Batman: Arkham Origins Blackgate برای Xbox 360 عرضه خواهد شد!

عنوان Batman: Arkham Origins Blackgate که تا کنون در سایه حرکت می کرد و خبری از آن منتشر نمی شد، امروز به طور ناگهانی در لیست بازی های آینده ی فروشگاه Xbox Games Store قرار گرفت.
این بازی ۲.۵ بعدی که توسط Armature Sturio تولید و توسعه یافته، در کنار عنوان اصلی Arkham Origins برای دو کنسول PS Vita و 3DS عرضه شد و توانست نمرات متوسطی از منتقدین دریافت کند. و حال نسخه ی HD آن با نام Deluxe Edition قرار است برای Xbox 360 و در تاریخ ۲۵ مارچ عرضه شود.
تمام شواهد موجود نشان می دهند که این عنوان در آینده ای نزدیک بر روی تمام پلتفرم ها از جمله PC عرضه خواهد شد، اما فعلا باید منتظر تاییدیه رسمی کمپانی Warner Bros باشیم. در کنار همه ی اینها، به خاطر سبک بازی؛ احتمال می رود Blackgate برای سیستم عامل های Android و Ios نیز در دسترس قرار گیرد. نظر شما چیست؟ آیا Batman: Arkham Origins Blackgate را تجربه کرده اید؟
پر بحثترینها
- جزئیات جدیدی از Intergalactic: The Heretic Prophet منتشر شد
- واکنش دراکمن به دو دستگی طرفداران در قابل The Last of Us 2 و رویکرد مشابه در مورد Intergalactic
- کارگردان Split Fiction: اگر دوباره جایزه بهترین بازی سال را ببرم خوشحال میشوم، اما با وجود GTA 6 رقابت سخت خواهد بود
- نیل دراکمن: ۵ سال از آغاز ساخت Intergalactic: The Heretic Prophet میگذرد اما هنوز درحال تغییر و تکامل است
- ۱۵ شخصیت با ابهت برتر در تاریخ بازی های ویدیویی
- شایعه: بازی The Last of Us Part 3 به طور مخفیانه در دست ساخت قرار دارد
نظرات
خوبه . عالیه . ولی من اصلا با سری بازی های Batman حال نکردم همش مثل همه . فقط Story فرق میکنه :no: