گیفت کارت
گیفت کارت

با راهنماي گيمفا حتي Bloodborne هم آسان می شود! | بزودی…

۳۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۶

به دنبال انتشار دومين نسخه در سري دارك سولز، حال آقاي ميازاكي با يك ماجراجوييِ سخت و ترسناك ديگر بازگشته است. اين بار در يك شهر خراب كه ساكنين آن به هيولا تبديل شده اند و در خيابان هاي آن از هر شكل و شمايل از حيوانات زشت و بدون شك قوي ديده مي شود. اين ماجراجويي جديد بلادبورن نام دارد، عنواني به سبك اكشن و شخصيت محور كه قصد دارد شما را به مرز نابودي برساند و تا زماني كه گريه ي شما در نياورد دست بردار نمي باشد!(به شما توصيه مي كنيم بعد از جمله ي YOU DIED كنترلر خود را در فاصله اي از خود قرار دهيد، چون كه ممكن است، شدت عصبانيت شما به پرت كردن كنترلر و شكستن صفحه ي نمايشگر منجر شود). خوب بگذاريد برايتان توضيح دهيم كه بلادبورن چيست و ساخته ي چه ذهن ديوانه اي مي باشد. يك روز صبح كارگردان عنوان هاي ديمن سولز و دارك سولز از خواب بيدار شد و وقتي كه به اشك و ناراحتي بازيكنان از شدت سختي عنوان هاي قبلي خود مي خنديد با خود اين جمله را گفت: دارك سولز خيلي راحت است! اگر خبري از سپر در يك بازي نباشد چه اتفاقي مي افتد؟ در نتيجه ي اين تفكر كثيف(!) آقاي ميازاكي، يك عنوان جديد به نام بلادبورن خلق شد و به همين دليل اين بازي و خيابان هاي شهر Yharnam،  شهري كه رويدادهاي بلادبورن در آن جان مي گيرد، سطح جديدي از چالش را براي بازيكنان اين سبك بوجود آورده است. بسياري اين عقيده را دارند كه اين بازي از نظر سختي دارك سولز و ديمن سولز را در جيب خود گذاشته است و مي توان ماجراجويي جديد آقاي ميازاكي را يك كابوس براي بازيكنان تازه وارد و همينطور قديمي اين سبك دانست. حتي ممكن است نظر شما نيز چنين باشد اينطور نيست؟ ولي نه، به نظر ما شما مي توانيد حتي از سخت ترين بخش ها و مراحل بلادبورن با راهنماي اختصاصي كه ما براي شما آماده كرده ايم بدون هيچ مشكلي عبور كنيد و حتي وقتي كه به پشت سر مي نگريد با خنده بگوييد: بلادبورن، بلادبورن كه مي گفتند اين بود؟ پس منتظر چه چيزي هستيد؟ در ادامه ي اين راهنما با ما همراه باشيد تا در اين بازي نه چندان دوستانه موفقيت را نصيب خود نماييد.

شايان به ذكر است كه اين راهنما داراي اطلاعات لودهنده اي نيست ولي ما براي شما بخش هاي مختلف و نحوه ي عبور از آن هارا آماده كرده ايم و اين امكان وجود دارد كه شما خود بخواهيد بعضي از ميانبر ها را كشف كنيد، پس اگر اينطور است به شما توصيه مي كنيم كه به صفحه ي اصلي سايت بازگرديد! در غير اينصورت مي توانيد از بقيه ي اين راهنما كه به زودي منتشر خواهد شد، لذت ببريد و به بازي بلادبورن به صورت هر چه كامل تر ادامه دهيد.

البته، شما هم به هيولاها رحم نمي كنيد

 

دنياي بازي بلادبورن به صورت خطي نمي باشد و راه هاي زيادي براي عبور از مراحل و موفقيت در جدالِ با باس ها و هيولاها وجود دارد و به همين دليل ما براي شما كامل ترين و كوتاه ترين راه را آماده كرده ايم تا در كنار لذت بردن از بازي و از تمامي اقلام مخفي شده در بخش هاي مختلف نيز تمام استفاده ي خود را ببريد و همينطور در جدال با هر كدام از دشمنان اين بازي آماده باشيد و در هيچ كدام از گوشه كنار بلادبورن هيچ  عامل تعجبي در كمين شما نباشد.

به زودي اولين بخش راهنماي بازي Bloodborne منتشر خواهد شد و در آن به يك سري از اطلاعات اوليه كه بايد درباره ي بازي داشته باشيد اشاره خواهيم كرد، پس تا كمي بعد شكيبا باشيد و با گيمفا همراه باشيد.

