چرا سال ۱۹۹۶ یکی از بهترین سال های تاریخ بازی های ویدئویی می باشد؟
در سال ۱۹۹۶، صنعت بازی های ویدئویی به واسطه چند سری بازی جدید به کلی دستخوش تحولات بزرگی شد. آن موقع سال بسیار درخشانی بود و ما شاهد ظهور شخصیت های جدید قدرتمند در کنار ایده های بکر و عالی برای گیم پلی بازی ها بودیم که تمامی این موارد از سوی هر دو قطب بازی سازی جهان، یعنی شرق و غرب ارائه شدند. ۱۹۹۶ سال عناوینی بود که این روزها دیگر برای خود دارای اسم و رسمی شده اند مانند Lara Croft و Crash Bandicoot. سال ۹۶ البته برای Mario هم درخشان بود چرا که ما شاهد آغاز به کار دو شاخه جدید در سری Mario بودیم. فراموش نکنیم که دنیای Pokémon هم در این موقع بود که معرفی شد. نامی که این روزها به موفقیت های چشم گیری دست یافته و وسعت زیادی پیدا کرده است. با ما در ادامه مطلب همراه باشید تا ببینیم چرا ۱۹۹۶ یکی از بهترین سال های تاریخ بازی های ویدئویی بوده است.
Super Mario 64 | Nintendo EAD
سال ۱۹۹۶ بود که کنسول Nintendo 64 به بازار آمد. با آمدن یک کنسول جدید از سوی نینتندو، ما شاهد یک بازی جدید هم در سری محبوب این شرکت بودیم. بازی Super Mario 64 نه تنها یکی از اولین عناوین تاریخ بود که از سبک پلتفرمر سه بعدی بهره می برد، بلکه به عنوان اولین بازی در سری Mario از آن یاد می شود که از جهانی تقریبا باز بهره می برد. بازیکنان در عنوان مذکور هیچ گونه محدودیت زمانی نداشتند و عوض پرداختن به تنها یک آبجکت و حرکت در مسیری خطی، می توانستند همزمان به انجام چند آبجکت مختلف بپردازند و بازی دائما شما را ترغیب به گردش و کاوش در محیط می کرد. صرف نظر از ریسک های بسیاری که برای طراحی این عنوان شد، Super Mario 64 با دوربین چرخشی ۳۶۰ درجه واقعا انقلابی را در دنیای عناوین پلتفرمر به وجود آورد.
Mario Kart 64 | Nintendo EAD
علاوه بر یک بازی پلتفرمر در سری Mario، دارندگان کنسول Nintendo 64 یک بازی جدید را هم از Mario Kart دریافت کردند. Mario Kart 64 اولین بازی در Mario Kart بود که گرافیک سه بعدی داشت. این مهم بعد کاملا تازه ای را به بازی اضافه کرد و ما شاهد عمق بیشتری در طراحی چاله ها، دیوارها و مسیرهای مسابقه بودیم. قابلیت تجربه Mario Kart 64 به صورت چندنفره باعث شد که این عنوان برای مهمانی ها بسیار مناسب باشد و برای دارندگان Nintendo 64 یک خرید واجب.
Resident Evil | Capcom
اولین عنوان در سری Resident Evil که توسط آقای Shinji Mikami، مرد پرآوازه سبک ترس ساخته شده، همان بازی است که گامی جدید را در سبک وحشت و بقای دنیای مدرن برداشت. علاوه بر تغییرات بنیادینی که این بازی ایجاد کرد، Resident Evil از یک سیستم هوشمندانه در آیتم های کول پشتی بهره می برد که بعدها در بازی های فراوانی مورد استفاده قرار گرفت. صرف نظر از دیالوگ های ضعیف و بی خود آن، Resident Evil تنش بسیار زیادی را در گیم پلی ایجاد می کند. هنوز هیچ بازی نتوانسته است آن وحشتی را القا کند که سگ ها از پنجره به داخل شیرجه می رفتند.
