سرورهای Star Wars Battlefront امروز به دلیل انتشار بسته الحاقی Outer Rim قطع خواهند شد

۳ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۷

بسته الحاقی جدید عنوان Star Wars Battlefront با نام Outer Rim امروز منتشر می شود و الکترونیک آرتز، ناشر این عنوان، اعلام کرده است که برای راه اندازی و اجرای این بسته الحاقی و به روز رسان همراه آن، سرورهای عنوان Star Wars Battlefront به مدت یک ساعت قطع و غیر قابل دسترس خواهند بود. برای جزییات بیشتر با گیمفا همراه باشید.

بسته الحاقی Outer Rim یکی از چهار بسته الحاقی پولی عنوان Star Wars Battlefront است که توسط شرکت الکترونیک آرتز، ناشر این عنوان معرفی شد. کاربرانی که Season Pass عنوان Star Wars Battlefront را با قیمت ۵۰ دلار خریداری کرده باشند، امروز و در تاریخ 22 مارس 2016( 3 فروردین 1395) به صورت رایگان به این بسته الحاقی دسترسی خواهند داشت و سایر کاربران که به هر دلیلی موفق به خرید Season Pass این عنوان نشده اند نیز با توجه به تاریخ اعلام شده از سوی فروشگاه Gamestop، می توانند بسته الحاقی Outer Rim را در تاریخ ۵ آوریل ۲۰۱۶(سه‌شنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۵) و با قیمت قیمت ۱۴٫۹۹ دلار برای کنسول های پلی استیشن ۴، اکس باکس وان و رایانه های شخصی خریداری کنند.

در روزهای گذشته شاهد اولین تریلر از گیم پلی بسته الحاقی Outer Rim بوده ایم که این بسته الحاقی، حداکثر سطح بازیکنان را افزایش داده و شامل چهار نقشه(هر سیاره شامل دو نقشه است)، پنج سلاح، بخش های جدید به نام های Hutt Contracts ،Spectator ،Extraction و همچنین قهرمانان جدید(دو شخصیت قابل بازی به نام های Greedo و Nien Nunb) خواهد بود.

الکترونیک آرتز، ناشر عنوان Star Wars Battlefront، به تازگی اعلام کرده است که برای راه اندازی و اجرای این بسته الحاقی و به روز رسان همراه آن، سرورهای این عنوان امروز( 22 مارس) به مدت یک ساعت قطع و غیر قابل دسترس خواهند بود. شما می توانید برنامه جدید قطعی و راه اندازی مجدد سرورهای عنوان Star Wars Battlefront را مشاهده کنید:

به روز رسان همراه بسته الحاقی Outer Rim:

Companion App: 12:00 AM PT / 3:00 AM ET

PC: 12:00 AM PT / 3:00 AM ET

PS4: 2:00 AM PT / 5:00 AM ET

Xbox One: 4:00 AM PT / 7:00 AM ET

بسته الحاقی Outer Rim برای دارندگان Season Pass :

PC: 5:00 AM PT / 8:00 AM ET

PS4: 6:00 AM PT / 9:00 AM ET

Xbox One: 7:00 AM PT / 10:00 AM ET

0
0

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید