دیالوگهای برتر فیلم She’s The Man
درست است که فیلم She’s The Man با بازی آماندا باینز و چنینگ تیتوم یک فیلم رمانتیک-کمدی نوجوانانه است، اما پیام ملموس و قابلتامل فیلم باعث شده که تبدیل به فیلمی کالت شود و پس از این همه سال هنوز طرفداران خودش را داشته باشد. داستان فیلم دربارهی دختری به اسم وایولا هستینگز است که میخواهد به طور مخفیانه خودش را به عنوان عضوی از تیم فوتبال پسرانه ثابت کند. اما در این حین او به دوک که عضوی از تیم است علاقهمند میشود، همچنین ناخواسته توجه یکی از خوشگلترین دختران مدرسه را نیز به خودش جلب میکند.
در این فیلم، سن آماندا باینز و چنینگ توتوم از شخصیتهایی که بازی میکردند بیشتر بود اما با این حال بازی تحسینبرانگیزی را ارائه دادند؛ وایولا و دوک مشخصا رفتارهای نوجوانانهای دارند که این دو بازیگر با بازی خود کاری کردهاند که این دو شخصیت قابل باور باشند و با آنها همراه شویم. فیلم She’s The Man فیلمی نیست که خیلی بتوانیم آن را جدی بگیریم، اما تمرکزش بر ارزشهای فردی و اهمیت دنبال کردن رویاها، آن را به فیلمی ارزشمند تبدیل کرده است. در ادامه با بهترین دیالوگهای این فیلم آشنا میشویم.
۸- «وقتی چشمهام رو میبندم چیزی که واقعا هستی رو میبینیم، این که زشتی!» – وایولا
وایولا از این که حرفش را بزند ترسی ندارد و وقتی که موقعیتش باشد این کار را انجام میدهد. او این دیالوگ را خطاب به مونیک، دوست دختر رو مخ برادرش، میگوید. مونیک هیچوقت با وایولا رفتار خوبی نداشت، البته بهتر است بگوییم که او تقریبا با هیچکس رفتار خوبی ندارد. شخصیت مونیک دقیقا شبیه به کلیشههای دخترهای محبوب و خوشگل در فیلمهای کمدی و رمانتیک اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی است، درست است که به لحاظ ظاهری خوشگلاند، اما معمولا افراد بدجنسی هستند.
وایولا این دیالوگ را دقیقا پس از اینکه مونیک به طرز بدی با اندرو، یکی از دوستهای دوک، رفتار کرد میگوید. البته وایولا در این دیالوگ را در رابطه با ظاهر مونیک نمیگوید، بلکه منظورش ذات زشت او بود و برای همین هم شاید تا حدودی وایولا با گفتن این حرف دلش خنک شد.
۷- «باشه. رابطمون دیگه تمومه.» – وایولا
فیلم She’s The Man به خوبی نشان میدهد که چرا با افرادی که حامی نیستند و به رویاهایتان اهمیت نمیدهند نباید وارد رابطه شد. دوست پسر وایولا، جاستین، زمانی که وایولا از تیم دختران کنار گذاشته شد به اندازهی کافی از او حمایت نکرد.
وایولا برخلاف شخصیتهای دختر فیلمهای رمانتیک و کمدی ارزش خودش را میداند و در موقعیتهای مختلف این را نشان میدهد. وایولا نیاز به رابطهای دارد که در آن ارزشش حفظ شود و فرد مقابلش نیز او را درک کند، کسی که وقتی ناراحت است، او را بفهمد و حمایتش کند.
۶- «یادت باشه، جوری غذا رو بجو که انگار رازی رو قایم کردی.» – شریل لنکستر
مادر وایولا دوست دارد که دختر فوتبالدوستش مثل یک خانم موجه به نظر برسد، اما وایولا خیلی به انتظارات او اهمیتی نمیدهد. وایولا به یک مهمانی میرود اما به خاطر اولیویا کمی عصبانی است و برای همین سر میز شام آداب غذا خوردن را رعایت نکرد؛ او آرنجهایش را سر میز میگذارد و با دست شروع به غذا خوردن کرد، چیزی که از نظر باقی خانمها غیرقابل قبول است.
وقتی که مشغول بلعیدن مرغ بود، شریل لنکستر، میزبان مهمانی، به او میگوید که یک خانم موجه چطور باید غذا را بجود. شاید نظر شریل دربارهی نوع غذا خوردن و رفتار خانومانه کمی جنسیتزده به نظر برسد، اما دربارهی کسانی که با صدای بلند غذا را میجوند، پیشنهاد او میتواند مفید باشد.
۵- «از بزرگ بودن نترس؛ بعضیها بزرگ زاده میشن، بعضی بزرگی رو بدست میارن و بعضی هم بزرگ بودن تو ذاتشونه.» – دوک
در فیلم She’s The Man، مشخص میشود که دوک صرفا فقط یک ورزشکار حرفهای نیست و ذهن عمیقی هم دارد؛ در واقع دوک فردی مهربان و با احساس است اما خیلی آن را نشان نمیدهد. در بیشتر بخشهای فیلم او چیزهای زیادی از وایولا (با نام مستعار سباستین) یاد گرفت که چگونه در موقعیتهای مختلف رفتار کند.
دیالوگهای دوک درست قبل از اینکه وایولا را در تیم بپذیرد بسیار الهامبخش است و منظور خود را به خوبی میرساند که البته او این جمله را هم از مربی خودش نقلقول میکند. (این دیالوگ در واقع برگرفته از نمایشنامهی شکسپیر است که الهامبخش داستان فیلم بود.). شخصیت دوک در این فیلم بسیار دوستداشتنی است و به همین علت هم این فیلم یکی از بهترین فیلمهای چنینگ تیتوم تا به الان میباشد.
۴- «آره پنیر دوست دارم، پنیر مورد علاقم گوداست.» – وایولا
صحنه ای که وایولا به دوک یاد داد چگونه با دختران صحبت کند یکی از دست کمگرفتهشدهترین لحظات در فیلم She’s The Man است. وایولا دوک را تشویق کرد تا با اولیویا در مورد پنیر صحبت کند که البته مشخص شد بیفایده است. به نظر میرسد که پنیر موضوعی ساده و امن برای باز کردن صحبت باشد، مخصوصا در یک فیلم رمانتیک و کمدی مخصوص نوجوانان.
این دیالوگ وایولا دربارهی پنیر مورد علاقش و گودا شوخی نبود، اما نحوهی بیان او این دیالوگ را جذاب میکند. همچنین این مسئله که اولیویا از این سوال دوک استقبال نکرد، میتواند زنگ خطری برای او باشد تا بفهمد که رابطهی آنها جواب نمیدهد.
۳- «چطور وقتی که میخواستم از یونیس بخوام باهام بیاد بیرون من رو مسخره میکردید، اما حالا که سباستین از اون خوشش اومده به نظرتون اون دختر باحالیه؟ لعنت بهتون بچهها، از دبیرستان متنفرم.» – توبی
دوستهای دوک، توبی و اندرو، تاثیر زیادی در روند داستان ندارند و صرفا در حد شخصیتهای فرعی هستند. در واقع این شخصیتهای فرعی داستانی برای خودشان ندارند و تنها به شناخت بیشتر شخصیت اصلی کمک میکنند؛ اما این سکانس و این دیالوگ استثنا است.
از اول مشخص بود که توبی از یونیس، که البته کمی شخصیت عجیبی دارد، خوشش میآید اما او حرکتی برای بدست آوردنش انجام نمیداد. سباستین، که در واقع همان وایولا است، از یونیس میخواهد که با او به بیرون بیاید و اندرو هم میگوید که شاید یونیس آنقدرها هم دختر بدی نباشد. واکنش توبی یادآور فشاری است که شاید برخی از نوجوانان آن را تجربه کرده باشند؛ او فقط بخاطر این که دوستانش یونیس را مسخره میکردند، احساساتش را نادیده گرفت و پا پیش نگذاشت. این سکانس تا حدودی تلخ به نظر میرسد و هر چه که توبی میگوید حقیقت دارد، دبیرستان دورهی سختی برای همه بود.
۲- «من میتونم انجامش بدم. من یه پسرم، من یه پسر قویام، من یه پسر قوی و خفنم.» – وایولا
اگر به خاطر بازیگری آماندا باینز نبود، فیلم She’s The Man تا این حد محبوب نمیشد. آماندا باینز استعدادی در کمدی داشت که کمتر کسی در آن سن میتوانست مثل او باشد. اما متاسفانه حرفهی آماندا باینز به دلیل مشکلات شخصی تا چند سال بعد از این فیلم، رو به افول رفت و دیگر هیچوقت به این محبوبیت نرسید.
با این حال صحبتهای وایولا با خودش در راه رفتن به خوابگاه سباستین لحظهی مهمی است، او در تمام مسیر تلاش میکند تا خودش را متقاعد کند که میتواند کارهایش را انجام دهد که البته در بیشتر کارهایش نیز موفق میشود. بخش زیادی از کمدی فیلم مربوط به لو رفتنش نمیشود، بلکه مربوط به زمانی است که میخواهد به دوستان جدیدش اطلاعاتی دربارهی روابط، دخترها و حتی خودشان یاد دهد.
۱- «بیمعنیه، تو به یک مرد نیاز نداری تا لباسهای قشنگ بپوشی.» – دافنه هستینگز
در سراسر فیلم She’s The Man به نظر نمیآید که دافنه، مادر وایولا، حامی حقوق خانمها باشد. اما تقریبا در اواخر فیلم ما را با این دیالوگ غافلگیر میکند. تا قبل از این همه تصور میکردیم که دافنه معتقد است که وایولا برای شرکت در رویدادهای اجتماعی، حتما به یک مرد نیاز دارد.
مهمانی در حال شروع شدن بود و وایولا مطمئن نبود که در این مهمانی شرکت کند یا نه، چون فکر میکرد که دوک به احتمال زیاد برای این مهمانی نمیآید و در قوانین مهمانی هم آمده بود که یک همراه مرد الزامی است. دافنه وقتی فهمید که وایولا برای رفتن دو دل است، گفت که او برای زیبا به نظر رسیدن و لذت بردن نیاز به همراهی هیچکس ندارد. این لحظه که دافنه از وایولا به این شکل حمایت میکند، یکی از بهترین لحظات فیلم She’s The Man است.
منبع: Screenrant
پر بحثترینها
- گپفا ۲۴؛ امتیاز شما به نیمۀ اول نسل نهم پلی استیشن
- ادعای مدیر سابق Sweet Baby: استودیوها سراغ ما میآیند تا داستان بازیهایشان را بهبود دهیم
- مشخصات کامل سختافزار پلی استیشن ۵ پرو فاش شد
- مدیرعامل پلی استیشن: طرفداران باید انتظارات خود را کاهش دهند، PS5 Pro یک کنسول نسل بعدی نیست
- پلی استیشن ۵ پرو با قیمت نجومی وارد ایران شد
- سازنده سابق راکستار: مردم سالها از واقعگرایی GTA 6 صحبت خواهند کرد
- تماشا کنید: گیمپلی چندین بازی روی پلی استیشن ۵ پرو
- ۷ بازی مخفیکاری با پیشرفتهترین هوش مصنوعی دشمنان
- نقد و بررسی فیلم Joker: Folie à Deux | هیچ جوکری وجود ندارد
- تهیهکننده Final Fantasy: اسکوئر انیکس میخواهد بازیهای آینده را همزمان روی Xbox منتشر کند
نظرات
یادش بخیر دهه ۲۰۰۰ انقدر فیلمای کمدی قشنگ زیاد بود آدم نمیدونست کدومشو ببینه.مثل الان نبود که فقط فیلمای اکشن و ابرقهرمانی گیشه رو گرفته باشن. کیلو کیلو فیلم از سایتا گلچین میکردیم برامون میزدن رو سی دی میفرستادن. این فیلم هم انقد قشنگ بود چند بار نشستم دیدمش.اصلا یادم نبود چینینگ تو این فیلم بازی کرده. آماندا رو دوسش داشتم واقعا بازیگر خوبی بود و اون سالها چند تا فیلم این شکلی بازی کرد. حیف شد حضورش تو فیلما کمرنگ شد و یه جورایی از سینما کناره گیری کرد.
یک لحظه تمام خاطرات قدیم از جلوی چشمم رد شد. اون زمان که اینترنت پرسرعت تو هر خونه ای نبود تنها راه دسترسی به فیلم های خارجی دست فروش هایی بودن که چندتا فیلم رو میکردن تو ی دی وی دی میفروختن. البته هنوز هم گوشه خیابون میبینم منتها همه خودشون اوستا کار شدن و دانلود میکنن.
اون زمانی که این فیلم رو دیدم، کمدی قابل قبول و باحالی بود. چندین سال بعد و بالارفتن دانش سینماییم، ضعف هاش اومد جلوی چشمم. امروز اما با سینمای امروز هالیوود که مقایسه اش میکنم فقط میتونم بگم یاد اون روزها و هرچی که بود بخیر.