چون داستان اون باید در محیط کند و کاو کرد و نوشته ها و علائم رو خوند و به سخنان شخصیت های غیر قابل بازی توجه کرد.
_
+حالا به من بگید صرفا داستان در نظر گرفته شده یا کنجکاوی تو محیط و سخنان کاراکترا؟یا مثلا مهم اینه گیمر بازیو تموم کنه و باید حتما چیزی بفهمه؟همینجوریش ایرانیا انگیلیشون چقدر خوب هست که بخوان دارک سولزم بفهمن :rotfl: در کل لیست ارزش بالایی نداره.زحمات شما هم قابل ستایشه ولی متاسفانه خو ایراداتی داره که نمیخواد درست شه
عجب! دوست عزیز پس یه بازی رو بزارم که شما خودتونم قبول دارید گیمرای ایرانی چیز زیادی ازش نفهمیدن؟ شما دقت کردین مخاطبای بنده کیان؟ خارجیا که نیستن کاربرای ایرانی هستن!
من یه سوال از شما دارم اثا هیلو بازی کردی
که بتمنو تو لیست گذاشتی
بعد سری های هیلو ن
معلومه اصلا بازی نکردی
حتما امتحان کن
علی ناموسا این حرفت اصلا به من برخورد.بتمن عالیه.داستانش بینهایت بینهایت زیباست.اقا اینو ببخشید سفارشی من
داداشم این دلیل باز هم قابل توجیه نیست.الان هر کسی میتونه با یه سرچ ساده کل خاندان داستان بازی هارو اونم به صورت ترجمه گیر بیاره.جناب این که گذشت لطفا تو مقاله های بعدی کمتر بیدقتی کنید تا باعث این بحث ها هم نشه. :-*
اقای قهرمانی زحمتی نیست داغونترین داستان ها به قابل تحمل تر بزارین…من به شخصه doom رو لایق رتبه اول بدترین داستان میدونم 😀 بعدشم farcry primal
نه داداش من صد در صد بدترین داستان زندگیم homefront هست بعدشم پریمال بعدش دووم 😀
تتریس 😎
البته از داستان اسطوره ای انگری بردز هم نمیشه گذشت
واقعا من توی این لیست جای ماینکرفتو با اون داستان و روند پیچیدش خالی میبینم
ممنون اقای قهرمانی ولی بهتر تبود حداقل قسمت اول و دوم اساسین کرید رو توی لیست قرار بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن میشه بگین قسمت بعدی مقاله کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟
البته حالا خدا رو چه دیدی شاید تو قسمت دوم بود همونطوری که متال گیر نیست
والا نسخه اول خیلی عالی نبود. دوم بهتر بود ولی زیاد نسبت به لیست داستان جذابی نداره.
فردا قسمت دوم منتشر میشه.
متال گیر در قسمت دوم موجوده.
البته خوب نظرها متفاوته ولی به نظر من داستان اون نسخه ها عالی بود ولی خوب نظر خود منه برا هرکس فرق میکنه……….
مثل همیشه عالی و خوب
اگه میفهمیدی رابطه بین مستر چیف و کورتانا چی بوده نمیومدی این لیست بازیو میزاشتی
هنوز باسم خنده داره که به هیلو میگی کلیشه ای و تکراری
بنده نگفتم کلیشه ای یا تکراری. چنین حرفی رو در هیچ کدوم از نظراتم نزدم! بیخودی از بنده حرف در نیارین.
بنده میگم این بازی روانشناختی نیست! داستانش اون جنبه روانشناختی رو نداره!
سامرند جان وقت با ارزشتون رو برای چنین افرادی تلف نکنید هر چی شما بگین باز همون حرف رو میزنن.یا جوابشون رو ندید یا به خاطر اسپم نظراتشون رو پاک کنید تا پست خراب نشه
والا درست می فرماید.
بنده دیگه نظری رو جواب نمیدم. وقتی میگم روانشناختی پا شدن میگن مرگ مستر چیف! عاشق کورتانا شدن! اشک ریختیم! عجب!
درسته داداش ادم کم میاره دیگه میزنه جاده خاکی.خودش حرف خودشو نقض میکنه و کلی بهونه های چرت و پرت حالا هم پاک کنین نظراتو همه میدونن وقتی ابر شاهکارایی مثل هیلو و دارک سولز و ریزدینت نیست این لیست زره ای ارزش نداره.لیست وقتی با ارزش میشه که بازی های سونی بیاد اونموقع میشه بهترین لیست :-*
تو خوبی 😐 ….داستان هیلو عالی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصن هیلو و بتمن یه سبکنکه داستان ها شونو مقایسه می کنی؟؟؟؟؟؟
سبک چه ربطی به مقایسه داستان داره؟
شابد هم من بد متوجه شدم و منظورت سبک داستانه
داداش هم از لحاظ سبک داستان و از لحاظ سبک کلی فرق دارن
سبکاشون فرق میکنه قابل مقایسه نیستن مقایسه سبک این دوتا مث این میمونه که شما بگی کالاف بهتر از pes هست ……ملاکت چیه اصن هم سبکن که قابل مقایسه باشن؟؟؟؟؟؟باید یه شباهتی بین دو تاشون باشه که مقایسه بشن دیگه؟؟؟؟
داداش حالا خودت رو الکی ناراحت نکن قرار نیست که همه نظرشون مثل شما باشه (شوتر اول شخص مورد عااقه خودم هم هیلو هست)
من توی عمرم فقط یک رمان رو تونستم با لذت تمام بازی کنم اونم Alan wake بود. خیلی از بازیا داستانشون عالیه ولی خوب من واقعا این بازی رو بارها شد اجازه دادم گیم آور بشم تا برگردم رو داستان رو بهتر بفهمم انگار داشتم کتاب میخوندم دهنش سریس سم لیک !!
باریکلا به نویسنده سونی فن این مقاله که از نظرش فرانچایز هیلو جزو ۲۰ تا هم نیست =)))))
برادر من سر جدت ول کن جمع کن این بحثارو معاومه رفتی مدرسه یه کلمه ی روانشناهتی یاد گرفتی هی استفاده میکنی خودت بگو یعنی چی . بغد میگی دیس هانر شخصیت پردازی داره طرف از اول تا اخر بازی یه دیالوگ نداره شما داری این بازیا رو با یه استوره مقایسه میکنی کسی که همه ی گیمرا میشناسنش و باهاش خاطره دارن من نمیفهمم اصلا منبعت کجاست؟یه جا که کلا میگی IGN نا معتره :dazed: :no: مقاله ی غیر استاندارد و بی خودی بود :no:
معومه=معلومه روانشاهتی=روانشناختی گفتم خودم زود تر بگم الکی ایراد نگیرید از بس مقاله چرتی بود نه حوصله ی کافی برای برسی نظرم داشتم نه وقت واسه حروم کردن
طرز نوشتن کلماتت و غلط های املایی ات میگه خودت چن سالته نیازی به نقد کردن دیگران نیست 😉 استوره!!!!!!!
خداروشکر شماها کاره ای توی این جامعه نمیشین :rotfl:
ای جاهل، کی هیلو برترین انحصاریتاریخ شده کییی؟؟؟ لست اف اس مرده ، انچارتد مرده؟؟؟ هیلو با فاجعه های دو نسخه اخربرترین انحصاری تاریخهه!!! داستان های سری هیلو خیلی پوچه اونم فقط به خاطر اینکه امریکا هاییکه فضا پسند هستند، بهش علاقه دارن، به خاطر یک هیلو مقاله به درد نمیخوره!! به نویسنده چه که سونی بازی های بهتری داره وظیفشو انجام میده ، تلو ، بازی های دیوید کیج، و بلاد بورن ازنظر داستانی خیلی خیلی خیلی پر بار تر هستند ، نویسنده حتی pc فن هست . یذره شعور داشته ، باشید به زحمات که نویسنده کشیده ، با این حرف های مزخرفتون توهین نکنید
داری هیلو رو با انچارتد مقایسه میکنی؟ دیگه معلوم شد سواد فن های سونی در چه حده معلومه تا کنون حتی یک بار هم هیلو بازی نکردی داستانی که کل گیمر هارو به گریه انداخت پوچه؟دونسخه ی اخر که فوق العاده هست چه از بخش مولتی چه داستان واقعا منطق شماهارو درک نمیکنم
بازی ای که متای ۸۷ و ۸۴ گرفته از گیم اسپات ۶ گرفته از اسپلتون شکست خورده چطور میتونه با انچارتدی مقایسه بشه که تنها گوتی انحصاری تاریخ رو گرفته بی سواد؟ :-|یه نگاه به اواتارم بنداز تو این سال تنها گوتی انحصاری تاریخ به جهانیان معرفی شد!گوتی ای که نه هیلو نه گیرز نه ماریو نه زلدا نه انحصاری دیگه بجز انچارتد گرفت.هیلو عددی نیست
اره داداش منم مثل شما فقط تو خونه میشستم و سر خودمو با چهار تا نمره گرم میکردم همین حرفارو میزدم.انچارتد بازی عالی هست.شما چطور به شعور خودت جرعت میدی همچین حرفاییو میزنی؟من خدا رو شکر میکنم فنای ایکس باکسی مثل شماها بیشعور نیستن که به خاطر محدودیت بیان از بقیه بازی های بد بگن. 😉
من چطور اجازه میدم؟همین طور که شخص خودت تو پست های سونی به خودت اجازه میدی!(برو یه نگاه به نظراتت بنداز و فاز روشن فکری نگیر).بیشعوری خودت و فنهات تو پستهای سونی مشخص شدست!نمرات و مراسم و امار وارقام هم دروغ نمیگن
حرفمنطقیبزن ، انچارت فراتر از هیلو هست ، تنها انحصاریتاریخ ، میدونی میانگین متایفرانچیزهایمختلف رو بگیری انچارتد چندم میشه؟؟؟ دوست عزیز سوم میشه در تاریخخ هیلوچی؟؟؟
در ضمن.گریه؟؟؟ خبمن هدفم از انچارتد بازیکردن گریه کردن نیست! اخه باهوش نمیدونم اگه انقدر خفنه متای ۸۳ گرفته واقعا چرا؟ چرا گیم اسپات به هیلو ۶ داده در حالی که انچارتد ۱۰۰ گرفته چرا دونسخه انچارتد به ترتیب ۲ و ۳ ومین بازی تاریخ های تاریخ از نظر نمره کاملل هستند و جالبه تلو با کسب یک نمره بیشتر اوله یعنی ۳ تا جایگاه اول متعلق به سونی هست.
در ضمن میدونی برترین انحصاری تاریخ چیه؟؟ لست اف اس با ۲۴۹ تا جایزه توچه سال؟ سال ۲۰۱۳ سال ظهور بزرگان .
جناب مبین
انچارتد از لحاظ داستانی هیچ ارزشی در برابر داستان هیلو نداره.این حرفتونو دلیل بر کم اطلاع بودنتون میزارم.لیت اف اس درسته یکی از بهترین بازی های انحصاریه ولی از نظر من و بسیاری از فروم های خارجی با (ارزش) ترین نیست.شاید بهترین باشه.امیدوارم یکم بهتر و با منطق بیشتری کامنت بزارید. :-*
من هم دیگه جواب کامنتای شمارو نمیدم یا علی
مهم ارزش کلی بازی هست که هیلو در برابر لست و انچ پشمم نیست:))انچارتد ۲ یک گوتی کل تاریخ هیلو صفر گوتی:))(البته قوطی زیاد گرفته)لست هم پر افتخار ترین بازی انحصاری تاریخه(فک کنم کل جایزه های هیلو رو جم بزنی نصف تلو هم نمیشه :rotfl: )loool
داداش تو تکلیفت معلومه چیه.جوابتو ندم بهتره خواندگان خودشون عقل دارن میفهمن حرف کی درسته
@همرزم ناتی داگ
داداش اولا با قوطی قوطی کردن شخصیتتو پایین نیار دوما uncharted 2 تو مراسم dice بهترین بازی سال ۲۰۰۹ شد که در سال ۲۰۰۱ هم تو همون مراسم halo بهترین بازی سال شد … پس بی اطلاع حرف نزن 😐
در مراسم bafta هم batman بهترین بازی سال ۲۰۰۹ شد.
دایس مایس و بفتا مفتا مهم نیس مهم مراسم اصلی گوتی یعنی vgx که حالا به tga تغییر نام داده مهمه!انچارتد ۲ کبیر تنها گوتی انحصاری کل تاریخ منظومه ی شمسی هست:))
درسته توی مراسم vgx فقط uncharted 2 گوتی انحصاری (فعلا البته)
رسمی ترش این دوتا مراسمیه که من گفتم .. vgx award از سال ۲۰۰۳ اومده …
ولی می دونم چون فن بویی قبول نمیکنی …
خواهشا نسبت به مقاله و نویسنده با یک سری نظرات توهین نکنید من طی این دو سالی که با اقای قهرمانی در ارتباط بودم ایشون روی هیچ چیزی به جز انیمه تعصب ندارن و پلتفمرشون هم پی سی هست ایشون به تمامی نظرات جواب میدن که خیلیا این کارو نمیکنن و واقعا وقت زیادی برای این مقاله گذاشتن ولی میتونستین عین بیشتره نظر دهنده ها بگین ای کاش ….. بازی بود و یک تشکر ساده و به مقاله توهین نکنید
واقعا ممنون از اقای قهرمانی بابت مقاله و امیدوارم واقعا رتبه یک لایق باشه
ممنونم ماهان عزیز.
مشکلی نیست. بنده با اینها هم می سازم. بالاخره هرچی هست من یه بچه مدرسه ای ۱۲ ساله هستم که نمیدونه روانشناختی چیه و اومده نویسنده شده.
