Zombie Studios در حال ساخت عنوان جدید و جالبش می باشد یعنی Daylight. این بازی در قالب یک بازی ترسناک و Survival-Horror اول شخص تمامی حس ترس را واقعا به شما منتقل می کند. خوش بختانه وقت زیادی تا عرضه ی بازی نمانده است. شما با بازی کردن این عنوان همیشه اضطراب خواهید داشت. آیا کسی پشت سرتان است؟ البته این در دنیای بازی اتفاق می افتد، نگران چیزی نباشید.
Jarred Gerritzen کارگردان بازی در ویدئویی از بازی که بر روی سایت IGN پخش شده بود زمان انتشار بازی را آپریل ۲۰۱۴ برای PS4 و PC دانست و زمان ترس از نوع اول شخص را برای همگی ما آشکار کرد. البته قبلا هم گفته شده بود که اوایل ۲۰۱۴ تاریخ عرضه ی بازی است ولی ماه آپریل دقیق تر است. این بازی در یک بیمارستان متروکه واقع شده است و بازیکن تنها یک گوشی همراه هوشمند دارد تا اورا زنده نگه دارد. البته وسایل دیگری مانند قطب نما و چراغ قوه هم برای پیدا کردن راه در بازی وجود دارد. این بازی همچنین از Oculus Rift VR هم پشتیبانی می کند. هنوز تاریخ دقیق عرضه مشخص نشده است ولی در ماه آپریل منتظر آن خواهیم بود.
نظرات
وای چه عکس باحالییییییی خوشم اومددددددد منتظرم شدید تاریخ شمسی کی میشه
2 ماه دیگه
باید بازیه جالبی باشه :smug
زیادی مثل outlast نیست؟؟
به هر حال ممنون
ی لحظه با dying lightاشتباه گرفنم
نمی دونم چرا چند وقته همه زدن تو کار این بازی های مزخرف ترسناک بازی ترسناکی که فقط باید در بری تا نمیری هیچ کاری هم از دست برنمیاد

اگه بازی های ترسناک مزخرف بودن بازی the last of us این همه جایزه گرفت مزخرف بود؟

همین بازی هایی که میگی مزخرفن کلی طرفدار دارن شاید به نظر شما مزخرف باشن ولی به نظر خیلی های دیگه خیلی هم جالب به نظر میاد

the last of us جایزه شخصیت و موسیقی و انمیشن و کارگردانی و گرافیک و … خیلی چیز های دیگه رو گرفت
بازم میگی مزخرفه؟
ای خدااااا
اخه کی گفته کلا سبک ترسناک مزخرفه من بهترین بازی های عمرم جزو هم دسته هستن( re3 re 4 یا همین last of us الانم که بی صبرانه منتظر evil within هستم )
برادر من عزیز من دارم می گم این بازی های ترسناک منظورم از این تو سبک همین بازی Daylight مثل outlast یا اون دوتا دیگه که پارسال اومدن که توشون فقط باید فرار کنی اخه last of us بازیه که شما فقط داری فرار می کنی
حالا شاید اول منظورم رو بد رسوندم
باید بیاد ببینیم چجوریه دیگه