Easter Egg ای از Call Of Duty: Advanced Warfare در نسخه Call Of Duty: Ghosts کشف شد

حدود ۲ ماه دیگر نسخه جدیدی از سری بازی های Call Of Duty منتشر می شود. همگان می دانند که این بازی بسیار محبوب می باشد و البته سود بسیار زیادی را نیز برای شرکت Activision به همراه دارد. حال به تازگی یک Easter Egg از نسخه جدید این بازی در Call Of Duty: Ghosts که سال پیش عرضه شد کشف شده است که در ادامه مطلب می توانید این Easter Egg را مشاهده کنید.
این Easter Egg در یکی از نقشه های بخش چند نفره DLC جدید Call Of Duty: Ghosts یعنی Nemesis کشف شده است. در یکی از این نقشه ها پوستری بر روی دیوار قرار دارد که دقیقا مانند یکی از نقشه های Call Of Duty: Advanced Warfare که در کشور چین اتفاق می افتد می باشد. در زیر می توانید عکس های منتشر شده از این DLC را مشاهده کنید: (تصویر اول برای Call Of Duty: Advanced Warfare و تصویر دوم Easter Egg کشف شده در Call Of Duty: Ghosts می باشد)
Call Of Duty: Advanced Warfare در تاریخ ۴ نوامبر (مصادف با ۱۳ آبان) برای پلتفرم های Play Station 4 , Play Station 3 , Xbox One , Xbox 360 , PC عرضه می شود و خبری از نسخه Wii U نخواهد بود.
پر بحثترینها
- جزئیات جدیدی از Intergalactic: The Heretic Prophet منتشر شد
- واکنش دراکمن به دو دستگی طرفداران در قابل The Last of Us 2 و رویکرد مشابه در مورد Intergalactic
- کارگردان Split Fiction: اگر دوباره جایزه بهترین بازی سال را ببرم خوشحال میشوم، اما با وجود GTA 6 رقابت سخت خواهد بود
- نیل دراکمن: ۵ سال از آغاز ساخت Intergalactic: The Heretic Prophet میگذرد اما هنوز درحال تغییر و تکامل است
- ۱۵ شخصیت با ابهت برتر در تاریخ بازی های ویدیویی
- شایعه: بازی The Last of Us Part 3 به طور مخفیانه در دست ساخت قرار دارد
نظرات
مرسی بابت خبر . جالب بود :yes:
Easter Egg باید جزیی باشه و به سختی پیداش کرد مثله PS3 که در آخر الزمان TLOU بود ، ولی بعضی بازیها مثل این خیلی واضح میکنن یا واچ داگز که Easter Egg کینکت یه مرحله بود
خوب بود دستتون درد نکنه
ممنون بابت خبر :yes:
چه جالب و چه حواس جم 😀
ممنون بابت خبر
چه جلب 😀
چه جالب!
ممنون :yes: بهترین و جالب ترین استر اگ هایی که تاحالا دیدم تو GTA V و BATMAN ARKHAM CITY بود.(ببخشید بابت اسپم)
بعد اینکه بازی کم کم داره منشر میشه پیدا کردن :-(( Deki
______________________________________________
به هرحال ممنون 😀
منشر=منتشر :-/ :-/ :-/ :-/ :-/
خیلی باحاله :shy:
جالب بود مرسی بابت خبر
:yes:
خیلی باحاله 😎
کی اینا رو پیدا می کنه ?:-)
چه جالب 😕