بازم ممنون از نظرت.
شما دوازده ساله نیستین شما بیشتر از ۱۵ سال سن دارین 😀
اولیش باید سری بازی های متال گیر باشه … من نمیدونم باید متال گیر باشه
warcraft توی لیست بعدی هست؟
لیست بعدی حدودا کی منتشر میشه؟
ممنون از سامرند عزیز
لیست خوب بود اما به نظره من جی تی ای لایق لیست اصلا نیست یا شاید باید پایین تر میبود پاییین تر از بتمن ولی در کل بقیه شایسته هستند ممنونم خیلی خوب بود البته این نظره من بود نگاه ها متفاوت هست اما خیلی خوب بود لذت بردم
برادر من سر جدت ول کن جمع کن این بحثارو معلومه رفتی مدرسه یه کلمه ی روانشناختی یاد گرفتی هی استفاده میکنی خودت بگو یعنی چی . بغد میگی دیس هانر شخصیت پردازی داره طرف از اول تا اخر بازی یه دیالوگ نداره شما داری این بازیا رو با یه استوره مقایسه میکنی کسی که همه ی گیمرا میشناسنش و باهاش خاطره دارن من نمیفهمم اصلا منبعت کجاست؟یه جا که کلا میگی IGN نا معتره :dazed: :no: مقاله ی غیر استاندارد و بی خودی بود :no:
اگه دوبار میدم منتظر جوابم :no:
اگه بیخود فقط چون یدونه هیلو نبود بی خود شد؟ واقعا براتون متاسفم که سر یک بازی که نسخه اخرش از نظر بعضی ها شکستی برای این سری بود به دیگران توهیین میکنید
اگر شما خیلی سواد داشتید ادبتون رو نگه می داشتید واقعا برای شما و افراد شبیه به شما متاسفم
برو توی یوتیوب چندتا تاپ تن ببین و بعد متوجه میشی که هیلو جایی نداره
جواب؟ ترجیح میدم جواب ندم.
شما که نمیخواین از یه فرد مدرسه ای ۱۲ ساله که همین یه ماه پیش روانشناختی یاد گرفته نظری بشنوین. چون نظراتش استاندارد نیست.
دیالوگ 😐
به شعور اقایون فن بوی توهین هیلو نیست توی لیست 😐
واقعا ادم باید برای یکسری جماعت تاسف بخوره که در این کم شعورن در حدی که خانواده بهشون تشکر یاد نداده فقط میتونم بگم برای گیمفا ناراحتم که از اون اوضاع به این نوب خونه تبدیل شده
😐 😐 😐
جالبه به اقا برمی خوره و پوکر فیس هم می ذاره 😐 یکی نیس به خودش پوکر فیس بذاره 😐
اقای قهرمانی تشکر بابت مقاله سایت به اینجور مقالات به یاد موندنی احتیاج داره
مس افکت از جی تی ای تو داستان ضعیف تر بوده رو اصلا نمیتونم تصور کنم!مس افکت به خاطر شخصیت پردازی فوق العاده همیشه زبانزد بوده!با اینکه جی تی ای شخصیت پردازی خوبی داره و داستانش هم قابل تحمله ولی جاش توی اون رتبه نیست!
بالاتر از the line و mass effect ؟
ولی سری فال اوت و سری ویچر فوق العادن
اونها باید جزو ده برتر باشن :yes:
دوست عزیز لطفا بعد از فهمیدن داستان کامل بازی ها بیا و نظر بده. من اطمینان دارم حداقل آقای قهرمانی تموم داستان این بازی هارو ریز به ریز فهمیده و بعد رتبه بندی کرده. جی تی ای داستان خیلی زیبا و گیرایی داره که میشه گفت زندگینامه ی شخصیت اصلی داستان رو نشون میده.
واقعا متال گیر بین اول تا سوم نباشه من دیگه نمیام این سایت :smug:
فالوت 😐 داستان 😐 اصولا شما زبان انگلیسی بلد نیستی 😎
اخه عز.یز من ، اخه رف.یق من اخه … من،
چرا چرت میگی دوست عزیز؟
اقای سامرند د.خلی تو انتخاب ها نداشتن.
ایشونو من میشناسم ایشون به هیچ وجه سونی فن نیستن. ایشون اصلا کنسول سونی ندارن.
الکی به کسی ته.مت نزنین.
لیست به جز اون جی تی ای تقریبا درسته به نظرم.
یاد بگیریم به نظر شخصی دیگران احترام بزاریم.
واقعا درست میگی
اقای قهرمانی PC گیمر اصیل هستن
فقط GTA تو ذوق میزنه!
شرط میبندم اولیش the last of us باشه
هرجا سخن از داستان است نام the last of us میدرخشد
Uncharted series یادتون نره
ممنون بابت مقاله
هیلو تو لیست نیست 😐
میگن دیس أنر شخصیت پردازیش خوبه ولی هیلو خوب نیست
اصلا دیگه حرفی برا زدن نمیمونه
مستر چیف رو مقایسه میکنید با شخصیت دیس أنر که کلا لآل بود 😐
توجه: انتخابها توسط گیمفا صورت گرفته است. سعی شده از هر شرکت یک بازی در لیست حضور داشته باشد. معیار انتخاب، داستان بازی است و بخشهایی همانند روایت داستان و …، مورد نظر نیستند. لیست به ترتیب عناوین است و سعی شده بازیهایی مطرح در زمینه داستانی انتخاب شوند.
