برخی بازیها خیلی به دل مینشینند. برخی بازیها شاید در تکتک بخشهای خود یک عنوان بینقص نباشند ولی در مجموع و در کلیت بازی، معجونی فوقالعاده لذتبخش و سرگرمکننده را تحویل بازیباز میدهند و در میان عناوین رنگارنگی که وی تجربه کرده است، جایی برای خود در دل او باز میکنند و تا مدتها فکر او را معطوف به خود میکنند تا همواره طعم شیرین و لذت تجربه آنها در کام بازیباز باقی بماند. باور کنید ساخت یک چنین عنوانی حتما نیاز به گرافیک مافوق تصور و …. ندارد و بلکه کمی عشق میخواهد و بس. عشقی که سازنده به بازی که در حال ساخت آن است داشته باشد و آن را از صمیم قلب دوست بدارد. بدون شک عناوینی که وقتی آنها را بازی میکنیم به دل ما مینشینند همان بازیهایی هستند که سازندگان آنها تمام عشق و احساس خود را به بازی، در آن به کار بردهاند و این احساس را به ما نیز منتقل میکنند.
همانطور که قبلا نیز گفته بودم در ۳ گانهای از مقالات روزی روزگاری قصد دارم تا به نقد و بررسی ۳ عنوان جذاب و خاطرهانگیز خود در نسل هفتم بپردازم که هر ۳ جزو بهترین تجربههای بنده در طول دوران بازیباز بودن من هستند. عناوینی که شاید هر ۳ برای شما کمتر شناخته شده باشند و یا مثلا با یکیدو تا از آنها آشنا نباشید. در این ۳ گانه مقالات روزی روزگاری قصد دارم تا علاه بر تحلیل و بررسی بازی، به طور کامل آن را برای شما عزیزان معرفی کنم. شاید از کلمه معرفی تعجب کنید ولی باید بگویم هر چند که این ۳ بازی همگی نسل هفتمی هستند ولی بین بسیاری از بازیبازان به دلیل عدم وجود تبلیغات پر سروصدا و هایپ بالا و ادعاهای واهی، کمتر شناخته شده هستند و مطمئنا برای بسیاری از شما این مقالات حکم معرفی عناوین یاد شده را خواهند داشت.

همه آتشها از گور این پادشاه بلند میشود. کسی که روح خود را به شیطان فروخته است.
در بخش اول این ۳ گانه به نقد و معرفی عنوان زیبای Enslaved: Odyssey to the west پرداختیم و آن را از زوایای مختلف تحلیل و بررسی کردیم. در بخش دوم این مقالات بناست تا به معرفی و تحلیل بازی دیگری به نام Heavenly Sword یا “شمشیر بهشتی” بپردازیم که از آنجایی که یک عنوان انحصاری پلیاستیشن ۳ است، شاید برای دارندگان پلیاستیشن ۳ در نسل قبل کمی آشناتر از دو عنوان دیگر این مقالات ۳ گانه باشد. نکته جالب اینجاست که بازی Heavenly Sword هم به مانند عنوان قبلی (Enslaved) ساخته تیم هنرمند نینجا تئوری (Ninja Theory) است و در واقع این بازی قبل از عرضه Enslaved ساخته و منتشر شده است و عنوان قدیمیتری نسبت به آن به حساب میآید.

ناریکو یک مبارز فوقالعاده تکنیکی و با استایل است.
به واقع میتوان گفت Heavenly Sword و Enslaved پیشزمینهای بودند برای این که نهایتا نینجا تئوری شاهکار DMC: Devil May Cry را بسازد و در مبارزات هر دو بازی یاد شده مخصوصا در عنوان Heavenly Sword کاملا میتوان شباهتهایی آشکار را با DMC مشاهده کرد. Heavenly Sword در سال ۲۰۰۷ همانطور که عرض کردم به صورت انحصاری برای پلیاستیشن ۳ منتشر گردید و بازخوردهای مثبت و تحسین منتقدان و بازیبازان را به همراه داشت و در نهایت موفق شد تا از مجموع ۶۴ نقد، امتیاز متای ۷۹ را کسب کند و از سایتهای معتبری مثل گیماینفورمر امتیاز ۸۸ را دریافت کند که یک موفقیت بزرگ برای تیم نینجا تئوری محسوب میشد. (امتیاز ۷۹ در آن زمان خیلی بیشتر از الان بود! حدود ۹۰ بود!)

