جیمز گان و پیتر سفران، رئسای استودیوهای DC، تایید کردند که حول بازی‌های جدید DC با استودیوهای Rocksteady و NetherRealm، سازندگان Batman: Arkham و Mortal Kombat، صحبت‌هایی داشته‌اند.

این بدان معنا است که احتمالا در آینده بازی‌های DC ارتباطاتی با فیلم‌ها داشته باشند یا حتی این امکان وجود دارد که داستان فیلم‌ها را ادامه بدهند. گان و سفرون طی مراسم جدید DC Studios تایید کردند که جلسه‌های متعددی با Rocksteady و NetherRealm داشته‌اند و در رابطه با آینده پروژه‌های DC و بازی‌ها به آن‌ها مشاوره داده‌اند. سفران در این باره گفت:

ما همکاری نزدیکی با JB Perrette، رئیس بخش گیمینگ وارنر، داریم. این اولین باری است که برادران وارنر چنین رویکردی را پیش گرفته است. من و جیمز جلساتی را با استودیوهای زیرمجموعه JB، مانند NetherRealm و Rocksteady، برگزار کرده‌ایم. با آن‌ها در مورد شخصیت‌ها و داستان‌هایی که برای ما و آن‌ها جذاب است، صحبت می‌کنیم.

سپس گان گفت:

ما طراحی‌های مربوط به پروژه‌های آینده را در مراحل بسیار ابتدایی می‌بینیم. ما با این تیم‌ها در مورد داستان صحبت می‌کنیم و گاهی اوقات می‌گوییم که بهتر است به مسیر مشخصی بروند، چرا که DC برنامه‌هایی برای آن دارد.

گان در ادامه تایید کرد که سال‌ها با پروژه بعدی این استودیوها فاصله داریم.

mazda𝗔𝗿𝗶𝗮.𝕩𝕕AMIR 007DARKSIRENTizBin𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐮𝐚𝐫𝐝𝐢𝐚𝐧 𝐀𝐧𝐠𝐞𝐥BrainiacSaman_hkآرامش بیانپینکمن بی پارتیhwoorang(silverhand سابق)Fanboy hunterShayGlacier[DEMON]🦅AMIRALI MORGAN🦅