____________________________________________________
لطفا بحث های بیخودیو بزارین کنار
به نظرم max payne توی ده تای اول باشه
ول کن دیگه نیست که نیست
اگه ادامه بدی مطمن باش خیلیا میان به هیلو توهین میکنن و میگن طرفداراش فلانن و…
بریم اینارو با انچارتد و لست تنها بزاریم ببینیم تا کی میتونن پزشو بدن لیاقت ندارن هیلو بازی کنن :rotfl:
ببین من معمولا از این لفظ استفاده نمیکنم ولی زا.رررررررررررررررت 😛
یه چیزایی میشنوم شاخ درمیارم…..هیلو برترین انحصاری تاریخ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بحث سبکو ول کن فعلا فقط به چسب به انحصاری هیلو ممکنه بهتزین شوتر انحصاری یاشه ولی بهترین مطلق نیست……….چون در بحث انحصاری حداقل لس اف اس و انچارتو یا هوی رین خیلی حداقل نمرات بالاتری نسبت به هیلو دارن با اینکه تک نسخه ان
مگه به نمرست؟تا الان با ارزش ترین انحصاری هیلو هست اینم یه چیز اثبات شده ایه
خدا ان شاالله همرو شفا بده زمانی که کوانتوم بریک میاد همه فنای میاکرو میگفتن نمره مهم نیست ولی زمانی که یه عده میامدن متای killzone و halo رو مقایسه میکردن کلا حذب باد تشریف دارین…..هیلو نمیتونه بهترین انحصاری باشه مگه اینکه کسی فک کنه بهترینه با وجود عناوینی که بالا گفتم …….با ارزش ترین هم نمیدونم حضر.ت عباسی چجوری حساب میکنی باارزش ترینه؟
با ارزش ترین انحصاری: ))))))))))
ثابت شدست :laugh: :rotfl: :yes:
اره هیلو هم با ارزشه هم بهترین :rotfl:
پس چرا گوتی نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره همشونم به صورت بی.لاخ :yes: ثابت شدست 😀
والا این شمایی که همش حرف متا متا میکنید نه ما.خوشگلم بازم میگم یه چیز اثبات شدست.اینکه شما فقط پولت به یه پی اس رسیده دلیل بر این نی بقیه چیزا ارزش ندارن.شاید ارزش بالاتری داشته باشن و شما متوجهش نباشی.یا علی دیگه جوابتو نمیدم 😉
ارزشش ثابت شدس میشه توضیح بدی چجوری بهترین و باارزش ترین انحصاریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو جواب دادن کم میاری میزنی تو جاده خاکی
:rotfl: با ارزش ترین انحصاری: ))))همین که یه گوتی هم نگرفته و به جاش قوطی گرفته نشون چقدر با ارزشه :rotfl:
لایک نامو.سا
دوست عزیز اولا هیچ وقت هیلو رو با کیلزون مقایسه نکن هیلو بازی هستش که مولتیش می ارزه به کل کیلزون چه برسه به خود بازی دوما هیلو بهترین بازی تاریخ نیست حتی انچارتدم نیست یا گرز یا هوی رین … هیلو فقط بهترین بازی تو سبک شوتر اول شخصه نه بیشتر و قطعا این ثابت شدست از یوزر اسکورش سوما من فن مایکروسافتم ولی از بچگی با سونی و ps بزرگ شدم تا الان تقریبا تمام انحصاریاشم بازی کردم رو ps4 هم تمام انحصاریا جز ۳ تاشو رفتم و میدونم کدوم بازی بده یا خوب انچارتد ۴ فوقولعاده بود یعنی حتی از شماره ۲ هم بهتر بود ولی بازی نبود که بخواد بهترین باشه انتیل دان بد نبود ولی بازی انچنانی هم نبود ولی اینا تحت هیچ شرایطی فوقوالعاده نبودن هیچکدوم متال ۴ tlo نبودن از طرفی مایکروسافتم اینطور که شما میگید نیست شاید از نظر گیم به سونی یا بهتر بگم به ناتی داگ نرسه ولی در عوض xbox live یا بازی های ریسینگش از سونی همیشه سر تر بوده و هست قیمتاش همیشه مناسب تر بوده و این از مطالبی که خود گیمفا میزاره مشخصه
در اخر لطف کنید با بحثای مزخرفتون اعصاب دیگران رو خورد نکنید و بجا دری وری برید به گیمتون برسید هرکس فن هر کنسولی که هست قابل احترامه و بی احترامی بهش کار درستی نیست در ضمن بنظر خود بنده بهترین گیم لجند او زلداست که میلیاردی طرفدار داره
نمیخوام بگم killzone بازیه بدیه
ولی کلا یه نگاه بنداز هیلو تو همه ی سری هاش که اومده بازیه فوق العاده ای بوده
ولی killzone….
گفتم من خودم کمی killzone 3 بازی کردم و نمیخوام بگم بازیه بدیه
ولی اگه بیای همین killzone 3 رو با هیلو o.D’s.t (که اختلاف زمانی انتشارشون از بقیه ی نسخه ها کمتر بوده فکر کنم) به نتایج جالبی میرسی
Killzone رو من بازی کردم با هیلو مقایسه کردم از همه لحاظ هیلو برتر بود
اصلا انگار killzone یه زنگ تفریح بود
باز هم میگم killzone در اندازه ی خودش بازیه قابل احترامیه
کسی نگفت کیلزون بهتر از هیلوعه (چه بسا نسخه دوش از خیلی قسمتای هیلو بهتره) ولی چرا وقتی بازی ای مثل کوانتوم متاش پایین میشه متا مهم نیست ولی وقتی حرف از درایوکلاب و کیلزون میشه فنای مایکرو میگن متاشون پایینه؟ خب معلومه چون…
داداش نظرو بخون مقایسه میلزون و هیلو مثال بود برای متا که واسه یه عده بعضی وقتا مهمه بعضی اوقات نه اگه بازی مورد علاقشون متاش کم بشه متا بی اهمیته ولی اگه از رقیبش بیشتر شد متا مهم براشون…در کل اینکه هیلو بهترین انحصاری و با ارزش ترینه مث جو.ک میمونه
من نه از رو تعصب میگم(چون فن PC هستم) نه از رو متا
تجربه ی شخصی من اینو میگه بعدشم کی میگه درایو کلاب بازیه بدیه
من خوشم ازش میاد و بنظرم بازیه خوبیه
متای اخرین نسخه ی اصلی کیلزون ۸۴ متای اخرین نسخه ی هیلو ۸۴:))هیلو یه زمانی فوق العاده بود ولی الان ارزش و متای هردو برابر اند:))اتفاقا منم هیلو ۵ رو بازی کردم اونم زنگ تفریح بود(اگه متای ۸۴ زنگ تفریح باشه)
باو ولشون کن جوک میکن وقتی داستان هیلو با بتمن مقایسه بشه تو دیگه تا تهش برو
فقط برگشتم به سایت تا جواب تورو بدم
ظ.ر نزن لطفا
بزرگترین افتخار کیلزون اینه که با هیلو مقایسه شده اگرم ما حذب باد بودیم انحصاری شاهکارتون (گودزیلا)با متای فوق شاهکارش و متای موفق نو منز اسکای رو میگفتیم 😐 😐 😐 😐
زر رو تو میزنی جوجه فنچ :laugh: گفتم که امار و ارقام و متا میگه هر دو حالا در یک سطح اند الکی اون بازی رو باد نکن که از اسپلتون هم شکست خورد :laugh: گودزیلا و نومنز اسکای هر چقدر هم شاهکار باشن به فایترویدین و گاد اف گیم کیلر(رایز)نمی رسه :rotfl:
اخه بدبخت اگه به نظر تو باشه انچارتدم از واشنگتن پست شکست خورد 😐
واشنگتن پست س.گ کی باشه؟ :rotfl: مهم متا و جوایز اکادمیک هست که هیلو تو اون یه شکست خورده ی مطلق هست.