Bloodborne

 

و اما صبر كنيد، برايتان چند تصوير از قسمت بعدي اين راهنما آماده كرده ايم كه در اين زمان باقي مانده تا انتشار قسمت هاي بعدي بيكار نباشيد!

 

0
0

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

  • ASSASSIN71 گفت:

    شهاب تبلیغات الکی نکن خودتم دیدی که دهنمون صاف شد آخرشم نتونسیم بازی کنیم واسه راهنما دیره من دوبار تمومش کردم .

    0
    0
  • .::Ali GN::. گفت:

    خب من که بازیرو تموم کردم و میخوام نیو گیم + برم واین راهنما خیلی خوبه چون من خیلی از جاهای مخفی رو نرفتم برای همین وایمیستم تا شما راهنمارو قرار بدین بعد دوباره شروع میکنم راستی بازی یه حدی داره مثلا از یه جای به بعد خیلی ساده میشه بعد یدفعه سخت میشه و دهنتو سرویس میکنه برای من سخترین بخش nightmare menis و unseen vilage بعد زدن rom بود و برای من سخت ترین باس هم cleric beast بود ولی بقیه باس هارو ثل آب خوردن زدم این کاری که میکنین خیلی خوبه منتظر هستم

    0
    0
  • Navidoo گفت:

    اقای علیرضا قاسمیان مقدم شما umbilical cord ها رو گرفتی استفاده کنی؟
    من گیم+ رو شروع کردم که قبل از مبارزه اخر استفادشون کنم ببینم واقعیت داره که پایانه واقعی اونموقع نشون داده میشه؟
    البته همه میگن درسته باید بگیریشون و قبل از مبارزه اخر استفادش کنی ولی اگر یه راهنما واسه umbilical cord ها و چگونه به دست اوردنو استفادشون بزاری مطمعنا خیلی ممنون میشم دیگرانم میتونن استفاده کنن.

    0
    0
    • MDemonT گفت:

      این بازی اگر اشتباه نکنم 3 پایان داره(یعنی 3 بار میشه تمومش کرد و هر سه مدل تروفی خودشون رو دارن!)
      1 . قبول کردن پیشنهاد Gehrman
      2 . کشتن Gehrman بدون استفاده از Umbilical Cords
      3 . کشتن Gehrman با استفاده از Umblical Cords که بهش یک باس فایت دیگه اضافه میکنه!
      اون Cord ها هم هر کدوم یک جای خاصی از بازی هستن که :
      1. وقتی که باس اخر خود بازی توی Nightmenis رو میکشید Wet Nurse خودش ی دونه میده
      2.توی Abandoned Old Workshop که رفتن بهش خودش داستان داره(!) یکی پیدا میشه
      3. اگر از سمت Forbidden Woods بری به سمت Iosefka clinik اونجا ها میتونی پیدا کنی(بعد از کشتن Rom Spider)

      0
      0
      • Navidoo گفت:

        ای دمت گرم مثل چی دارم میرم یکی یکیشونو گیر بیارم.
        دوتاشونو گرفتم با تشکر از راهنماییت.
        هیچی تو این بازی اندازه Iosefka clinik اعصاب منو خورد نکرد من اصلا فکرشم نمیکردم داستان از این قرار باشه خیلی اعصاب خورد کن بود.
        برای اینکه برای کسی اسپویل نشه برات پیام میدم ببینم درست فهمیدم یا نه خیلی گیج کنندس.

        0
        0
    • آره آخرش يك secret ending داره كه اونم ميزاريم

      0
      0
  • infinite man گفت:

    با این که بازیو ندارم ولی حتی راهنماشو بخونمو ببنیم چه باس هایی داره بازم برام لذت بخش هست

    0
    0
  • poorya گفت:

    خدا کنه یجور اسونتر بشه اخه من تا حالا نقش افرینی بازی نکردم اگرم بازی کردم زود دلمو زده ولی این بازی واقعا یه چیز دیگس من که باهاش حال کردم ولی یکم برا من سخته چون با این جور بازیا زیاد اشنایی ندارم

    0
    0
  • GamerZZZ گفت:

    اين بازي بي نهايت جاهاي مخفي داره خيلي زياده Shock

    0
    0
  • ramin#x#.x گفت:

    من که 3 بار بازی رو تموم کردم هر 3 پایان اون رو هم تجربه کردم ( خوب – بد – اصلی ) و دیگه گذاشتمش کنار و از دستگاه حذف.
    the end

    0
    0
    • MDemonT گفت:

      new game + نرفتی پس همرو new game رفتی Big Smile خخخخخخخخ

      0
      0
      • ramin#x#.x گفت:

        عزیز دلم وقتی برای بار اول بازی رو تموم میکنی اوتوماتیک بازی در +NG شروع میشه یعنی حدود 70 ins معمولی بعد که برای بار دوم بازی رو تموم میکنی دفعه سوم بازی به مراتب سخت تر میشه.
        بعضی باسهای انتخابی رو که در حالت عادی به راحتی زدم در حالت های سختی بالاتر نتونستم و بزنم و ازشون رد شدم…….

        0
        0
        • MDemonT گفت:

          شما میتونی بری از منو و دوباره بازی رو شروع کنی که دقیقن مثل بار اول هست… insight هم که میشه خالیش کرد راحت.. لول خود کرکتر هست که اونم همینجوری میره بالا تا 549 (همه شون 99 میشن)
          باسهای بازی در اولین بر همه رو میشه زد…
          باسهای انتخابی توی نیو گیم پلاس هستن که اشک ادم رو در میارن از جمله Cleric Beast – Ebrietas – Cainhurst king و …
          خب خسته نباشید شما دعوا که نداریم ولی طوری گفتین که انگار کلن بازی اب خوردن بوده Big Smile

          0
          0
          • ramin#x#.x گفت:

            ساده؟
            دهنم صاف شد. ولی باس های سخت رو راحت تر از باس های ساده میزدم در دور دوم و سوم!!!
            ولی اخرای دور سوم بازی یه سلاح پیدا کردم هر باسی باهاش حله
            ولی از اونجا که دیگه حال بازی نبود بیخیال….

            0
            0
            • MDemonT گفت:

              منم دقیقن مثل شما هستم… بعضی از باس ها اصن هیچی ازشون نمیخورم ولی گاهی حتی از ی دونه جیانت کشکی میخورم Big Smile
              Ludwig Holy blade رو میگید یا Chikage چون هر جفتشون خوبن ولی من به نظرم Axe بهتره…
              موفق باشید Yes

              0
              0
            • Navidoo گفت:

              AXE صلاح اصلی من بود برای هر کی که میخواد کمی راهت تر از اول شروع کنه انتخوابه عالیه مخصوصا charge attack خیلی خوبی داره
              من Cleric Beast و BLOOD THIRST و Vicar Amelia همون دفعه اول کشتم ویدیوش هم SAVE کردم
              راستی راهی نیست بشه تو گیمفا ویدیو اپلود کرد برای guide بچه ها شاید راهتتر بتونن تمومش کنم.

              0
              0
      • GamerZZZ گفت:

        New game + چيه كسي هست توضيح بده

        0
        0
        • MDemonT گفت:

          شما وقتی که بازی رو تموم میکنید بعد از تموم کردن بلافاصله از اول بازی شروع میکنه خودش به اون حالت میگن New Game + یعنی شما لول قبل خودتو داری لباس ها و وسایل و … اما سخت تره بازی… طوری که اگر بار اول خیلی جاها به راحتی میرفتید میزدید الان واقعن گریه اوره… طوری که قبلن هم خبرش اومده بود حتی سازنده های بازی تو این حالت پلاس که سخت تر میشه نمیتونن همه ی باس ها رو بزنن چون به طرز غیر منطقی قوی هستن…
          برای مثال Cleric Beast در حالت عادی یکی از باس های سخت بازی هست… این باس 30% خونش که میرسه شما رو بی خود و بی جهت سمی میکنه و با 3ضربه پشت هم (بسته به لولتون مثلن من لول 101 هستم) میکشه… و اینجور چیزا زیاده تو بازی… در کل… خیلی سخت تر میشه کاملش کرد وقتی که دفعات پشت هم بازی تموم میشه

          0
          0
  • علیرضا جان واقعا کارت درسته… امیدوارم در آینده وقتی پروژه این بازی تمام شد سراغ بازی های دیگه هم بری

    0
    0
  • Blue Moon گفت:

    من همچنان منتظر هستم پس کی میذارید ؟

    0
    0
  • Sina.a گفت:

    با سلام
    دوستان عزیز من این بازی رو به تازگی تهیه کردم خیلی بازی زیبایی هست
    فقط من یه سوال داشتم
    میخواستم بدونم الان من تو همون شهر yharnam یا کلا بازی کجا میشه سیو کرد؟ یا اینکه اصلا چکپوینت داره بازی یا نه؟ چون هر دفه خیلییی میرم جلو میمیرم دوباره برمیگرده اول اول
    نمیدونم باید جلوتر برم سیو کنه یا کلا سیو نداره
    ممممنون میشم جواب بدید
    متشکر

    0
    0