سازنده ی عنوان Dying Light یعنی استودیو TechLand امید بسیاری برای استفاده از Oculus Rift در عنوان Dying Light دارد. عنوان Dying Light در ماه ژانویه روانه ی بازار گیم خواهد شد، اما بدیهی است که Oculus Rift در زمان لانچ این عنوان آماده نخواهد بود و در دسترس خریداران این بازی قرار نمی گیرد. با این حال استودیو TechLand قصد دارد ار هدست واقعیت مجازی Oculus Rift پشتیبانی کند.
طراح ارشد بازی Dying Light جناب آقای Maciej Binkowski در مصاحبه ای که با وب سایت Digital Spy داشت، گفت:
ما قصد داریم پس از انتشار عنوان Dying Light از هدست واقعیت مجازی Oculus Rift پشتیبانی کنیم و ما امیدواریم که هدست مورد نظر در هنگام لانچ این عنوان آماده شود. در حال حاضر ما برروی بازی خود مشغول به کار هستیم و می خواهیم از بازی خود مطمئن شویم تا یک بازی کامل را روانه ی بازار گیم کنیم. برای مدتی است که ما بر روی پشتیبانی از هدست Oculus Rift کار می کنیم، اما با توجه به سیستم سخت افزاری و نرم افزاری تکامل یافته این هدست مشکلاتی برای ما به وجود آمد.
وی افزود:
هنوز هم مشکلات فنی بسیاری وجود دارد که ما با آنها دست و پنجه نرم می کنیم، اما ما بر روی مشکلات به وجود آمده مشغول به کار هستیم و من مشتاقانه منتظرم تا عنوان Dying Light را رسما بر روی این هدست انجام دهیم.
نظرات
جالب میشه
Best game ever
GOOD NIGHT GOOD HUNT
نمی دانم چم شده تا اسم این بازی رو می شونم اعصابم خورددددددددد میشه

اگه كنسول نسل هفت داري بايد هم اعصابت مثل من خورد بشه بازي به اون خفني براي نسل هفت كنسل شد
آره به همین دلیل اعصابم خورد شد می خواستم یه دسته ی بی سیم دیگه ای بخرم با پسر خالم دونفره بزنیم ولی کنسل شد

کسی میدونه oculus rift دو از کجا میشه تهیه کرد؟
___________
we the west…13-5
هنوز ساخته نشده
تو خبر که نوشته هنوز آماده نشده این دستگاه
برای اجرای “این بازی” اماده نشده