همرزم ناتی داگ چجوری میگی هیلو از اسپلتون شکست خورد در حالی که از لحاظ متا فروش و جوایز (جایزه هاش از همه شوترای ۲۰۱۵ بیشتشر بود) ازش بهتر عمل کرد (همون معیار های خودت)
تو نسل ۸ بهترین متا ها به ترتیب اورواچ_تایتان فال_دووم_بتلفیلد و بعد هیلو هست:))تو جایزه ها هم بتل و تایتان وضعیت بهتری دارن:))تو رقابت مستقیم هم هیلو از اسپلتون شکست خورد:))تو فروش هم کالاف حرف اول و اخر رو میزنه:))فک نکنم دیگه حرفی باقی مونده باشه:))
نگفتم متاش از اونا بهتره گفتم از اسپلتون بهتره
اگه دقت کنی کفتم بیشترین جایزه تو ۲۰۱۵ بتلفیلد ۴ و تایتانفال هم تا جایی که من میدونم ۲۰۱۵ نبودن
فروش هیلو ۵ بالای ۵ میلیون اسپلتون ۱ یا ۲ میلیون
منظورت از رقابت مستقیم دقیقا چیه؟
رقابت مستقیم یعنی تو اون سبکی که هستی از یه بازی دیگه باختن:))در ضمن کل نسل مهمه که اون بازی که گفتی عددی نیست
البته در مورد فروش اسپلتون اشتباه کردم ۴/۵ میلیون نسخه فروخته
من فقط بحثم این بود که میگی هیلو از اسپلتون شکست خورد کاری به کل نسل ندارم
تو جوایز اکادمی شکست خورد دیگه 😐
استاد همرزم ناتی داگ چرا اینقدر بدون فکر حرف میزنی .
متای پایین ترین نسخه ی اصلی کیلزون ۷۴ هست که مال نسخه اولش هست و توی ps2 یه فاجعه ی تمام عیار هم از لحاظ گیم پلی هم گرافیک و هم داستن بود .
تو هرچقدر هم که بخوای انحصاری های سونی رو بربتر بدونی بازهم نمیتونی بهترین شوتر اول شخص تاریخ مثل هیلو رو با شوتر سطح پایینی مثل کیلزون هم رده بدونی .
اینقدر هم با جوایز سال خوش نباش .اونا هم یه سری منتقد نوبن که پارسال و وجود اینکه اسپلتون کلی مشکل بخش آنلاین مثل کمبود کانتنت داشت بهش جایزه دادن .
منتقدای game awarda اینقدر احمقن که شوتر تمام انلاینی مثل استاروارز بتلفرانت رو تو بخش بهترین شوتر نامزد کردن ولی تو بخش بهترین آنلاین که سبک اصلی بازی بود نامزد نشد!!!!!!!!!!!!!!
تو هیچگاه و هیچ وقت نمیتونی بهترین fps و بهترین tps و بهترین بازی racing دنیا رو جایگاهشو پایین بیاری .(بیخودی تلاش نکن )
کسی از فهش هایی که تو میدی نمیترسه.
از لحاظ متا سری زلدا بهترین انحصاری تاریخه 😐
که چه ؟:-| مگه ما گفتیم نیست؟:-|
وای بابا برید چارتا اطلاعات پیدا کنید لعد اظهار نظر کنید بهترین گرافیک سال ۲۰۱۴ هیلو بود توx360 که همه باورنمیکردن
😐 😐 😐 من که سونی فنم از تو که مایکرو فنی بیشتر از بازیهای مایکرو اطلاع دارم!اولا ۲۰۱۴ سال ۲۰۱۲ ثانیا اون سال زیاد بازیهای گرافیکی منتشر نشدن یه نگاه به کاندیدهای گوتی بندازی متوجه می شی
@ناتی داگ
اگه هیلو از اسپلتون شکست خورده پس بلادبورنم از ori شکست خورد…..خخخخخخخختخخ
نابغه این دو هم سبک اند اخه؟:-|پس با این حساب راکت لیگ (انحصاری زمانی و کنسولی فور)فورزا رو له کرد.خخخخخخ
الان که نیست خخخخخخخخخخخخخخخ……….. جایزه ای هم که ori از بلاد برد هیچ ربطی به سبک یه بازی نداره……و در اون زمینه ori بهترین عملکرد رو داشت خیلی بهتر ار بلاد……….
بعدش اسپلتون سوم شخصه و هیلو اول شخص و فقط از نظر مولتی پلیر جایزه رو بر و این دو تا هیچ ربطی به هم ندارن…………….
بر=برده 😀
توم ریدر هم الان نیس خب.خخخخ اینسایدم نیس.خخخ.بلاد از مجموع تمام انحصاری های مایکرو تو اون سال بیشتز جوایز گوتی بزده.خخخ این یرات کافیه
خیلی عجیبه که بحث از داستان بازیها به مقایسه ori و bloodborne کشیده شد 😀
ببین رفیق بلاد از ori شکست خورد تو کارگردانی و حرف شما کاملا درسته ولی قصدت از زدن این حرف چی بود؟ میخواستی بگی ori از بلاد بازیه بهتریه ؟ نه اینطور نیست چون اگه بهتر بود باید بجای بلاد ori با ویچر و متال و فالوت سر بهترین بازی سال رقابت میکرد !
به قول رفیقمون نیا واسه دفاع از بازی مورد علاقت یه بازی دیگرو تخریب کن منم بلدم واسه دفاع از بلاد بیام انحصاریه خوب پارسال مایکروسافتو بکوبم ولی ترجیح میدم اینکارو نکنم چون هیلو بازیه خوبیه و طرفدارا زیادی داره 😉
نه برادر
در جواب له احسان گفتم که میگه
دلست آف اس بهترین انحصاری تاریخ بشریته 😐
به چیه؟به نظر شخصی شما؟
ببخشید اینجا نظر میدم ولی ایا احتمال کرک شدن inside هست
ایا دان کنم؟
به نظر من سری بتمن باید جزو ۱۰ تای برتر باشه 🙁
یعنی داستان بازی بتمن از gta و dishonord و the line ضعیف تره ؟؟؟؟!!!
😐
حالا غصه شماره ها و رتیه ها رو نمیخورم ولی داستان سری بازی های بتمن فوق العادس با پیچیرگی مناسب و جذابیت بسیار و در برخی مواقع برانگیخته کردن احساسات!
مخصوصا gta ……مطمئن داستان بتمن گیراتر از موارد دیگره
سامرند مقاله خیلی خوبی نوشتی خسته نباشی
کل نظراتو از اول تا اخر خوندم یکی دو نفر از دوستان چون بازی مورد علاقه شون تو لیست نبود هرچی بلد بودن بار نویسنده عزیز کردن بدون اینکه حتی مقاله رو کامل بخونن !!! اقا قرار نیست که چون بازی مورد علاقت تو لیست نیست اینجا رو به گند بکشی لازمم نیست همه جا شعور فهم خودتو به همه نشون بدی ! این فاز روشن فکری معلوم نیست از کجا درومده که هرکی فک میکنه اگه با نظر بقیه مخالفت کنه و فقط حرف خودشو بزنه خیلی شخص فهمیده و روشن فکریه .
ممنونم علیرضا جان.
واقعاً خیلی عجیبه. حتی سن بنده هم فقط با قرار ندادن یه انحصاری مایکرو زیر سوال رفت! خیلی عجیبه ملت به حدی عاشق مایکرو و هیلو شدن که حتی نگفتن این نویسنده حداقل زحمت نوشتن مقاله رو به خودش داده! اومدن سواد و سن بنده رو هم فقط به خاطر قرار ندادن یه بازی زیر سوال بردن! واقعا باید تعجب کرد.