بازی محیطهای متنوع و زیبایی دارد.
داستان بازی حول محور دختری به نام ناریکو میچرخد و دغدغهها و سختیهایی که وی برای حفظ میراثی ارزشمند به نام “شمشیر بهشتی” برای جلوگیری از افتادن آن به دست پادشاهی شیطان صفت متحمل میشود را دنبال میکند و شما نیز باید در این مسیر او را یاری کنید. ناریکو دختری بسیار قدرتمند، با اراده و مهربان است که مسئولیت بسیار سنگینی را بر دوش خود میبیند ولی ذرهای نیز پا پس نمیکشد و تا پای جان برای انجام صحیح این مسئولیت و ماموریت تلاش میکند و میجنگد. در لحظاتی از بازی نیز شما کنترل دختری که مانند خواهر کوچک ناریکو است به نام kai را بر عهده میگیرید که به طرز عجیبی شبیه به شخصیت اصلی بازی جدید و در دست ساخت نینجا تئوری یعنی Hell Blade دارد که گویی در این بازی بزرگ شده است ولی سازندگان این موضوع را تکذیب کردهاند.

3 باس کریهالمنظر بازی. ما که نفهمیدیم چطوری اون گندهبک لاکدار پسر پادشاهه؟!
شخصیتپردازیهای بازی به خصوص در مورد چند شخصیت اصلی آن فوقالعاده است و این شخصیتپردازی عالی سبب هر چه بیشتر جذاب شدن داستان نیز شده است. پادشاه شیطان صفت بازی که ایفای نقش و صداگذاری وی را اندی سرکیس (که در بازی Enslaved نیز در نقش شخصیت اصلی بازی یعنی مانکی ایفا کرده است) بر عهده داشته است بیشک بهترین شخصیت بازی است که شخصیتپردازی و صداگذاری بینقص وی سبب شده است تا در بازی از ته دل از وی متنفر شوید و آرزوی کشتن او را داشته باشید. پادشاهی بیرحم، دیوانه و جانی که همواره از طنز و مسخره بازی در صحبتهای خود استفاده میکند و برای به دست آوردن شمشیر بهشتی از هیچ قتل و کشتاری فروگذار نمیکند.

در بازی مخصوصا در بخشهایی از آن معنی واقعی قلع و قمع کردن را میفهمید. به تعداد دشمنان در آسمان دقت کنید!
همانطور که مشاهده میکنید داستان بازی کاملا توانایی لازم برای جذب بازیباز را داراست و شخصیتپردازی عالی آن نیز مزید بر علت میشود تا در طول بازی، کسب اطلاعات بیشتر از داستان، به یکی از دلایل اصلی شما برای ادامه آن تبدیل شود. نینجا تئوری در این عنوان هم نشان میدهد که توانایی استفاده از داستانی نسبتا کلیشهای و تبدیل آن به داستانی کاملا قابل قبول و زیبا را با شاخ و برگ دادن به آن و روایت جذاب و شخصیتپردازی عالی داراست و این در Heavenly Sword هم به مانند عنوان دیگر آنها یعنی Enslaved کاملا واضح و مشخص است و باعث شده است تا این بازی در بخش داستان موفق به کسب امتیاز بالا و راضی نگاه داشتن طرفداران و کاربران شود.

Kai خیلی وقتها به کمکتان میآید و کنترل وی را در دست میگیرید.
هر چند که اکنون وقتی به حرکات و احساسات صورت شخصیتها در بازی نگاه میکنیم آنها را بسیار ضعیف قلمداد میکنیم، چرا که ناخودآگاه آن را با عناوین نسل هشتمی مقایسه خواهیم کرد ولی باید در نظر داشته باشید که با یک بازی نسل هفتم که ان هم در سال ۲۰۰۷ و اوایل آن نسل منتشر شده است طرفیم و در آن زمان بازی یک عنوان فوقالعاده از لحاظ گرافیکی بوده است.
گیمپلی بازی بسیار جذاب، سریع و هیجانانگیز است که بر پایه مبارزات نزدیک و ساختن زنجیره های طولانی و زیبا از کمبوهای مختلف بنا شده است و با انجام صحیح این کمبوها شاهد صحنه ها و مبارزاتی بسیار نفسگیر و زیبا نیز هستیم و البته گاها نیز بالا بردن تعداد کمبوها لازم و حیاتی است زیرا مبارزات سختی را نیز در بازی پیش رو دارید. هر گاه که حس کنید کمی از این مبارزات نزدیک خسته شدهاید بازی برای تنوع شما را در نقش خواهر ناتنی ناریکو یعنی kai قرار میگیرید که مجهز به تیر و کمان است و بازی را به نوعی از مخفیکاری و شوتر سوم شخص تبدیل میکند که این باعث میشود به هیچ وجه احساس یکنواختی در بازی نکنید.

مبارزات بینظیرند. خودتان همین تصویر را تماشا کنید تا به لذت آن پی ببرید.
همچنین در همین راستا، مراحل دیگری نیز برای تنوع بخشیدن به بازی وجود دارند مثل مرحلهای که باید از قلعه خودی در برابر ارتش مجهز دشمن که به سمت قلعه در حال حرکتند استفاده از منجنیق محافظت کنید و آنها را قبل از نزدیک شدن به قلعه شما و از بین بردن دیوار و منجنیق و … از پای در آورید و منجنیقهای آنها را نیز شکسته و از رده خارج کنید. همچنین باسفایتهای مختلفی نیز در بازی برای شما قرار داده شدهاند که قبل از نبرد نهایی بازی، شامل مبارزه با زیردستان اصلی پادشاه شیطان صفت و حتی پسر دیوانه او میشود که نقاط ضعف مختلفی دارند و باید به روشهای مختلف آنها را از پای در آورید.

اندی سرکیس درست به مانند Enslaved فوقالعاده عمل کرده است.
در زمینه تنوع سلاح و … بازی به هیچ وجه خوب عمل نکرده است و در واقع شاید بتوان گفت تنها سلاحی که در بازی در اختیار دارید همان سلاح اصلی ناریکو است که البته با گذر زمان و پیشرفت شما انوع و اقسام فنون مختلف و کمبوهای زنجیرهای و بسیار زیبا برای آن آزاد میشود و میشود گفت تا حدی جای تنوع سلاح را با تنوع فنون پر میکند اما باز هم این دلیلی بر کمتنوعی سلاحها در بازی نیست. ئر مبارزات بازی گاهی با دستههای بسیار پرتعداد از دشمنان مواجه میشوید که حتی گاهی شما را به یاد سری عناوین Dynasty Warriors و One Piece میاندازد و مبارزه با این تعداد دشمن و قلع و قمع کردن آنها با فنون و کمبوهای زیبای ناریکو حس قدرت خاصی را به بازیباز منتقل می کند و از آنجا که همیشه در بازی به این شکل نیست، در این لحظات که پیش میآیند بازیباز لذت نابی را تجربه می کند.

