E3 2015: تازه ترین توضیحات سازندگان پیرامون Dark Souls 3 | نقطه عطف
سومین عنوان در سری Dark Souls طی برگزاری مراسم E3 2015 به صورت کامل معرفی شد. سری بازی نقش آفرینی که بازگشته است تا با گیم پلی جذاب و خاص خود هواداران را سرگرم کند. آقای Hidetaka Miyazaki به تازگی صحبت هایی پیرامون این عنوان کرده اند که جزئیات آن در ادامه مطلب موجود است.اول از همه اینکه Dark Souls 3 آخرین بازی در سری Souls نیست با این حال یک نقطه عطف برای استدیو From Software می باشد و عناوین آینده نیز احتمالا مضمون همیشه تاریک این سری را کنار می گذارند. آقای Atsuo Yoshimura به عنوان مترجم آقای Hidetaka Miyazaki طی صحبت هایشان با سایت Videogamer گفته اند:
ابتدا این را می گوییم که Dark Souls 3 آخرین عنوان در این سری نیست با این حال Miyazaki معتقد است که می تواند یک نقطه عطف باشد. ایشان معتقند که Dark Souls دنیای منحصر به فردی دارد پس صحیح نیست که مدام پشت سر هم از آن بازی منتشر شود. نقطه عطفی که از آن صحبت شد شامل خود From Software نیز می شود زیرا این آخرین عنوانی است که قبل از منتخب شدن Miyazaki به عنوان رئیس، بر روی نمونه های اولیه آن کار می شده.
این عنوان می تواند یک نقطه عطف باشد اما آخرین نیست.
علاوه بر این خبر گفته می شود که تیم سازنده Dark Souls 3 با Bloodborne متفاوت است. طبق توضیحات اعلام شده از سوی آقای Hidetaka Miyazaki، تیم انتخاب شده برای ساخت عنوان نامبرده، تنها شامل برخی طراحان از Bloodborne به علاوه خود ایشان می باشد و اکثر افراد متفاوت هستند.
پر بحثترینها
- رسمی: Death Stranding Director’s Cut برای ایکس باکس عرضه شد
- گپفا ۲۴؛ امتیاز شما به نیمۀ اول نسل نهم پلی استیشن
- آیپی Death Stranding دیگر متعلق به سونی نیست
- دیجیتال فاندری: پلی استیشن ۵ پرو نمیتواند برخی بازیها را با نرخ فریم ۶۰ اجرا کند
- مشخصات کامل سختافزار پلی استیشن ۵ پرو فاش شد
- دیجیتال فاندری: کیفیت Horizon Forbidden West روی PS5 Pro معادل با قویترین رایانههای شخصی است
- پلی استیشن ۵ پرو با قیمت نجومی وارد ایران شد
- تماشا کنید: گیمپلی چندین بازی روی پلی استیشن ۵ پرو
- ۷ بازی مخفیکاری با پیشرفتهترین هوش مصنوعی دشمنان
- تهیهکننده Final Fantasy: اسکوئر انیکس میخواهد بازیهای آینده را همزمان روی Xbox منتشر کند
نظرات
این بازی ۱۰۰% نمراتش بالاتر از bloodborn میشه شک نکنید
کمتر یا بیشتر
جفت سری سولز و BB شاهکارن!!
من که هنوز تو مرحله دوم دارک ۲ موندم اینو که اصلا نمیتونم تموم کنم :inlove: 😀
منم دارم میرم اولش سرویس شدم تا راه بیفتم ولی بعدش دیگه سختیش واست راحت میشه 😉
یکی از بهترین بازیهایی که تجربه کردم 😉 من که دراک سولز ۲ رو خیلی زود و راحت تموم کردم
کلا خوره اینجور بازیام که برا من دارک سولز همیشه حرف اولو میزنه_ tanx==gamefa :yes:
چرا به این بازی می گن نقش آفرینی؟ من که نسخه دو رو تا آخرش رفتم نفهمیدم.اصلا داستان خطی ساده ای داشت که هیچ حق انتخابی نداشتی .مسخره بود
نقش آفرینی فقط انتخاب دیالوگ نیستش که.همین که میتونی شخصیتت رو خودت طراحی کنی و از هر زره و سلاحی که دوست داشتید استفاده کنید نقش آفرنی محسوب میشه
با این حساب تمام بازی های ورزشی هم نقش آفرینی محسوب می شو ند.چون تو بخش کرییر آن ها هم می تونی خودتوطراحی کنی هم مثلا تو بازی virtual tennis سگا می تونی نوع راکت و کلاه یا هدبند وکفش و شورتت رو انتخاب کنی.