مقالت جزو افتضاح ترین های گیمفا بود
باشه بهش میگم
@jack joice
از اسمت معلومه فن کدوم کنسولی و چون انحصاریت تو لیست نیست لازم نیست بیای بیخیال زحمت نویسنده بشی و کل مقاله رو زیر سوال ببری 😐 سنتم با این نظرت نشون دادی 😉
سلام سپهر 🙂
ارزش جواب ندارن…چه برسه به اینکه بخاطرشون سردرد هم بگیریم… :heh:
متاسفانه این گونه افراد یک مایه ننگ برای بشریت هستن جوابشون رو ندید
شما چیزی که نمیدونی چرت نگو اولا من سنم دوبرابر تو دوما اسم من به خودم مربوطه که چیه اونی که میتد چرت میگه فن چ شرکتی هیتی نمیفهمه دیگه سوما شما نویسنده ای که ***میکنی؟
Jack joice به سن بدن نیس به سن عقله الان بعضی وقت ها کسایی که سنشون بالاس یه گاف هایی میدن که بچه ساله هم نمیده مهم لحن بیانه منم از نظرات بعضی ها خوشم نمیاد ولی اگه هم بخوام با لحن بد حرف بزنم درصدشو میارم پایین ولی این که بپری وسط به نوشته های یکی توهین کنی به سن مربوط نیست چون اتفاقا هر چه سن بره بالا توقعات بیشتر میشه :-/
دوست عزیز جناب جک جویس لطفاً سعی کنید مقالات بنده رو از این به بعد نخونید.
بنده نوشتن بلد نیستم. پس لطفاً وقتتون رو هدر بنده و مقالات کاملاً بی ارزش و بی کیفیت بنده ندید. بیش از این هم جو درست نکنید و به عزیزان توهین نکنید.
میتونید مقالات نویسنده های دیگه رو بخونید. هزاران نویسنده تو سایت هست.
hatman in karo mikonam az yad avari mochakeram
اقا از هر متر و معیاریم حساب کنی داستان الن ویک به قول شما روانشناختی بود
ببینم تو لیست بعدی هست یا نه
کیفیت مهمه مایکرو فن نه فقط روانشناختی بودن!اون بازی به زور ۸۲ گرفت
پس د لاین اینجا چی میگه؟ ?:-)
والا نویسنده میگه فقط روانشناختی
خیلی جالبه بعضی از سونی فنا میگن انچارتد باید سه تای اول باشه
اقای قهرمانی توجیه شما نسبت به الن ویک چیه؟
بازی spec ops the line هم با اینکه خودم خیلی دوستش دارم زیر ۸۰ شد
یه سوال از اقای قهرمانی دارم.
الان gta خیلی روانشناختیه؟؟؟
والا داداش من تنها چیزی که یادمه gta داره صح.نه هست و گرنه داستان ها کلیشه ای به تمام معناست
نسخه IV بله. لطفاً اگر معنای کلمه رو بلد هستید بیاین نظر بدین. الان نگین که دو روزه یاد گرفتی و اینا.
و این اولین ملاک بنده برای انتخاب لیسته. اگر عنوانی این جوری نباشه در لیست نیست. خلاف این رو قبول نمیکنم. حتی اگر بهترین بازی کل دوران باشه، روانشناختی نباشه داستانش در لیست نیست!
لطفا روان شناختی رو برامون تعریف کن ما که هرچی میگیم میگی روان شناختی نیست لطفا تعریفش کن
رفتارتون منو یاد یه آقایی میندازه که منتقد هاشو بی سواد خطاب میکنه 😐
شما که بلدی یاد ما هم بده. خب پس چرا نوشتید سری gta، اگه اینطور بود باید مینوشتید gta iv، که البته اون هم نمیدونم چطور فک کردید روانشناختیه 😐
اون هیچی دیس آنرد رو چی میگی؟؟؟ ؟ 😐 Red dead چی ؟؟؟ اون که خودتون هم نوشتید داستانش عاطفی 😐
رفتارتون رو درست کنید لطفا
ما این همه بازی نام بردیم همشون رو گفت روان شناختی نیستن بهترین داستان دنیا هم باشن تو لیست نمی زارمشون. جون من gta کجاش روان شناختیه. gta یه بازی هستش که دست گیمر رو باز میزاره هر غلطی دلش میخواد تو بازی انجام بده بعد میگه روان شناختیه. داستان پرنس اف پرشیا که سر تو نداشت(ولی بازی خوبی بود) اون چرا به خاطر داستانش تو این لیسته. همین آقا تو یه کامنت جواب یکی رو داد گفت بازی باید داستانش رو از نوشته ها، دیالوگ ها و … به گیمر منتقل کنه خوب به اینکه میگن نحوه روایت داستان بعدش اول مطلب با خط درشت نوشته نحوه روایت داستان برای ما مهم نیست. بیشترشون رو بازی کردم spec ops the line به چه حقی تو این لیسته با اون داستان گنگش من که بازی رو تموم کردم چیزی از داستانش نفهمیدم. فقط گیم پلی خوبی داشت و گرافیکش هم خیلی خوب بود. این بازی هایی که گذاشتی تو این لیست چجوری ۲۰بازی برتر شدن! ۲۰ بازی برتر قطعا خیلی بهتر از اینا خواهند بود. حتی call of duty modern warfare(منظورم سه گانش هست) داستان بهتری از اینا داره ولی اونم حق ۲۰ بازی برتر رو نداره (البته بعضی ها خیلی دوستش دارن) من این بازی رو مثال زدم چون خیلی ها باهاش آشنا هستن از هر سه پلتفرم به نظر من خیلی بد طبقه بندیشون کردید به خاطر همینکه این همه آدم اعتراض کردن اگر قبول نداری، باشه تو خوبی خیلی گفتم اعصابم خرد شد فقط نوشتم. لطفا با دقت تر امتیاز بدید مردم رو نفهم فرض کردید ایران ۲۰ میلیون گیمر داره
راجب the line موافقم. فقط بگم آخرش اینجوری میشه که تموم این مدت شخصیت اصلی داستان دیوونه بوده به همین دلیل میاد آخر بازی هم میاد یک سری چیزارو که واقعی بوده نشون میده بعد همون رو تو دید شخصیت اصلی داستان نشون میده. حرفتو قوب دارم زیاد مقاله قابل اطمینانی نیست اما زحمت نویسنده رو نمیشه دست کم گرفت 🙂
آقای قهرمانی واقعا انتظار نداشتم :/ چرا داستان کانتر تو لیست نیست؟ نمیدونید داستانش چه مفهوم عمیقی داشت؟ این که طرف میگفت Cuonter terrorist win چه مفهوم عمیق و دردناکی پشتش بود :-(( (نظر بعضی کاربرا تو قسمت بعد)
واستا ببینم
Doom یادم رفت اون چرا نیست؟ :rotfl:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
خخخخ. اون دوبلش باحال تر بود. تروریستا برنده شدن.
آتیش تو گوداله. بمب کار گذاشته شد
دمت گرم :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
خیلی از بازی هارو دوستان گفتم ولی به نظر من متال گیر بخصوص نسخه ۳ و tlou خیلی داستانش عالی بود
اونا تو قسمت بعدی هستن
آقا بفهمین هرکی نظر خودشو داره. مثلا من میگم که فصل اول واکینگ دد باید جزو ۵تای اول باشه. بود که بود. خوشحال میشم. نبود به جهنم. نمیام یه نویسنده که زحمت کشیده کلی وقت گذاشته اینو برای شما نوشته هرچی از دهنم در بیاد که بگم. من فقط منتظر قسمت بعدی ام تا قیافه اونایی که میگن این باید اول باشه اون اصلا نباید باشه رو ببینم. شما از یه بازی خوشت نمیاد؟ باشه نظرت برای ما محترمه. تا جایی که بفهمی نظر بقیه هم هست. اگه کسی باید بیاد به نویسنده اعتراض کنه، اون شرکت سازندس. اون بازیو ساخته. حقشه میتونه چیزی بگه. شما که نه!
درکل اینکه من با همه دوستان نبودم. خودشون میدونن کیا هستن. بقیه که عزیزن.
بازم میگم دست سامرند درد نکنه.
قربانت علی اکبر جان.
والا عده ای اصلاً نظر شخصی رو درک نمیکنن. فقط چشم بسته فحش و توهین بار آدم میکنن صرف نظر از این که کیه؟ چیه؟ چیکاره ست؟
امیدوارم از عزیزانی مثل تو بیشتر در سایت باشن.
اقای قهرمانی گل داداشم ناراحت نشو یه بحث ساده بود فقط چرا ناراحت میشی؟من به شما توهینی کردم؟فقط یه اعتراض بود که اونم طبیعیه داداش.باز ناراحت شدی ببخش مارو.بالاخره هرکی نظر شخصیشو داره دیگه ولی این نظر شخصیا تو همچین سایتی مثلما بحث برانگیز میشه.بازم فدات :-*
اصلا gta چرا تو این لیسته در حالی که خیلی از بازی ها نیستن بچه ها کیا modern warfare رو یادشونه
اولین بار نتونستم تمام کامنت هارو بخونم و بعدش نظر بعدم.
به نظرم قضاوت باید بعد از قسمت دوم مقاله باشه.
اما مشخصه که رنکینگ تا به اینجا میتونست بالانس تر باشه.
دوست داشتم سایلنت هیل و گاد بالاتر باشن که نبودن.
فارنهایت نبود شاخ در میاوردم که بود.
بعید میدونم سریی غیر از سری متال گیر رتبه ۱ رو به خودش اختصاص بده.
رتبه بندی هر چیزی با هر معیار و ترازویی همیشه یه دسته مخالف داره.
به هر حال ممنون بابت مقاله.
دقیقا اگه رتبه اول برای متال گیر نباشه نامردیه…
اینا به نظرم اگر جزو ۱۰ تای اول نباشن محاله : متال . آنچارتد . لست . مکس پین . الن ویک . کل سری مدرن وارفر . مخصوصا متال و الن ویک و لست
داش خیلی بد شانسی چون هیچ کدومشون فعلا تو لیست نیستن 😐
انصافا half hife باید رتبه ۱ باشه
انصافا بتمن مخصوصا شماره ۱ با ۲ از نسل هفت جلوتر بودن
سری gta و batman عالی بودن
ولی متاسفانه در حسرت بازی کردن red dead ما pc باز ها هستیم 😥 😥
واقعا نمیتونم باور کنم اویل ۴ و هیلو توی لیست نیست؟؟؟؟؟واقعا مقاله خیلی ناقصه و شما کاملا یک طرفه نگاه میکنید اگه رمان های هیلو رو بخونید و بازیشو شروع کنید قطعا توی رتبه ی اول میزارینش
مقاله عالی بود دستتون درد نکنه
به نظرم این باید تو لیست بعدی باشن
سری هیلو
سری گیرز
د لست آف اس
سری آنچارتد
سری فالوت
سری ویچر
سری دراگون ایچ
سری متال گیر (اگر این نباشه م.سلم.ون نیستین 😐 شوخی)
گیرز خودش زیاد رو داستان مانور نمیداد و گیمپلی محور بود نبودنش اصلا عجیب نیست
مقاله های خیلی خوبی میزارید شما
خوبه کسی نگفته چرا داستان mario تو لیست نیس.
جمع کنید این مسخره بازیارو.
همه جمع شدن میگن هیلو هیلو…
اینا معلوم نیست فازشون چیه یکی نیاد بگه فیفا صلوات
شوخی شوخی با هیلو هم شوخی؟
داداش شما اول عکس پرو فایلت رو عوض کن که ابروی مستر چیف رو برده بعد هیلو هیلو کن
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
داداش من چیزی هست به نام فان بودن.اینکه مثلا عکس من یه مسترچیف کوچولو و بامزه هست دلیل نمیشه شما بیای مسخرش کنی اینجوری شخصیت خودتون میاد پایین جیگرم.
دیگه بی انصافی هم نکن در مورد داستان هیلو
ولی اون کاربر شورش رو در آورده بود
Half life اوله بدون شک این بازی با روح و روان ادما بازی کرده و مثل همیشه منتظر نسخه ۲ پارت سه یا نسخه سه ، مافیا ۱ هم لذون شک باید باشه داستانی که پیچیدگیشو خیلی راحت میشد درک کرد :shy: 🙂
عالی بود آقای قهرمانی. بیشتر از همه این بازی هایی که معرفی کردید… بازی silent hill داستانش خیلی بیشتر تو ذهنم هست و چیزی بجز کلمه محشر برای داستانش به ذهنم نمیرسه. مخصوصا Silent Hill 2 که با اینکه خیلی قدیمی هست ولی واقعا کاری میکنه که با هر سختی هست بازی رو تموم کنی.
راستی گفتید این مقاله ادامه داره… بنظر من جای داره بازی World Of Warcraft به نمایندگی بلیزارد تو این مقاله جای بگیره چون واقعا داستان فوق العاده زیبا و طولانی داره.
پر خاطره بازی برای من god of war 1 بود که واقعا چیزی جز کلمه محشر به ذهنم نمیرسه.
