Xbox One سال آینده در چین لانچ خواهد شد!

یکی از مدیران IT چین ادعا کرده است که XBOX ONE به صورت محلی، در زمانی نامعلوم از سال ۲۰۱۴ لانچ خواهد شد.
بر اساس گزارش های ترجمه شده توسط Kotaku، مدیر عامل شرکت Funshion یعنی Luo Jiangchun؛ وعدهی لانچ این محصول را در سال ۲۰۱۴ در طی کنفرانسی با مضمون بازاریابی و استراتژی تبلیغ، داد.
همچنین مدیر اجراییFunshion، که یک سرویس تماشای ویدئوی آنلاین است، اضافه کرده است که نرمافزار این شرکت پرطرفدار چینی برای Xbox One آماده شده و در نتیجه این شرکت آماده است تا تبلیغ دهندگان بیشتری را در زمینهی بازیهای رایانهای جذب کند.
مایکروسافت تا به حال هیچ نظری در مورد این گزارش نداده ولی بدیهی است که Xbox One در سال ۲۰۱۴ به کشورهای بیشتری راه پیدا خواهد کرد.
در سال ۲۰۰۰، کنسولهای بازی در سرزمین چین غیرقانونی شناخته شدند و کنسولهایی مانند PS3 و Xbox360 و همچنین محصولات نینتندو Wii و Wii U هیچگاه به صورت رسمی در این کشور لانچ نشدند. هرچند این قانون به تازگی برداشته شده است اما همچنان دولت این کشور باید اجازهی انتشار سختافزار و نرمافزارهای گوناگون را بدهد.
پر بحثترینها
- جزئیات جدیدی از Intergalactic: The Heretic Prophet منتشر شد
- واکنش دراکمن به دو دستگی طرفداران در قابل The Last of Us 2 و رویکرد مشابه در مورد Intergalactic
- کارگردان Split Fiction: اگر دوباره جایزه بهترین بازی سال را ببرم خوشحال میشوم، اما با وجود GTA 6 رقابت سخت خواهد بود
- نیل دراکمن: ۵ سال از آغاز ساخت Intergalactic: The Heretic Prophet میگذرد اما هنوز درحال تغییر و تکامل است
- ۱۵ شخصیت با ابهت برتر در تاریخ بازی های ویدیویی
- شایعه: بازی The Last of Us Part 3 به طور مخفیانه در دست ساخت قرار دارد
نظرات