یک شخصیت نفرتانگیز و یک باس کریه…
دشمنانی که در بازی باید با آنها مبارزه کنید به هیچ وجه تنوع زیادی ندارند و بازی در این زمینه نیز مانند تنوع سلاحها کاملا ضعیف عمل کرده است و اغلب، دشمنانی مثل هم در تعداد زیاد بر سر شما خراب میشوند و باید آنها را از بین ببرید. حتی گاهی در مراحل آخر بازی، مبارزه حالتی مثل عناوین Dynasty Warriors پیدا میکند و شما به وسط سیلی از دشمنان میروید و ناگهان با چند ضربه، همه آنها را میبینید که مثل مور و ملخ به هوا میریزند و قلع و قمع میشوند که حالتی لذتبخش دارد زیرا که در همه مراحل اینکونه نیست و در واقع این مورد یک تنوع در گیمپلی بازی محسوب میشود. دشمنان اغلب همان سربازهای عادی پادشاه شیطان صفت هستند که در نوع کمانانداز و شمشیر به دست و … به استقبال شما میآیند. استایل مبارزه ناریکو بسیار جذاب و منحصر به فرد است و سبب خلق حرکات و کمبوهایی زیبا میشود که گاها بیشباهت به ضربات و حملات کریتوس کبیر نیست.

زنجیرهای ناریکو بادآور سلاح خاطرهانگیز کریتوس کبیر است.
به طور کلی باید گفت Heavenly Sword در زمینه گیمپلی با این که ضعفهایی به خصوص از لحاظ تنوع سلاح و دشمنان و … دارد ولی در اصلیت خود که مبارزات نزدیک است کاملا موفق عمل کرده است و شاهد مبارزاتی بسیار زیبا و نفسگیر هستیم که تشکیل زنجیره کمبوهای مختلف آن کاملا به توانایی و زمانبندی دقیق شما بستگی دارد و به هیچ وجه یک عنوان Hack and Slash که تنها بر پایه فشردن پشت سر هم و بیهوده دکمه ها باشد، نیست. همین مسئله سبب شده است تا مبارزات بازی بسیار لذتبخش و جذاب جلوه کند و با تنوعی که هر از چندگاهی در مراحل بازی اتفاق میافتد بازی اصلا خستهکننده نمیشود. هر چند که اگر برخی ارتقاها، اسلحهها و دشمنان متنوعتری نیز در بازی وجود داشتند سبب میشد که گیمپلی بازی دستخوش تغییرات بسیار مثبتتری نیز بشود. در نهایت در مورد گیمپلی بازی میتوان به جرات گفت که Heavenly Sword کاملا موفق عمل کرده است و در این بخش شاهد یک عنوان بسیار هیجانانگیز هستیم که کام بازیباز را با طعم خوش یک Hack and Slash زیبا، شیرین میکند.

به هیچ وجه نمیشود شباهت بسیار زیاد Kai را با نقش اصلی عنوان Hell Blade کتمان کرد.
صداگذاری شخصیتهای بازی مخصوصا چند شخصیت اصلی بازی بسیار عالی انجام شده است و از اندی سرکیس که در نقش آنتاگونیست بازی، فوقالعاده ظاهر شده است تا صداگذاران ناریکو و دیگر شخصیتهای بازی همگی خیلی حرفهای به وظیفه خود عمل کردهاند. در زمینه هماهنگی حرکات صورت و لبها و لیپسینک نیز بازی درست و صحیح عمل میکند. البته اگر اکنون به این بازی بنگرید و بخواهید آن را تجربه کنید باید انتظارتان در زمینه حرکات صورت و لب ها در محدوده یک عنوان که در اوایل نسل هفت منتشر شده است باشد و نه یک بازی نسل هشتمی روز دنیا.

به قدری از مبارزات بازی لذت خواهید برد که دوست ندارید تمام شوند.
در زمینه موسیقی، Heavenly Sword بسیار روتین و نرمال عمل کرده است و در بازی شاهد قطعاتی بسیار زیبا و همینطور معمولی هستیم که به خوبی با محیط بازی تطابق دارند و وقتی که به موسیقیهای بازی گوش میدهید یکی دو قطعه بسیار زیبا وجود دارند که قطعا از آنها لذت بسیاری خواهید برد. موسیقی بازی کاملا با حال و هوای غم زده بازی و این حس که ناریکو تنها در برابر یک دنیا ایستاده است تا از ارزشهای خود و مردمش دفاع کند، همخوانی دارد و شنوای موسیقی هستیم که گاها به نظر میرسد تمی از موسیقی شرقی نیز در آن به کار رفته است و از غم و اندوهی که در موسیقی مشرق زمین وجود دارد برای انتقال حال و هوای بازی در پس زمینه موسیقی بازی استفاده شده است. در کل باید گفت بازی در بخش صداگذاری و موسیقی نیز مانند اکثر بخشهای دیگر موفق عمل کرده است و صداگذاران شخصیت ها و سازندگان موسیقی بازی به خوبی بازی و داستان و شخصیتهای آن را شناختهاند و در انتقال حس آن به بازیباز کاملا موفق عمل کردهاند.

گندهبک لوس، بچهننه و پخمه، ولی قدرتمند!
Heavenly Sword به طور خلاصه و در توضیحی کوتاه، یک عنوان Hack and slash جذاب و سریع با داستان و روایت عالی، شخصیتپردازی فوقالعاده، جلوههای بصری چشمنواز، مبارزات بسیار هیجانانگیز، صداگذاری حرفهای و موسیقی زیبا است که البته ضعفهایی نیز دارد که شاید گاها چندان کوچک هم نباشند ولی همانطور که در ابتدای مقاله خدمت شما عرض کردم، از آن دست عناوینی است که در مجموع بخشهای مختلف آن، یک معجون دلچسب و لذتبخش محسوب میشود و ارزش تجربه چند باره را داراست.
اگر از دارندگان پلیاستیشن ۳ هستید، علاقمند به عناوین سبک Hack and Slash میباشید و به دنبال یک عنوان انحصاری زیبا در این سبک میگردید باید بگویم Heavenly Sword یکی از زیباترین و برترین گزینههایی است که در اختیار دارید و ممکن است که از زیر دست شما در رفته باشد و آن را بازی نکرده باشید. عنوانی با مبارزات بسیار سریع و جذاب بر پایه کمبوهای طولانی و قدرتمند که یادآور مبارزات Devil May Cry هستند و اتفاقا چندین سال بعد نیز توسط نینجا تئوری در عنوان فوقالعاده DMC مدل تکامل یافته این مبارزات را مشاهده کردیم.

