امروز اعضای استدیو Ready at Dawn حسابی مشغول جشن هستند زیرا جدیدترین پروژه آنها که یک بازی انحصاری هم می باشد یعنی The Order: 1886 گلد شده و آماده تکثیر است. امروز همچنین یک تریلر جدید هم از این عنوان منتشر شده است که به همراه جزئیات بیشتر در ادامه مطلب موجود می باشد.
اگر با اصطلاح گلد آشنایی ندارید بایستی بگوییم، گلد شدن یک بازی به این معنی می باشد که تمامی مراحل ساخت به پایان رسیده است و شرکت ناشر، از حالا مشغول تهیه و توزیع دیسک های بازی می شود. تمام شدن مراحل ساخت یک بازی، مسلما همراه خود، شادی بسیاری برای سازندگان دارد. در Ready at Dawn هم اکنون نبردی بزرگ با نوشیدنی ها به راه افتاده و همه خیس خالی شده اند.
علاوه بر خبر گلد شدن The Order: 1886، امروز یک تریلر جدید هم از این عنوان منتشر شده است که نماهای مختلفی از گیم پلی و داستان را نشان می دهد. ویدئو مذکور در انتهای همین مطلب برای دانلود موجود می باشد.
بازی The Order: 1886 که در در ۲۰ فوریه ۲۰۱۵ (مصادف با ۱ اسفند) به صورت انحصاری برای کنسول نسل هشتمی شرکت سونی یعنی Playstation 4 عرضه می شود، بازیکنان را در نقش یک سری از اعضای گروه شوالیه های شهر لندن (Knight) قرار خواهد داد. آنها مامور هستند تا اینکه گرگینه ها (Lycan) را از بین ببرند که موجودی دو رگه از ترکیب انسان و گرگ می باشند. این جانوران را ما برای اولین بار در نمایشگاه E3 2014 به طور کامل شاهد بودیم. سرعت بسیار زیادی دارند، وحشی هستند و بسیار بی رحمانه حمله خواهند کرد. از طرفی قهرمانان بازی با نوشیدن یک مایع به نام Black Water می توانند سلامتی خود را اضافه کنند یا اینکه آن را بهبود بخشند.
[jwplayer mediaid=”200916″]
نظرات
یادمه برای گلد شدن بازی god of war 3 هم به همین شکل همو خیس میکردن
بابا چیکار کنم انحصارهای سونی نمیزارن PC GAMER بمونم باید مهاجرت کنم به PS4!

خبری نشده ک چند ساعت گیم پلی داره ؟؟
من حتما این بازی رو برای ps4 تهییه میکنم واقعا بازی خیلی زیبایی هست
عالی
ممنون بابت خبر
کاس منم پیش ونا بودم و اب بازی می کردم
ای چقدر دوست دارم ارمانو خیس کنم
بابا به خدا آب بازي نميكنن. دارن به هم شامپاين ميريزن. زير هكس رو هم بخوني ترجمه فارسيش ميشه : جنگ شامپاين ديوانه وار، البته تو اگر پيششون بودي بايد همون آب بازي ميكردي تا به جقول خودت يه وقت به گناه آلوده نشي.

“تا به جقول خودت”
جقول چیه؟
___________
حیف مولتی نداره این بازی
واقعا جاش خالیه
co op داره
co op هم نداره
بی نهایت با این تریلر به بازی امیدوار شدم
انگار بازی هم پارکور و لیز خوردن داره
محیطاشم بزرگه
عظمت در راه هست.
به خدا قسم اوردر حماسه به پا میکنه.قسم میخورم.
بی نهایت با این تریلر به بازی امیدوار شدم
انگار بازی هم پارکور و لیز خوردن داره
محیطاشم بزرگه و خیلی خوبه
خطاب به كساني كه به اين بازي اميدي ندارند :
بازيش نكنيد
الان اینجا بین این همه مرد و نوشیدنی یه چیز کم به نظر نمیرسه؟
نه نه نمیرسه
اگه ready at downباگ هايه بازي رو اصلاح كرده باشه بازي خوبي از اب در مي ياد ولي از نظر من نمي تونه متاش از٩٢ بالاتر بگيره چون بازيش خسته كننده هست و مشكل هايه ديگه هم داره الان كه دارم فكرشو مي كنم متاش از ٩٠ به بالا بياد شاهكار كرده!
اگه ready at downباگ هايه بازي رو اصلاح كرده باشه بازي خوبي از اب در مي ياد ولي از نظر من نمي تونه متاش از٩٢ بالاتر بگيره چون بازيش خسته كننده هست و مشكل هايه ديگه هم داره الان كه دارم فكرشو مي كنم متاش از ٩٠ به بالا بياد شاهكار كرده بازيش توي QTEخيلي خشكه !و سوتي داره!تازه گرافيكش هم انچنان از dying lightويا حتي از wild huntقوي تر نيست
متی 92 یعنی یه بازی در حد Geow 3 که کلی بخش مولتی پلیر ، حتی میشود 4 نفر هم تمومش کرد ، غیر ممکن هست
یکی از بهترین انحصاریا سونی همینه

خدا کنه فقط حجمش ریاد نباشه کی حال داره دان کنه
dg nemitonam taghat biyaram
ما با 47 watch dogs تموم کردم 2 تا از اونا داشت!

یکی از privacy invasion ها و اون مرحلش که میره خودش رو جای یه مرده دیگه جا میزنه با ماشین کلاسیک بنفش میره کلاب!
کسی میدونه که این بازی مولتی پلیر داره؟
اين بازي فقط گرافيک داره و گيمپلىش به يک بازى شبيه است ولى اسم آن را نمى گم در کل متاش خوب نخواهد بود
یه نسل هشتمی واقعه ای داره میاد