تریلری جدید از Hyrule Warriors منتشر شد | با Ghirahim آشنا شوید

به دلیل حضور شخصیت های قابل بازی فراوان، تریلرهای عنوان Hyrule Warriors همچنان ادامه دارند! اینبار نوبت به شمشیر زن ماهر یعنی Ghirahim رسیده است. برای تماشای تریلر گیم پلی این شخصیت با ما در ادامه مطلب همراه باشید.
Ghirahim یکی از شخصیت های منفی حاضر در بازی The Legend of Zelda: Skyward Sword می باشد. او در Hyrule Warriors با ترکیب فنون سریع شمشیرزنی در کنار جادو، دشمنان خود را نابود خواهد کرد. Ghirahim تنها شخصیت منفی میان کاراکترهای قابل بازی نمی باشد و Ganondorf و Zant نیز حضور دارند.
Hyrule Warriors طی مراحل داستانی از قابلیت co-op به صورت آنلاین بهره نمی برد اما استفاده از اطلاعات دیگران در قالب Ghost Data خود یک بخش آنلاین محسوب می شود. بازی اکشن هک اسلش Hyrule Warriors در تاریخ ۱۴ آگوست (مصادف با ۲۳ مرداد) به صورت انحصاری برای Wii U منتشر خواهد شد. این بازی توسط استدیوهای Omega Force و Team Ninja ساخته می شود و شروع به کار پروژه، به موجب قرارداد بسته شده بین شرکت های Tecmo Koei و نینتندو کلید خورده است.
[jwplayer mediaid=”174637″]
پر بحثترینها
- جزئیات جدیدی از Intergalactic: The Heretic Prophet منتشر شد
- واکنش دراکمن به دو دستگی طرفداران در قابل The Last of Us 2 و رویکرد مشابه در مورد Intergalactic
- کارگردان Split Fiction: اگر دوباره جایزه بهترین بازی سال را ببرم خوشحال میشوم، اما با وجود GTA 6 رقابت سخت خواهد بود
- نیل دراکمن: ۵ سال از آغاز ساخت Intergalactic: The Heretic Prophet میگذرد اما هنوز درحال تغییر و تکامل است
- ۱۵ شخصیت با ابهت برتر در تاریخ بازی های ویدیویی
- شایعه: بازی The Last of Us Part 3 به طور مخفیانه در دست ساخت قرار دارد
نظرات
بازی خوبیه منتظر تریلرهای بیشتر از این بازی هستم :yes:
از خبر خوبتون ممنونم فقط فکر کنم این تریلر در Gamescom بوده پس به اولش Gamescom 2014 اضافه کنید اما بازم تشکر به خاطر پوشش خوبتون از مراسم :yes: :yes:
چقدر تریلرازش اومده….
می مردن فاینال ۱۵ یا گاردین هم همینجوری می کردن…
واقعا” معلوم نیست مردن یا زندن… :no:
مردیم از بس تو کفشون موندیم :no: :no: ….