قدرت شمشیر بهشتی در دستان ناریکو و عزم راسخ وی در این تصویر مشخص است.
همانطور که در مقاله نقد و بررسی Enslaved نیز خدمت شما عرض کردم عناوین نینجا تئوری نوعی جذابیت خاص دارند که بازیباز را شیفته خود میکنند و با داستانی زیبا و شخصیتپردازی عالی در کنار گیمپلی هیجانانگیز باعث میشوند تا هر لحظه بازیباز به ادامه روند بازی و پیشروی در داستان تشویق شود که این فرمول دقیقا در عنوان Heavenly Sword نیز پیاده شده است و یکی از انحصاریهای زیبا و قدرتمند پلیاستیشن ۳ را رقم زده است. پس اگر احیانا این بازی را از دست دادهاید، مطمئن باشید که به هیچ وجه برای تجربه آن دیر نیست و بازی هنوز هم میتواند کاملا شما را جذب کند و ساعاتی لذتبخش را برایتان پدید آورد. هر چه سریعتر و تا دیگر واقعا دیر نشده و یک نسل دیگر نیز نگذشته است، با ناریکو همراه شوید و وی را در مسیر خلق افسانهاش و حفظ “شمشیر بهشتی” یاری کنید.
نظرات
انمیشنش قشنگ بود
اما بازیشو انجام ندادم.
ممکنه این بازی در عانوین پشتیبانی نسل قبل قرار بگیره؟
پ.ن:اونایی که تو پست کالاف داشتن از من بد میگفتن ش.عور و شخصیتشون رو نشون دادن
داداش PS4 چون که بک وارد نداره خب تنها راهش این هست که ریمستر کنن بازی رو که احتمالش پایین هست
مرسی اقای بابایی نقد خوبی بود
من بازی رو موقعی که دستگاه کپی خور شد بازی کردم فکر کنم اواخر ۲۰۱۰ ولی تمومش نکردم الان هم از فروش Ps3 پشیمونم البته ناگفته نماند که ps3 بن سیستمی شد
همون موقع هم گرافیگ عالی داشت یادم میاد همه با God of War مقایسه اش میکردن
انحصارهای نسل ۷ عالی بود و فکر نکنم تو نسل های اینده تکرار بشه
یاد ps3 بخیر باید دنبال یه ۶۰GB ps3بگردم
خیلی متشکرم. حیف شده پس. واقعا بازی زیباییه. حتی همین الان.
کلا کنسول ۳ رو همین الان هم که بخری ۳ سال براش بازی درجه یک داری
از شما هم ممنون
حتما باید بگیرم یک سری عناوین هست هنوز تجربه نکردم یه هارد اکسترنال دسکتاپ ۸ ترا هم بگیری ۶.۵ ترا گیم ps3 واقعا ارزش خرید داره
اقای بابایی یه نقدم از
Metal Gear Solid 4 Gun Of The Patriots داشته باشین ممنون
http://media.indiedb.com/images/members/3/2801/2800132/metal-gear-solid-4-wallpaper.jpg
به روی چشم. میذارم تو لیست روزی روزگاری
ممنون فقط به خاطر محتوای زیاد سری MGS دو تا سه نقد ادامه دار قرار بدید
آقای بابایی نقدتون مثل همیشه عالی بود
خوشحال میشم اگه زحمتی برات نداشته باشه نقد بازی Prison break رو هم بنویسی
راستی یه سوال
آقای بابایی شما دیروز مقاله ۱۰ بسته الحاقی برتر رو گذاشتید ولی بعد اینکه می خواستم برای مقالت نظری بدم دیدمش حذف شد میشه بدونم چرا؟
والا نظرات بعضی وقتا میره بررسی خود به خود و مشکلاتی به وجود میاد که من اگر ببینم رفع میکنم ولی گاهی در میره از دستم. عذر میخوام ازتون
منظورم که کلا حذف شد این مقالتون هرجا دنبالش میگردم نیستش
اهان الان متوجه شدم محمد جان. اون مقاله یک دقیقه اشتباها منتشر شد و هنوز کامل نیست اصلا وبعدا وقتی کامل شد منتشرش میکنم.
خب پس هر وقت کامل شد
من دوست دارم تو مقاله هایی مثل همین که حذف شد قبل رسیدن به مقام اول نگاهی به ۳ یا ۴ عنوان بندازیم که لیاقت حضور بین Top 10 را داشتن ولی نشد درست مثل کانال موجو tv در یوتیوب، امیدوارم نویسنده های گیمفا از این روش استفاده کنن در آینده
خیلی ممنونم محمد جان.
من بازیش نکردم ولی میذارمش توی لیست روزی روزگاری
یادش بخیر شیراز بودم خواستم بازیشو بخرم بعد یارو گفت کاکو این زن god of war ما شوهرش نمیدیم
چه جالب
ذمتونم گرم نقد مختصری بود
خیلی متشکرم از شما
واقعا همیشه متای انحصاری سونی بالا بود
