نقد و بررسی بازی ایرانی ماشین جنگی
در سال های اخیر صنعت بازی سازی ایران، پیشرفت های چشم گیری داشته و توانسته است در زمینه های مختلف خودی نشان دهد که یکی از آن ها فعالیت درساخت بازی برای تلفن های همراه می باشند. می بایست قبول کنیم که گوشی ها نیز به عنوان پلتفرمی پر مخاطب، بخشی از حوزه ی بزرگ بازی های کامپیوتری را شامل می شود؛ به طوری که بارها شاهد عرضه ی بازی های اشاره و کلیک کنسول ها برای گوشی ها بوده ایم. صنعت بازی سازی ایران نیز توانسته با رعایت المان های موجود، بازی های جذابی برای سیستم عامل اندروید، مطابق با استانداردهای جهانی بسازد. استودیو خلاق باران رویا (Dream Rain) مدتی پیش از ساخت بازی آنلاین و چند نفره در سبک رانندگی و مبارزه ای خبر داد. از همان ابتدا فعالیت های این شرکت زیر ذره بین رفت تا بالاخره از عنوان جدیدشان به نام “ماشین جنگی” رونمایی کردند. در این مقاله قصد داریم نگاهی کوتاه و مختصر به روند اصلی بازی داشته باشیم.
نمی توان گفت بازی ماشین جنگی ایده ای نو و جدید است؛ چرا که بسیاری از عناوین نام آشنای دیگری می شناسیم که جریانی مشابه دارند. اما نکته ای که ماشین جنگی را متفاوت با سایر عناوین می کند، افزوده شدن بخش آنلاین است. همین که در گوشی های همراه خود بتوانید یک بازی سه بعدی ماشینی و مبارزه ای را به صورت آنلاین با رقیبان و یا دوستان خود انجام دهید، خود نکته ای مثبت قلمداد می شود.
با توجه به سایر نمونه ها، گرافیک “ماشین جنگی” نمره ی ۷ از ۱۰ را به خود اختصاص می دهد. در طراحی منوها از تصاویر پس زمینه ی خوش رنگ و لعابی استفاده شده که نشاط خاصی را به بازیباز القا می کند. طراحی ماشین ها در حد قابل قبولی بوده و سعی شده با رنگ بندی و برچسبهای درج شده بر روی بدنه، کمی خشن به نظر برسند. محیط بازی پر جزئیات بوده و شامل آیتم های مختلفی می باشد.
همان طور که گفته شد منوها از ظاهری زیبا بهره مند هستند و علاوه بر آن، کارایی آسانی دارند و بازیباز به راحتی می تواند گزینه ی ورود به بازی را لمس و بدون دردسر خاصی وارد بازی شود. بدون تردید از همان ابتدا نمی توان به تمامی نکات ریز و درشت پی برد؛ از این رو در بین Loadingهایی که وجود دارد، نکات مهم و کلیدی زیرنویس می شوند که با استفاده و عمل به آن بازی جذاب تر و سریع تری پیشه رو خواهید داشت.
یک بازی ماشینی برای جلوگیری از روند یکنواخت گیم پلی باید کلاس های متفاوتی داشته باشد؛ دقیقا همان چیزی که بازی “ماشین جنگی” دارد. این عنوان دارای سه کلاس A-B-C بوده که با روند رو به رشد خودتان می توانید وارد آن شوید و ماشین های مخصوص کلاس را خریداری نمایید. حال می توانید با قدرت و شتاب بیشتر به جنگ با سایر ماشین ها بپردازید. زمانی که بازی را شروع می کنید در کلاس C بوده و یک Cheta GT در پارکینگ خود دارید. راه های سنجش قدرت ماشین توسط نواری در بالا تعیین می شود که شامل: سرعت، حمله، دست فرمون و زره می شود. مسلما هر چه کلاس شما بالاتر باشد، ماشین بهتر و قدرت مندتری نیز سوار خواهید شد.
نبردها در دو نقشه با نام های “راه آهن” و “قبرستون ماشین ها” برگزار می شوند. در حال حاضر تنها نقشه ی “راه آهن” قابل دسترس بوده و برای بازی در “قبرستون ماشین ها” باید مدتی صبر نمود. همان طور که ذکر شد، بازی به صورت آنلاین بوده و در آن به جنگ با سایر رقیبان می پردازید. هر نقشه ۶نفر را در خود می گنجاند که با توجه به وسعت آن، قابل قبول است. برای کنترل ماشین دو شیوه در نظر گرفته شده که بازیباز می تواند مطابق با میل خود اقدام به انتخاب آن نماید. البته ناگفته نماند که سیستم هدایت ماشین در هر دو شیوه، مشکل و سخت است. اگر نیازی به فشار دادن پدال گاز نبود و تنها گوشی را برای تغییر جهت تکان می دادیم طبیعتا لذت بیشتری شامل حال می گردید. برای مبارزات می توانید از آیتم های مختلفی استفاده کنید. بر روی هر ماشین یک تیربار نصب شده و علاوه بر آن با دریافت موشک و یا مین های درون نقشه می توانید صدمه ی بیشتری به دشمنان وارد نمایید.
“ماشین جنگی” از گرافیکی سه بعدی بهره مند است. محیط راه آهن پر از اجسام گوناگون بوده که با استفاده از آن ها می توان به دشمن ضربه وارد نمود و یا به عنوان راه فراری از آن استفاده کرد. متاسفانه اجسام و ماشین ها از بافت باکیفیتی بهره مند نیستند و هر از گاهی نیز شاهد افت فریم هستیم. اگر تیم سازنده برای طراحی اجسام وقت بیشتری می گذاشت، بدون تردید انتقادی بر آن وارد نمی شد.
در هنگام مبارزات موزیک های گوش نوازی را می شنوید که با ریتم تند و منحصر به فردش، بازیباز را به وجد می آورد. در ساخت موزیک سنگ تمام گذاشته شده و از هر لحظه ی آن لذت خواهید برد. قابل به ذکر می باشد که ماشین جنگی از موزیک اختصاصی “راک” استفاده کرده است.
به طور کلی می توان بازی “ماشین جنگی” را عنوانی جدید در زمینه ی آنلاین معرفی نمود که توسط استودیو “باران رویا” ساخته و پرداخته شده است تا بازیبازان را در قالب جنگجویانی ماهر و کارکشته به نبردی بر سر قدرت دعوت نماید. تهیه بازی رایگان بوده و نیازی به پرداخت هیچ گونه هزینه ای نخواهید داشت. شما کاربران محترم گیمفا می توانید همین حالا ماشین جنگی را از کافه بازار برای گوشی های اندروید خود دانلود نمایید.
پر بحثترینها
- گزارش: طراحی سختافزار پلی استیشن ۶ برخلاف نسل بعدی ایکس باکس، به پایان رسید
- حساب توییتر پلی استیشن باعث ترند شدن دوباره Bloodborne Remake شده است
- منبع داخلی: PS6 در سال ۲۰۲۷ عرضه خواهد شد + اطلاعات بیشتر
- شایعه: اطلاعات فاش شده از GTA 6 توسط کاربری که ادعا میکند چندین ساعت از گیمپلی را دیده است
- تحلیلگر: ناشران امیدوارند تا GTA 6 با قیمت ۱۰۰ دلار عرضه شود
- یوشیدا: اگر خواهان بازی های انحصاری جدید PS5 هستید، بهتر است از ریمسترها حمایت کنید
نظرات
خداروشکر بازیهایی که ایران میزنه زیاد شده این به پیشرفت صنعت گیم کمک میکنه
بازی عالی هست حتما میگیرمش :yes:
ایران در زمینه بازی های موبایلی خیلی داره پیشرفت میکنه برعکس بازی های کامپیوتری که نسبت به بازی های خارجی خیلی کم میارن
دیروز بازیش رو نصب کردم اولش خوشم اومد ولی الان دیگه ازش خسته شدم گرافیکش یکم پایینه اما نه خیلی کنترلش هم خوبه. ولی هنوز جای کار داره باید نقشه و ماشین های بیشتری بهش اضاف بشه
با یه چن تا اپدیت نقشه و ماشین اضافه میشه باید منتظر باشیم فعلا
نیسان آبی هم داره :evilgrin:
بازی رو دانلود کنید
مطمن باشید پشیمون نمیشید
من که دارم لذت میبرم
جاکار داره ولی به عنوان یه بستر خوب در اومده
باید حمایت شه تا بتونه ادامه بده
من که هماهتشون میکنم
خیلی خوبه.داریم پیشرفت میکنیم.قبلا هم عناوین خوبی داشتیم حالا داره بیشترم میشه
یه همچین بازی هایی باعث پیشرفت میشه
وای خدا چی میشه کشور من به جایی برسه که واسه کنسول بازی بسازه اونم انحصاری امیدوارم بشه هرچند دیر ولی بشه :struggle: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:بخدا اگه سرمایه باشه حمایت بشن میتونن
وایسا تا اتفاق بیافته
به نظرت این ملتی که هیچ اهمیتی به بازی نمیدن و فک میکنن واسه بچه هاس میان هزینه کنن
راست میگی از این نظر بهش نگاه نکرده بودم تازه محدودیت های ارشادم یادت رفت.ولی حیف سازندگاه صنعت گیم داخل کشور مث گروه گرشاسب برن خارج اما چه میشه کرد اینجا واسشون آبی گرم نمیشه
مطمئن باش اتفاق میفته.اگر الآن به اینجا رسیدیم یعنی کسایی که به صنعت بازی اهمیت میدن بیشتر شدن.به قول دوستمون هر چند دیر ولی میشه.
با تشکر از آقای زاهدی بابت مقاله. انشاءالله که این عرصه در ایران با پیشرفت روبرو بشه ولی متاسفانه الآن از خیلی از بازیسازها حمایت نمیشه، بنیاد ملی بازیهای رایانهای واقعا بد عمل کرده، حتی در زمینهی جواز به بازیهای رایانهای هم شاهد این ضعف هستیم، الآن برید داخل بازار، بازیهایی بسیار قدیمی را خواهید دید که با کمال تعجب تازه به آنها مجوز داده شده! مثلاََ دیروز من برای اولین بار عنوان Metal Gear Solid 2 رو تو بازار دیدم ولی به قول معروف در ناامیدی بسی امید است، انشاءالله روزی به پای بازیسازهای خارجی برسیم، هر چند که دیر اتفاق خواهد افتاد ولی نباید امید رو از دست داد 🙂
تصویر اسلاید پست از داخل مجله گیمرسان برداشته شده، چه وضعیه اخه :/