نه عزیزم فقط اینا نیست.اصل کار نحوه آپگرید کردن شخصیت هست که در بازیهاى نقش آفرینى آزادى اینو دارى که چندین مدل مختلف خودتو قوى کنى و اینکه در طول بازى شاید مثل عناوین کلاسیک حق انتخابت مستقیم بهت گفته نشه و به جاش مثلا تو بلادبورن شما با یه npc به اسم آریانا طرفى که باید کوئست لاینش رو تکمیل کنى و در طول بازى خیلى از کارهایى که به نظرت خیلى عادى هست انجام دادنشون میتونه به کلى باعث عوض شدن پایان اون کوئست یا نابودیش بشه،مثل استفاده بیشتر از خونى که بهت میده آریانا باعث میشه یه شخصیت دیگه بهش حسودى کنه و بکشتش و تمام.به این میگن ار پى جى نه صرفا بین دوتا جواب یکیو انتخاب کردن.
دوست عزیز من حرفای شما رو تا یه جایی قبول دارم واین رو هم قبول دارم که تو این بازی مثل بازی های نقش آفرینی دیگه می تونستی دوستات رو بکشی (هرچند این که همه موجوداتی که تو ماژولا می دیدی مثل مجسمه بودن واسم جالب نبود مگه می کشتیشون تا حرکت کنند ودهنشون بجنبه).من درمورد بلادبورن نظری ندارم چون بازیش نکردم .در مورد آپگرید کردن هم درسته پیشرفت وآپگرید بیشتر بازی نقش آفرینی نمایانه اما بازی هایی مثل فارکرای وسایه موردور هم توانایی آپگرید وپیشرفت رو داشتی،یه بازی نقش آفرینی می تونه درست کردن چهره واسم هم نداشته باشه مثل ویچر،طبق تعریف بازی نقش آفرینی بازیی است که تصمیمات بازیباز می تواند مسیر ونتیجه بازی را رقم بزند یا به قول شما بر روی npc تاثیر گذار باشد.سوال من اینه که آیا در این بازی تصمیمات ما (چه کلاسیک وچه غیر کلاسیک )بر روی داستان بازی وnpc ها تاثیر گذار بود؟(فقط می تونستی بکشیدشون)
نه دیگه تاثیر گذاریش همینه که در صورتى که آیتمى که به عنوان جایزه اون کوئست قراره بهت بده رو نمیده و مثلا نداشتن آیتم کورد توى بلادبورن باعث میشه مه پایان اصلى رو نبینى.شما در آپگرید فارکراى و شادو یه آپگرید میگرى و یه حرکت به حرکاتت اضاف میشه یا یکى از حرکات قبلیت قوى تر میشه.ولى در بازى هاى فرام سافتور شما صرفا با چندتا مشخصه روبرو هستى و فقط در طول هر لول آپ میتونى یک واحد به هر کدوم اضافه کنى که اون مشخصه قوى تر شه.حالا با بیشتر آپ کردن استرنج شخصیت زور بیشترى پیدا میکنه یا اندورنس بالا از شما یه شخصیت فرض میسازه یا آرکین بالا توانایى هاى جادویى رو قویتر میکنه.قبول دارم که کم کم بازى هاى معمولى هم یه نیمچه نگاهى به ارتقا به روش ار پى جى انداختن ولى وقتى تو عمق میرى حس میکنى بیشتر تزئینى هست و صرفا برا جلوگیرى از کسل کنندگى به بازى اضافه شده.
ممنون بابت توضیحی که دادید الان متوجه شدم که چرا بازی دارک سولز مسخره سبکش نقش آفرینیه :yes: :laugh:
طراحی
نکته همینه
دارک سولز قانون کم به زیاد توی خط داستانیش حفظ نشده ولی بلود برن به نحو احسنت اینکارو کرده.