اسم این بازی رو باید میذاشتن Goddess of war.
مثل بازی troy برای x360 است؟
این است pc کبیر
جناب آقابابایی مثل همیشه قلمتون رو بر مرکبی از جنس هنر و خاطره زدید و امثال من رو به روزهای خوب گذشته بردید ، ممنون از شما …
اگه بخوام درباره این بازی (کلا بازیهای نینجا تئوری) بگم باید به اندازه پست بالا بنویسم …
اما در این حد بگم که داستان بازی مثل تئاتری درجه یک و هنری برای مخاطب به نمایش در میاد …
مراحل شخصیت “کای” برای من در هیچ بازی دیگری تکرار نشد …
بازی از نظر فنی در زمان خودش نسبت به سایر بازیها (چه انحصاری و چه مولتی پلتفرم) خیلی جلوتر بود و در اولین سال آغاز نسل هفت یک جهش بزرگ فنی و گرافیکی نسبت به نسل ۶ به حساب میومد …
.
.
.
خیلی ممنونم از نظر زیباتون و لطفی که به بنده دارید. خوشحالم که خاطراتتون زنده شد. بالاخره ما گیمرهای قدیمی تر که داه سنمون کم کم زیاد میشه با همین خاطرات یاد قبل می افتیم. برای ما گیمرها خاطرات کودکی و نوجوانی همون بازی هایی هستن که کردیم.
ببخشید من دوبار بازیه inside رو تموم کردم.اگه میشه پایانش رو بهم توضیح بدید.
انیمیشن سینماییش هم هست ولی واقعاً چرته
دستتون درد نکنه. مدتى بود این بازى رو داشتم فراموش مى کردم.
اما این بازى رو بعید مى دونم به هیچ قیمتى از دست بدم. خاطرات خیلى خوبى باهاش دارم، مخصوصا قسمت هایى که باید با کاى بازى مى کرد.
من این بازى رو همزمان با کنسول خریدم. فکر کنم لانچ گیم بود و جداً بازى لذت بخشى بود. بعدها تمام دیسک هاى بازى ام رو به جز این، هوى رین و متال گیر سالید ۴ رو هدیه دادم به یک دوست. ماه پیش که دوباره اومده یود شهر ما هوى رین رو هم دادم رفت (ریمسترش اومده
در ضمن دکتر هم نیست من یه گیرى بدم. اینجا معنى هونلى، بهشتى نیست. آسمانى هست. کلمه بهشتى عموماً به خوبى تعبیر مى شه. این جا مفهوم فرستاده از آسمان هست (به هر حال مرگ افزار خیلى هم متبرک نیست).
خیلی متشکرم از شما. بله بنده هم خیلی خاطرات خوبی با این بازی دارم و به تازگی چند وقت پیش برای بار سوم یا چهارم بازیش کردم و تصمیم گرفتم نقدش رو بنویسم چون دیدم هنوز که هنوزه این بازی زیباست و شاید کسی با نقد من بازیش کنه.
به حضورتون عرض کنم در اینجا اسمانی و بهشتی خیلی با هم فرقی ندارن البته. منظور اینه که این شمشیر از قسمت نیک اسمان فرود اماده و شیطانی نیست که خب قاعدتا قسمت نیک اسمان همون بهشت میشه و از نظر مفهوم خیلی فرقی ندارند. ممنون از نظرتون خانم.
نقد عالی بود خسته نباشید اقا بابایی
تایید لطفا
سلامت باشید. خیلی ممنون.
فقط امیدوارم این سنت نقد بازی های قدیمی پایدار بمونه.
از بازیای جدید که همشون مولتی شدن زیاد بخاری بلند نمیشه.
اگر دقت کرده باشید همیشه بخش روزی روزگاری رو داریم
یعنی یه همچین چیزی بوده من ندیدم؟ چه حیف
دیر نیست. میتونید بازی کنید.
و باز هم یه نقد عالی ممنونم الان تازه خوندمش.

از اینجور سبکا خیلی خوشم میاد حتما تا فردا میگیرم . نقد زیباتون منو وسوسه کرد این بازی رو بگیرم.
ممنون داداش سعید
خیلی ممنونم. نظر لطف شماست. بازی کن لذت می بری.
راستی میشه بازی های نسل ۶ هم نقد کنید؟ مثلا beyond good and evil که افراد کمی میشناسنش.
بله حتما. من عاشق این بازی هستم. یعنب نمیدونی چقدر عاشقشم. نسل ۶ و ۷ بارها بازی کردمش. مخصوصا نسل هفت
مرسی… این بازی بهترین بازی هست که لذت استفادده از قابلیت ددسته ps3-ps4 یعنی sixaxis رو فراهم کرده..کنترل تیرکمان و توپهای دورزن تجربه ای نابه ….بی شک جز ۳۰ گیم برتر دنبای گیم هست و اگه تو این نسل ساخته میشد متای بالای ۹۰ رو شاخش بود هیچی کم نداره این بازی