بی صبرانه منتظر پایان مقاله هستم. دمتون گرم :inlove:
https://telegram.me/joinchat/BmZjtUE2ueZ3XeituBSk1g
گروه گیم در تلگرام
خیلی قشنگ بود مقالتون جناب قهرمانی.جی تی ای iv به نظر منم بهترین داستان رو از سری خودش داشته.رتبه بندیه خوبیه.به نظر من heavy rain , last of us , METAL GEAR SERIES میتونن بین رتبه های ۱ تا ۵ باشن.موفق باشی
واقعا جای تعجب داره که بزرگترین مسابقه e-sport جهان در داره برگزار میشه و هیچ خبری از اون تو گیمفا نیست؟
امشبم فینال مسابقات هست
only GOD OF WAR
مقالتون عالی بود اقای قهرمانی…واقعا از رفتار بچه گانه بعضی از دوستان تعجب میکنم…
منتظر قسمت دوم مقاله هستم و امیدوارم سری بازی های متال گیر بایوشاک ویچر و تلو رو توی مقاله ببینم
بنظرم جایگاه رتبه اول برای متال گیر هست 😀 :yes:
ممنون بابت مقاله سری الدر اسکرولز تو تاپ تن هس دیگه نه؟
Wwe کووووووووو؟؟؟؟؟
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
اینجا که هم دیگرو تیکه پاره کردن وای به روزی که گیمفا بخواد بهترین بازی تاریخ رو انتخاب :rotfl:
مایکرو فنها به اقای سامرند توهین کردن و شعورشون رو نشون دادن.لفظ همه غلطه
لفظ شما هم غلطه جوری میگی انگار همه ماکرو فن ها مثل اون کاربر بی ادبن
همه ی مایکرو فن ها انصافا نه چون چن تا دوست خوب و با شعور مایکرو فن دارم ولی بعضی هاشون…
آره بعضی هاشون مثل خودت خیلی فن بوی هستن
اون بعضی ها شامب خودتم میشه:))
😐 😐 😐
تو هم نمونه سونی فنش :yes:
باز توی افتاب پرست که مثل بچه ها دو روزه نرفتی برگشتی(البته حقم داری چون بچه ای و شعور ات کمه و تو دوران حساسی هستی)باز گ.ه خور من شدی؟
همرزم جان
این وسط چی به تو میرسه؟؟؟
این “همرزم جان” همون احسان سونی یا the legend of footballـه.
#صرفا جهت اطلاع
راستی آقای قهرمانی
اینجور که از این همه نظر مشخص شد.. خب راستش نیازی به گفتن بنده نیست اما چنین مقالاتی خیلی خیلی خیلی زیاد وابسته به سلیقه اون شخص حساب میشه. مثلا بنظر من بازی mass effect 3 داستان زیاد جذاب و گیرایی نداشت اما به خودی خودش خوب بود. خیلی بازی هست که باید تو این مقالتون بود اما متاسافانه نیست.
شما مقالتون بر پایه ی سلیقه هست و خودتون هم نظم این بازی هارو براساس سلیقتون مرتی کردید. همونطور که گفتم بازی mass effect 3 داستان زیاد جالب و گیرایی نداشت و خیلی تخیلی بود. خب میتونید بفهمید که بنده به داستان های تخیلی علاقه خاصی ندارم و بنظرم داستان بازی mass effect کلیشه ای هست. واقعا دستتون درد نکنه بخاطر زحمت مقاله. ادامش بدید اما بهتر از ایجاد یک سری مقاله که وابسته به سلیقه ی شخصی هست جلوگیری کنید. مثالی که درباره بازی Mass effect زدم واقعی بود و همچنین بنظرم بازی silent hill داستانش بهتر از بازی the line هست حالا کلا میگم این مقالتون خیلی وابسته به سلیقه شخصیه
امیدوارم منظورمو بفهمید. مرسی
میدونم اینجا جاش نیست ولی تو ویچر وقتی دارم میجنگم خود به خود میره رو نقشه خیلی رو اعصابه با ps4 بازی میکنم کسی بلده چیکار کنم؟
spec ops the line یکی از فوق العادع ترین بازی هایی بود که هنوز هم بعضی وقتا میرم سراغش ! یعنی خرابه داستانشم واقعا پیچیده بود و چند پایان مختلف داشت واقعا چیزی واسه وصفش ندارم :heart: :heart: :heart: :rose:
داداش من موقع تمومش کردم آخر بازی نشون داد که طرف دیوونه بود و کلا کار های واقعا اشتباهی کرده
پایان دیگه ای پیدا نکردم : /
تصمیم گیری داشت یا با روند بازی پایانش مشخص میشد ؟
چهار تا پایان داشت خطر اسپویل تو چپتر ۱۵ (آخر) میتونی به خودت شلیک کنی یا اینقدر طول بدی تا بهت شلیک بکنه ولی اگه بهش شلیک میکردی می رسیدی به epilogue که ۳ تا پایان دیگه درست میشد ۱٫ تسلیم شی و اسلحه رو بندازی زمین و با سرباز ها بری ۲٫ بزاری بهت شلیک کنن تا بمیری ۳٫همه رو بکشی که همین سومی بهترین پایان هست به نظر من
آقای قهرمانی من چندتا نظر داده بودم اینم میدم خوشحال میشم که به نظراتم جواب بدید
من بازی dishondred رو ۲ بار بازی کردم و تمامش کردم ولی زیاد داستان خیلی عالی نداشت.
جوری نبود که تا تمام نکنی بازی رو آروم نگیری.
میتونست بازی ای بهتر جاش باشه. نوشتن چنین مقاله ای هم نیاز به شناختن سلیقه ی گیمرها هست و هم نیاز به فهمیدن خیلی از داستان های بازی و درک اون ها. خیلی مقاله توپی بود دمتون گرم اما ایندفعه زیاد خوب عمل نکردید. هر شخصی سلیقه و اطلاعات خودشو از داستان بازی ها داره که فکر نکنم نه شما نه بنده و نه خیلی از کاربر های سایت بتونن چنین مقاله ای رو بنویسن. اگر من بودم واقعا طبق داستان بازی ها رتبه بندی میکردم و تو این مقاله جا میدادم نه روانشناختیو این چر.تو پرتا.
تا به امروز کلی بازی و با کلی داستان منتشر شده. چیزی جدود ده ها یا شاید صد ها هزار یا شایدم میلیون ها بازی
انتخاب تنها ۲۰ یا حتی ۱۰۰ تا از اونها کار واقعا مشکلی هست قبول کنید
دستت درد نکنه سامرند جان :yes: :yes:
به اون ناشی هایی هم که با درست کردن اکانت های قلابی سعی در خراب کردن وجه فن های شرکت ها دارن مخصوصا اونی که یه اسم شخصیت انداخته به اکانتش و حتی عکس پرو هم نداره بگم که دوست عزیز بیشتر تلاش کن کمتر ضایع باش 😉
اگه در مقاله بعدی the walking dead بین سه تای اول نباشه به سایتتون شک میکنم.توی این ۱۰ تا همه رو به جز Fahrenheit بازی کردم و کاملا موافقم.کسایی که میگن gta داستان جالبی نداره هم یا طرفدار اونیکی بازیا هستن یا به کل از gta لذتی نبردن که اون دیگه به خودشون مربوطه ولی این لیست کاملا اوکی
داستان GTA بهتر از سری بتمنه؟ 😐