Crash Bandicoot | Naughty Dog
Crash Bandicoot یکی از بهترین و زیباترین گرافیک های زمان خودش را داشت. در صنعت همیشه از بازی نامبرده به خاطر گرافیک هایش، به عنوان یکی از بهترین عناوین کنسول PlayStation یاد می شود. محیط بازی که رنگارنگ هم بود جزئیات خیلی خوبی داشت، سایه پردازی و لبه های صاف همه چیز را واقعی تر نشان می دادند و انیمیشن ها نیز روان بودند. Crash Bandicoot چیز تازه ای را برای سبک اکشن به ارمغان نیاورد و بیشتر عناصر آن هم چیزهایی بودند که در گذشته به دفعات مورد آزمون و خطا قرار گرفته بودند با این حال عمق گیم پلی کار شده، دیدی تازه را در این سبک به وجود آورد. بازی نامبرده یکی از اولین عناوین موفق استدیویی است که در ادامه بازی های بسیار خوبی را هم خلق کرد و این استدیو چیزی نیست جز ناتی داگ.
Tomb Raider | Eidos
وقتی که از شما سوال می شود یک شخصیت قدرتمند زن در دنیای بازی ها را نام ببرید، بی درنگ نام Lara Croft را بر زبان خواهید آورد. صرف نظر از ارائه یک شخصیت به یاد ماندنی و نمادین، Tomb Raider به عنوان یک نمونه برای بازی های اکشن ماجرایی قلمداد می شود که بعد از آن منتشر شدند. یک گیم پلی خلاقانه که ترکیبی از اکشن و حل معما است، برای مدت ها در آینده مورد تقلید قرار خواهد گرفت. سبک داستان سرایی Tomb Raider در زمان خودش انقلابی بود و حتی ما شاهد رد چنین سبکی در بازی Uncharted هستیم. Lara بعد از این عنوان بود که وارد دنیای کتاب های کمیک، فیلم های سینمایی اقتباس شده از بازی ها و غیره شد.
Shin Megami Tensei: Persona | Atlus
سری Shin Megami Tensei: Persona که همیشه از آن با شخصیت پردازی بسیار قوی و داستان قدرتمند یاد می شود، کار خود را در سال ۱۹۹۶ با بازی Revelations: Persona آغاز کرد. زمانی که همه بازی های نقش آفرینی در قرون باسطان دنبال می شدند، Persona به سراغ یک دنیای مدرن رفت که شخصیت های اصلی آن نیز یک سری نوجوان بودند. بازی مذکور معانی عنوان نقش آفرینی ژاپنی را تغییر داد و با اینکه امتیازات متوسطی گرفت، از آن به عنوان یک بازی کلاسیک خوب یاد می شود.
Diablo | Blizzard
در آخرین روز از سال ۱۹۹۶، ما شاهد انتشار بازی Diablo بودیم. جدیدترین اثر Blizzard که در سبک هک اسلش نقش آفرینی ساخته شده بود با اینکه مضمون بسیار تاریکی داشت، توانست بازیکنان را با فعالیت های بی انتها درون بازی به سمت خود جذب کند. اینکه شما کلاس مورد علاقه خود را برای شخصیت ساخته شده داشته باشید یک بحث است اما از طرفی هم تعداد جادوها، ماموریت ها و آیتم ها به قدری بودند که گیم پلی را بسیار اعتیار آور کردند و انتظارات را بالا بردند. مردم به بخش چندنفره Diablo علاقه بسیاری پیدا کردند و تا همین امروز هم از بخش چند نفره بازی نامبرده، به عنوان یکی از بهترین تجربه ها یاد می شود.
این مقاله از سایت Gamespot ترجمه شده است.
پر بحثترینها
- گپفا ۲۴؛ امتیاز شما به نیمۀ اول نسل نهم پلی استیشن
- ادعای مدیر سابق Sweet Baby: استودیوها سراغ ما میآیند تا داستان بازیهایشان را بهبود دهیم
- مشخصات کامل سختافزار پلی استیشن ۵ پرو فاش شد
- مدیرعامل پلی استیشن: طرفداران باید انتظارات خود را کاهش دهند، PS5 Pro یک کنسول نسل بعدی نیست
- پلی استیشن ۵ پرو با قیمت نجومی وارد ایران شد
- سازنده سابق راکستار: مردم سالها از واقعگرایی GTA 6 صحبت خواهند کرد
- تماشا کنید: گیمپلی چندین بازی روی پلی استیشن ۵ پرو
- ۷ بازی مخفیکاری با پیشرفتهترین هوش مصنوعی دشمنان
- نقد و بررسی فیلم Joker: Folie à Deux | هیچ جوکری وجود ندارد
- تهیهکننده Final Fantasy: اسکوئر انیکس میخواهد بازیهای آینده را همزمان روی Xbox منتشر کند
نظرات
:yes:
عاشق کراش بودم و هستم :inlove: حتی الان هم تو کامپیوترم با مبدل PS1 بعضی وقتا بازیش میکنم :yes:
Super Mario 64 :inlove: :inlove:
ممنون بابت مقاله :yes:
Diablo :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :inlove: :inlove: :inlove:
Tomb raider :yes: :yes: :inlove: :inlove: :inlove:
به نظرم هیچکدوم از این بازی ها انگشت کوچیکه ی “ماریو کارت” هم نیستن !…شگفت انگیز بود این بازی و کلا این سری !!… :yes:
عاشق کرشم حتی بعضی وقت ها با ps1 بازیش میکنم :inlove:
عاشق کراشم هنوز هم تو ps1 بازی میکنم
لامصب همشونم قشنگن 🙂 🙂
ببخشید . من یه سوال داشتم:برای بازی هدست razer kraken-pro خوبه؟ ?
برا ps4 و pc میخوام.
هدست فقط هدست گلد سونی :yes:
خدای کیفیته
کراش یادش بخیر عالی بود مخصوصا ۳ با ۴
واقعا شاهکارهای بازی کراش که تا ۱۰۰% تمام کردم مردم اویل یک جزء بهترین اویلهاست هم از نظر دمو هم از نظر گیم پلی و تامب رایدر که بهترینهی دوران گیمم بودن و تمام تامرایدرهای ps1 را تمام کردم و بعد از ان دیگه بهشون دست نزدم چون خرابش کردن
با حرفت موافقم نباید بازی هایی رو که باشون خاطره داری رو خراب کنن باست مثه همین تامب رایدر مثه اساسینس.مثه کالاف که البته اخریه خوب بود مثه پیس که این بازی هارو تبدیل به فرانچایز کردن و خاطرات خوبه مارو باهاش خراب کردن اما یه بازی مثه جی تی ای اگه چند سال یک بار براش یه نسخه بیاد هیچ وقت بازی بدی نمیشه الان اگه یوبیسافت بخواد پرنس بسازه هیچ وقت خراب نمیشه اما اگه هر سال یه نسخه بده بیرون داغون میشه
یاد کرش بخیر هنوز هم بعضی وقت ها بازیش می کنم
هیچی کراش نمیشه! :smirk: :lashes:
:yes: :yes: :yes:
چه مقاله ی توپپی
Tomb Raider یکی از بازی هایی بود که کنسول سونی رو به بهترین کنسول تاریخ تبدیل کرد
بی شک Tomb Raider یکی از بهترین بازی های بود که من بازی کردم
من با اویل هم سنم :silly:
خوبه ولی من با gameboy هم سنم
کراش :yes: :yes: :yes:
کراش :inlove: :inlove:
کراش 😥 😥 😥
این که همه ی سال ها شد بهترین Gamespot الکیه(از نظر من) :laugh: