Project Cars گرافیک نسبتا پیچیده ای بر روی کنسول ها دارد

Project Cars طیف وسیعی از امکانات را برای سفارشی کردن تنظیمات گرافیک بر روی PS4 و Xbox One ارائه می دهد.
Project Cars جلوه گر گرافیک هاست و تمامی نشانه های اولیه نشان می دهند که این بازی قرار است یکی از بهترین ها از نظر گرافیکی باشد.
با این حال، به نظر می رسد سرسپردگی و تعهد Slightly Mad به گرافیک بیش از زیبایی آن می باشد. این استودیو هم چنین برای نسخه های PS4 و Xbox One گزینه های گرافیکی متعددی قرار داده است که این گزینه ها را معمولا در نسخه های پورت کامپیوتری؛ اگر خوش شانس باشید، می توانید ببینید.
Digital Foundry از منوهای بازی اسکرین شات گرفته است که به دسته های گوناگونی تقسیم شده اند مثل Visual FX ،Authenticity ،Field of View، Movement. تمام این گزینه های بر روی PC در دسترس نیستند، اما تعداد زیادیشان آن جا وجود دارند.
یکی از دلایلی که چرا PC گیمرها انقدر با وجود این نوع گزینه ها هیجان زده می شوند این است که این گزینه ها باعث می شوند بازی مقیاس پذیر شود؛ شما می توانید همه چیز را تا سطح ۱۱ بر روی یک سیستم قدرتمند گیمینگ بالا ببرید، یا آن را بر روی پایه ای ترین سطح در سیستم های کم قدرت قرار دهید و یا بر روی تنظیمات میانه و معتدلی قرار دهید تا عملکرد پایداری دریافت کنید.
به خاطر اینکه کنسول ها پیشامدهایی استاندارد شده هستند، ممکن است فکر کنید که این گزینه ها قدری بی استفاده می باشند. این مسلما درست است، اما یکی از ارکان Project Cars این بوده است که امکان تجربه ای سفارشی سازی شده را فراهم آورد. آیا نمی خواهید توسط شکوفه ها حواستان پرت شود؟ میدان دید وسیع تری می خواهید؟ انجام شد!
Project Cars با فریم ۶۰ بر روی هر دو کنسول اجرا خواهد شد و مشخص شد که بر روی PC تا 12K اجرا می شود. بازی در ماه می امسال بر روی PC، PS4و Xbox One عرضه خواهد شد. تاریخ عرضه نسخه ی Wii U هنوز مشخص نیست.
پر بحثترینها
- جزئیات جدیدی از Intergalactic: The Heretic Prophet منتشر شد
- واکنش دراکمن به دو دستگی طرفداران در قابل The Last of Us 2 و رویکرد مشابه در مورد Intergalactic
- ۱۵ شخصیت با ابهت برتر در تاریخ بازی های ویدیویی
- کارگردان Split Fiction: اگر دوباره جایزه بهترین بازی سال را ببرم خوشحال میشوم، اما با وجود GTA 6 رقابت سخت خواهد بود
- نیل دراکمن: ۵ سال از آغاز ساخت Intergalactic: The Heretic Prophet میگذرد اما هنوز درحال تغییر و تکامل است
- شایعه: بازی The Last of Us Part 3 به طور مخفیانه در دست ساخت قرار دارد
نظرات
بازی خیلی عالی هست
جالبه حیف میره برا تابستون به دلیل امتحانا
من فعلا gta میخام دارم میمیرم فقط گیم پلیا رو نگاه میکنم تنظیماتش هیجان انگیزه!
من بدتر از تو بودم
وقتی پست بازیرو واسم اورد چ حالی کردم
الان هرچی مطلبو فیلم راجبش ببینی عطشتو بیشتر میکنه
توی این ۲ ماه چهارتا بازی توپ میان ، که گیچ میشی کدوم رو اورجینال بگیری همشون هم قشنگ هستن ،
Watcher 3، Project Cars ، Batman AK ، Mortal Kombat
فکر کنم این تابستون بازار معامله کردن و فروش بازی ها گرم باشه
——
این بازی هم اولین ریسنگ روی PS4 هست ، که لامبورگینی هم داره!
نظر شخصی من بتمن
لامبورگینی رو nfs rivels و driverclub هم بود
پس نمیشد گفت اولین بازی ریسینگ روی ps4
که لامبورگینی داره
تازه کلاب هم انحصاری ps4 بود
نرخ فریم چثست؟
بازیه گردن کلفتیه :smug:
باس جدی گرفت :smug:
باز حکایت SYSTEM UPDATE :hypnotized: :hypnotized:
کاش همش توی پیست نبود
حالا شاید گرفتمش اخه خیلی باحاله